211988
-
#3028 hát sztem holnapra én nem teszek. Konfederációs Kupán kívül semmi jó se lesz -
kezdőőő #3027 Remélem nyerni is fogok! :D -
kezdőőő #3026 Hát persze! -
#3025 holnapra akarsz rakni? -
kezdőőő #3024 Reggel, délelőtt kitöltöm!. Jön valaki segíteni majd?:S -
Dean Winchester #3023 tippmixben hétfő és csütörtökön irják ki h melyik napra milyen mecsek lesznek.
de egyébként ma is már lehet fogadni a holnapi meccsekre :) ezért mondtam az eredmenyek.com os cuccot na mind1 :D holnapig várnod kell -
geo91 #3022 ha előre nem is, de itt írják az aktuális fordulót -
kezdőőő #3021 Köszi! Olyan oldalt nem tudsz ahol előre írják, hogy melyek lesznek tippmixben? Meg, mekkora oddsok lesznek? -
Dean Winchester #3020 ja bocs nem mondtam hogy oldalt kilehet választani a napokat és ha kiválasztod a csüt-napot akkor ott van h milyen meccs lesz aznap :)
de íme a kép..
-
kezdőőő #3019 Nem én a holnapi mérkőzés listára vagyok kiváncsi nem az eredményekre de köszi azért -
Dean Winchester #3018 szimplán stat alapján ma vagy holnap lennie kéne legalább egy olyan mecsnek ahol 2 v 3 gól lesz! A meccsek közül pedig dél afrika mecsen elképzelhető ez a lehetőség és sztem most itt befog jönni a többség véleménye. -
Dean Winchester #3017 ha minden mérkőzésre kíváncsi vagy akkor az eredmenyek.com klikk vagypedig ha csak a konföderációs kupa mecsekre vagy kíváncsi akkor itt megtekintheted -
Dean Winchester #3016 ime a statisztika :D
a múltkori statról annyit,hogy a döntős többség nem találta el a gólók számát.Viszont a kimentelből 4 ből 3 jött!
De íme a végeredménye!
-
kezdőőő #3015 A miaiakat tudom de a holnapiakat még sajna nem. -
kezdőőő #3014 Hol lehet megkukkantani, hogy mik lesznek holnap ?? -
Dean Winchester #3013 sőőt félidőre 4.8 as odds van rá! ami nem is lehetetlen...
bizom a hendis lehetőségben ,mert most még úgy néz ki jó lesz arra is a szorzó hiszen sokan az olaszokat pakolják (gondolom én mert viszik lejebb a vendég oddsot) -
#3012 hendibe lazán megteszem egyiptomot de lehet még simán is egy 200al :D -
Dean Winchester #3011 ezzel én is igy vagyok! ha lehetne fogadni arra h egyiptom lő gólt akkor megtenném!Márpedig szerintem lehet majd voksolni rá.
és kb 1.6 os odds tuti lesz. -
adam127 #3010 Brazilok szerintem nyernek. És van egy olyan érzésem, hogy Egyiptom megveri az olaszokat. -
kezdőőő #3009 Jó lenne holnapra valami kombináltat összedobni. Csütörtöki konföderációsra van valami tippetek?? -
adam127 #3008 173: 4 vagy több gól lesz. Csak annyira nem vagyok biztos abban, hogy a spanyolok mindig 4-5 gólt rúgnak.
Meg a norvég meccseken gondolkozok még, legalábbis a Ham-Kamon. Néztem a statisztikát, általában oda-vissza legyőzték egymást az elmúlt bajnokságokban, de most a Ham-Kam a másodosztályban van, a Lyn meg az elsőben (bár utolsó helyen). Szóval nem elképzelhetetlen az X. -
Dean Winchester #3007 nem rossz bár én dél afrika mecsen is egy ikszet várok vagy hendivel ikszet.
spanyol-irakon tuti H vagy V-t gondoltál ? nem H vagy D-t ? -
adam127 #3006 Holnapra ezeket néztem:
149 Ausztrália - Japán D
161 Dél-Korea - Irán D
164 Bahrein - Üzbegisztán H
167 Szaúd-Arábia - Észak-Korea D
171 *(0-1) Spanyolország - Irak H vagy 173 V
184 Dél-Afrika - Új-Zéland H
222 Aalesund - Stavanger IF H
226 Ham-Kam - Lyn H
229 Tromsö - Hönefoss H
-
#3005 Youzhny kikapott, ezért se kell már izgulni. -
geo91 #3004 jáj, írek... -
Dean Winchester #3003 sligo és drogheda nyerni fog! -
Diego85 #3002 jaj jó hogy megláttam ezt a topikot, majdnem elfelejtettem ma is fogadni menni! :D -
#3001 igazad van:) -
Dean Winchester #3000 spanyolok holnap játszanak! -
#2999 mai tippek, kombiban 2,99 szorzóért:
Spanyolország - Iraq
Mindkét csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) 2 (1,52)
Wozniacki, C - Kleybanova, A 1 (1,26)
Benneteau, J - Youzhny, M 2 (1,30)
Garcia-Lopez, Guillermo - Yen-Hsun Lu 1 (1,20) -
#2998 gratula:) -
Dean Winchester #2997 na végre ma is jött valami
-
#2996 spanyol - német 1
olasz - szerb X -
#2995 gyerekek, nézzétek a brazil meccset :) 2-1 a 12. percben :) -
Rudee #2994 1X mindkettő. Igen erős keretek mind a 4 csapatnál. -
#2993 U21 Spanyol-U21 Német
U21 Olasz-U20 Szerb
Mit tennétek rá????
-
Dean Winchester #2992 a tippeket h mit tettél beirhatnád =) -
kezdőőő #2991 Valahogy sikerült egyet ja de még mindig nem teljes a kép 3-szorra sikerült. Nyertem is rajta spanyol másodosztályú csapatot tippeltem -
Dean Winchester #2990 hát a 0-0 nem égés sztem ,bár nyerniük kellett volna!
na kitöltötted már a szelódat? -
kezdőőő #2989 Dél-Afrika kissé leégett a nyitányon.:D