211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • yellowfun
    ez a kis szerencsétlen is elúszik :D ez a hétvége kész röhej :D
  • vili 27
    Nekem az Ajax kéne, de ezek a semmirekellők kihagytak egy 11-est és, ráadásul ember előnyben játszanak, már 20 perce, és még mindig 0:1
  • vili 27
    Hát a Klautern ámenre jött :)
  • Forza Italia
    75' K'lautern-Wehen 0-0 migint ugylátszik ezen fogok bukni
  • yellowfun
    Hát általában nem így szoktam, csak erre a hétvégére 2 őt adtam fel egy ilyen kis sz*rt , a másik meg 15szörös odds volt. azt sajna egy meccsel buktam, így hátha ez visszahozza a két szelvény árát
  • Dean Winchester
    hallod hát sok meccsen azt is meglehet tenni h az adott csapat lő-e gólt :D
    szóval még nem csináltam de elterveztem,hogy ha következőnek töltök a számlára akkor hétfőn minden bajnokságban megnézem az esélyes csapatokat és csak azt teszem meg h gólt fognak lőni!
    Mondom azokat akikről eltudnám képzelni,hogy nyernek azokra teszem ha gólt lőnek igaz az odds kb 1.03 de hát több az esély a nyereményre ,csak hát egy hátránya van h nagyon sok mérkőzést kell betenni.
    De hát van sok bajnokság :D

pl..a kupában a juve lőtt gólt és mégse nyert.Everton szintén lőtt gólt de nem nyert.barca szintén....stb bár néha ez is szivatós de esély az nagyobb....
  • Dean Winchester
    elsőt néztem a szelón 3936,84
    én összeszoroztam és 2043,75 jött ki

de akárhogy számolom nem jön ki azaz odds.
    talán egy 1.92 es oddsu mérkőzés sztem lelett vágva ami legfelül lehet.
    és ha azt hozzáadjuk akor kijön az odds.

de nekem az első szeló azért nagyon kemény :D
    300 ftból 1 milla
    én nem mernék ennyit rátenni egyetlen egy szelóra..már ha 10 ezer a nyremény már akkor örülnék :D
  • Rockynhooo
    baazd így nem lenne nehéz nyerni :D ilyen két esélyesből meg raknék 3-4 et apránként lenne pénz :D csak befizetni sosem lesz lovém szal bukó :D
  • Forza Italia
    énis azt néztem
  • Barnabyka
    ezek a szorzók nem is annyit adnak ki..
  • geo91
    ja, ilyen nincs tippmixben, ezért akarnék én is neten játszani, csak most nincs 3ezer forintom feltölteni a számlát...
  • Forza Italia
    aha
  • Rockynhooo
    ez az 1 2 az mi ? bármelyik nyer jön a mix ? csak ha X akkor nem ? ilyeneket lehet tenni neten ? :D
  • geo91
    az uccsó tetszik :D
    majd 400ezer ojró :D
  • pzoli00
    a mai tippjeim:

• geo91
    tedd meg az Arsenal meccset nyugodtan! nyerni fog az Arsenal!
    de az ukrán rangadótól félnék a helyedben...
  • Barnabyka
  • vili 27
    Yellowfun elnézve az 5 meccsed amiből 3,67-es odds(nálunk Szlovákiában kurznak nevezzük) jött össze, eszembe jut a régi stílusom.
    20éves koromban, ami 8éve volt, nem volt melóm, zsé alig, a 30 eurónyi összvagyonomat rátettem 1meccsre. Két hét alatt közel 3000 eurónyi szlovák koronát szedtem össze, aminek felét pontosan ugyanebben a stílusban dobtam vissza.
    5-6 kis meccs, kis odds, és mindig volt 1 ami beékelődött és vitte a szelvényt.
    Nem igazán hoznak lázba az 1,5 alatti oddsok. Ezt a 3,67-et 2 meccsből is összehozhatod, és merem mondani sokkal nagyobb eséllyel pályázol a nyereményre. Hagyni kell a favoritokat, hiszen ugyanúgy lehet bukta mint akármelyik meccs.
  • vili 27
    szégyen, nem szégyen a tottenham csapatának, de a m.united első gólja, ami nem volt jogos 11-es, és ez egyértelmű, ennek köszönhetően tört meg a csapat. Főleg a Gomes kapus, aki még sárga lapot is kapott a 11.esnél, pedig nem volt bűnös, és Carricknek járt volna a lap, mert még fel is dobta magát. Ha az a 11.es nincs érzésem szerint nem alakult volna így. Ilyen a foci.
  • yellowfun
    lesz ami lesz :) a tegnapi nagy szelvényem már úgyis elment köszönhetem a Karlsruhe-nak
  • Barnabyka
    A wolfburgnál én is így gondolkoztam, de szvsz nem egy Cottbus fogja ezt a sorozatukat megállítani..én talán még hendivel is bemerném rájuk tenni..Majd a jó kis Grafit kitalál megint néhány ügyes gólt:)
    Arsenalnál osztom a véleményedet ,h nagyon nem biztos.. a többi meg lófasz odds de sima meccs is.
  • daver88
    hát nemtom...én az Arsenalt nem érzem ma annyira biztosra..Middlesbourogh kiesés ellen harcol, Arsenalnak se fölfele, se lefele nincs útja már, tuti, hogy BL-re hajtanak, szóval szerintem egy kűzdelmes 1:1-es döntetlen lesz...
    másik, hogy túl sok szép érte mostanába a wolfsburgot lassan itt az ideje egy vereségnek, vagy egy X-nek...talán épp ma. többi meg sima ügy, ezt a kettőt érzem legalábbis én neccesnek
  • yellowfun
    Mai szelvényem..

CSZKA Moszkva - Rosztov H
    Cottbus - Wolfsburg V
    Arsenal - Middlesbourg H
    Din. Kijev - Harkiv H
    ESMTK - FTC V

Odds: 3,67
  • kuzco007
    én utálok nyertes szelvényeket nézni, ha az enyém nem nyer, de azért egy 600euros szelvényt énis szívesen megnéznék:P
  • Dean Winchester
    nemtom te hogy vagy vele,de én is szeretek nézni nyertes szelókat!
    egyik ismim is a napokban adott egy két scannelt képet hát mit mondjak jó látni a szelón a találattal bíró eseményeket...
  • daver88
    nem nyomnál be róla egy print screent ha megkérhetlek??? (nem azér mer nem hiszem, el, csak még annyit még nem láttam fogadással nyerni:D :D :D)

de ha nem raksz, akkor sincs harag...;)
  • pzoli00
    ettől függetlenül 4 perc alatt 3 gólt vágni, ilyet még nem láttam
  • Dean Winchester
    az hát...előszőr is nem gondltam h 0-2 lesz félidőben!
    másodszor meg aztán meglepő volt az 5-2 -t látni..Mondjuk a tottenham szégyene is kicsi h 2 gólós hátrányt hagytak így elherdálni.
  • pzoli00
    erről beszéltem, 2 gólos hátrányból így felállni nem semmi dolog, ez a MU, elég egy büntető az 57. percben és máris magára talál a csapat, majd rúgnak még 4 gólt 12 perc leforgása alatt, amiből 3-at 4 perc alatt hoznak össze, nem semmi!
  • pzoli00
    egy hasonló szelvénnyel mint a mai
  • daver88
    az igen..azt mivel sikerült összehozni???
  • pzoli00
    ha ezt a meccset elbukja a MU akkor viszlát bajnoki cím
  • Dean Winchester
    jah nem tettem meg ,de még jó! mert ha időbe hazaérek akkor tuti megtettem volna az everton győzelmét :D
    a mu meg hát hozza a formáját :D 1.30 as oddsot adtk nekik pdig aki látta a kupamecsét a totenham ellen az bezony tudja h nem volt az olyan tuti hazai.bár még nincs vége sztem nem fognak nyerni.
  • pzoli00
    majd próbálkozom holnap is, végül is még van bőven a 600 euróból amit 2 hete nyertem
  • daver88
    hát hallod, ahogy elnézem 2 szelvény maradt, de abból az egyikbe a Sion már vezet 2:0-ra a másikból még egy meccset se játszottak, szóval...nem volt túl sikeres.
  • daver88
    éljen...10 perc alatt egy gólt nem bírt összehozni USA...nemtom mekkora helyzet kellett volna még...
  • geo91
    én nem tudok róla, hogy ilyen lenne. ellenben ha van, engem is érdekelne. :)
    de néha szoktak osztogatni 5 eurós bwin stb... kuponokat magyar válogatott meccseken.
  • kommersz
    Van olyan fogadoportal,ahol kapok kezdoosszeget?
    szoval nem nekem kel feltolteni?
    elore is koszi
  • yellowfun
    Man. City 2-0 ra vezet.. szerintem az már reménytelen...

Nekem a Karlsruhe tett be... az 1-0 -ás győzelmével.. így elúszott a 15-ös szorzó...
  • daver88
    raktam én is egyet mára:

RAngers - St. Mirren (0:1) H
    Zenit - Khimki (0:1) H
    Usa - Lettország (0:2) H (hoki VB)

rangers sima volt (3:0), zenit a 87.-be rúgta a 4. gólt (4:2), Usa meg még X-re áll, eléggé halványak...remélem feljavulnak