Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ezt szeretném ma megjátszani, mi a véleményetek?
5/4-be 500 Ft-tal
235 Diósgyõr - Debrecen V 2.00
241 Mönchengladbach - Augsburg H 1.75
246 (0-1) Lyon - Quevilly H 1.70
248 Stoke - Arsenal V 1.84
249 Norwich - Liverpool V 2.00
elõre is köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
10 Cesena - Juventus TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 1
11 Lecce - Napoli TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 2
12 Palermo - Parma TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: X
+1 Roma - Fiorentina TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 2
szerb német 1:0, angol algér 0:0, spanyol svájc 0:1... ezek jók voltak 2 éve 😉
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondjuk én egy olyat vártam ,hogy majd valdes feljön az ellenfél kapuja elé és majd egy kontra és gól..
azért kíváncsi lennék , hogy a többség mit gondol a holnapi real meccsrõl!
2.5 over, real gyõzelem, bayern gól
melyikre kéne tenni?
2.5 over mondjuk akkor esélyes ha lát bárki pl. egy 3-0as eredményt a meccsben :S
mivel a real nem bunkerfocizik és nem csak passzolgatós játékot játszik így szerintem gólt fognak kapni csak a végeredmény lesz a kérdéses.
viszont ha 1-0 lenne (amit még múlt héten is gondoltam) akkor jönne ugye a ho. akkor meg a 2.5 overt baszhatom, szóval nagy dilemmában vagyok
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
pedig felesleges próbálkozni, már párszor elmondtam, h veretlenül lesznek bajnokok 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
holnapra 200 ft-ot én tuti rakok a juve vereségre 😄 idegenben a cesena ellen?! vétek lenne kihagyni
cesena 5 döntetlent játszott sorozatban, sztem most befigyelhet a gyõzelem 😄 pont most nem várná senki
utolsó vs elsõ
200 ft-ot ez is megér..
talán még egy kombit is!
195 SönderjyskE - FC Köbenhavn H 3,95
165 Siena - Bologna H 2,29
170 Udinese - Internazionale H 2,35
174 Lecce - Napoli H 2,75
Eredõ odds: 58,45654
mondjuk az interrel buktam a hétvégén a telitalálatos szelvényt, ha most is azon menne el nem is tudom mit csinálnék.
de a városba ott lenni ingyenes
kivetítõ stb.
meg München kurva jó város voltam már egy párszor ott
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Torres goal any time 21ért 50forinttal 😄 de kár hogy nem raktam rá többet 😄 így 1050 jött belõle. a Chelsea tj-bõl meg 1500plusz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
a döntõben viszont tuti a chelsea ellen drukkolok 😄