Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont azért ,hogy ne legyen befolyással az egyik meccs a másikra :D mondjuk ha a 18kor kezdõdõ meccs után az esti meccsen az egyik csapatnak már tök mindeggyé válik a mérkõzés akkor lehet pihentetik a legjobbjaikat vagy másként játszák a meccseket...
elsõ körbe fi. 0.5over és az idõtõl és a csapatok hozzáállásától függõen szoktam 1.5 , 2.5 overt tenni!
viszont demons javaslatával egyetértek, hogy a sárgalapokra overt simán lehetne nyomni a portugál-hollandon...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szarrá keresheti magát rajta + még akiknek elcsicsergik a madarak. :)
mondjuk valószínû így se nyomorog. <#nevetes1>#nevetes1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Korábbi eredményeket megnézve, a legalább 4 gól lesz a meccsen 2-es odssért nem tûnik rossznak
De én nagyon remélem , hogy a portugálok vagy nyernek vagy x-elnek még is csak a döntõbe várom õket
portugálok nyernek, bár még az elsõ forduló után is azt mondtam volna,hogy sima holland siker lesz...
ma meglepi lehet,hogy az oroszok nem fognak nyerni (mert hát nekik a döntetlen is jó és már tovább is jutottak)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én ezt raknám:
Lengyel - cseh mindkét csapat lõ gólt
Portugál - holland mindkét csapat lõ gólt
görög meccsre meg a félidõ over sztem is jó
Gamba meccs mind2 cspapt gól
Kashiwa ghyõzelem (1-4) 54'
Yokohama gól.
1.
Dán- Német 2-3 gól 1.98
Dán - Német nincs kiállítás 1.20
Portugál - Holland félidõben holland vezetés 3.10
Portugál - Holland 4,5-nél több sárga 1.87
Odds: 13.7
2.
Dán- Német 1. félidõben német vezetés 2.17
Dán - Német nincs kiállítás 1.20
Portugál - Holland félidõben portugál vezetés 3.15
Portugál - Holland 4,5-nél több sárga 1.87
Odds: 15.33
szépen lenyúlták...
bár én hiányolom a régi fajta pirosló részt! Mikor veszélyes a szitu és valószínû gól lesz akkor bepiroslott az összes fogadható opció, most meg csak elhalványul.. illetve ha gól volt akkor a középen levõ rész bevillant és ez tetszett, egyedi volt.
137 Lengyelország - Csehország H 1,95
163 Görögország - Oroszország: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,34
Eredõ odds: 6,53250
Sporttörténelmi méretû bundával rukkoltak elõ a román megyei bajnokság aranyesélyesei. Az egymással versengõ két együttes 69 góllal zárta a bajnokságot, ám bajnoki cím helyett kizárás lett a sorsuk.
A romániai Bodza megye bajnokságában a Vointa és az FC Puiesti azonos pontszámmal várta az utolsó fordulót az elsõ két helyen. Miután azonos pontszám esetén a jobb gólkülönbség dönt, mindketten nekiestek az ellenfélnek az utolsó meccsen, de a Prosport.ro videója alapján a riválisok nem vették túl komolyan a játékot.
A Vointa 33-1-gyel húzta be a gyõzelmet, a Puiesti ezt is túlszárnyalta egy 36-2-es sikerrel, de végül egyik csapat sem örülhetett, mert az ellenfelekkel együtt kizárták õket a bajnokságból.
Biztos túl akarták szárnyalni az EB népszerûségét.<#vigyor>#vigyor>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hajrá Anglia! :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Fogadás -> Bukás -> Piálás :D