Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem szabad kapzsinak lenni:D:D
(bár ha ma csak ez az egy meccs lett volna akkor mind 2 cs gólt raktam volna)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lapok száma 4.5 over 1.65
nos este hajrá Bilbao!!!! de rendes játékidõben döntetlen legyen... 5k van rajta !
<<<<<>>>>>> 2/1 >>>> <<<---------------
25,oo <<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
%1oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
0,5€ megpróbálom, nátha ;)
mára Bilbao gyõzelmet érzem
086 1 N. Davydenko - R. Nadal V
150 1 Svédország - Németország H
153 1 Koloszosz Rodosz - Panioniosz H
158 1 S. Oliver Würzburg - Alba Berlin V
170 1 Dinamo Zagreb - OsijekV H
172 1 Dinamo Zagreb (H) vagy Osijek (V) nyeri a Kupát H
174 1 Jablonec - Liberec V
175 1 Dukla Praha - Sparta Praha V
bejelöltem h normál fogadás 8, meg 2000ezerrel raktam meg
mia kur.....é nemjóó?