Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3/3
és 0-1 😄 nyomi Hollandok
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
narusco: szép 😄 😄 : Djó mondjuk én tudtam beküldeni hozzájuk pénzt így nem volt gond :S
remélem azért megjavítják a rendszert mert jobb látni a friss tuti egyenleget...
1k -> 2k fi. over 1.5 😄
még 1 gól!!! remélem hollandia egyenlít
egyébként bet365-el mi történt? bakker fogadtam és még mindig nem írták jóvá a nyereményt :S
élõbe raktam , átlag 2-3 perc és ott a pénz most meg már vagy fél órája semmi...
meccs elõtt fogadsz 3k- értékben akkor élõben kapsz egy 3k-s értékû ingyenes fogadási lehetõséget (ha élõben fogadsz 3k-s téttel és elbukod akkor visszakapod a tétet,persze ezt majd meg kell forgatni) de ezt az ajánlatot vétek kihagyni! Mérkõzés elõtt rakok egy spanyol-olasz 0.5 overt aztán majd élõbe valamit.
nem tudom mekkora tétekben nyomulsz? Ha ilyen 1500 ft neked számít valamit akkor sportingbetnél jó hagy regélve vagy hiszen hetente szokott lenni olyan akció, hogy ha mobilon fogadsz és bukod a fogadásod akkor 1500 ft-ig vissza adják a tétet 😄
fogadsz és nyersz akkor fogadsz másodjára , a lényeg, hogy az elsõ vesztes fogadásod vissza adják, de elvileg több tétben fogadsz akkor is 😄 én 1500at szoktam felrakni vmire és ha jön a szelvényem akkor "töltöm" a következõ szelvényt 😊
bet365 idõközönként meg 750ft-os fogadási bónuszt szokott adni, kb. 40k értékben fogadsz akkor kapsz, legalábbis nálam ezen összeg körül jött ki
Németek szerintem simán kiverik ezeket a portugálokat 😄 Német gyõzelemben annyira vagyok biztos mint az oroszban, viszont itt valóban csak 2-1es német gyõzelmet várok!
Hollandia-Dánia lehetséges végeredmény
1-0,2-0,1-1,3-1
Hollandia - Dánia H
Németország - Portugália H
Degerfors - Hammarby D
Umea - Brage V
Hollandia - Dánia: H 1.62 Ha hollandok tovább akarnak jutni, muszáj nyerniük, sokkkal jobb csaapat mint Dánia.
Néemtország - Portugália: Portugálokat nem tartom olyan erõsnek mint a Németeket. Szerintem gólt fognak rugni, de nemfognak nyerni. Ebõõl adódóan. Németek 1,5 felett 1.85 Német win 1.80 mind2cspatgól 1.80 Ezek is sztem kurvajó oddszok. Szerintem mindenképp overes meccs lesz, és a Holland meccsen pedig 2-3 gól lesz 2-0 vagy 2-1
Hollandiának 7x-es szorzója van.
Vajon az elsõ meccs után le fogják vinni kisebbre?
németek csoportelsõk lesznek, 100%
I met God. She's black
146 Németország - Portugália H 1,95
126 Hollandia - Dánia H 1,53
Eredõ odds: 2,98350
http://index.hu/gazdasag/2012/06/08/nem_keszult_el_a_szerencsejatek_zrt_honlapja_az_eb-re/
de azért kivi leszek rá
ha jó lesz át is megyek hozzájuk😄😄