Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
valamelyik írt kivenném és úgy OK

Darthmushroom
akkor így nem rossz nem? Boston-Rubin-Lech-Lille-Sligo-Derry. ez majdnem 7s odds

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tippmix945
nagyon gyenge a mai kínálat...
073 Golden State-San Antonio H 1.80
a San Antonio eddig semmit nem mutatott a párharcban,csábít nagyon az 1.8as odds

tippmix945
ezek a foci meccsek tiltott kategóriába tartoznak,tipikuson az ilyenek szoktak elmenni.a dán és a francia 2 megszívathat rendesen,a Rubin és a Lille nagy eséllyel hozza,de nagy téttel egyikre sem raknék.

Darthmushroom
mára szerintetek ezekbõl mi lehet jó? Rubin,Lille,Guingamp,Boston,Nordsjaelland???

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Frank99
amúgy úgy tudom, hogy új regisztrálót már nem fogadnak, a régiek fogadhatnak....

de majd megnézem az új magyart, milyen lesz....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ReszegKoldus
Akkor nem ezért 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Frank99
aztán most beengedett....

???

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Frank99
urak!
be tud valaki menni a bwinre?

a napokban nem voltam benn, most meg nem enged be.

Shep
Hát Dean lehet csak simán megunta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
De miért?
A weed a modik miatt a másikat nem tudom.

Effe88
Jogos😄
Amúgy nem tudom mit szenvednek. Tipikus magyar mentalitás. Piont mint az autópályáknál, épületeknél, metrónál...mindig csúsznak ebben az országban😄😄

tippmix945
így is lehet mondani 😄

Shep
Alul ott van AZ PSV 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz. Röviden, elmenekültek 😊

Effe88
Én Franciát látok, de mindegy. Az csak a beetetés.D:😄
lehet amúgy, hogy 1-2 hétig magasabb szorzók lesznek mint a többi oldalon de utána úgy is ki jön belõlük a ... vér...😄😄

tippmix945
demonsss
Ezt jól kijelentetted 😄

Shep
Egyébként a képen ami van az szerintem a mai holland kupa meccs volt, a szorzók nem voltak rosszak.

Effe88
<#nemtudom>

Shep
Hát igen pont ez a fõ baj, a lovi. G/G azért gondolom csak lesz, azt a szintet csak elérik már 😊

Shep
Hát nem igazán követem a topicot 😊

tippmix945
kicsit sem vagy lemaradva 😄😄😄

Effe88
Nem tudom mire szoktál mostanában fogadni.De gondolom lóverseny tuti nem lesz rajta.Amúgy meg tuti, hogy a lehetõ legszarabb szorzók lesznek, ebben is biztos vagyok.

Shep
Miért Deannel mi lett?

Shep
Ja, most látom már be lett rakva, mindegy 😊
Amúgy én nem sok jót várok a helytõl.

Effe88
hát az új hg-nak rendbe kell raknia a topikot
újra életet kell bele lehelnie😄😄
szóval nem lesz könnyû dolgod😄😄

de el kell vállalnod

Shep
Azt nem írták ,hogy hétfõn indul, csak ,hogy hétfõtõl már nem lesz tippmax. Egyébként így fog kinézni
http://www.origo.hu/gazdasag/20130509-tippmaxpro-neven-indul-az-allami-sportfogadas.html

tippmix945
tanulhatnánk tõle
és nem mellékesen mesterszakács
sitting in the hall of fame

tippmix945
csak észrevetted? 😄
szerintem fogadd el

Effe88
a sportfogadás michael jordan-e õ
és ugye ne felejtsük el, hogy nyelvész professzor is volt egyben

tippmix945
nincs mit szépíteni nagy mágus volt
szerintem még most is lepipálna bárkit
tenisz,kézi,foci,kosár,jégkorong,sakk jöhetett bármi nem tudott mellényúlni

demonsss
Rakjátok nadalt 1,01-ért 😄 oszt kiszopott XD , am holnap választ adok a HG kinevezésemre , h belmegyek e XD

Effe88
így van
nagyon vágta a témát
fõleg a teniszt

tippmix945
igen
a csúcson hagyta abba
Federer hozta neki

Effe88
<#eljen>
minden idõk legnagyszerûbb fogadója volt
mára már visszavonultan éli a milliomos étteremtulajok életét

tippmix945
be kell valljam hiányzik innen

Effe88

Effe88
Vajon újra kell majd regizni vagy a már mostani reggel be lehet majd lépni?

Hát pedig valamit kitalálhatnának, hogy szerezzenek (plusz) embereket😊. Bár az idõsebb korosztály most is maradni fog a papíros verziónál.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
Szerintem ebbe ne reménykedj.Az odsszok szerintem továbbra is itt lesznek a legszarabbak, ebbe biztos vagyok😄😄

De reméljük, normális oddszokkal fognak dolgozni õk is. Hihetetlen, hogy a viszonylag kisebb oddsz-al rendelkezõ események is akár tizedekkel kevesebbet ér, mint más netes fogadóirodák.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
reméljük, reméljük:d😄
mert ha nem akkor baszhatom
mehetek vissza az unibetre,bwinre stb...
és inkább legálisba nyomnám ha lehet😊

tippmix945

én is õt akartam mondani
a régebbi tagok közül õ van rendszeresen itt rajtunk kívül
kérdés vállalja-e?

Effe88
akkor
demonsssot jelölném

FERNANDINHO1997
elvileg naponta több mint 1000 eseményre lehet majd fogadni, biztos lesz gól fogadás is köztük..😄D

tippmix945
én nem akarok hg lenni
ki jöhet szóba szerinted?

Effe88
hát
lehetne
amúgy
mert ez a banner is idegesít
rajta van a szõrös majom henry aki rühellek
le kéne venni

én téged jelöllek hg-nak
én nem akarok hg lenni