Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuxxxeee
Tudom, pont ezért akarom kivenni a pénzem, mielõtt eljátszom, csak nem tudom... 😄

HTS s3rg1nh00
tettem rá egy kis aprót.már tuti lõnek még 1et 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

😄😄 Csak óvatosan az all in-nel 😄 Nehezen összehozott zsé könnyen elszállhat....

csuxxxeee
Úgy néz ki a napi tuti Debrecen leikszel.

csuxxxeee
Én all-inezni akartam, de mondom még azt számolgattam, hogy hány gólt lõtt a Malaga idén otthon a 2. félidõben, erre ordibál a kommentátor.

Ott is van 😄 Pont megtettem 😄😄

Hat ilyen stattal illene 😄 9-2-es szöglettel stb

csuxxxeee
Malaga meccsen lesz gól?

G1nic
bwinre amúgy hogy vagy hol lehet szerezni ilyen freebet kódot? lehet egyáltalán?

oldschool.trance.techno.rave

rooney8
dortmund eddig elég nagy nudli

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

HTS s3rg1nh00
a madrid nem tûnik rossznak...
sociedad-zaragozán 1 félidõ van még,3,5 over jöhet?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FERNANDINHO1997
Ingyen pörgetésbõl 259 Ft --> abból msot van 1.124, estére Madrid all in ??

Tigristank
Õk is jók. 31 perc alatt 3 kapura lövés. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FERNANDINHO1997
Én meg most azon gondolkoztam h Bresca meccs félidõ 2,5 over, vagy Depor meccs félidõ 0,5 over persze h a depoora raktam<#taps><#conf><#conf>

Effe88
brescia 11.meccsén gólt kapott😉
hozta is a lét<#pias><#nevetes1>

Ja én is pont azt lestem 😄 Pakolni kellene Malaga gólt 😄😄 Csak elég kevés van rá...

Tigristank
Levante 19%-os labdabirtoklás. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Liverpool láttátok milyen gólt szopott ? 😄😄😄😄 Ha nem itt meg tudjátok sasolni 😄

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-a-liverpool-komikus-golt-kapott-drogba-gyoztes-talalata-2121057

csuxxxeee
Én lépek, veszek valami kaját, addig is sok szerencsét mindenkinek!

rooney8
lehet én is majd élõben alkotok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csuxxxeee
Nagy formában vagyok most, csak nem tudom kiutalni a pénzem, mert a bet365 szarakszik az ügyfélazonosítással.

dean: ja, egészen felüli lóvé 😄

Tigristank
Majd meglátjuk. Én mindenesetre megvárom, hogy élõben mit fognak csinálni, aztán nehogy az legyen, mint a Bayern meccsen, hogy elsõ 5 percben már vezetnek. 😄

Én Usa Suna csajok 4 gólt is lõnek tettem még az este, összejött de elég nehezen elõtte lõttek vagy 3 kapufát, már azt hittem eldobom az agyam 😄😄

Aztán még megküldtem brazil sunákat is 😄 Az is jött 😄

Grat amúgy, csak így tovább!!!

jólvan maradok én az angoloknál 😄
bolton gyõzelem is jött, amiben biztos voltam (Sunderland) az meg pláne..
a németeken meg elmegy a szelvény. :S

ha már kérdezte valaki akkor
augsburg hazai pályán csak 3 vereséget számlál ha a dortmund kikapna akkor is 4 pont elõnye lenne a 2. bayernnel szemben. 1.4ért a vendégeket én tuti nem játszanám meg mert az X benne van. Kihagynám és németekre én nem raknék, sõt a mai és tegnapi nap után nem is fogok rájuk tenni...

csuxe. miért akarod nagy szorzóra ? 😄 (utolsó pénzed vagy csak az egészen felüli?) ha utolsó zsé akkor 2es szorzóra rárakod és kész 😄 ha csak egészen felüli akkor ja bátran rizikózd meg

rooney: ez a legnagyobb baj, hogy a csapatok sokszor pont, hogy attól rabolnak pontot akiktõl nem várnánk...
rooney8
ez igaz, viszont a dortmund meg a bajnoki címért menetel 😊
és szerintem az augsburg nem a dortmund-tól fog ponto(ka)t rabolni

csuxxxeee
Most van 181.84 Ft-om elbaszni valami nagy szorzóra, hátha jön 😄

rooney8
szerintem sima v 😄
az oké, hogy az augsburg otthon egész jól tolja, még a gladbach-ot is megverték (bayern-al nem bírtak), de már kijár nekik egy alapos bukó otthon és erre pont alkalmas a dortmund 😄

tippmix945
pontosan. 😄

Ja 😊 Hát necces volt 😄😄 De jött az a lényeg!

Tigristank
A Villa gólt, raktuk vagy 3-an. 😄

csuxxxeee
Jaja, úgyhogy tegnapi meg mai nap már +4500

Tigristank
Elvileg sima vendégnek kéne lennie, DE azt is vedd figyelembe, hogy az Augsburg a kiesés elõl menekül, és az utóbbi 5 hazai mérkõzésükbõl 3-at megnyertek, 2 pedig döntetlen lett. Lehet, hogy a hazai gól kifizetõdõbb lenne, de azt meg az élõ stat alapján érdemes rakni. :S

Hello Csuxxe 😄 Az este a csajok összehozták neked a szögletet is 😄

Kik? Mit?

csuxxxeee
nekem is volt rajta 129.88 Ft-om 😄

tippmix945
na ezt megérdemeltétek!

Ott a villa gól a qrva életbe már!!! IDEJE VOLT 😄😄

40K-m volt rajta ehhhh leizzadtam 😄😄😄

tippmix945
tedd meg mindhárom lehetõséget és annak adod a nyereményt,akinek jó volt a tippje <#idiota>

Tigristank
Na végre, Villa gól. 😄D

rooney8
hát köszi srácok... 😄DDDD

Rash87
hazai

h legyen választási lehetõséged,h ki mondd igazat <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

demonsss
x

tippmix945
én vendéget mondok 😄

rooney8
dortmundra mondjatok már vmit 😄

Tigristank
Már hogyne volna. 😄
Chelsea gyõzelmet akartam rakni 1.40-ért még a piros elõtt, aztán levitték 1.15-re, így raktam Aston Villa gólt a 25. percig nyújtott statjuk alapján. Azóta a Chelsea vezet, a Villa pedig játszik egy nagy büdös 0-0-át, mert 60 perc alatt produkáltak 2 kapura lövést. 😄D

tippmix945
köze nincs egymáshoz a két szituációnak és ezt te is tudod

tippmix945
ne már,hogy kilmarnock megnyerni a meccset egy öngóllal

Tigristank
Jó, az Aston Villa még arra sem volt eddig képes, pedig õk is nagy fölényben játszanak. 😄

demonsss
lesz ott még 1,5 over is

tippmix945
és? 😄 jó hogy 70 perc alatt betaláltak emberelõnyben otthon a stoke ellen 80%-os labdabirtoklással 1.25-õs oddsért -.-