Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érik a bayern-dortmund döntõ 😄
én leszopom magam XXD Annyi már biztos, hogy valaki alregjérõl van szó, aki mostanában irogat és egybõl látta...
fontos,hogy a nick név tökre úgy nézzen ki ahogy õ regisztrált 😄
AS😄:ASD:ASD:ASDA:dAS😄asdas
Ebbõl német döntõ lesz. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
real is leég ma 😄
itt a legalján van a használati utasítás
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Akit azóta is emlegettek emiatt, már több mint 2 hónapja nem is járt itt, úgyhogy ezért se jön tõle a bünti 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
míg a modik nem cselekednek, addig van egy script, amivel bannolni lehet a topikból felhasználókat.
itt van az sg scriptek gyûjteménye és a bannerban az új scriptek alatt találod a banlist-et (van egy másik, a hidelist, ez engedi írni, csak a többi felhasználó nem látja)
itt van az sg scriptek gyûjteménye és a bannerban az új scriptek alatt találod a banlist-et (van egy másik, a hidelist, ez engedi írni, csak a többi felhasználó nem látja)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bezzeg ha elír az ember egy csapatnevet jön a bünti 😄😄
az a helyzet, hogy én tegnap óta vívom a csatát ezzel a senkivel, de csak törölni tudom, abba meg már belefáradtam. Nos én már tegnap szóltam a modiknak két helyen is, de eddig szarnak rá. Ha most sem reagálnak, akkor nem lesz többet sem moderálás sem törlés, mert ha azok is szarnak rá, akiknek ez a dolga lenne, akkor én is...
moderálást pls
NA MOST HOL VAGYTOK BARCA DRUKKEREK HMMMMMMMMMMMMMMMMMM?
A CSAPATOTOKAT ELTAPOSTRÁK MINT EGY CSÚSZÓMÁSZÓ FÉRGET ÉS TI IS VISSZAKÚSZTATOK A FÉREGJÁRATAITOKBA HMMMMMMMMM??????
EZENTÚL KINEK FOGTOK SZURKOLNI TI KIS OKÁDÉK UNDORMÁNY CSICSKÁK???MERT A KIS BARCÁTOK TÖBBÉ NEM FOG NYERNI SEMMI SZÛKÖLVE ROHANJATOK MÁSHOVÁ!!!
MESSI ITT ETTE A SZAROMAT EGÉSZ MECCS ELÕTT A KIS MOCSKOS CSICSKA SEMMIT NEM TUDOM EGY NAGY NULLA !!!
A CSAPATOTOKAT ELTAPOSTRÁK MINT EGY CSÚSZÓMÁSZÓ FÉRGET ÉS TI IS VISSZAKÚSZTATOK A FÉREGJÁRATAITOKBA HMMMMMMMMM??????
EZENTÚL KINEK FOGTOK SZURKOLNI TI KIS OKÁDÉK UNDORMÁNY CSICSKÁK???MERT A KIS BARCÁTOK TÖBBÉ NEM FOG NYERNI SEMMI SZÛKÖLVE ROHANJATOK MÁSHOVÁ!!!
MESSI ITT ETTE A SZAROMAT EGÉSZ MECCS ELÕTT A KIS MOCSKOS CSICSKA SEMMIT NEM TUDOM EGY NAGY NULLA !!!
1.meccsen megraktam a Bullst és a Warriorst is ,akkor nem nyertek,most persze mindkettõ lazán hozta
hát... biztos szeretne hasonló értelmi szintre kerülni, de biztos hogy ez neki 30-40 év alatt sem sikerül majd...
Azé basszátok meg én sem hittem hogy ma este még ezt olvasom 😄 Origo: "Vége a meccsnek, parádés volt a Bayern München, a barcelonai visszavágó - bármilyen furán hangzik - csak formalitás."
juhasz joci 4 president
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
én mondtam gyerekek 😄 ez is bejött
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Respect, hogy ezt így leírtad, és nem azért mert a Bayernt méltatod éppen!
Respect, hogy ezt így leírtad, és nem azért mert a Bayernt méltatod éppen!
K. Nishikori - G. Olaso H 1,13
Kapfenberg - Horn H 1,45
Bayern München szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,19
odds: 1,94
Tét: 1.400 Ft
Kapfenberg - Horn H 1,45
Bayern München szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,19
odds: 1,94
Tét: 1.400 Ft
Hát szó mi szó sztem ennek a Bayernnek , a Real és a Dortmund se lesz ellenfél
Bayern gólokba nem kötök bele , mert nem adtak meg nekik 2 db 11-est , játékok nekem nem tetszik , de azt kell mondjam tényleg a világ legjobbjai voltak ma
Bayern gólokba nem kötök bele , mert nem adtak meg nekik 2 db 11-est , játékok nekem nem tetszik , de azt kell mondjam tényleg a világ legjobbjai voltak ma
Hat ez elég csúfos A:ASD:AS😄as
bayern 2 gól
1,8x
bayern 2 gól
1,8x