211988
-
geo91 #1908 2-4, megint 3 gól hátrány... mostantól dánokat is messziről kerülöm... -
#1907 egyenlített a Midtjylland, én is rájuk tettem, 1.35ös odds, nem lehet, h elúszik:S bár múltkor egy 1.07es ment el:D -
Rudee #1906 Midtjylland már 2 gólos hátrányban van. -
geo91 #1905 be fog csúszni egy iksz... -
#1904 mai tippem:
-
yellowfun #1903 Ez megvigasztalt, köszi :D -
Dean Winchester #1902 kegyetlen :D
ez a mák egyszerüen hihetlten :D az év gólja vagy az év peches gólja?
tuti nem kapura lövésne szánta hanem mentésnek erre gól lett ^^ hát vicces ,érdekes.
bl-re néztem a mixet kegyetlen a fogadási lehetőség
elsősorban én a barca-chelsean a szögletekre tippelvén azt mondom 0-8 szöglet lesz.
Főleg ha a barca szép nyugodt játékot fog játszani mint a bayern ellen...
a mu-arsenal meccset viszont a legtöbb szöglet lesz aszem 12 v több ?
MU-Arsenal 2-1 re tippelek.de nem lepődnék meg egy döntetlenen sem!
A mu hétvégi 5 gólja közül 3 eléggé mákoska volt énszerintem és hát az Arsenal valamivel jobb mint a tottenham:) -
Dean Winchester #1901 kegyetlen szelvény :D
én 400 ért már inkább egy kombisat nyomtam volna be
pl.
osnabrück-rostock D
stars-metz V
lexio-guiam D
Parma-félidő H vagy hendivel H
newcastle-porsmouth erre azt mondanám h döntetlen,de megnéztem az odavágó erdményét amit 3-0 volt a newnak idegenben és hát igy meg sima hazait mondok. -
#1900 Ha valaki már eleget bosszankodott azon ,h véletlenül a Leverkulsen vitte el a mixét annak itt egy kis ráadás ami azért turbózhatja az indulatokat.
Ímea Karlsruhe gólja. "-.- -
#1899 alső 6 meccs azért no comment :D..bár ha bejönnek azzal a a6meccsel nyersz kétszáz forintot :D -
geo91 #1898 mai mix :) -
geo91 #1897 -
#1896 volt még egy szelvényem tegnap, az is egy meccsen ment, a változatosság kedvéért...ha ezek mind bejöttek volna, akkor most 50 €-val gazdagabb lennék...dehát sok a ha... -
vili 27 #1895 Velem a genyó Mönchengladbach cseszett ki. Éreztem hogy a Wolfsburg bukta lesz. 40euróért raktam egy haverral felesbe, én tippeltem. Blackburn, real madrid x2, és ezek a félnótás németek. Még gondolkodtam a két spanyolon villareal, és madrid kettesbe simán, jöttek is volna és a 400euro is. Igy 200-ról csúsztunk el. pech -
Dean Winchester #1894 napoly csak 3 szor kapott ki,azér várható volt h mostsem fog kikapni az intertől...mellesleg nincs bombaformában az inter és hát előnyük nagyon sok és innen elveszteni a bajnokságot nehéz.
majd nyersz ma :D -
#1893 jah, és most nézem, a másik szelvényemet is...szuper...:
-
#1892 ha én az intert megrakom, akkor mindig kikapnak...3. alkalom volt, sikerül elrontaniuk egy 20 €-os nyerési lehetőségemet...:(
sohasincs ilyennel szerencsém...
-
#1891 hazait tedd :)
#1890 jaja nézem. -
#1890 válasz erre #1885, egyébként nézi valaki a Kanada - Magyarország hokimeccset? -
#1889 Visa/Mastercard -
Dean Winchester #1888 4-2 hálisten nem gondoltam volna ezért örülök h nyertek :D de mostmár enmtom mit fognak játszani otthon a barca ellen :S ha most kikaptak volna szívből megtettem volna a barcát a jövöhéten ,de igy lövésem sincs :S -
#1887 közbe real kiegyenlített...megraktam őket heccből, remélem azér valahogy behúzzák a meccset:) -
#1886 Bilbao - Santander meccs...nemsemmi.16 sárga lap és 5 piros. ez még a múltkori fener-galatasaray meccset is felülmúlja..:D :D
-
yellowfun #1885 én is kérdeznék egyet. hogy milyen kártyáról lehet befizetni pl, mastercard vagy Maestro kártya ? -
Dean Winchester #1884 köszönöm szépen!
na a wolfsburg kikapott 2-0 :D nevetséges,vicc hihetetlen!
mostmár remélem/bízom hogy a gijon nem ma fog leikszelni!
Azért is tettem 3as kötésbe mert egyedül nem lehetett a gijon-t ha lehetet volna akkor bezony singlebe fogadom meg...hajrá hazai vagy vendég.
Illetve hajrá real remélem nyernek mert hát azt elképzelhetetlennek tartom :D -
#1883 én leszek a legboldogabb akkor. -
#1882 1.: mennyi a minimum befizetés
- bankkártyával 5 EUR, számláról való átutalással 10 EUR
2.: mennyi a minimum kivehető összeg
- min. 10 EUR
3.: Csak euróban lehet fogadni vagy van forint is
- én EURO-ban fogadok, de tudomásom szerint lehet forintban is
4.: mennyi idő mire beérkezik a pénz amit beutalok
- számláról való átutalás esetén 2-3 napon belül, bankkártya/hitelkártya esetén azonnal
5.: mennyi idő a mire kiérkezik a számlámra a pénz.
- 2-5 napon belül, eddig én 1 napon belül mindig megkaptam a pénzt
6.: K&H -s vok innen tudok-e utalni be
- igen
7.: K&H -ra lehet-e kivenni pénz
- igen
8.: Mennyi-t vonnak le egy kivétel alkalmával
- az expekt semmit nem von le, viszont egyes bankok felszámolhatnak kezelési költséget a tranzakció után
Több infót itt találsz: Expekt (magyar) - azon belül pedig Segítség opció
Jelenleg minden új regisztrációnál az első számla feltöltés során 100%-os bónuszt adnak, ha legalább 3000 - 9000 Ft közötti összeget töltesz fel. -
Dean Winchester #1881 na hoppá a szelóm oda
sevilla-real H
Getafe-Villareal H -már 0-2 pedig azért mertem erre fogdni mert hát a getafe jo formában van a villareal meg szar :S erre már 0-2 vicc.
lazio-atalanta H --elment ugyanaz az indok
Cottbus-Wolfsburg V---ez remélem jön :D
másik szeló am
ajax-az D- jött
madrid-gijon D ---remélem ikszelni fog a gijon! Hiszen mikor máskor ha nem a madrid ellen...odvágón igaz madrid nyert de hát most a védelmük gyenge az odds jó ...
cott-wolf V --jönnie kell!
jó lenne ha jönne a 3 mecses szelóm mert jövöhétre megalapozná a fogadási lehetőségeket :) -
Dean Winchester #1880 expektről lenne kérdésem remélem nemgond..
1.: mennyi a minimum befizetés
2.: mennyi a minimum kivehető összeg
3.: Csak euróban lehet fogadni vagy van forint is
4.: mennyi idő mire beérkezik a pénz amit beutalok
5.: mennyi idő a mire kiérkezik a számlámra a pénz.
6.: K&H -s vok innen tudok-e utalni be
7.: K&H -ra lehet-e kivenni pénz
8.: Mennyi-t vonnak le egy kivétel alkalmával
remélem nem kérdeztem sokat :D
-
#1879 pedig a Real behúzza ezt a meccset is, így már csak 4 pontra lesz a Barcelona -
#1878 én is félek am , nem tenném meg én sem senki helyében de úgy az egészet meccset nem :D -
Dean Winchester #1877 expect tegnap kérdeztem én is :D
#1875:
sztem a sevilla megveri a real-t!
most csak abból indulok ki h otthon 4-3 ra kikapott ,sőt a multkor a getafe idegenben majdnem megverte őket + most idegenben lesz a real.
de hajrá -
yellowfun #1876 ez melyik oldal lenne? -
geo91 #1875 a másodikat szerintem már meg is nyerted. :)
de azért ne kiabáljuk el... -
#1874 kurva jó , majd ha lesz pénz lehet fizetek be egy ilyenre:) -
#1873 a meccsek:
-
#1872 ez van, majd még estére bepróbálkozok egy 4-5 meccses szelvénnyel -
Rudee #1871 2. és 4. már el is ment az első meccseken. -
#1870 a szorzókat a rendszer adja meg, azt, hogy hogyan számolnak azt ne kérdezzétek nem tudom, de ennyit adott ezekre a szelvényekre, ja és egy meccs sem hiányzik, mind a 4 egy komplett szelvény.
-
yellowfun #1869 Már 1-1