211988
-
geo91 #1508 grat! de nem titkolom, irigy is vagyok kicsit... te ilyennek nyersz én meg 1,15ös-1,25ös oddsokat bukok el már hetek óta... -
#1507 Simán jövedelemkiegészítésnek megy. Grat, pro-n nyomod. -
Rudee #1506 Én hetente 3-4 ilyen "őrült" szelvényt minimum feladok, ezekkel lehet igazán szakítani.
A sok meccses kombók se rosszak, de ott szinte mindig elmegy 1-2 meccs a ~20ból. -
#1505 istenem ilyet :D gratula... 46K jééézus... egyszer nyertem 5200őt akkor annyira örültem h el is ittam az egészet meg még havert is meghívtam sörre:D -
Rudee #1504 Szerencsére szinte minden nap siekrül kis plusszba zárni, ekkorába már ritkábban :)
Ma már nem is rakok mást, majd holnap talán. -
Rudee #1503 Ahogy elnéztem, szinte minden irodánál kb egyformák voltak az oddsok, sokkal inkább kellett megin egy kis szerencse.
A kínai meg a török meccsen is a legnagyobb meglepetést raktam meg :D -
#1502 nemondá ,hogy nyertél 46ezret?:D -
#1501 Hol lehet ekkora odds-szal fogadni? :S 600-ből 46ezer. Holnaptól felmondok :D
Vagyis holnaputántól :P -
Rudee #1500 Mai egyik siker:
Leeds-MK Dons H 2.05
Chengdu-Shanghai H 3.8 (poénból raktam be, bejött)
Alania-Volgar H 1.25
Rizespor-Gaziantepspor X 3.1
Japán-Bahrein H 1.4
Scunthorpe-Colchester H 1.8
76.06x600huf -
#1499 Gyors random-ot csináltam, habozás nélkül :)
-
#1498 jah én is így vok h vmeik tuti menni ezért kb egy 4es szorzot ebből össze kell szedni és mehet 500al :D -
Dean Winchester #1497 spanyol vagy olasz tuti nem nyer...énse teszek ma semmit :D pedig tennék dehát a korlátok ... -
#1496 Anglia - Szlovákia H
Románia - Szerbia H
Málta - Dánia V
Montenegró - Olaszország V
Hollandia - Skócia H
Spanyolország - Törökország H
ezekből állítanám össze, azért egybe nem tenném meg mert vmi X ugyis becsuszik , de szerintem 3at választanék aztán egy 500assal mehetne csak msot tényleg nicns pénz erre :( -
#1495 Portugál-Svédbe benne van az X de azért aportugálok nagyot játszottak a finnek ellen és bízom benne ,h most nemcsak helyzetekben fg kijönni a fölényük.
----------
Magyarok..Magyarok..hát többet nemtudok hozzá füzni bízok bennük és kész:)
--------
a spanyol másodosztály meg sztem sima H-t hoz ma:) -
Rudee #1494 1., 3. és 6. necces. Főleg az utóbbi kettő. -
#1493 érdekel:) -
#1492 130-H Xerez-Zaragoza 2,23
182-V Livánia-Franciaország 1,55
195-H Portugália-Svédország 1,57
181-H Belgium-Bosznia Hercegovina 1,65
198-H Spanyolország-Törökország 1,34
166-V Albánia-Magyarország 2,42 -
#1491 én tudnék ma tenni csak nem nagyon van rá pénz este haver szülinapozás aztá még az a 300 is kell plusz két sörre :D pedig ma nyernék :D majd beírom azért h mit tettem volna ha valakit érdekel... -
#1490 megint a kihalás szélén -
geo91 #1489 Ma tettem 13 meccsre, mind 1,14 és 1,25 közötti szorzójú meccs.
Az elsőn elbuktam, új egyéni rekord: legalacsonyabb elbukott szorzó...
Luxemburg U21 0 - 0 Wales U21 V 1,15...
De tettem totót is 3 haverrommal együtt. Mivel a totó topic nem nagyon meg mostanában, inkább ide:
Fejenként egy szelvény, összesen 20 oszlop. Remélem nyerünk vmit... -
Dean Winchester #1488 én se ,de a válogatott mecseken is tuti lesznek meglepik! Ezekere gondoltam azt épp ez a bibi mert lehet ezek jönnek és a többiben lesz meglepetés eredmény :( -
#1487 hát én ebből egyiket se tenném meg így :D
ami számomra esélyes:
Spanyol - török H
Málta - Dán V -
Dean Winchester #1486 első ránézésre!
Litvánia-Franciao. H
Ecuvador-Braz H
Spanyol-Török. hendivel V
Málta-Dánia hendivel talán D vagy H ..ez már csak brahi de az első 3 nem lehetetlen énszerintem -
#1485 Bírom az ilyen gólos fogadást.most raktam először igy 2-3-ra persze hogy 1percben 0-1.és utánna semmi.De olyan volt már többször is,hogy 0-1gólra és mondjuk a 15.percben 1:1 -
Dean Winchester #1484 befejezem a mondatod :D
majd ott lesznek hatalmas meglepik,amik kb a cszka vereségéhez tudnánk hasonlítani :D
spanyolok veresége ! 2 és fél éve nem kaptak ki és ha a törökök összeszedik magukat akkor megszakadhat a jó sorozat :) -
#1483 Nagy faszságok mennek mostanság :D de hétvégén válogatott meccsek majd ott :D -
#1482 CSKA-t megraktam H-ra,és 2-3gólra egy másikon.Persze hogy 0-1lett.3szelvény kapásból ugrott ez miatt.Az egyik jó is lett volna. -
#1481 és persze ,h pont akkor amikor valamelyikünk vagy vki haverja pont mixet rak :D :| -
Dean Winchester #1480 komolyan vicc ez is :D
a listavezető otthon kikap a nürnbergtől aki eddig csak 1 győzemet tudott elérni idegenben!És persze,hogy pont az első helyzettet veri meg :@ -
#1479 kosziszepen:) -
Dean Winchester #1478 igen csak nem a szelvény árával szorzod hanem az alaptéttel!
ha 100 ft os alaptétet jelöltél be és 5/6 osat játszol akkor az 600 ft!
szóval a bukottat osztod az össz oddsal és megvan a nyeremény.
másként.:
összeszorzod az eltalált oddsokat és megszorozd az alaptéttel ha 100 akkor 100al! -
Rudee #1477 Lehet, hogy a Tomsk lesz az idei Rubin Kazany :) -
#1476 Valaki segitene?
Ha csinalok kombinaciosat 5/6 akkor egyet bukhatok tobbinek bekell jonnie.
Na de akkor azt osztjak a teljes odss-el?
Szoval pl az osszes az 120 akkor osztom a bukottal pl :120/3.40 es ami kijon azt szorzom a szelveny araval?
bocsi a fura fogalmazasert.
-
#1475 ha így kezdtek akkor nagyon nagy szégyen
-
Rudee #1474 CSKA erős.
35 Igor Akinfeev (G)
2 Deividas Semberas (D)
4 Sergei Ignashevich (D)
6 Alexei Berezutsky (D)
24 Vasili Berezutsky (D)
42 Georgi Shchennikov (D)
10 Alan Dzagoev (M)
18 Yuri Zhirkov (M)
22 Eugeni Aldonin (M)
7 da Silva Daniel Carvalho (ST)
9 Silva Vagner Love (ST)
33 Evgeny Pomazan (G)
15 Chidi Odiah (D)
50 Anton Grigoriev (D)
11 Pavel Mamaev (M)
17 Milos Krasic (M)
88 Caner Erkin (M)
89 Tomas Necid (ST) -
#1473 hát jha. Hétvégén is voltak meglepik bőven.
Birmingham-Norwich X
Leverkusen-Frankfurt X
Catania-Lazio H
Rangers-Hearts X
Charleroi-St.Liege H
Galatasaray-Eskisehirspor V
Csak amik így eszembe jutottak:)
-
Dean Winchester #1472 kérdés milyen kezdővel gurultak ki...
de kb akkor mint a hétvégi hazai veresége a galatasaraynak
komolyan mondom néha olyan vicc eredények születnek,ekkor gondolkozok el rajta,hogy nem-e előre megbeszélt eredmény született :( -
#1471 Holnapra valaki rak meccset?? -
Dean Winchester #1470 freiburgra én is felnyomtam 600 ft-ot :D
hazai pályán csak nyer tán,sőt ha nyer 6 pontos előnye lesz,hova kéne ennél több dopping a srácoknak?:D szóval hajrá! -
#1469 Azért akárhogy is nézzük nagy szégyen ez a CSZKA-nak