Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vendég gól eléggé esélyes ,sajnos én nem találtam a bwin élõ kínálatába...
tegnap este unibeten kiválasztom a meccset, beírom a tétet és megrakom
reggel nézem az eredményt, mondom zsír bejött
nézem unibet számlámat és az összeg nem változott semmit, megnézem fogadási elõzményeket és nincs is benne a tegnap esti fogadásom
valszeg már zombi voltam és nem nyomtam a fogadás megerõsítésére, ezért ugye el se küldte a szelvényt :SDA_😄SA
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mindegy így legalább nyertem
Benfica - Gil Vicente H 1,24
Siena - Bologna H
Lecce - Napoli V
500Ft - 620Ft
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Glory, Glory Man. United!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szánalmas ez az egész.
Glory, Glory Man. United!
Ezek utan biztos tiltolistara kerulnek a tobbi fos cseh csapattal egyutt 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nagyon fura ez így gyors egymásutánjában...
malaga kupában.bilbao,zaragoza,levante most meg a sporting😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
oldschool.trance.techno.rave
azt hiszem mennek a csehek is a tiltólistára
állandóan megszopatnak
3/4
pool jt. 2-1
swansea-balckburn x 3-0
watford-hull x 1-1
west ham-brighton h 6-0