Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtMa - Hannover H
Schalke - Bilbao D
Sporting - Kharkiv D
fun szelvény, nem is nyerhetek vele sokat mert apróval raktam:DD
Madrid meccsen elsõ gól 50. perc elõtt
1,87x
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Eljön az idõ, amikor meg kell hozni a döntést. Most nem akarok errõl beszélni, de van egy határidõ, ameddig döntenem kell" - idézték a 202 centis jobbátlövõt.
"Valóban beszéltem az EFE újságírójával, ám határidõrõl szó sem volt köztünk, mert nincs is semmilyen határidõ. Talán az újságíró ezt szûrte le abból, amit beszéltünk, de ez tévedés"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ez is 2011. decemberi:
The World’s best Player in 2011 by 6500 visitors of Handball-Planet.com, Hungarian, Laszlo Nagy made a comment about his possible future in the National Team of Spain:
- When the time comes, I will make decision, which I have to make. Now, don’t want to talk about this, but I have set a deadline for doing so – said left handed player of F.C Barcelona.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Nagy László idén február 10-én jelezte, hogy nem kíván többé a magyar válogatottban szerepelni. Mocsai Lajos szövetségi kapitány ezt követõen az
Sok sikert a tippekhez!:)
Nekem csak a Phoenix kell már mára. Remélem, jönni fog még:)
Monaco J. (Arg) - Fish M. (Usa) H 2,20
Atl. Madrid - Hannover 1. félidõ eredménye X 2,27
AZ Alkmaar - Valencia 1. félidõ eredménye V 3,05
Schalke - Ath. Bilbao: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65
Odds: 25,13
Spanyolország 1,18
Magyarország 4,00
Egyik sem 12,00
Nem azt mondta, hogy nem lesz spanyol válogatott játékos? Mert hozzánk már tuti nem jön vissza, vagyis ha lehet még hinni a szavában, akkor az "egyik sem" 12-es oddsért elég jó megoldás...
Mára: AZ gól, Schalke gól/1X és Atletivo gyõzelem vállalható.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
vv-n meg mindenképp bilbao gyõzelmet várnék a sclhalke ellen a mu gyõzelem ellenére is :D nem tartom nagyon erõs csapatnak ezt a schalke-t
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én pl. nem mondom ,hogy nyer a bilbao mert azért idegenben bárki ellen is szép eredmény a gyõzelem de egy x-re jók lehetnek..
sõt lehet ki is kapnak de hazai pályán én tutira veszem a bilbao gyõzelmet.. mondjuk 2-1re nyer a schalke majd a vv-n a bilbao szintén 2-1re és jön a ho. illetve a büntetõ :D
de azt miért nem írja mellé senki, hogy úgy nyertek ellenük, hogy azt nyilatkozta a MU "feje", hogy az EL veszélyezteti a MU bajnokságban lévõ helyét! És ezt elmondták MU-ra, City-re is, azon a csütörtökön mindkét csapat ki is esett!
Nyílván a MU nem játszott teljes bedobással, és azt nem értem, hogy miért erre a mérkõzésre hivatkozik ma mindenki mégis?
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a Shalke így-úgy, de szerintem ezt a mérkõzését a Bilbaonak kár belekeverni! a fent említett okok miatt!
Ez az én meglátásom.
azért örülök,hogy 0-0 lett mert az 1-1 és mondjuk egy 89.percbeni kapufával azért rosszabbul érezném ezt a 20 ezer elvesztését :D
Aki oda-vissza veri a MU-t,gondolom meg akarja nyerni,aki meg csak hosszabbítás után jut tovább a Viktoria Plzen ellen,nem hiszem,hogy komolyan veszi ezt az egészet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerintem jókat írt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.