211988
-
Dean Winchester #3068 ha érdekel mindjárt leirom a kombinációs lehetőségeket is =) -
#3067 egy ezrest meg ér ez:
egyiptom lő gólt
brazilía nyer
barca nyer
vagy csak 500al?:D -
Dean Winchester #3066 Kötésekről szösszenet.:
1-es kötés ;
megjátszani kötelező legalább 1 meccset.
3-as kötés ;
megjátszani kötelező legalább 3 meccset.
választhatsz az 1es és a 3as kötés mecseiből is!
5-ös kötés ;
megjátszani kötelező legalább 5 meccset.
ekkor már az egész tétlapból választhatsz azaz 1es,3as,5ös kötés mérkőzesiből.
másikfajta példa.:
ha 1-2 meccset akarsz megtenni a tippmixen akkor 1es kötésből lehet csak választanod.
ha 3-4 meccset akarsz megtenni minimum akkor az 5ös kötés feliratig! választhatsz azaz 1es kötés és 3as kötés meccsiből.
5 vagy ennél több meccset akarsz megtenni akkor az egész tétlapból választhatsz tetszés szerint. -
kezdőőő #3065 értem köszi
-
#3064 igen -
kezdőőő #3063 ha három hármas kötésűm mevan választhatok mellé még 1-es kötésűt? -
#3062 inkább megteszem a Barcat behuzzák és bajnokok. -
#3061 3.at választom szerintem... német meccstől félek mert közöm nincs az utánpotláshoz... europai kosárhoz sem értek... ez a norvég meg a legtutibbnak tünik :D -
Dean Winchester #3060 barca-tau kosár 1.3 ért? barca hazai pályán van,ha nyer megvan a bajnoki cím (bár nem értem hiszen a törököknél 4 nyert mecsc számit itt spanyolba meg 3 ? :| nemértem miért van ez igy )
németország-finn u21 hazai 1.3 ért? bár ez kemény hiszen a németeknek kéne nyerniük ha tovább akarnak menni de a finnek sem rosszak.
Start-löv norvég kupa 16ba jutás 1.23 ért :D
hazaiak 10 mecsből 8at nyertek első oszt 3.hely ,míg a vendégcsapat 2.osztály 7.hely.
egy bátrabb tipp.
molde-kongsvinger meg sztem döntetlen lesz igy hendivel vendéget meglehet pakolni. -
#3059 most látom hogy van :D
szerintem akkor megteszem ezt:
egyiptom lő golt 1,54
brazilok nyernek 1.29
meg még kéne vmi 3. :| -
#3058 van ilyen a mixben ,hogy egyiptom lő golt? -
Dean Winchester #3057 fasza lett :)
#3037: egyet kérek és légyszi teljesítsd :) Ne menj el feladni ezt a szelvényt
[én is ezt akarom megtenni]
2.11 es a szorzója a hendis hazainak ami elég szimpatikus!De én nem zárom ki azt sem h félidőben vezetnek az egyiptomiak.
de gondolkodom melyiket tegyem meg ; hendis hazai vagypedig egyiptom lő gólt 1.54 ért
Kár h most nincs olyan lehetőség miszerint féldiő h vége d illetve félidő v vége d mert valamelyik befog jönni szerintem.
a brazilok győzelme elég alacsony de tulajdonképpen tuti brazil sikert várok én is és nem 1-0 ás győzelmet mint a spanyolok produkáltak tegnap :(
Lehet a sima brazil győzelem helyett megérné megtenni a félidő v vége v eseményt 1.7 es szorzóért! -
Dean Winchester #3056 te tényleg kezdő lehetsz :D (nem csesztetés gyanánt mondom,de a kötéstiltást is leirtam ugytudom elég szépen :)
ezt irtam a nagy szösszenetben.
"vannak kötéstiltások ami kb azt jelenit hogy egy eseményt nem tehetsz meg kétféleképpen.
példa.
arsenal-chelsea 1-0
és arsenal-chelsea félidő D
tehát egy eseményt kétszer egy szelvényre nem lehet tenni." -
#3055 A kötéstíltás az az h ha megteszed Brazília-USA meccset pl hazaira akkor már nem tehetsz pl arra h mennyi lesz ennek a meccsnek a félideje v hogy hány gól lesz a meccsen. -
kezdőőő #3054 Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, így már könnyebb. Az baj ha van benne egy esemény mely a kötéstiltásban is szerepel? És a kötésszám ha hármas akkor abból hármat ki kell választanom? -
#3053 -
#3052 A szóval remélem tudtunk a többiekkel segíteni.
-
#3051 aham, mert minimum 200at kell feltenned..kivéve ha a kombit választod. -
kezdőőő #3050 téthez 2x és a százas oszlop a legkisebb ugye 100 1x-nem lehet -
#3049 002 3 D. Safina - D. Hantuchova 1.07 / --- / 5.80
014 3 USA - Brazília 8.65 / 4.50 / 1.29
009 3 Ukrajna - Hollandia 1.25 / 10.50 / 3.55
----------------------
1. oszlopban mindenhol a 0(nullához) tegyél X-et.
2. oszlopban safina meccsén a 0(nullához)
usa brazilon az 1hez
ukrán-hollandon pedig ismét a 0hoz.
3. oszlopban safinánál 2eshez
usa-brazilon 4hez
ukrán-hollandon 9hez
0 0 2 H D V
0 1 4 H D V
0 0 9 H D V
megjátszott események száma
3hoz kell egy X tét: (ezt meg gondolom tutod.)
bocs de csak ennyi telik tőlem mert nincs itthon szelvényem ,h kitudjam neked rakni képben. Remélem naggyából érthető volt.
-
kezdőőő #3048 hármas kötésben legalább hármat megkell tennem Brazil- Usa az egyik másik egy Ukrán- Holland meccs és D. Safina- Hantuchova meccsek. -
#3047 írd le miket szeretnél megtenni és leírom miket kell x-elned a szelvényen. -
kezdőőő #3046 segítenél a megtételben?
-
#3045 szerintem döntetlenre simán jók lehetnek , így hendivel egy góllal nyernek. de nem fogom megtenni azért :D -
kezdőőő #3044 Brazil -Usa hantuchova és ukrán-holland
-
kezdőőő #3043 3 eseményt szeretnék tenni 1 foci egy tenisz és egy kézi. -
kezdőőő #3042 Mivel kezdő vagyok nem nagyon értem még multkor is a lottózoba segítettek ki.
-
#3041 mibe kell segítség??? -
kezdőőő #3040 Valaki segít megtenni?:S
-
kezdőőő #3039 Úgy látom én is teszek mára konföderációs meccseket -
#3038 hendis egyiptomi? felejtsd el:D -
#3037 holnapra egy Brazil győzelem és egy hendis Egyiptom győzelem ? mellé még vmi tuti tenisz... de a két foci bejöhet? én úgy érzem... -
Dean Winchester #3036 na végre megint jött valami!
illetve
ezt elfeljtettem beirni de ez volt nálam a nap tutija és csupán stat miatt!
hazai csapat 3 mérkőzés óta csak nyer és gólt nem kap! vendég gárda meg 5 mérkőzés óta csak vereséget szenved el és gólt nem lő! 1.65 volt a hazai odds de a féldei meg mint látjuk 2.19 igy inkább azt tettem.
tkp visszajött a pénzem mert a másik 500ból meg megraktam a spanyolon 4 v több gól,dél afrika nyer, és ez a meccs a kups nyer :) sajna a spanyolok ma nem termeltek :( =) -
Rudee #3035 Orvosok nem engedték el mégse. -
Dean Winchester #3034 sztem volt kedvük,csak az iraki kapus nagyokat védett meg jó volt irak védelme.
-
Liszi #3033 a fene gondolta volna, hogy semmi kedvük nem lesz játszani.. -
#3032 Iniesta hol van a spanyoloktól? -
Dean Winchester #3031 hendire mindig veszélyes fogadni :S
mostmár kíváncsi leszek vajon Dél Afrikával mit játszik a spanyol válogatott... -
#3030 na hendis spanyol győzelmet elbukom:S -
Liszi #3029 na a hendis spanyol győzelem betett mára..