211988
-
#948 nehogy a biztonsági szelóm azarsenalon menjen el:@ -
Dean Winchester #947 nana illett volna de tegyük hozzá a sunderland nem gyenge csapat! a premier league a legerősebb sztem az összes bajnokságot figyelembe véve!
ez tipikus 1 gólós meccs.... majd betalálnak a 78.perc környékén és kész aztán lesz a nagyobb hajtás :D -
Rudee #946 Halkan megjegyezném, hogy az Arsenal is elég szégyenteli eddig. Egy óra alatt illett volna már vezetést szerezniük. -
#945 bayern gól..1-2 -
Dean Winchester #944 ezt leírom és már 1-2 a bayern! és nem csatár lővi a gólt hanem egy védő :/
na hajrá :D meglepődnék ha megfordítanák és 3-2 lenne... -
Dean Winchester #943 vezet a wolfsburg,mostmár a stuttgart is nyerjen már :D hiszen az is csodálatos a hoff-tól hogy nem több góllal kapnak ki :D -
Dean Winchester #942 a bayerntől meg szégyen hogy gólt sem tud lőni!
remélem a sportingtól meg kikap idegenben! -
Rudee #941 Bayernnek már csak 10 perce van, ami nem lesz elég hogy fordítsanak. Úgyhogy mostmár pontot se szerezzenek, hogy legyen minek örülni :) -
Rudee #940 De még csak X. -
#939 már nem:) -
Rudee #938 No a Hertha is vezet. -
Rudee #937 Hát ja. Podolski helyett beállt Donovan, majd Ő megoldja. -
Dean Winchester #936 hhhh
6 perc alatt 3 gól, na kb igy is fordíthat a bayern =) -
#935 Gyönyörűűűű..:D -
Rudee #934 És már 3-1, Miller újra. Rangers miatt már nem kell aggódni. -
Rudee #933 Miller, 2-1 :D -
Dean Winchester #932 ja láttál már bayern eredményeket?:D nagyobb rész mindig hátrányból fordítanak... siman az 50-67 és 90ben és már 3-2....
nagyon szerencsések ebben az évben,kapufaról nekik nem ki hanem befele megy a játékszer :D -
Rudee #931 Boyd máris egalizált :) -
#930 Boyd 1-1 .. -
geo91 #929 Én már eleget szívtam a skót bajnokságon, hogy tudjam h soha ne tegyek egy meccsre sem... -
#928 úgylegyen. -
Rudee #927 Azt a Boyd-Ferguson-Miller trió megoldja. -
Rudee #926 Nem nézem a meccset, lehet a Köln 2 helyzetből talált 2 gólt aztán annyi. Bayern meg van annyira mákos, hogy az ellen összehozzon nekik vmit. -
#925 most kezdek megbaculni. Már 3-4 hete a papírforma meccsek mennek el. -
#924 Rangers 0 - 1 Kilmarnock 21'
basszameg mivan itt? O.o -
#923 szted fognak???
Ha 45 perc alatt semmit se csináltak csak kaptak 2őt. -
Rudee #922 45 perc alatt még fordíthatnak. -
#921 jaja meg mennyit nyer ezzel majd az SZRT. -
#920 azé kicsit durva h egy Bayern hazai pályán nem tud nyerni egy köln ellen. Azért ez nagyon égő -
Rudee #919
Grafite nélkül nem lesz könnyű a WfL-nek. -
#918 úgy ,h a szelvényemen elírtam a számot és véletlen a wolfsburg-hertha hazait tettem meg...:D -
Rudee #917 Hazait tettél, akkor hogy jönne be ha ez lesz a vége? :) -
#916 loool bayern-köln 0-2(részeredmény)
áá ha ez lesz a vége és nekem bejön O.o -
geo91 #915 Szánalmas nyomorék... -
Dean Winchester #914 most tényleg nem érted hogy müködik vagy a reklám miatt irtál egy köretet? -
#913 BANN...bájbáj. -
Rudee #912 Ja, viszont a Trabzonspor lehet megszopat :) -
#910 sztem Inter simán nyer most ha nem tartalékol..hát az AZ igen kicsit rizikós de bízzunk bennük. -
Rudee #909 AZ és az Inter szerintem veszélyes lehet, de bízom bennük. -
derwin #908 Voltam én is most gyors a fogadóirodába :
Cottbus - Werder 1X
Newcastle - Everton 2
Grenoble - PSG 2
Milan - Cagliari X
M'bro - Wigan 2
110es szorzó cool.gif