211988
-
#988 Viszont Gera még a padon sincs..hmm -
#987 húú tényleg azt írják..akkor csak 20percen keresztül amég néztem én voltam vak:/ =D -
Rudee #986 Dempsey jáccik, nincs vele semmi. -
#985 nem tudjátok ,h dempsey-vel mi van? és miért nem Gera játszik helyette? -
Rudee #984 Fulhamnek semmi nem jön össze, nehogy a WBA találjon egy gólt. -
#983 Ez a fulham meccs eddig kabaré =D -
Rudee #982 Többi, még el nem kezdődött meccset megraktam még 1x, buzi kis török csapat velem nem fog kibaszni :D -
Rudee #981 Ha nem lép pályára, akkor törlik, mer ugye esélye se volt gólt lőni.
Kasimpasa buzi, de nem baj, a többi szelvény úgyis kamatostul viszahozza azt a ezrest, ami ezen a kettőn volt. -
#980 ezt nem is vágtam hogy visszaadják.
kasimpasán buktam én is múltkor,biztos oddsmesterek az alapítók:) -
Rudee #979 És megint gólt lőtt... -
Rudee #978 Valahol azt írják igen, valahol meg hogy nem. Ha nem akkor törlik a tippet, tehát gond nincs.
Igaz mosmá mindegy, Kasimpasa elkúrta. -
#977 játszik egyáltalán? -
Rudee #976 Duisburg. Az ex-debreceni kameruni. -
Dean Winchester #975 ő hol játszik? -
Rudee #974 Gondolkodtam, hogy Kouemaha-t megrakom mint gólszerzőt, de nem mertem. Erre már a 8. percben betalál... -
Dean Winchester #973 lehet ünnepelni,a wba tuti nem nyer -
Rudee #972 A Kasimpasa csak megtréfál :) -
Rudee #971 Most látom, hogy tegnapról is maradt versenyben egy 13.77x-es szelvényem. Bejön, ha nem nyer a West Brom. -
Rudee #970 Gamebookers még mindig. -
#969 ezek hol teszed? -
Rudee #968 2 combos szelvény :D
Másodikon a Kaká-gól necces, de csak kapnak egy 11est azt meg belövi :)
-
geo91 #967 Enyém is... De én duplán ki vagyok akadva, mert én még Arsenal drukker is vagyok... -
Rudee #966 A 6. gól speciel egy pontrúgás után született, az meg bármikor összejöhet. Robben, Sneijder, Raúl, Cannavaro és Higuaín is csak 45 percet kapott, ami elég pihenésnek.
BL tippjeidről röviden:
Sportingba ma a Benfica ellen 2 góllal tért vissza Liedson, ami nagy erősítés nekik. Viszont a Bayern egymás után 2x ritkán kap ki.
A Roma lehet, hogy nagyon simán nyer otthon, de sokat erre se tennék. Az Arsenal ugyan ma nem nyert, de ki tudja mennyire tartalékoltak a hétközi meccsre. Meg a Roma amúgy is 2 arcú, lásd az Atalanta elleni meccset.
Inter-MU meccsen bármi lehet, csakúgy mint a visszavágón.
Lyon otthon Xre jó, de Guardiola-t biztos meg akarják menteni a mai meccs után a játékosok.
Chelsea otthon nyerhet, de az se biztos, mint a BLben szinte semmi.
Villarreal szerintem otthon meg tudja verni a görögöket.
Atléticonak megincsak a hazai pálya lehet előny. A Porto idegenbe amúgy se túl acélos (nemzetközi meccsekre gondolva), Ők szerintem egy 2-1es vereséggel is elégedettek lennének.
BL egyenes kieséses szakaszain már nagy a kockázat, a mostani párosításokban pedig tényleg bármi lehet. Közhely, de így van. -
#965 bízom bennük én is , kiváncsi vagyok mit ad a mix majd rájuk?! -
Dean Winchester #964 sporingban azért erősődtem meg ,mert ma a bayern odahaza 2-1 re kikapott a kölntől mondhatni a legerősebb fellállásban.
a sporting meg ma megverte a tabella élén levő benficat.
szóval pont olyan eredmény született ami kedvező :D (aki várok,hogy kikapjon az gyatra aki nyerjen az meg jól szerepelt)
na meg egyben bízok a bayernek nem lesz akkora mákja mint a steau ellen,hogy nyernek idegenben 1-0 ra azt a hazaiaknak két kapufájuk is volt ...
de am őszintén az uefa kupa eredmények láttán félek a bl-től is.
Na de hát vmi meg muszáj tenni :D -
#963 szerintem ki is fognak esni a gecibe , és adná isten h jövőre csak UEFA-ba induljanak :D -
Dean Winchester #962 ja igen én csak azért ,mert hát olaszok ellen megy nekik.
nemtudom már melyik évben volt de abban az idényben a juve-t kapták és hát mindketten nagyon jók voltak,én nem hittem hogy továbbjut az arseanlt azt végül több góllal nyertek :D
végülis csak erre alapozom,na meg 1 mérkőzés,na meg most jutott eszembe aztán a milan-t is megverték idegenben,szóval olaszok ellen megy nekik
Az Intertől meg azért mert hát a mu-t még olasz sztárcsapat nemzetközi porondon soha nem verte meg :|
mert hát 2007. augusztusában 3-2re idegenben nyert az inter ,igaz barátságos mérkőzésen. -
#961 huuu szerintem nagyon nem jól látod de aztán majd rámcáfol valaki ha nem így van de:
IGen Realnak van esélye nyerni , otthon kötelező is.
ARsenal necces h nyerjen hihetetlen mekkora szarok én nem mernék tenni rájuk a helyedbe.
Sporting meccsről nem tudok nyilatkozni de bízom h germánokat kiverik..
Inter - Mu totális 3 esélyes meccs.
Lyon - Barca itt én is X-et érzek.
Chelsea - Juve ez is 3 esélyes nagyon.
Villareal meg tuti hogy nyer szerintem.
am amit én tenni fogok: Atletico , Villareal , Real MAdrid H H H. Atletico lehet X is de otthon csak nyernek már a Porto ellen , de lég hasonlo kaliberü a két csapat. -
#960 qva arsenalt ezek után én nem teszem meg..rajtuk megy el a mixem..paff -
Dean Winchester #959 jólvan srácok nyugi =)
de most akkor már 5-1 után se kell 100%on pörögni szerintem...
szóval a lényeg ha 10%on pörögnek akkor is 1et illett volna belőni.
vagy a real-t ismerve 3-1 utan is:D hiszen eddigi meccseken nem sürün vezetttek 2-3 góllal.
na mind1.
egyébként az hülyeség,hogy a pool az ellenfél mert akkor alapból pihentetni kellett volna a legjobbakat!
de a lényeg én kedden a Realnak drukkolok és hát bízom benne ,hogy megverik a pool-t.
remélem ebben vki megerősít!
mert mixen megkéne tennem :$
arsenal is veri a roma-t
sporting a bayern-t
inter veri a mu-t de itt félek egy lehetséges döntetlentől is...
lyon-barca meg hát 2-2 re gondolok de lehet nyer a lyon odahaza
chelsea-juve h
villareal meg lehet kikap otthon
atl. madrid a blben szépen muzsikált szóval nyernie kéne de nekem ott is ott a döntetlen vagy vereség lehetősége.
bocs,hogy már most leírom a tippeket de remélem ezekben a tippjeimben majd lesz aki megerősít :P -
#958 6:1 után szerinted kinek van kedve 100%on pörögni ?
am meg: #957 -
Rudee #957 ad1 kedden a Liverpool lesz az ellenfél
ad2 8-1ért is 3 pont jár, meg a 6-1ért is
ad3 katalán derbin bármi lehet, ezért nem is tettem egy szelvénybe se azt a meccset -
Dean Winchester #956 de mindig csak kis ideig :D
most is csak a félidő és kész,azért ha félidőben 6ot tudtak verni akkor illett volna egy gólt legalább begyötörni a második félidőben is.
a barca veresége meglepő,iksz a minimum lett volna! -
Rudee #955 Amúgy chilei bajnokira ritkán rakok, de ma tettem egyik szelvénybe 1st half H-t a S. Morning-Huaakármi meccsre. Eddig bejönni láccik. -
Rudee #954 Játszik a csapat :) -
Dean Winchester #953 mi történik madridban? hihetetlen ,féltem a mérkőzéstől és tessék 6-1
a barca meg 0-2
vártam,hogy nem nyer a barca vagy max 1 góllal de a 0-2 nekem sok. -
#952 hehe,nyomorék arsenal... -
#951 sorry de nem tudom mit vártatok az Arsenaltol :D -
Rudee #950 Én csak 2 gyengébb szelvénybe raktam be őket, úgyhogy még mindig nem bánkódok. -
geo91 #949 dettó...