Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bunda... túl sok ponttal vezettek és kevés van hátra, így izgibb lesz a végjáték 😄😄
Es a fas.zopo MU-n megy el az egesz:@
Hát ezek megvolnának 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
+sk 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Tabella utolsó elõtti ellen nem bírnak kaput találni 82 perc alatt 😄😄 Hihetõ 😄
Mu még mindig nem találta el a kaput 😄😄 Ez is tuti bunda meccs 😄😄
CR gól, innentõl jönni fog remélem a meccs .D
+ud +ud
Értettem én 😄😄
Az ott az 2 tt. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Hát ez az és így nyernek bajnokság 😄
Az MU amúgy focizik? Még 0x találták el a kaput 😄😄😄 Az elég érdekes 😄😄D:
:ASD😄SA_
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez egy ördögi kör, nincs kiszállás 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szard már le😄D:
újra feltölt egy "kis" összeget aztán megint kezdõdik elõrõl😄D😞míg egyszer ki nem fogy majd.....bár az lehet soha nem lesz😄😄D😊
újra feltölt egy "kis" összeget aztán megint kezdõdik elõrõl😄D😞míg egyszer ki nem fogy majd.....bár az lehet soha nem lesz😄😄D😊
pedig sima gyõzelem lesz ez 😛
szegény weed 😄SA_:SDA
Nemtudom miért volt Lutri , Bayernt otthon is megverte + ha nyert volna a bayern pontegyenlõség lett volna + tudta a dormund is ha most nyernek meglesz a bajnokság
semmiféle lutri nem volt , csak az volt a kérdés hogy már félidõben eldõl e a meccs vagy nem ( mondom én félidõ dormund vezetést raktam azt hittem már mennek vagy 2-vel félidõben )
semmiféle lutri nem volt , csak az volt a kérdés hogy már félidõben eldõl e a meccs vagy nem ( mondom én félidõ dormund vezetést raktam azt hittem már mennek vagy 2-vel félidõben )
persze megvették😄😄😄
full formán kívül volt ma😄😄
de mikor jössz már rá, hogy te sportfogadásba nem nyerhetsz😄😄😄megtanulhatnád már😄😄
full formán kívül volt ma😄😄
de mikor jössz már rá, hogy te sportfogadásba nem nyerhetsz😄😄😄megtanulhatnád már😄😄
Hat ezt nem hiszem el:@
semmiféle alap dortmundgyõzelem nem volt, ez egy nagy lutri volt.
Na mu 3 pont hullajt vajon? 😄
És ott a wigan gól A:SD:AS😄as
XD Ez már vicc weed
é csak azt sajnálom hogy félidei dortmund gyõzelmet raktam , meg azért elég alap volt , hogy a dortmund ezt megnyeri
é csak azt sajnálom hogy félidei dortmund gyõzelmet raktam , meg azért elég alap volt , hogy a dortmund ezt megnyeri
Robben mekkora egy balfasz ez már tutio WEED átok.. Asszodnja robben el van átkozva. WEED ÁTOK XDD