Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
044 Schalke szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.16
045 Ath. Bilbao szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.28
053 Boca Juniors - Arsenal Sarandí H 1.57
060 KalPa - Espoo Blues H 1.57
081 Bilbao - CSZKA Moszkva V 1.35
097 Utrecht - Excelsior H 1.32
Odds:9,456773027
Tét:5400ft
Várható nyeremény:51066ft
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
És újra 3-as kötés, van alatta egy X 2.57-es odds is! érdemes lehet a kettõt együtt is fogadni, meg külön-külön!
Nyílván fogadóirodánál egyszerûbb ügy, ott nem szoktak "kötni".
7 Atl. Madrid - Hannover H 1,45
15 Schalke - Ath. Bilbao H 2,13
Eredõ odds: 3,08850
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 15440 Ft
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Egy újabb papírX vasárnapra???<#bohoc>#bohoc>
Szerintem mindenki volt egyszer új- szóval informálódj, nézz sok sporteseményt, olvass utána, rengeteg tippadó oldal is van, ha bizonytalan vagy!
És az elsõ szabály: Tuti tipp nincs! 😊))
De azért, ha ügyesen csinálod, akkor jól fogsz kijönni belõle!
Pl. ha ide is fellátogatsz, láthatsz a srácoktól tippeket, stb. :-)
Hajrá<#eljen>#eljen>
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
az ilyen euroliga nyolcasdöntõket-negyeddöntõket minidig egy heléyszínen rendezik jelen esetben isztanbulban
a és b csoport meccseit is itt játszák tehát a jekatyerinburg i itt tolja fener ,rivas stb...
szóval buktad
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
azért mert van pénze é azt hiszi , hogy majd +ba is kijöhet és vissza nyerheti azt a több millió forintot amit eddig bele ölt de csak tovább süllyed...de milió egyszer írta már neki mindneki, hogy hagyja abba + õ is leírta már vagy hatszor hogy végleg befejezte......de csak folytatja ...az õ dolga csinálja csak😊
Olyan gondom lenne h volt egy tuti tippem , biztos voltam benne h a München nyer be is mentem egy tippmixezõbe megtenni õket 18.000Ft-al de megláttam ezt is: Galatasaray - Rivas Ecopolis H 1,10-es oddsért , gondoltam hozzá teszem és akkor már is kijön egy kettes odds.Mint kiderült a München simán jött de a Gala kikapott de nem hazai pályán voltak hanem vendégbe... viszont ha ez helyesen lett volna írva az újságba h nem hazaiba vannak hanem vendégbe akkor meg se teszem a München mellé õket... ilyenkor mi a teendõ h félrevezettek engem? köszi elõre is a választ!
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
ha egy 300as poénszelón megrakja azt mondom oké, de milliókat(?) minek? vagy legalábbis százezreket...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hol is kezdjem... a bayern ha nem is kirobbanó, de jó formában van, a marseille, pedig ha nem is teljesen nulla, de nem büszkélkedhetnek fényes formával. ha ezeket nézzük, akkor sima vendég gyõzelem, ám nem szabad elfelejteni, hogy a hazai pálya elõnye a francia együttesnél van és hogy a BL-ben azért nem nyújtottak túl rossz teljesítményt... mégis úgy gondolom, hogy egy iksz, vagy egy nyögvenyelõs bayern gyõzelem születik, tehát a tippem: X2
AC Milan - Barcelona
sokan úgy gondolják, hogy a milan most elkaphatja a katalánokat, amiben van is ráció, de én nagyon döntetlen szagú meccsnek érzem... húzzuk be a "váratlan" és legyen D
a biztosabbaknak pedig X2... nem gondolom, hogy a milan képes lenne a gyõzelemre, még akkor sem ha hazai környezetben vannak.
bár a meccseket nem néztem, de úgy tûnik a bayern nem is volt olyan nyögvenyelõs gyõzelem
barca meg leikszelt, jött a "váratlan" 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sheffield Utd - Chesterfield H 1.40 (utolsóval játszanak)
CSKA Sofia - Beroe H 1.40 (õk meg a bajnoki címre pályáznak)
Sheffield meccs még tart, de 4-1-rõl csak nem fognak pontot veszíteni. 😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
életébe nem lesz soha pluszba akkor meg mi értelmeD:😄😄
de had szórja csak a pénzt az irodáknak😄