Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
hát ez nem jött össze

hátha alapon :D

eddig jön az egyik amit raktam

AtMa - Hannover H
Schalke - Bilbao D
Sporting - Kharkiv D

fun szelvény, nem is nyerhetek vele sokat mert apróval raktam:DD

Grat! :D

Effe88
sálke-bilbao mind 2 cs gól 1.62

Schalke 1. gól 60. perc elõtt
Madrid meccsen elsõ gól 50. perc elõtt
1,87x

demonsss
alakul az over a schalkén

ReszegKoldus
Május 1-ig csak meglesz az útlevele, biztos az a határidõ :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tigristank
Erre ez volt a válasz:

"Eljön az idõ, amikor meg kell hozni a döntést. Most nem akarok errõl beszélni, de van egy határidõ, ameddig döntenem kell" - idézték a 202 centis jobbátlövõt.

"Valóban beszéltem az EFE újságírójával, ám határidõrõl szó sem volt köztünk, mert nincs is semmilyen határidõ. Talán az újságíró ezt szûrte le abból, amit beszéltünk, de ez tévedés"

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Ha lenne gerince beírhatná ide XD

Tigristank
Hát jah, elég jól hozna, ha valamelyik ismerõsének "ajánlaná" a tuti tippet. :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Érdekes lenne ha a Madriddal Falcao megint megnyerné az EL-t igazi kis EL kabalaemberke lenne

Tigristank
Unibetnél van.

ReszegKoldus
Ha nem lenne semmilyen válogatott az egy gerinces dolog lenne tõle, de már az is az lett volna, ha nem tököl másfél évig azzal, hogy a magyart lemondja, úgyhogy ha hirtelen nem növesztett gerincet elképzelhetõ, hogy ezt is az utolsó pillanatig fogja húzni :)

Ez is 2011. decemberi:

The World’s best Player in 2011 by 6500 visitors of Handball-Planet.com, Hungarian, Laszlo Nagy made a comment about his possible future in the National Team of Spain:

- When the time comes, I will make decision, which I have to make. Now, don’t want to talk about this, but I have set a deadline for doing so – said left handed player of F.C Barcelona.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
és tényleg :DDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

demonsss
viszont én felkúrnám az összes pénzemet nagy helyébe arra , hogy nem lesz sehol se válogatott :D ennél könnyebb pénzt nem lehet összehozni

ez melyik fogadóirodánál van?

demonsss
én is gondolkoztam már rajta hogy bevállalom , de várj még vele egy kicsit hát ha kiderülnek újabb hírek

Tigristank
Mibõl gondolod? Én ezt olvastam (2011 decemberi a cikk):

"Nagy László idén február 10-én jelezte, hogy nem kíván többé a magyar válogatottban szerepelni. Mocsai Lajos szövetségi kapitány ezt követõen az -nak azt mondta: elfogadja Nagy döntését, de csak akkor, ha annak nem az újabb idõhúzás volt az oka. "Nagy László abszolút konkrét, nemleges választ adott, ami az elmúlt idõszakban érzékelt tendencia alapján nem volt váratlan. A felesége azt nyilatkozta, hogy a játékos nem lesz spanyol válogatott."

Ez a meglátás is jó lehet :-)
Sok sikert a tippekhez!:)
Nekem csak a Phoenix kell már mára. Remélem, jönni fog még:)
demonsss
Mai tippjeim :

Monaco J. (Arg) - Fish M. (Usa) H 2,20
Atl. Madrid - Hannover 1. félidõ eredménye X 2,27
AZ Alkmaar - Valencia 1. félidõ eredménye V 3,05
Schalke - Ath. Bilbao: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65

Odds: 25,13

ReszegKoldus
spanyol

Tigristank
London 2012 - Melyik nemzeti csapatban szerepel majd Nagy László az Olimpiai Játékokon

Spanyolország 1,18
Magyarország 4,00
Egyik sem 12,00

Nem azt mondta, hogy nem lesz spanyol válogatott játékos? Mert hozzánk már tuti nem jön vissza, vagyis ha lehet még hinni a szavában, akkor az "egyik sem" 12-es oddsért elég jó megoldás...

demonsss
Hát hogy õszinte legyek veled , valamit mondani kellett a 2-3 az otthon vereség után és a lehetõ kegjobb játékát nyújtotta az elsõ meccsen a MU , csak nehéz bevallani , hogy jobb volt a bilbao ennyi

Csak annyira "okosak" a Barcelonánál, hogy Guardiola és Xavi vezetésével a Barcelona azt panaszolta, hogy túl vizes volt a pálya. Erre Pique lenyilatkozta, hogy botrányos, hogy milyen száraz volt a gyep. Am érdekesség, hogy a Barcelonának fel se tûnt, hogy a Milan is azon a pályán játszott.:) Jah, hogy a "világ legjobbja" csak vizes és miliméter hosszúságú füvön tudja játszani azt az egy dolgot amit tudnak...

Mára: AZ gól, Schalke gól/1X és Atletivo gyõzelem vállalható.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

szia
Effe88
:D:D:D

ReszegKoldus
Nem nyírták le és Lassie nem látott ki a fûbõl?

tippmix945

"Barcelona: panaszt nyújtottak be az UEFA-nál a San Siro gyepe miatt."<#idiota>
csuxxxeee
A Schalke kirobbanó formában van, legutóbb is könnyedén, dalolva verte meg a Leverkusent hazai pályán. Gelsenkirchenben tíz meccsel ezelõtt kapott ki utoljára, azóta csak egy iksz szerepelt a "programban". Legutóbbi három bajnokiján nyert, nem úgy a Bilbao, amely négy utolsó tétmeccsén egyszer sem diadalmaskodott Spanyolhonban. Megtört valami, a játékosok elfáradtak, ami nem csoda, a Manchester United kiütése már önmagában is több meccsnyi erõt felemészthetett. Meg is szórták õket rendesen, utolsó hat meccsén 8-11-es gólaránnyal "büszkélkedhet" az armada, míg a németek elsöprõ, 14-6-os mérleggel húzhatják ki magukat. Odahaza nem szokott bukni a Schalke, az Athletic viszont rendre kudarcot vall az erõsebb csapatok barlangjában.

rooney8
Ezért ma nem is írok tippet, mert (számomra) teljesen kiszámíthatatlan :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

persze sima ügy :D azért mondom ez most tök 3 esélyes mérkõzés..
vv-n meg mindenképp bilbao gyõzelmet várnék a sclhalke ellen a mu gyõzelem ellenére is :D nem tartom nagyon erõs csapatnak ezt a schalke-t
rooney8
EL az ördög ligája

Jó Deano:), mondom: ez az én meglátásom:-) Az meg a Tied, tiszteletben tartom mindenkiét, de én a MU-verést ennek fényében(árnyékában) is látom! :) És én figyelembe veszem a döntésnél is!:) Csak azért írtam le, hogy helyet kapjon, lehet, hogy hülyeséget írtam.., de innen közelítek!;)
Shep
EL-t az irodák pénzelik, ebbõl tessék kiindulni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aha nem játszott teljes bedobással :DD ez hülyeség, ne haragudj... nincs olyan játékos aki egy mérkõzést nem szeretne megnyerni... illetve nem szeretne tovább lépni a következõ körben és esetleg egy kupát megnyerni. A mu nem egy full c játékosállománnyal állt ki a bilbao ellen...egyszerûen a bilbao túl erõs volt és nem állt be 15 emberrel védekezni az odavágó tükrében. Mentek elõre és játszottak, gólra játszottak ahogyan azt sok csapatnak kéne tennie.
én pl. nem mondom ,hogy nyer a bilbao mert azért idegenben bárki ellen is szép eredmény a gyõzelem de egy x-re jók lehetnek..
sõt lehet ki is kapnak de hazai pályán én tutira veszem a bilbao gyõzelmet.. mondjuk 2-1re nyer a schalke majd a vv-n a bilbao szintén 2-1re és jön a ho. illetve a büntetõ :D
Tigristank
Ez azért hülyeség, mert a Plzennek pl. a Barca is csak 2 gólt tudott rúgni otthon a BL-ben (a másodikat a 82. percben...), míg a Leverkusennek 7-et, míg a Schalke legutóbb a Twentének vágott 4-et 0-1-rõl felállva. Plusz már látótávolságon belül van a döntõ, szerintem itt már nincs olyan csapat, amelyik ne venné komolyan a meccseket...

Sokan ma abból indulnak ki, hogy a Mu-t verte a Bilbao,
de azt miért nem írja mellé senki, hogy úgy nyertek ellenük, hogy azt nyilatkozta a MU "feje", hogy az EL veszélyezteti a MU bajnokságban lévõ helyét! És ezt elmondták MU-ra, City-re is, azon a csütörtökön mindkét csapat ki is esett!
Nyílván a MU nem játszott teljes bedobással, és azt nem értem, hogy miért erre a mérkõzésre hivatkozik ma mindenki mégis?
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a Shalke így-úgy, de szerintem ezt a mérkõzését a Bilbaonak kár belekeverni! a fent említett okok miatt!
Ez az én meglátásom.
szóval 1956 óta egyszer sem fordult elõ, hogy a negyeddöntõben egyik hazai csapat se szerezzen gól...
ááá :D ennyi volt játékra.. mivel elment így most pihizek :D
azért örülök,hogy 0-0 lett mert az 1-1 és mondjuk egy 89.percbeni kapufával azért rosszabbul érezném ezt a 20 ezer elvesztését :D
tippmix945
nézd meg,hogy milyen komolyan veszi a Schalke és a Bilbao az Európa Ligát.
Aki oda-vissza veri a MU-t,gondolom meg akarja nyerni,aki meg csak hosszabbítás után jut tovább a Viktoria Plzen ellen,nem hiszem,hogy komolyan veszi ezt az egészet.

csuxxxeee
Ja

FERNANDINHO1997
Ne is mond..

Shep
Úgy látom Bulgáriában is hideg van még.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FERNANDINHO1997
E-Mailba írták, h kapsz öccát ? :D

csuxxxeee
Kösz a meglátást, pont kaptam 500 Ft bónuszt bet365-tõl, azt rá is nyomom.

Casillas
Nyilván nem tuti, de ez ellen a Bilbao ellen elég jó esélyük van, fõleg otthon.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

demonsss
Szerinted a Scahlke olyan meggyõzõ

Casillas
Fejtsd ki, légy szíves, miért.
Szerintem jókat írt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.