Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy esetleg nem leeht tenni 1mixben csak 1sportágra ? 😄
azmiii h tettem 9mecsre van benne foci,kosár,tenisz..és nemjóóó hibát dobb ki nemtudom feladni,mikor még 1iket se játszották le,és a kötés is jó,....
vagy az leehet a gond h 30percel meccs kezdés ellõtt raktam fel..?
vagy az leehet a gond h 30percel meccs kezdés ellõtt raktam fel..?
Ja, annyi volt. Én poén szeloba Erranit raktam, de amint elkezdõdött a meccs 1-0 nál látszódott, hogy ez nagyon-nagyon sima lesz.. 😊
én 1,25-ért tettem a simát,és 1,72-ért a 2-0-t.tegnap még valamivel több volt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hát én beszarok rajtad ki szólt hozzád most te seggfej , egy nagy nulla vagy ta balfasz , inkább ne szólj bele a felnõttek vitájába kisfiam és húzzál inkább a homokozóba te gyökér
Newcastle-nek nyerni kell a BL helyért:
Everton-Newcastle 2.25 3.50 3.10
Boltonnak nyerni kell a bennmaradásért:
Stoke-Bolton 2.50 3.40 2.75
Zaragozának nyerni kell a bennmaradásért:
Getafe-Zaragoza 5.50 3.80 1.62
Levantének nyerni kell a BL/El helyért:
Levante-Athletic Bilbao 1.62 4.00 5.00
Everton-Newcastle 2.25 3.50 3.10
Boltonnak nyerni kell a bennmaradásért:
Stoke-Bolton 2.50 3.40 2.75
Zaragozának nyerni kell a bennmaradásért:
Getafe-Zaragoza 5.50 3.80 1.62
Levantének nyerni kell a BL/El helyért:
Levante-Athletic Bilbao 1.62 4.00 5.00
ne vitatkozz ezzel a kreténnel... meg amugy egy spanyol fociért rajongóval. náluk nincs olyan hogy "kikaptunk rosszabbak voltunk".
özil svejni nem egy poszt de ja mindegy i csak kicsit zavaró, hogy ha a real ki kap akkor rögötn csalással estek ki bírói tévedéssel stb....😄😄
amúgy jövõre úgy is a real nyeri szerintem a bl-t mourinhó megcsinálja egy erõsebb reállal fix
idén meg a bayern nyeri😊
amúgy jövõre úgy is a real nyeri szerintem a bl-t mourinhó megcsinálja egy erõsebb reállal fix
idén meg a bayern nyeri😊
Özil jobb mint swájni + benzema és higyany 1v1 or 1v2 be is képes megoldani a helyzetet viszont gomez nem õt ki kell szolgálni
+ hozzá teném hogy meggyengült spanyol bajnokságbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????????????????????????????????????,
Bilbao verte lazán a schalkét ember ? a Bundesliga 3.at a spanyol 9. 😄
ide oda verte 😄
Meg az is elmond valamit hogy a dortmund a bundesliga 1. még csak a csoportjából sem jutott ki
mindegy nincs kedvem vitázni nektek a bayern jobb mert õ a kedvencetek nekem a real
+ hozzá teném hogy meggyengült spanyol bajnokságbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????????????????????????????????????,
Bilbao verte lazán a schalkét ember ? a Bundesliga 3.at a spanyol 9. 😄
ide oda verte 😄
Meg az is elmond valamit hogy a dortmund a bundesliga 1. még csak a csoportjából sem jutott ki
mindegy nincs kedvem vitázni nektek a bayern jobb mert õ a kedvencetek nekem a real
most nem ember-ember közt kell összevetni... 4-bõl 3 kihagyott 11-es az egyenlõ azzal, hogy nem elég jók egy BL döntõre...
hát nem tom
azért egy benzema vagy higany se jobb egy gomeznál
ribery-robben páros semmivel se rosszabb mint egy kolompár és egy c csak almérának meg gijonnak tudok gólokat lõni ronaldo😄 a védelem az nagyából egál svejnsteiger jobb mint csabi alonzo vagy khedira
azért ez a real hiába lövi a gólokat tucatszám(ebbe a jócskán meggyengült spanyolbajnokságban) már nem az a real
a zidane féle real figo-ronaldo-makalele-hierro-morientes-raul stb. sokkal jobb volt
nekem ez a véleményem
azért egy benzema vagy higany se jobb egy gomeznál
ribery-robben páros semmivel se rosszabb mint egy kolompár és egy c csak almérának meg gijonnak tudok gólokat lõni ronaldo😄 a védelem az nagyából egál svejnsteiger jobb mint csabi alonzo vagy khedira
azért ez a real hiába lövi a gólokat tucatszám(ebbe a jócskán meggyengült spanyolbajnokságban) már nem az a real
a zidane féle real figo-ronaldo-makalele-hierro-morientes-raul stb. sokkal jobb volt
nekem ez a véleményem
márpedig jobb csapat... az a csapat, aki ilyen tehetségtelen béna tizenegyeslövõkkel rendelkezik, az inkább ne akarjon semmit még a BL döntõ közelében sem...
hallod most ugye csak viccelsz ? nézd meg inkább a bayern legelsõ gólját szó nincs arról hogy jobb csapat lenne a bayern a játékvezetõnek megköszönhetik azt a gólt és azt is hogy továbbjutottak , am meg ha ezt nem ismeritek el ,hogy az szabálytalan gól volt akkor is ha jól emlékszem hogy mindkét meccs 2-1 lett nem ? azt viszont elismerem hogy nójer ( bocs nemtom hogy kell leírni a nevét ) jobb kapus mint cassilas és én is jobban bírom
Hímringyó xD
ez fájt<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy Demonssss levehetnéd már a nepellenzõt néha
nem szégyen beismerni, hogy a jobb csapat gyõzõt
bevallani nem szégyen hanem erény
amúgy Demonssss levehetnéd már a nepellenzõt néha
nem szégyen beismerni, hogy a jobb csapat gyõzõt
bevallani nem szégyen hanem erény
Biztos a Keresztapa lányának esküvõje lesz , tudod ilyenkor kérhet egy szívességet , ez a maffia törvénye
ha ekkora a különbség, akkor csak azt tudom mondani, hogy szimplán buggyantak a realosok, mert valamiért mégis kikaptak akkor amikor nem kellett volna és csak ez számít
hát ezen most elgondolkoztam😄😄
akkor mit csinálhatsz😊
férfiprosti vagy a vatikánba????
<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
akkor mit csinálhatsz😊
férfiprosti vagy a vatikánba????
<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Legalább járnál jobban utána, hogy mi volt az a meccs. Real-Bayern 8-3
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Am tessék kb. ekkora a különbség a két csapat között : http://www.eredmenyek.com/merkozes/ITcu9u74/#osszefoglalas
erre csak annyit mondok szabályos gólok száma Bayern=2 Real=3
Sajnos második éve ,hogy a real a játékvezetõk miatt esik ki
Sajnos második éve ,hogy a real a játékvezetõk miatt esik ki
autótesztelés???
amúgy jó nagy f*sz vag😄😄😄
pénzed van egy csomó
bl döntõ meg egy van az évbenD😄:ráadásul Münchenbe Bayern
amúgy jó nagy f*sz vag😄😄😄
pénzed van egy csomó
bl döntõ meg egy van az évbenD😄:ráadásul Münchenbe Bayern
nem, 17-tõl 21-ig Rómában leszek... nagyon vívódtam, de ezzel pénzt keresek, azzal meg költök :S
ezt ne hozzuk szóba most tom te bayern drukker vagy , ezért inkább nem kezdek most vitázni hogy miért volt megint kamu a bayern tj
azért meccs elõtt hogy felcserélõdtek az oddsok
Am a Chelsea nagyon rá ment arra hogy most Bl-t nyernek , mert kötelezõket engedtek ki a kezükbõl
Am a Chelsea nagyon rá ment arra hogy most Bl-t nyernek , mert kötelezõket engedtek ki a kezükbõl
Jobb, mint reménykedni, aztán qrva anyázni a 94. perc utáni sípszó után 😄
Hát azt direkt csinálom 😄 Olyankor általában jönni szokott 😄😄 + én szeretem leírni a dolgot, így ha nem jön qrvara nem tud érdekelni, mert már belenyugodtam baxhatom. Ha meg jön qrva jó 😄 😄
szívesen
látod ha nem írom be
ma nem nyersz semmit
amúgy ezt utálom benned állandóan vinnyogsz mint egy fürdõs kurvaD😄:😄rosszabb vagy mint a weed😄😄:
jajj nem lesz gól *5K jajj nem lesz gólD😄:😄
látod ha nem írom be
ma nem nyersz semmit
amúgy ezt utálom benned állandóan vinnyogsz mint egy fürdõs kurvaD😄:😄rosszabb vagy mint a weed😄😄:
jajj nem lesz gól *5K jajj nem lesz gólD😄:😄
Ennyi gyerekek, nap tutija vót!!!!