Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja nem most volt a 3. 😄 Na mind1 akkor 4-3 a szöglet van esély 😄😄

Portugáloknak már 3 szöglete volt nem?

usa meccs over 1,5
mexikó meccs over 1,5
+2K

portugál gól
+3k

csuxxxeee
Hogy az a 60 árbócú karibi kalóz ribanchajó... 5 percig gondolkodtam, hogy megtegyem-e 1. gólszerzõnek Pepét 26-os oddszért...

akkor te is szereted???? 😄 na végre ott a fi. overem XD
Na most fog szopni dánia 😄😄😄

Remélem Pepe eltöri a lábát! 😊

bendtner jó arc 😄
na félidõre kéne egy gól ...
Tigristank
Még jó, hogy nem all in, különben szép kis bukta lenne. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ez is megy már tuti 😄 4. dán szöglet 😄

2K van csak rajta 😄

Tigristank
Pont most akartam írni. 😄DDDDDDDD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Faxán alakul a szögletes tippem 😄😄 5. perc 3 dán szöglet 0 portugál :ASD:AS😄:SAd

desigo
akkor rá kell menni,hogy csak döntetlenre rakni 😊
Tigristank
6-2? Jó vicc. 😄

Döntetlenek általában 3,00tól kezdõdnek.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

demonsss
Ha a Portugálok egy kcsit okosak meg próbálják megszórni a Dánokat egy 6:2-es eredmény jó lenne 😄

191 Dánia - Portugália: Melyik csapat végez el több szögletet: Dánia (H), ugyanannyi (D), Portugália (V) V 1,30
184 Dánia - Portugália: Portugália szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
Eredõ odds: 1,62500

all in 😄

Tigristank
Unibetnél.

Ez hol van?

Tigristank
Dánia - Portugália:
Legtöbb labda V 1.35

Ez a labdabirtoklást akarja jelenteni? 😄

"Sokan féltették a portugálokat a németek ellen, de egy teljesen 50/50 meccs volt, ahol a szerencse döntött, semmi más. Egyáltalán nem volt jobb a német csapat.
Dánia a hollandok elleni három pontját is nagyban a szerencsének köszönheti, na meg annak, hogy Robben nagyon gyenge lövõformában van. ill volt. Záporoztak a holland lövések, helyzet helyzet hátán, mégis megúszták a dánok. Ez nem lesz mindig így, ezek a dolgok hosszútávon kiegyenlítõdnek. A portugáloknak nem volt szerencséjük, a dánoknak pedig nagyon is sok."

Egyetértek

desigo
Ezt egy kicsit jobban járjuk körbe.
Eddig volt 10 meccs abból 4 döntetlen.

10x500 Ft = 5000 Ft
Ha 2,5-ös odss van akkor a 4 döntetlenen jött vissza az 5000 Ft
Kérdés,hogy mennyit szoktak fizetni a döntetlenekre általában?
Amúgy én szerintem a portugália több szöglet teszem 😄 Bárt nem tudom mennyi lesz rá a szorzó, de hogy a dánok kapuralövése hasonló lesz, mint a holland meccsen az fix 😄

demonsss
Csak akkor is azt várta mindenki , hogy a csoport elsõség miatt szarrá verik a Dánokat és mégis kikaptak

És ki a szart érdekel már bocs, hogy mi volt több mint fél éve? 😄

demonsss
Csak ne felejtsd el azt sem , hogy a kvalifikációd meccsen a kijutásért simán megverte portugáliát Dánia , de remélem igazad lesz

Szerintem meg sima portugál win lesz... Ez a dánia egy raklap szar, hollandok ellen rúgtak hányszor kapura vagy 3x? Hollandok meg vagy 28x, akkor rúgtak kapura amikor akartak, még1x ilyen mákja nem lesz a dánoknak, hogy mindent kihagynak meg elbénáznak ellenük. Portugálok németektõl is jobbak voltak a 2. félidõben, szarrá verik ma dánokat ebben biztos vagyok...

Dániának max akkor van esélye, ha bemákolnak megint egy gólt mint a hollandok ellen, aztán mehet a paksi taktika, a hogyan védekezzünk 11 en a 16oson játék ....

a hollandoknál a balhé betehet annyira hogy nyerjenek a németek, a portugálok pedig remélem játszanak legalább úgy mint a németek ellen a kapott gól után, akkor esélyesek. én német portugál gyõzelmet raktam, de lehet még megrakom hogy x lesz a dán-portugál.

Én bízom a Portugál sikerben.Attól,hogy a Dánok 1-0-ra elverték a Hollandokat nem jelenti azt hogy jobbak voltak,hiszen a Hollandoknak sokkal több lehetõségük lett volna a gyõzelemre.Ezzel azt akarom mondani,hogy szinte csak véletlen volt,hogy nyertek.A Portugálokat viszont egyértelmûen jobbnak tartom a Dánoknál és ha odafigyelnek a játékra tuti,hogy nyerni fognak.A másik ágon viszont Német sikert várok Holland góllal.Viszont ezen a mérkõzésen a 10.5-nél több szöglet mindenképpen reális.
roland2293
Teljesen kilátástalan vagyok a mai nappal...Szerintem mind2 meccs három esélyes😄 Így nem tudom mi lenne ma a nyerõ 😄

?
211 Hollandia - Németország: A mérkõzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz V 1,88
190 Dánia - Portugália: A mérkõzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz V 1,82
Eredõ odds: 3,42160
érdekes lenne, de nem lehetetlen 😄
szerintem ez jönni fog ->
170 Dánia - Portugália H 3,55
192 Hollandia - Németország D 3,15
Eredõ odds: 11,18250
Forza Italia
én azt mondom h ma Holland és portugál gyõzelmek születnek. Ezzel pedig mindenkinek 3 pontja lesz és az utolsó csoportmeccsek döntenek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

roland2293
Akkor azt mondjátok hogy Dánia legyõzi Portugáliát?És a Német-Hollandra mit mondtok ?

hát én is így vagyok vele, hogy nekem brutál nagy meglepetés lenne ha a portugálok nyerni tudnának 😄
ha én lennék a szorzó kitaláló akkor
dánia 2.4
döntetlen 3
portugália 2.6 (3.5)

szóval én a dán gyõzelmet egyenesbe is bevállalom, plusz a dán gólt is...
szerintem a portugálok nem jók annyira hogy 1.83-as szorzó legyen rájuk. mivel sárgalapokkal ma szerintem nem érdemes semmit se mcsinálni, mivel minden meccsben benne van minden, inkább Dánia vagy döntetlent tolok 1.83-ért.

ja 😄

Tigristank
Nem neked ment, hanem Ferrarinak, csak két #184816-os hozzászólás van (szar sg motor), de akkor ezek szerint rád is igaz. 😄

de amugy végkimenetelre eddig talán most tettem elõször, meg a hollandokra. fasza lenne ha megint nem jönne össze 😄 csak poénból szoktam élõben dnb-re meg hasonlokra, amugy meg sárga, szöglet over/under...

😄 lehet hogy írtam ilyet régebben. de nem is azt hogy eb-re, hanem hogy focira. nem is fogadtam focira már nagyon régóta. most viszont nem teszek másra, a meccseket meg igy jobban élvezem. viszonylag sok fennt van, de örülök hogy már mindenképpen pluszban jövök ki. viszont a ruszkikkal méginkább pluszban jönnék ki.

inkább legyen X

😄😄

Zenszkij
véletlenül eltalálta ezt a lövést, be lesznek darálva a lengyelek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tigristank
Erre jó sokat feltehettél... ahhoz képest, hogy a "szar" EB-re nem fogadsz. 😄DD
Amúgy grat. 😊

Arshavin qrva szar szokás szerint. Arsenalban is egy csõdtömeg volt....

amondó vagyok rakjátok minden EB meccsre hogy X lesz 500 forinttal, és a végén úgyis plusszban jöttök ki 😄

Ramox
Fú de kéne még egy... 10 eurót duplázgattam 20-ra, majd 50-re... Most kéne még egy gól, hogy összejöjjön a 100.... :\

lengyel - orosz over 1,5
+11K

megérdemlik a ruszkik hogy kikapjanak, ennyi helyzetet igy elbalfaszkodni, én nem nagyon focizok mostanában de ezekbõl csak belõttem volna 1-2-t... :@