211988
-
#1468 5 perc van még sztem marad így szerencsére. Kijev persze hozza a simát már félidőben :| Freiburg remélem azért bejön mert haver ezt tette:
Freiburg - Nünberg H
Tromso -Rosenborg V
Aalborg - FC Midtjylland H -
Dean Winchester #1467 drukkolok neked,mert volt egy sanszom h elmék a lottozóba mixet feladni! a cszka ott lett volna hazainak,szal bizzunk hogy nem nyer és megsporoltam 2 vagy 500 ft-ot... (azaz nyertem:DDD) -
#1466 jah :D beszarok.. nekiülök h majd livescore-ra néha ránézek 2. perc vezet a Tomsk :D mind1 mostmár maradjon is így mert ha fordít a moszkva akkor leszek szomoru h elkurtam... -
#1465 CSZKA-Tomsk 0-1 félidőbe. Nevetséges eredmény megint:D -
geo91 #1464 jobban is fizet, és nincs benne sokkal több kockázat. :) ki tudja, lehet h bejön. :) -
#1463 már voltam végül elírtam véletlen a mixet :| és az orosz meg ukrán meccsen nem az egészet írtam hanem h 1.félidők H :| meg freiburg nyer azt írtam.. -
#1462 Thun-Concordia H
Svájc2 -
#1461 Freiburg hamarabb nyer szerintem mint Az Aalborg , félek abban a meccsben érzem az X-et is de azt meg nem szeretek rakni. lehet marad az orosz ,ukrán meccs meg akkor a németet hozzácsapom. -
#1460 Jó ez a 3-as,talán még a Freiburg is nyerhet,bár néha a németekkel gondban vagyok.
Egyébként szombaton a Rangers szidtam mint a bokrot!
Stuttgart+Auxerre sima volt,ez is az lett volna.. -
#1459 mára valami?
én alig bírtam összeszedni 3at:
CSZKA Moszkva - Tom Tomszk H
Dinamo Kijev - Arzenal Kijev H
Aalborg - Midtjylland H,D??? foggalmam nincs lehet ehelyett a Freiburg - Nürnberg H - kellene? melyik a tutibb? -
geo91 #1458 bezzeg amikor fogadok rájuk hendikkeppel, mindig elbasszák és csak azon úszik a szelvényem... utálom a barcát... vezettek 3-0 és 3-2 lett a vége? azért mindennek van határa... na mind1, rég volt már... -
#1457 valamit azé vártam malagatol :D -
Dean Winchester #1456 méghogy a barca sem bíztos? 6-0 :D -
Dean Winchester #1455 és a szép,hogy egy mu ellen sikerült gólt lőnie! a rekordmester van der sarnak -
#1454 Gera mit vert , öröm volt nézni. -
geo91 #1453 Éljen GERA! -
Dean Winchester #1452 na a fulham veri a mu-t .D jól éreztem,hogy ezek nem heverték ki a 4-1 es zakót:DDDDDdd
igaz emberhátrányban vannak,de azért 2-0 ....van a kapus a gólnélküliség rekordja után a gólkapás rekorjára tör? -
Dean Winchester #1451 jóvan' na ugy értettem,hogy megnyerik :) -
Rudee #1450 Innen nincs tovább, amúgy meg sok a sérültjük. -
Dean Winchester #1449 a-a a sporting a hosszabbításban fog továbbmenni :D -
#1448 egyetértek. Vagy valamelyik kitömi a másikat vagy büntetők. -
Rudee #1447 Egy lisszaboni derbin bármi lehet, főleg, ha döntő meccs. Még akkor is, ha a viszonylag jelentéktelen Liga Kupáról van is szó. Szerintem vagy sima lesz, vagy büntetőkkel döntenek. -
Dean Winchester #1446 febr 21én sporting - benfica 3-2
sztem sem tuti a vendég győzelem!
döntetlen biztosabb.
am a benfica otthon a guimaresnek gólt sem tudott lőni!!!! lehet tartalékoltak a döntőre? nemhiszem
-
#1445 188-as -> Portugál Liga-kupa, döntő, Faro...
nem olyan 1értelmű az... legalábbis remélem :D -
#1444 Hannover X-elni fog a Benfica meg szerintem nyer idegenben. -
#1443 079 UTE - DVSC H 2.05
124 Fulham - MU V 1.42
126 Tottanham - Chelsea V 1.85
128 Newcastle - Arsenal V 1.68
145 Bayern - Karlsruhe H 1.15
147 Hoffenheim - Hannover H 1.52
160 Kalmar - Göteborg D 3.00
169 Sturm Graz - Mattersburg H 1.42
188 Sporting CP - Benfica D 3.00
236 REAL - Almeria H 1.23
238 Barca - Malaga H 1.21
242 Galatasaray - Eskisehirspor H 1.27
Eredő odds - 382,02317
Várható nyeremény - 76.405 HUF
Megjátszott tét - 200 HUF -
#1442 én ha ebből válogatok majd akkor még a Malaga meccset is kihagyom tuti. -
Dean Winchester #1441 az első 3 vagy 4 et kihagyom a többit viszont lehet megteszem!
kitudja,hogy a mu ban mennyi nyomott hagyott a csufos vereség a pool ellen!
Szóvl sztem lehet 0-0 vagy 2-1 vagy 1-3 is...necces.
a többi viszont nagyon is tetszik!!!! -
#1440 ezeket megrakod vagy ezekből válogassunk ? : ) -
#1439 Hétvégére
Fulham - Manchester Utd. V
Alba Volán - Újpest (hoki) H
ZTE - Honvéd H
Leverkusen - Frankfurt H
Bayern München - Karlsruhe H
Birmingham - Norwich H
Rennes - Valenciennes H
Lille - Grenoble H
Sevilla - Valladolid H
Mainz - Aachen H
Real Madrid - Almería H
Barcelona - Malaga H
Charleroi - Standard Liege V
-
geo91 #1438 óó, nekem 2ezer is elég lenne. összehoztok nekem egy 5ös szorzós szelvényt , már boldog vagyok. -
#1437 kicsit off de nem hiszem h megsértődtök hisz sportbarát mki itt :D
1200 a jegy ugye , nekem vonattal odavissza 2500 , akkor utra 4 sör nem árt meg ha vége elmenni kocsmázni amire kell kb 3ezer, szoval 7k-t kéne gyüjteni abbol van 2 kb :D szoval vagy megforgatom és irány meccs vagy elbukom és szomoru leszek :D -
geo91 #1436 dettó -
#1435 hétvégére legalább írjatok már waze:D össze kéne tippmixeznem a máltai meccs árát : D -
#1434 na mára írjatok jóakat szerintem most teszek én is vmit :) -
#1433 Jó az a Werder nem nagyon fogok tenni meccset ellenük :D -
Dean Winchester #1432 bremen már vezet is :D csak nevetni tudok
áá
bukta...
vagy hát még remélem azért megfordítja az etiennne...
egy oka volt amiért megtettem hazainak!
az pedig nem más mint ,hogy uefaban jol teljesítene és hát idegenben csak 1-0 ra kaptak ki!biztam egy hazai 2-1ben legalább -
#1431 egyszerű....lesz-e gól a meccsen, vagy nem???
így lehetne megfogalmazni -
SovereignX #1430 Egy kérdés. Mi az a 0.5 gól? Fél gól? Az milyen? -
#1429 ma két szelvényem ment el 1 meccsen...hatalmas hullámvölygbe vagyok...:( :(