Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kruoja-ekranas 2.5 overt raktam most
2k -> 4.5k
79.perc , hazai csapat emberelõnyben
most akkor mennyit kaszáltál , 18 , 15 vagy 3? <#hehe>#hehe>
én csak egy sima olasz továbbjutást toltam , rizikómentes visszafogadással , így jött 2700 Ft.
jyppon jött is a 2.5 over.. a döntetlenek is jól állnak...
pk 35re meg most rakom is élõbe a hazai gólt ha már 0-1 az állás :/
még a rendszert se tudják normálisan használhatatlanná tenni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sry a dupla hsz-ért.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
7 mérkõzés óta csak az egyik csapat tud gólt lõni! utóbbi meccsükön 4-0ra nyert idegenben a pk, ezt megelõzõen 3szor is 0-0ra végeztek egymással!
mindkét csapat gólt lõ és hazai gyõzelem szerintem jó lehet, ergo a 2.5 over is sima ügy
200ft-os poénszelvénynek elmehet :D
46 Helsinki JK - Turku PS D 3,55
40 Kuopio PS - Mariehamn D 3,05
41 Inter Turku - Vaasa PS H 1,53
66 Bray (H) vagy Limerick (V) jut tovább V 2,12
68 Drogheda Utd. (H) vagy Dundalk (V) jut tovább H 1,21
53 PK-35 - Viikingit H 1,60
Eredõ odds: 67,99247
JIPPO - Oulu
ennyire érdekes egymás elleni stattal bíró mérkõzést se mostanában látni!
egymás ellen utóbbi 3 mérkõzésük 1-1re végzõdött s ezt megelõzõen öt (!!!) alkalommal mindig az idegenbeli csapat nyert 0-1re :DD
2.5 over? hazai gyõzelem eléggé jó lehet.
1.72 van arra,hogy burma lõ még egy gólt...
2k-t akartam tenni a laosz over 1.5re (pár perc és 0-2 majd még fi.ben 1-2) de vmiért elvette a fi. over 1.5 lehetõséget az iroda!
aztán mondom rakok a geylangra 4.5overt ! 89.percben 2-3... :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de én azt mondom, hogy abban a pillanatban nem kell, utólag ha megérdemlik akkor kell :D mind1, a lényeg h kurvabrutál rendesek voltak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kurva rendesek voltak! én is meglepõdtem mikor nézem, hogy 3k-val több van a számlámon! Meg is lepõdtem mert mondom mérkõzés elõtti és élõ fogadásom is nyert, akkor miért van +3k az egyenlegemen???? :D
na ez az iroda részérõl baszott nagy húzás volt és a fogadókkal vannak, mert ugye ez azért rengeteg plusz pénz nekik...
Tényleg pénzzel játszol, figyelj oda.
Volt egy fogadásom a Sichuan Jiannanchun - nõk v Tianjin Huisen - nõk mérkõzésre miszerint a Tianjin Huisen nyeri a 2. félidõt. Ez igy is történt de a szelvényemen az áll hogy vesztett.
0-2 lett a meccs vége legalábbis az honlapon ez az eredmény állt de mégis vesztes a szelvényem.
Kérem ellenõrizzék.
Ami vicc hogy hogy hazaira 5-ös szorzó volt döntetlenre 1.2 vendégre 5.5.
Mindez a 85. percben... rátettem a vendégre 1500-at mivel 2-0 ra vezettek és 5.5-ös szorzó volt. Erre a végén nyertek is és irja a szelvényen hogy vesztett. Tuti vmi hiba volt de a pénzem ettõl nem lesz meg. Visszafogjéák adni szerintetek?
Kedves Dávid
Szíves elnézését kérjük az Anglia v Olaszország Európa-bajnoki mérkõzés közben felmerülõ technikai problémákért, amelyek esetleg befolyásolhatták a találkozóra kínált ingyenes élõ fogadás igénylését.
A kellemetlenség kárpótlásáért jóváírtuk számláján a legnagyobb mérkõzés elõtti fogadásának összegét, amelyet kedve szerint használhat fel (max. 3.000 HUF vagy annak megfelelõ valuta).
Szívélyes üdvözlettel:
A bet365 csapata
Részvételi feltételek érvényesek
3k-s bónust megjátszottem meccs elõtt az elment
Élõben tettem félidõben, hogy 0-0-lesz 3k-val. 3,5-ös szorzó tehát összesen 10,500 lett volna a nyeremény.
De visszaírtak még 3k-t. Nem az élõnek kellett volna veszítenie h megkapjam?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
STJARNAN - Reynir Sandgerdi H
ÍBV - Hottur Egilsstadir H
ROVANIEMI PS - Hämeenlinna H
+
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én pont a 1996-os EB-s büntetõkkel elvesztett elõdöntõ óta szurkolok az angoloknak, de gyõztes büntetõpárbajra nem is emlékszem azóta :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én szerintem mostmár csak a finálénál fogok fogadni, ott is csak olyanra,hogy 0,5 over meg ilyenek. A németek szerintem túl nagy arccal fognak hozzáálni és bebuknak(vagy döntetlen és akkor ott németek nyernek a büntetõkkel) vagy pedig alázni fognak. Ez az angol és olasz meccs is olyan kétesélyes volt, hogy nem is akartam nagyon semmit se rakni.
Legalábbis nálam ezt jelenti :D