211988
-
#209462 35 s volt hátra,amikor bedobta az első trey-t,és 2s-el a vége előtt a győztes kosarat.
a Spurs büntetődobásai alatt nem pörög az óra,azt ne számold -
miluu92 #209461 te ezt hogy számoltad ki? -
#209460 XD -
#209459 Szép, de kicsivel több az szerintem. -
#209458 lehet azt hitte kézilabda ? -
#209457 hagyd csak trollkodik
most aki nem képes a videót értelmezni azzal nincs mit kezdeni -
#209456 33 s alatt fordított 12 pontos hátrányból -
#209455 Itt mit kell nézni? :) -
#209454 93. percben, de jött. :D -
#209453 és valaki mondja azt , h nem szép a futball https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmXws9r3c60 -
#209452 udinese is egy gány csapat,nyernek sorozatban 100 meccset,hogy elérjék a szar EL helyet,ahonnan a csoportkörben kiesnek minden évben mert le szarják az egészet,le merem fogadni jövőre ugyanez lesz -
#209451 Nagy meccs lehetett :D -
#209450 gyűlölöm utálom ezt a Napolit -
#209449 Te sem panaszkodhatsz -
NLN #209448 Megmondó kapitány rinyabinya felbukkanására 1.01 volt valahogy éreztem, ha te mondod -
#209447 Nem tudom, hogy jó-e a kiírás, de ha a Renate tényleg 8 ember ellen játszik, akkor még 2-t szerintem lőni fognak (2.10-es odds). -
#209446 vicc ez a foci is
múlt héten Napoli lazán lő 3at Bologna-ban,most meg a biztos kieső Siena ellen ég otthon
QPR is vezet Newcastle ellen,akiknek élet-halál kérdés ez a meccs
-
#209445 Én mondtam. :D -
#209444 -
Narusco #209443 te ugyanolyan hülye vagy mint 2 éve, de lehet hogy még annál is hülyébb -
#209442 Eleve értelmetlen a sportágakról vitázni, aki szereti valamelyiket az úgyis látja benne a szépséget, akit meg nem vonz valami az akkor se fogja látni, hiába magyarázzák neki :D -
NLN #209441 jó oké ezen nemfogok vitázni egész euroliga szezont végigkövetve plusz a tegnapi porto benfica példa után...igazad van! o.o -
#209440 Te hoztad azt példának, én azért mondtam, hogy ez nem az...
A 3 mp inkább 10, a 18 meg majdnem 3 perc ugye az óramegállítások miatt :)
Szóval ez kb. olyasmi, mint kéziben 2 gólt dobni 10 mp alatt. -
NLN #209439 Tényleg? azthittem ez a buzz beater ;) igen de 8 pont volt 18 mp alatt 6 pedig kb 3 alatt csak, hogy felhoztad a példát de mindegy ez nem lényeg :)
ha valaki nézte idei euroliga szezont ott is voltak hasonlok, csak azért mondom mertez nagyon szélsöséges példa volt... és igen kéziben is elöfordulhat de az még mindig csak 1 gól HA bedobja :)
nah de f1! -
#209438 Szép, de ez nem buzzer beater, ráadásul a kezébe adta a labdát az ellenfél (ilyen kéziben is előfordulhat mondjuk) :D -
NLN #209437 6 pont bolt a dif és felhozta xre ha jol emlékszem kb 3 másodperc alatt :D de ehhez se kell tehetség és semmi :) csak egy példa really no offense!
miluu az f1 az a sport ahol valami W12es kocsik száguldoznak? oké! -
miluu92 #209436 olvassad*, utána*. -
miluu92 #209435 Akkor azt a részt még olvastad, mert te kiragadtál két csapatot. olvass után miről is volt szó te gyökér na menj nézd inkább az f1-et ahhoz talán értesz csá -
#209434 Nyilván nem, de ha arányaiban nézzük, akkor akármilyen látványos is, kosárban se ér semmit az utolsó másodpercben szerzett pont, ha 6-8 ponttal vezet az ellenfél.
Egyébként kéziben 2 perc alatt 3 gól szerintem még "simán" ledolgozható :) -
NLN #209433 Csak görögök? :D rákeresnék én az orosz ukrán és egyéb akár portugál csak hogy ne keleti példákat emlitsek de biztos igazad van :D
közben utolsó kommentedre reagálva szerinted a kézimeccsen izgultam, hogy mekkora taktikai meccs zaljik éppen a parkettán vagy hogy bukok/nyerek persze rengeteg olyan volt amikor éppenséggel az élö szelvényem utolso eseménye egy fantaszupcse kézilabda meccs volt :D és igen izgultam de elhiheted nem a sport miatt lol :D
amit irtam hogy fogalmad sincs rola az a pénzes téma volt plusz a csurgó szeged téma :D nah de sebaj biztos igazad van hisz volt csurgo kézimeccsen közel is laksz hozzá és teljesen képben vagy velük is :D
nah on -
NLN #209432 Most ez komoly? :D szerinted az a 3 gól ugyanugy értendö egy átlag 45-55 gólós kézilabdameccsen mint mondjuk egy 2-3 gólós focimeccsre? :DD necsináld :D -
#209431 "2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat"
Ez fociban is így van általában :D -
miluu92 #209430 Az XD sok minden elmond?:D Igen azt, hogy a Löwenre tettél és 1-el nyertek a végén, az utolsó percben dobott góllal, és volt olyan oldal ahol döntetlennel zárult. Még fosott is a szád, hogy buktál.:) Keresgéljek még vagy elég? Nem szégyen h segítséget kértél semmi gond nincs vele, csak akkor ne írj ilyet nekem légyszi amit írtál:D Hogy amihez nem értek ne szóljak hozzá... -
Ferrari23 #209429 Na Rózi se sokáig lesz első helyen :D:D -
#209428 Tenisz sztem kurvára izgalamasabb mint egy kézi meccs meg ott legaább vannak érdekességek a , vizilabdával a kézi egyértelműen az utolsó helyen állnak , mint izgalmas sportok -
NLN #209427 ez a 2 éves privi hogy a bokám lefosom izgalmamban utána egy "XD"-vel ez aztán sokat mondd :D keresgélj még légszíves :D szarkazmus fogalma nagyon messze áll töled :D és mi abban a szégyen ha 2 éve amikor láttam eltalálod a kézimeccseket kértem töled tippet? nem ezért volt anno a forum? :D mi a gond nem értem ? az érzelmeket nem kéne keverni a "profittal" ha van! :D raktam én anno a Köbenhavn nevezetü kézilabdacsapatra is Mikkel Hansennel az élen mert 1.73 volt rá jött is de attól még trágya a sport :D:D
de menj ki egy Csurgó kézilabda meccsre nyugodtan :) -
#209426 "de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt"
et rohadtul így van, semmi xtra nem kell hozzá, max annyi, hogy lehetőleg legyél magas
aki nem tud focizni, kosárhoz is béna és korizni se tud az megy kézizni
egyszerűen nevetséges felugrani meg eldobni azt a szar labdát mindneki képes -
miluu92 #209425 A privát üzenek visszanézhetőek. Ha megengeded idéznék tőled:
Feladó: NLN
Elküldve: 2011. 09. 27. 20:14
Tárgy: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Nincs tárgy
két perc..a bokám lefosom izgalmamban XD
KÖSZÖNTEM KÖSZÖNTEM!!!
Elég rossz példát hoztál. Görög drukkerek bazze! Fociban sincs ilyen máshol:D Amúgy érdekes lenne hasonló csarnokban nem gondolod:)? -
NLN #209424 jaja ferrari :D sövényvágóval megoldottam :D
miluu rengeteg kézimeccset láttam és szerintem vannak itt vele mások is jó páran, lehet ők is úgy vannak vele mint én, ha egy jó nevetésre vágynak és semmilyen vígjáték nem megy éppen a film pluszon HBO-n stb akkor átkapcsolnak egy kézimeccsre :D:D de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt :D plusz ami még hiányzik az a feeling...oké elhiszem nagyon fanatikus elképesztö közönség van aki pokoli hangulatot csinál egyes meccseken de sajnos köztük fele csibészbajszos fél-vonóval megáldott had ne soroljam a jelzöket még féle emberek plusz pár fiatal akiknek nincs jobb dolguk...
De hogy ne csak a focit emeljük ki ilyet például soha nemláttam kéziben :D de még hasonlót se... weed...a jó kézis sunákat meg felejtsük el :DDDDD ezt te se gondolhattad komolyan :D:D Inkább nézd meg az ATP madrid masters döntöjét ahol modell labdaszedö csajok vannak :D
plusz még apróság..2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat..nem ugy mint pl tegnap Porto-Benfica 92. percben ahol valoszinü a porto megnyerte a bajnokságát vagy kosárban 1 mp-vel a vége elött egy félpályás buzzbeater...szoval trágya maradjunk ennyiben izgalomtol eléggé mentes :D
Miluu közbe irtad ezeket a kézis tippeket :D hát megeshet bár én ilyenre rohadtul nem emlékszem de ha te mondod :D
pst-kössz de nem szar volt a koszt a sitten :D -
#209423 D:D:
szépen begyakoroltátok:D:D