211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Barnabyka
    Viszont Gera még a padon sincs..hmm
  • Barnabyka
    húú tényleg azt írják..akkor csak 20percen keresztül amég néztem én voltam vak:/ =D
  • Rudee
    Dempsey jáccik, nincs vele semmi.
  • Barnabyka
    nem tudjátok ,h dempsey-vel mi van? és miért nem Gera játszik helyette?
  • Rudee
    Fulhamnek semmi nem jön össze, nehogy a WBA találjon egy gólt.
  • Barnabyka
    Ez a fulham meccs eddig kabaré =D
  • Rudee
    Többi, még el nem kezdődött meccset megraktam még 1x, buzi kis török csapat velem nem fog kibaszni :D
  • Rudee
    Ha nem lép pályára, akkor törlik, mer ugye esélye se volt gólt lőni.
    Kasimpasa buzi, de nem baj, a többi szelvény úgyis kamatostul viszahozza azt a ezrest, ami ezen a kettőn volt.
  • 9csöves9
    ezt nem is vágtam hogy visszaadják.

kasimpasán buktam én is múltkor,biztos oddsmesterek az alapítók:)
  • Rudee
    És megint gólt lőtt...
  • Rudee
    Valahol azt írják igen, valahol meg hogy nem. Ha nem akkor törlik a tippet, tehát gond nincs.
    Igaz mosmá mindegy, Kasimpasa elkúrta.
  • 9csöves9
    játszik egyáltalán?
  • Rudee
    Duisburg. Az ex-debreceni kameruni.
  • Dean Winchester
    ő hol játszik?
  • Rudee
    Gondolkodtam, hogy Kouemaha-t megrakom mint gólszerzőt, de nem mertem. Erre már a 8. percben betalál...
  • Dean Winchester
    lehet ünnepelni,a wba tuti nem nyer
  • Rudee
    A Kasimpasa csak megtréfál :)
  • Rudee
    Most látom, hogy tegnapról is maradt versenyben egy 13.77x-es szelvényem. Bejön, ha nem nyer a West Brom.
  • Rudee
    Gamebookers még mindig.
  • Barnabyka
    ezek hol teszed?
  • Rudee
    2 combos szelvény :D
    Másodikon a Kaká-gól necces, de csak kapnak egy 11est azt meg belövi :)

• geo91
    Enyém is... De én duplán ki vagyok akadva, mert én még Arsenal drukker is vagyok...
  • Rudee
    A 6. gól speciel egy pontrúgás után született, az meg bármikor összejöhet. Robben, Sneijder, Raúl, Cannavaro és Higuaín is csak 45 percet kapott, ami elég pihenésnek.

BL tippjeidről röviden:
    Sportingba ma a Benfica ellen 2 góllal tért vissza Liedson, ami nagy erősítés nekik. Viszont a Bayern egymás után 2x ritkán kap ki.
    A Roma lehet, hogy nagyon simán nyer otthon, de sokat erre se tennék. Az Arsenal ugyan ma nem nyert, de ki tudja mennyire tartalékoltak a hétközi meccsre. Meg a Roma amúgy is 2 arcú, lásd az Atalanta elleni meccset.
    Inter-MU meccsen bármi lehet, csakúgy mint a visszavágón.
    Lyon otthon Xre jó, de Guardiola-t biztos meg akarják menteni a mai meccs után a játékosok.
    Chelsea otthon nyerhet, de az se biztos, mint a BLben szinte semmi.
    Villarreal szerintem otthon meg tudja verni a görögöket.
    Atléticonak megincsak a hazai pálya lehet előny. A Porto idegenbe amúgy se túl acélos (nemzetközi meccsekre gondolva), Ők szerintem egy 2-1es vereséggel is elégedettek lennének.

BL egyenes kieséses szakaszain már nagy a kockázat, a mostani párosításokban pedig tényleg bármi lehet. Közhely, de így van.
  • Rockynhooo
    bízom bennük én is , kiváncsi vagyok mit ad a mix majd rájuk?!
  • Dean Winchester
    sporingban azért erősődtem meg ,mert ma a bayern odahaza 2-1 re kikapott a kölntől mondhatni a legerősebb fellállásban.
    a sporting meg ma megverte a tabella élén levő benficat.
    szóval pont olyan eredmény született ami kedvező :D (aki várok,hogy kikapjon az gyatra aki nyerjen az meg jól szerepelt)
    na meg egyben bízok a bayernek nem lesz akkora mákja mint a steau ellen,hogy nyernek idegenben 1-0 ra azt a hazaiaknak két kapufájuk is volt ...
    de am őszintén az uefa kupa eredmények láttán félek a bl-től is.
    Na de hát vmi meg muszáj tenni :D
  • Rockynhooo
    szerintem ki is fognak esni a gecibe , és adná isten h jövőre csak UEFA-ba induljanak :D
  • Dean Winchester
    ja igen én csak azért ,mert hát olaszok ellen megy nekik.
    nemtudom már melyik évben volt de abban az idényben a juve-t kapták és hát mindketten nagyon jók voltak,én nem hittem hogy továbbjut az arseanlt azt végül több góllal nyertek :D
    végülis csak erre alapozom,na meg 1 mérkőzés,na meg most jutott eszembe aztán a milan-t is megverték idegenben,szóval olaszok ellen megy nekik
    Az Intertől meg azért mert hát a mu-t még olasz sztárcsapat nemzetközi porondon soha nem verte meg :|
    mert hát 2007. augusztusában 3-2re idegenben nyert az inter ,igaz barátságos mérkőzésen.
  • Rockynhooo
    huuu szerintem nagyon nem jól látod de aztán majd rámcáfol valaki ha nem így van de:
    IGen Realnak van esélye nyerni , otthon kötelező is.
    ARsenal necces h nyerjen hihetetlen mekkora szarok én nem mernék tenni rájuk a helyedbe.
    Sporting meccsről nem tudok nyilatkozni de bízom h germánokat kiverik..
    Inter - Mu totális 3 esélyes meccs.
    Lyon - Barca itt én is X-et érzek.
    Chelsea - Juve ez is 3 esélyes nagyon.
    Villareal meg tuti hogy nyer szerintem.

am amit én tenni fogok: Atletico , Villareal , Real MAdrid H H H. Atletico lehet X is de otthon csak nyernek már a Porto ellen , de lég hasonlo kaliberü a két csapat.
  • Barnabyka
    qva arsenalt ezek után én nem teszem meg..rajtuk megy el a mixem..paff
  • Dean Winchester
    jólvan srácok nyugi =)
    de most akkor már 5-1 után se kell 100%on pörögni szerintem...
    szóval a lényeg ha 10%on pörögnek akkor is 1et illett volna belőni.
    vagy a real-t ismerve 3-1 utan is:D hiszen eddigi meccseken nem sürün vezetttek 2-3 góllal.
    na mind1.
    egyébként az hülyeség,hogy a pool az ellenfél mert akkor alapból pihentetni kellett volna a legjobbakat!
    de a lényeg én kedden a Realnak drukkolok és hát bízom benne ,hogy megverik a pool-t.
    remélem ebben vki megerősít!
    mert mixen megkéne tennem :$
    arsenal is veri a roma-t
    sporting a bayern-t
    inter veri a mu-t de itt félek egy lehetséges döntetlentől is...
    lyon-barca meg hát 2-2 re gondolok de lehet nyer a lyon odahaza
    chelsea-juve h
    villareal meg lehet kikap otthon
    atl. madrid a blben szépen muzsikált szóval nyernie kéne de nekem ott is ott a döntetlen vagy vereség lehetősége.
    bocs,hogy már most leírom a tippeket de remélem ezekben a tippjeimben majd lesz aki megerősít :P
  • Rockynhooo
    6:1 után szerinted kinek van kedve 100%on pörögni ?
    am meg: #957
  • Rudee
    ad1 kedden a Liverpool lesz az ellenfél
    ad2 8-1ért is 3 pont jár, meg a 6-1ért is
    ad3 katalán derbin bármi lehet, ezért nem is tettem egy szelvénybe se azt a meccset
  • Dean Winchester
    de mindig csak kis ideig :D
    most is csak a félidő és kész,azért ha félidőben 6ot tudtak verni akkor illett volna egy gólt legalább begyötörni a második félidőben is.
    a barca veresége meglepő,iksz a minimum lett volna!
  • Rudee
    Amúgy chilei bajnokira ritkán rakok, de ma tettem egyik szelvénybe 1st half H-t a S. Morning-Huaakármi meccsre. Eddig bejönni láccik.
  • Rudee
    Játszik a csapat :)
  • Dean Winchester
    mi történik madridban? hihetetlen ,féltem a mérkőzéstől és tessék 6-1
    a barca meg 0-2
    vártam,hogy nem nyer a barca vagy max 1 góllal de a 0-2 nekem sok.
  • hunbasser
    hehe,nyomorék arsenal...
  • Rockynhooo
    sorry de nem tudom mit vártatok az Arsenaltol :D
  • Rudee
    Én csak 2 gyengébb szelvénybe raktam be őket, úgyhogy még mindig nem bánkódok.
  • geo91
    dettó...