Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a tegnapi , hogy nehogy azt mondjátok hogy csak zöldítek 😄
Betis - Deportivo 2,5 over 1,65
P-H. Mathieu - D. Tursunov V 1,54
S. Kuznetsova - V. Lepchenko H 1,48
Tét:1.000 Ft
odds:3,76
Betis - Deportivo 2,5 over 1,65
P-H. Mathieu - D. Tursunov V 1,54
S. Kuznetsova - V. Lepchenko H 1,48
Tét:1.000 Ft
odds:3,76
van ilyen 😄
egyébként ma szelóm ez volt:
M. Niculescu - T. Paszek 1.20
F. Schiavone - L. Dominguez Lino 1.33
odds: 1,59
tét: 2.000 Ft
egyébként ma szelóm ez volt:
M. Niculescu - T. Paszek 1.20
F. Schiavone - L. Dominguez Lino 1.33
odds: 1,59
tét: 2.000 Ft
jó tudni xD
de elég papírforma meccsek voltak, 12db 13+1es volt xD
de most olyan meccsek vannak, hogy lengyel, szlovák, cseh, svéd, meg libertadores kupa, bl, el, angol championship 😄
de elég papírforma meccsek voltak, 12db 13+1es volt xD
de most olyan meccsek vannak, hogy lengyel, szlovák, cseh, svéd, meg libertadores kupa, bl, el, angol championship 😄
ez azért elég nagy meglepi
idegenbe verik 0-3ra a castlet most meg 6-1 re kikapnak egy aston villátol😄😄
idegenbe verik 0-3ra a castlet most meg 6-1 re kikapnak egy aston villátol😄😄
igen
csak akkor számít a +1.(tehát a 14.), hogy ha mind a 13-at eltaláltad elõtte
ki van ez találva😄
#208766: köszi
csak akkor számít a +1.(tehát a 14.), hogy ha mind a 13-at eltaláltad elõtte
ki van ez találva😄
#208766: köszi
ja, jó tudni, most játszottam másodszor totón 😄
akkor a +1 csak akkor számít, ha már 13 találatom van? 😄
jött 3 10-essel 720ft, és 700ft volt a 10 hasáb, szal nyertem 20ft-ot!!!!44négy xD
akkor a +1 csak akkor számít, ha már 13 találatom van? 😄
jött 3 10-essel 720ft, és 700ft volt a 10 hasáb, szal nyertem 20ft-ot!!!!44négy xD
elõfordul az emberrel néha😄
amúgy csak mi fogadunk többiek miért nem írnak?<#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes>
amúgy csak mi fogadunk többiek miért nem írnak?<#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes>
az csak poén volt,jó ideje használom olyan tippekre,amiket biztosnak érzek 😄
alapoztam én már sok mindenre az évek során,ezzel volt most sikerem,vagy kiszúrtam valamit vagy csak egyszerûen most szegõdött mellém a szerencse és semmi köze nincs a módszerhez 😄
alapoztam én már sok mindenre az évek során,ezzel volt most sikerem,vagy kiszúrtam valamit vagy csak egyszerûen most szegõdött mellém a szerencse és semmi köze nincs a módszerhez 😄
Én sem leszólásként írtam, csak, hogy túlzás ilyenre alapozni, kocsit, házat...😊
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
értem mit mondasz de nem véletlenül volt 8x egymás után vendég gyõzelem a spanyol déli meccsen...persze lehet ezt mással is magyarázni mint ahogy tettétek páran a Granada esetében,de még 1-2 kivételtõl eltekintve csak ezt a rendszert lehet "ráhúzni" erre az egészre.
pusztán segítõ szándékkal írtam be ezt jött is mindhárom nyertek is vele többen de úgy látszik itt az a módi,hogy az ilyeneket kell kikezdeni 😊
lehet fikázni a gondolatmenetemet,de jött és kész,ez a lényeg...
ha akarod alapozhatsz arra,hogy most fog megszakadni a sorozat,te dolgod nem kötelezõ követni azt amit írtam,tuti módszer nincs és nem is lesz de én már elégedett vagyok ezzel a 3 sikeres tippel(elég nagy szorzóért)
pusztán segítõ szándékkal írtam be ezt jött is mindhárom nyertek is vele többen de úgy látszik itt az a módi,hogy az ilyeneket kell kikezdeni 😊
lehet fikázni a gondolatmenetemet,de jött és kész,ez a lényeg...
ha akarod alapozhatsz arra,hogy most fog megszakadni a sorozat,te dolgod nem kötelezõ követni azt amit írtam,tuti módszer nincs és nem is lesz de én már elégedett vagyok ezzel a 3 sikeres tippel(elég nagy szorzóért)
Igen láttam, de ez attól még kb. semmit se ér. Ez kb. olyan, mintha én meg arra alapoznék, hogy most fog megszakadni ez a sorozat.😊 Ráadásul a Mallorcának igen csak kellenek a pontok. Ahogy most kellett pl. a Granadának is. De hajrá😊.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
sorban háromszor nyertem ezzel:Real Sociedad,Espanyol,Granada be is írtam mindhármat aki rakta jól járt 😄😄
most már bízok ebben a "rendszerben" annyira,hogy negyedjére is bepróbáljam,ha nem jön nem fogok belehalni 😄😄😄
de akárhogy nézed 4bõl 3szor már biztosan jött,és a 75%os találati arány több mint jó...
most már bízok ebben a "rendszerben" annyira,hogy negyedjére is bepróbáljam,ha nem jön nem fogok belehalni 😄😄😄
de akárhogy nézed 4bõl 3szor már biztosan jött,és a 75%os találati arány több mint jó...
Azért arra alapozni elég kevés😊
mindkét hulladék orosz csapatban játszik 1-1 hulladék magyar válogatott😛riskin és Koman
így pontos😄
így pontos😄
ááá nálam hazai gyõzelem nem jöhet számításba 😄
ha már ne adj isten nem nyer a Sunderland,bemákol egy döntetlen az Aston Villa
ha már ne adj isten nem nyer a Sunderland,bemákol egy döntetlen az Aston Villa
nálam is megutálom is az aston villát , de nyomorék egy csapat oszt lehet nyernek , sztem 3 esélyes
Di Canio-val feltámadt a Sunderland,én bízom bennük.
És ha kiesõt kell mondanom,bõven az Aston Villa mint a Sunderland.
És ha kiesõt kell mondanom,bõven az Aston Villa mint a Sunderland.