Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
073 Golden State-San Antonio H 1.80
a San Antonio eddig semmit nem mutatott a párharcban,csábít nagyon az 1.8as odds
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de majd megnézem az új magyart, milyen lesz....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
???
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
be tud valaki menni a bwinre?
a napokban nem voltam benn, most meg nem enged be.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nem tudom mit szenvednek. Tipikus magyar mentalitás. Piont mint az autópályáknál, épületeknél, metrónál...mindig csúsznak ebben az országban😄😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lehet amúgy, hogy 1-2 hétig magasabb szorzók lesznek mint a többi oldalon de utána úgy is ki jön belõlük a ... vér...😄😄
Amúgy én nem sok jót várok a helytõl.
újra életet kell bele lehelnie😄😄
szóval nem lesz könnyû dolgod😄😄
de el kell vállalnod
http://www.origo.hu/gazdasag/20130509-tippmaxpro-neven-indul-az-allami-sportfogadas.html
és ugye ne felejtsük el, hogy nyelvész professzor is volt egyben
szerintem még most is lepipálna bárkit
tenisz,kézi,foci,kosár,jégkorong,sakk jöhetett bármi nem tudott mellényúlni
minden idõk legnagyszerûbb fogadója volt
mára már visszavonultan éli a milliomos étteremtulajok életét
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
mert ha nem akkor baszhatom
mehetek vissza az unibetre,bwinre stb...
és inkább legálisba nyomnám ha lehet😊
én is õt akartam mondani
a régebbi tagok közül õ van rendszeresen itt rajtunk kívül
kérdés vállalja-e?
lehetne
amúgy
mert ez a banner is idegesít
rajta van a szõrös majom henry aki rühellek
le kéne venni
én téged jelöllek hg-nak
én nem akarok hg lenni