Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
úgy tûnik demonsss nem akar hg lenni
valaki vállalja már el 😄
Ferrari? 😄

Tigristank
Jaja, máshol pom pom lányok meg ilyenek, ezek meg behívták a helyi tornász egyletet, amelynek tagjai az egyik szivacson bemutatott nagyon komoly gyakorlat után sorban állnak a másik szivacs elõtt, aztán kezdik elölrõl. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tippmix945
BAZMEG XD
halftime show?

Tigristank
LOL, Sedan-Niort meccsen torna van a félidõben. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tippmix945
szerintem jönni fog

tippmix945
én is arra tippelek
amit Noah elõzõ meccsen mûvelt James-szel kabaréba illett
nem csodálkoznék,ha majd kapna egy jó nagy pofont LeBron-tól 😄😄😄

Effe88
szerintem V de passz😄

tippmix945
Chicago-Miami szerintetek??

ez meg lol ,sõt LOL:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darthmushroom
Dán meccs is elég szépen jött, pedig azt se mertem megrakni.. egyre gyanúsabb h ma jön a szelvényem.. tuti melléfogtam

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Effe88
tahiti nyeri😄😄😄:S:S:S:

Na majd itt alkotunk 😄

Darthmushroom
LOL most nézem 4:0 félóra alatt

Effe88
ez-e

http://hu.wikipedia.org/wiki/2013-as_konf%C3%B6der%C3%A1ci%C3%B3s_kupa

Az mi? <#idiota>

Effe88
mondjuk igaz
mindjárt vége a lényegnek😄
de lesz konföderációs kupa:S:S:😄😄

Az tuti 😄😄 Bár nem is nagyon lesz mire tenni, én ezeket a finn, svéd stb focikat nem csípem.

Effe88
ott is ki fogod fogni a sok 0-0-át:😄😄😄

Na kíváncsi leszek erre a Tippmixpro-ra, azt a képet elnézve, amit mutattak lesz élõ is. Ha lesznek faxa gólos fogadások, akkor én is elleszek. Csak kár, hogy most indul, amikor minden bajnokság véget ér 😄 Ma felhívtam szrt-t, mivel elfelejtettem kódom, nem tudtam belépni 😄 Pedig kb 1 hónapja játszottam nálunk, de gõzöm nincs mi volt a kód A:_SD:AS😄A:S

Tigristank
Jól bekezdtek. 😄

demonsss
ne is mond nyomorékok 4 v 5 3pontos kísérletükbõl egy se ment be faszfej banda

Jah hogy rohadnának ketté.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Tigristank
Hát innen már úgyse jönnek vissza. 😄

Az úgy korrekt, hogy a 3. negyedben a cszka csak büntetõbõl volt eredményes.😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Jah láttam. Ma kinéztem a szlovákokat de mondom amilyen kiszámíthatatlan sport ez, tutti buknak 1,25-ért, inkább kihagyom. Így is lett. Mindegy a poén szelón remélem jön az orosz X😊.

Tigristank
Hoki VB kb. szart sem ér. Franciák 40-es oddssal húzták be. 😄

Mi a faszt mûvelnek az oroszok?? CSZKA kosárban szopat, Szpartak fociban, a hoki válogatottnál is borul a papír, bár X-et tettem. Nem egyszerûek na.

A Kaszas
tunézia u19 olyan fölénybe van hogy nem igaz és 0-0

ReszegKoldus
Azért nem volt rossz gól

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tippmix945
tényleg balfék ez az MTK

Darthmushroom
na õ rájuk csak rápillantottam és láttam h a vendég elég jó formába, és el is vettetem õket 😄

Effe88
na demonsss az új hg?

tippmix945
mindegy jól tetted,biztosra kell menni 😄
szpartak moszkva is mit csinál...

Darthmushroom
nem bízok az oroszokba 😄 féltem az X-tõl mert papíron még lett volna remény a bent maradásba a vendégnek és a Kazan se volt éppen csúcsformába

tippmix945
<#nemtudom>jönnie kell
kazant miért vetted ki ? 😄

Darthmushroom
kazan jött volna... remélem azért így amit helyette raktam is jön

tippmix945
2-0 lesz 😄

demonsss
Jöhet , de nem lesz elõbb talál gólt a Paks , és 1-1 lesz a vége

tippmix945
hát az még simán jöhet

demonsss
MTK gyõzelem kéne , de nem lesz meg 😄 , balfasz ez az MTK

tippmix945
MTK-Paks félidõ gól?

demonsss
Mi szégyen ez a magyar foci istenem 😄DDDDDDDDD

bakkerman
szlovákok 1.22-ért szépen leadták,bizony a kurva anyjukat a tetves szlovákoknak,hazátlan gecik 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tippmix945
Feri tuti megmondta volna

FERNANDINHO1997
Sziréna Williams kapott egy 0-6 ot Medina Garrigestõl.. az se semmi.😄D

tippmix945
akkor nem szóltam 😄
én totál "analfabéta" vagyok hozzá 😄

Darthmushroom
mostanában követtem azt a bajnokságot nagy % el szoktam találni,még a meglepetéseket is.

tippmix945
én ma nem rakok semmit holnapra nézek valamit
ha már eldöntötted nem akarok beleszólni de két írt nem raknék egy szelvényre

Darthmushroom
úgy döntöttem 5k-val megy: Boston,Lech,Guingamp,Derry,Sligo,Lille
mellé 4/5be Mtk,Elfborg,Steaua,Crystal,Livorno D-D-D-D-D

tippmix945
én is nézegetem mióta írtad 😄
valóban nyerniük kell ha fel akarnak jutni,Lens-nek már tökmindegy mit játszik,egymás ellenik is Guingamp-nak kedveznek,de zavaró,hogy Lens 17(!!!) döntetlent játszott idén 😄😄
következõ meccsét a csonutolsó Gazélac Ajaccio-val játssza a Guingamp,ott gondolom 3 ponttal számolnak,utolsó fordulóban Dijon-t fogadják az necces 😄😄😄
Caen és Angers esélyes meg a feljutásra,Angers a két kiesõvel és a már tét nélkül játszó Tours-szal játszik,elvileg 3 de 2 tuti gyõzelem
kötelezõ behúznia a Guingamp-nak ha fel akarnak jutni,mert Angers így beelõzné õket
ahogy érzed 😄😄

Darthmushroom
ez a hülye Guingamp nagyon húzza az agyam, nem tudom elképzelni h ne nyerjenek..mert ha megteszik akkor 2 meccsel a vége elõtt akár 2n is megelõzhetik õket, úgy meg szinte biztos h elúszik a feljuttás