Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
hát ha nem fizetnének ki nem izgatna???😄😄😄
hát akkor hülye vagy csomó idõd meg energiád elbasztad akkor a semmiért
de te tudod
persze lehet korrekt iroda és minden akkor meg kurva jól jártál
hát ha nem fizetnének ki nem izgatna???😄😄😄
hát akkor hülye vagy csomó idõd meg energiád elbasztad akkor a semmiért
de te tudod
persze lehet korrekt iroda és minden akkor meg kurva jól jártál
nem kértem 😄 , nem izgatna am ha nem fizetnének ki úgy is az 5 euró bónuszból csináltam a lóvét , ha a saját pénzembõl csináltam volna és akkor nem fizetnének ki akkor össze szarnám magam 😄
Fuck jea 😄 over 2,5
Remélem nem mert over 2,5 toltam 😄
Squad: Amos, Lindegaard; Evans, Ferdinand, Evra, Jones, Giverin, Fornasier; Giggs, Young, Park, Scholes, Cleverley, Valencia, Nani; Rooney, Chicharito, Owen, Berbatov.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
24
League of Ireland XI
0 - 0
Manchester United
gondolom a c csapat játszhat de egy ilyen hétvége után bárkinek is nagy kedve lehet játszani 😄DDD
League of Ireland XI
0 - 0
Manchester United
gondolom a c csapat játszhat de egy ilyen hétvége után bárkinek is nagy kedve lehet játszani 😄DDD
és a végeredmény marad 1-0 ? 😄DDD
Hertha bekezdett 😄
ez mennyire egy undorító hozzászólás :S a futballvilág egyik legnagyobb alakjai közé tartozik, visszavonult és kész. Miért kell kritizálni, nem értem.. ok ez is egy vélemény ezt megértem de akkoris
Inzaghi számomra semleges ezért se írok róla semmit... rosszat meg nem is akarok, sokat letett az asztalra nem érdemli meg a fikázást
Inzaghi számomra semleges ezért se írok róla semmit... rosszat meg nem is akarok, sokat letett az asztalra nem érdemli meg a fikázást
Szerintem meg ennyire szerette õt , azért ez követendõ példa pl a magyaroknak , hogy mennyire szeretik a játékosokat meg a focit , nem az hogy szidják õket meg ilyenek , ez a játék és ember szeretetrõl szól , mennyi mindent tett az AC Milanért Inzaghi
igen talán ezért lehetett..életem elsõ videója ami bennem is érzelmi kitörést váltott ki.le a kalappal mindkét személy elõtt(Y)
szerintem a riporternél fõként azért tört el ennyire a mécses, mert az õ karrierjének is lassan így lesz vége, számára gondolom egy korszak vége is Inzaghi búcsúzása... 21 évig, 1991-tõl fogva mondhatta ki Pippo nevét és ennek most vége. Ilyen korosztálynál, ennyi mindennel a háta mögött már hamar fordul sírásba a korszakváltás és lezárás...
137 FTC - Gyõr 2.m. H 2,90
255 Juventus (H) vagy Napoli (V) nyeri a Kupát H 1,55
253 Sporting CP (H) vagy Académica (V) nyeri a Kupát H 1,19
219 Basel (H) vagy Luzern (V) nyeri a Kupát H 1,26
Eredõ odds: 6,73980
kézi nélkül 2.32es szorzót kapunk
a chelsea x2 is eléggé csábítót 1.88ért! viszont én lehet teszek 4k-t a chelsea nyeri a bl-t re...
255 Juventus (H) vagy Napoli (V) nyeri a Kupát H 1,55
253 Sporting CP (H) vagy Académica (V) nyeri a Kupát H 1,19
219 Basel (H) vagy Luzern (V) nyeri a Kupát H 1,26
Eredõ odds: 6,73980
kézi nélkül 2.32es szorzót kapunk
a chelsea x2 is eléggé csábítót 1.88ért! viszont én lehet teszek 4k-t a chelsea nyeri a bl-t re...
Foci MVP-lista(Voetbal International)
1. Lionel Messi (Barcelona) 65 pont (50 gól, 15 gólpassz)
2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 58 (46/12)
3. Robin van Persie (Arsenal) 40 (30/10)
4. Huntelaar (Schalke) 36 (29/7)
5. Ibrahimovic (Milan) 35 (28/7)
6. Rooney (Manchester United) 32 (27/5)
7. Di Natale (Udinese) és Agüero (Manchester City) 31-31 (mindkettõ 23/8)
9. Lewandowski (Dortmund) 31 (22/9)
10. M. Gomez (Bayern München) 29 (26/3)
11. Higuaín (Real Madrid) 29 (22/7)
12. Miccoli (Palermo) 29 (16/13)
1. Lionel Messi (Barcelona) 65 pont (50 gól, 15 gólpassz)
2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 58 (46/12)
3. Robin van Persie (Arsenal) 40 (30/10)
4. Huntelaar (Schalke) 36 (29/7)
5. Ibrahimovic (Milan) 35 (28/7)
6. Rooney (Manchester United) 32 (27/5)
7. Di Natale (Udinese) és Agüero (Manchester City) 31-31 (mindkettõ 23/8)
9. Lewandowski (Dortmund) 31 (22/9)
10. M. Gomez (Bayern München) 29 (26/3)
11. Higuaín (Real Madrid) 29 (22/7)
12. Miccoli (Palermo) 29 (16/13)
Angoloknal a jo, ott kulon van tartalek bajnoksag
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tavaly feljuthatott volna a Barca B,mert osztályozós helyen végzett(3.hely),de nem engedték indulni a playoffban sem,kibaszás.
Inkább úgy kéne, hogy nem meccselhetnek a B-vel, de egy osztályban lehetnek. Demonsss-nek igaza van, baromság egy B csapatot büntetni a "nagyok" bénasága miatt...
hát valami mást is kitalálhatnának , mert most ha a B csapat megküzdöt azért hogy bent maradjanak , pl az elsõ osztályba felkerülhetne a barca B vagy a real B akkor azt mondják nekik , hogy kösz a munkát de mégse léphetek az elithez . sztem ez akkor is faszság
egyeltaláán nem az
a b csapatnak egyébként sincs jelentõségük
csak annyi, hogy a tarcsik is játszanak
villareal-kéátszer meccselne a b-vel gondold el az 6 pont lenne nekik
kibaszás a többiekkel
így fair
a b csapatnak egyébként sincs jelentõségük
csak annyi, hogy a tarcsik is játszanak
villareal-kéátszer meccselne a b-vel gondold el az 6 pont lenne nekik
kibaszás a többiekkel
így fair
spanyoloknál hogy fogják megoldani,hogy a Villareal és a Villareal B ne egy osztályban játsszon,mert ugye mindkettõ másodosztályú lesz.
megpróbáltam weedet csõbehúzni, nem tudom sikerült-e... 😄
Ha vége a meccsnek az a tuti 😉 olyan fogadásaim mentek el az elmúlt 2 évben amióta elkezdtem csinálni,hogy szégyen,volt hogy már pezsgõt bontottam aztán csak néztem,hogy bukok.
tavaly áprilisban volt egy 150 ezres nyereményem májusban 120 ezer és szeptemberben 87 ezer,de azóta semmi,147 ezret nyerhettem volna pár hete,meg tavaly is de mindig egy gólon múlik,szinte mindig,a hajamat tépem olyankor 😄 bár összességében szerintem pluszban vagyok.
tavaly áprilisban volt egy 150 ezres nyereményem májusban 120 ezer és szeptemberben 87 ezer,de azóta semmi,147 ezret nyerhettem volna pár hete,meg tavaly is de mindig egy gólon múlik,szinte mindig,a hajamat tépem olyankor 😄 bár összességében szerintem pluszban vagyok.
román 1. liga Ceahlaul... 2.25
köszi!én tippmixen néztem ott írták ezt,hogy törölve.
The match was originally played on 14.04.2012 but was suspended in 31st minute at 0-2. The remaining minutes are played on a later date.
tehát a 31.perctõl 0-2 rõl indul a meccs a livornonak
tehát a 31.perctõl 0-2 rõl indul a meccs a livornonak
sziasztok! tudtok valamit a Pescara - Livorno foci meccsrõl? mert ma délelõtt még lehetett volna rá fogadni szép szorzók voltak,de most az van írva hogy törölve,mi történt?
pedro proence lesz a bl döntõ bírója
ha esetleg nem tudnátok mit rakni a döntõre
jó sok sárgát tegyétek(over 4,5)😄D:
borítékolható😄
ha esetleg nem tudnátok mit rakni a döntõre
jó sok sárgát tegyétek(over 4,5)😄D:
borítékolható😄