Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még a 3-1 is jöhet tizenvalahányszorosért 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bár nem tudom hogyan volt idejük rá miközben nézték a hatalmas izgalmakban bõvelkedõ szuper tenisz meccseket...
tenisz...<#whatever>#whatever>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azt meg továbbra sem értem minek a chat, 2 hetente beírnak rá, akkor is sötét anon jön kavarni a szart.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Ronaldo szerez gólt??? igen 1.7
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
384bõl 1800-at
roma-fio mind2 csapat lõ gólt
palermo-parma over 2,5
milan-genoa H
cesena-juve 3-0-ról H 😊
2. Chelsea
ápr. 24. 20:45
2 - 2
X
6,4 25 160
bakker most szembesültem, hogy az iwiwen most nyertem a tegnapi X-el XD
mai napra meg elfociztam az idõt így nem tudtam megtenni a juve vereséget , remélem akkor nem kapnak ki ma...
amúgy siena gyõzelmet akartam tenni de az se jött volna.
fiorentina meg kapja be!!!
milant elveri, hazai pályán interrel 0-0 majd idegenben veri a romát 😄DDD persze nekem az inter ellen kellett volna ugye egy gyõzelem és akkor 500ra jött volna 21k -.-" szép volt fiúk
inkább rulettezen
Melyik csapat ellen ítélik meg az utolsó lesállást az 1. félidõben?
Real Madrid 1.80
Nincs lesállás 6.00
FC Bayern München 2.55
1 100 000 az 1,8-ra -> 1 980 000
800 000 a 2,55-re -> 2 040 000
...és mindenképp nyersz legalább 80 ezret, mert ÚGYIS lesz les 😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
köszi, hogy írtál (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pedig csak én vettem 4 db aranylabdát és az ismerõseim közül is vett szinte mindenki, szóval nem értem...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Épp lezárták a Lazio meccset, mikor raktam a mai mixemet, úgyhogy már nem fért rá szerencsére 😄
Estére viszont egygólos hendikeppel is jönni fog a Real, csak szólok. (protip: 3-1)