Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyitok weednek egy fogadóirodát... 2 hét alatt gazdag lennék szerintem
De ember!!! faszért betclicezel??? már százszor elpofáztuk hogy menjél normális irodához ne egy ilyen csöves szarhoz... bet365nél szerintem ilyen problémákba nem ütköznél úton-útfélen...
Arra hogy eddig Volt nincs játékot játszottál és gyanús nekik , hogy most Volt és van játékot játszol
beszartok, Betclic trükközik 😄 nyeremény igénylésnél eddig nem volt baj, automatice küldték. Most egy átlagnál nagyobbat kérnék ki, erre írnak, hogy még egyszer küldjem el a személyim és a bankkártyám ellenõrzésre... kíváncsi vagyok mire hivatkozva nem akarnak majd kifizetni 😄
végül mire raktál? 😄 most nézem, hogy a 4 tippembõl mind jönni látszik... ugye a nápoly meccs van még hátra de az is jelenleg az 50.percben 2-1re vezet... 😄
IgenNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
1-0 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ki nézi az Atl. Madrid meccset?
HÁHÁHÁHÁ
tessék 😄 #179351
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mondtam, hogy veretlenül lesznek bajnokok 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
engem a hideg is kirázott Aguero góljánál :S ...
érdekesség:
Az olasz bajnokság modernkori történetében ezt megelõzõen két gárda zárt csak veretlenül bajnokságot: a Perugia az 1978-79-es idényben, a Milan pedig az 1991-92-es szezonban. Az umbriaiak azonban csak másodikok lettek 33 éve, míg a milánóiak 20 éve begyûjtötték a scudettót. A Juventus teljesítménye annyiban jobb a Milanénál, hogy ez most 20 csapatos bajnokság volt, Conte csapata tehát 38 fordulón át maradt veretlen, míg az a Capello-féle Milan 18 csapatos bajnokságban "csak" 34 meccsen át nem kapott ki. (Igaz, a teljes sorozata 58 bajnoki mérkõzésen át tartott...)
Del Piero és Inzaghi is góllal búcsúzott ! <#eljen>#eljen>
érdekesség:
Az olasz bajnokság modernkori történetében ezt megelõzõen két gárda zárt csak veretlenül bajnokságot: a Perugia az 1978-79-es idényben, a Milan pedig az 1991-92-es szezonban. Az umbriaiak azonban csak másodikok lettek 33 éve, míg a milánóiak 20 éve begyûjtötték a scudettót. A Juventus teljesítménye annyiban jobb a Milanénál, hogy ez most 20 csapatos bajnokság volt, Conte csapata tehát 38 fordulón át maradt veretlen, míg az a Capello-féle Milan 18 csapatos bajnokságban "csak" 34 meccsen át nem kapott ki. (Igaz, a teljes sorozata 58 bajnoki mérkõzésen át tartott...)
Del Piero és Inzaghi is góllal búcsúzott ! <#eljen>#eljen>
Úgy emlékszem itthon 2004-ben helikopteren hozták a Népligetbe a cuccot a Puskásból, ahol az újpest akart ünnepelni, csak hát nem jött össze <#ravasz1>#ravasz1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hát de érted most lesz mindjárt díjátadó 😄 Most ha MU nyeri bajnokság akkor annak is lett volna ?
Akkor most 2 trófea votl bekészítve ? 😄 Egy a MU meccsen is?
kurva jó lehetett:d:d:
én semlegessként(na jó kicsit szorítva a citynek) is kurvára örültem
hát akkor õkD😄:😄
én semlegessként(na jó kicsit szorítva a citynek) is kurvára örültem
hát akkor õkD😄:😄
Ezt city szurkolóként ott helybe milyen lehetett átélni 😄
wtf ??? tapsoltak??? 😄DD azert ez kemény volt 😄 ilyen is 100 évente egyszer van, hogy az angol bajnokságban az utolsó másodpercig lehet izgulni a bajnoki cimért plusz a 3. helyért is xD
aguero góljának örülök, jó fej srácnak tünik, sokan fikázták h angliában nem fog neki menni erre tessék az õ gólja döntött 😄
és bejött amit mondtam havernak is, azt mondta h a city 2vel is nyer 1.4ért megkell tenni a hendis sikert mire én " az 1 gólos gyõzelem is bajnoki cimet ér minek kockáztatni a hendivel? te szidod õket, õk meg örülnek " 😄
aguero góljának örülök, jó fej srácnak tünik, sokan fikázták h angliában nem fog neki menni erre tessék az õ gólja döntött 😄
és bejött amit mondtam havernak is, azt mondta h a city 2vel is nyer 1.4ért megkell tenni a hendis sikert mire én " az 1 gólos gyõzelem is bajnoki cimet ér minek kockáztatni a hendivel? te szidod õket, õk meg örülnek " 😄
Hát ezt nem hittem volna 😄 Hosszabbításba 2 vágni 😄😄
Fergusszoinék meccse már vége volt már tapskoltka 😄😄 aztan kapták hír 3-2 😄😄D:😄😄😄