211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    002 3 D. Safina - D. Hantuchova 1.07 / --- / 5.80
    014 3 USA - Brazília 8.65 / 4.50 / 1.29
    009 3 Ukrajna - Hollandia 1.25 / 10.50 / 3.55

ezeket tette és ha a várt oddsra fogadott akkor ja nyert 1,72 es szorzóval.csak kérdés a tét mennyi volt :)
  • Forza Italia
    tegnap nyertél??
  • kezdőőő
    Ma nincs szinte semmilyen esemény amiben jártas vagyok kissé ezért ma nem is teszek semmit
  • Rockynhooo
    nem tudom beszartam... :D eddigi meccseket alapul véve tennem kellett vna a hendis győzelmet, de elgondolkoztam h csak olaszország... mondom De Rossi akaszt kettőt aztán arabok kedve elmegy ajjaj.. de a golban biztos voltam.. a lényeg hogy nyertem végre... Az EB óta elsőnek _ASD:_ASD 1350 Forint de majd most beindul a dolog :D

A spanyol dél afrikárol meg annyit h a spanyolok nem fogják hagyni h a veretlenség megszakadjon mert a rekordot meg akarják dönteni , de mivel ,hogy dél afrika tovább menjen mint rendező egy X-et várok... 1-1 vagy 2-2 és az mind2 csapatnak jó lesz.
  • Dean Winchester
    várható volt :D
    egyébként amit várok dél afrika hendivel nyer 1.94 es szorzó :(
    egy a kérdés! ha a spanyolok úgy játszanak mint irak ellen és afrika ugy játszik mint uj-zéland ellen akkor lehet h itt lesz vége a spanyolok veretlenségének!

ha nem itt akkor a brazilok vagy egyiptom fogja megállítani őket szerintem!
  • Laceee
    Bazz, a tevehajcsárok lenyomták az olaszokat...
  • Dean Winchester
    na mai nyeremények. :D

• Dean Winchester
    hallod amugy te is tegnap azt mondtad,hogy hendis egyiptom győzelmet teszel meg :D miért váltottál csak simán egyiptom gólra ? féltél ? :D
    most ha azt teszed 500al többed lenne! (de aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli :D)
  • Dean Winchester
    3-as kötés ;
    megjátszani kötelező legalább 3 meccset.
    választhatsz az 1es és a 3as kötés mecseiből is!

igen azt választasz amit akarsz jóhogy lehet.

5/4nél azért nem lehet 5ös kötésből választani mert ha hibázol egyet akkor ugye 4et találsz el ami azt jelenti,hogy 4 mecset találtál el :D 5ös kötésből ha választasz akkor meg 5 meccset kell szóval ezért nem.
  • kezdőőő
    ezt az egyet nem értem. Winchester 5/4-nél még nem lehet 5-ös kötésben szereplőt meg 6/4-nél??
  • kezdőőő
    ha van hármas kötés alatt egy esemény akkor még mellé kettőt kell választani legalább de a másik 2-nek is hármasnak kell lenni vagy lehet egy hármas 2 egyes is??
  • Dean Winchester
    a barca nagyon úgy néz ki,hogy behúzza ! de nem kiabálom el :)
  • Dean Winchester
    ja én mondtam h 1000et simán megér :)
    am az ilyen ajándék oddsokat kell kifogni :D én csodálkoztam is h az olaszoknak 1.5öt adnak egyiptomnak meg milyen magas szorzót :|
    azt a fura az hogy sokan meg az olaszokat pakolták (gondolom mert vitték lejebb a szorzót) szóval kíváncsi vagyok egyiptom usara milyen szorzó lesz.
    illetve dél afrika-t valamiért esélyesnke érzem spanyolo ellen! hendivel ott is hazait simán megrakok majd...
  • Rockynhooo
    már cska a barca meccs kel :D most én azt bánom hogy nem ezressel tettem .. de hát ki a kicsit... de még Barcanak hoznia kell... ott szünetbe 10pontal vezet a barca.
  • Dean Winchester
    kapufaról ment be de jött :D most egy picit azt bánom,hogy nem tettem meg a félidei vezetést pedig mondtam is h nagy sansz van rá!
  • Rockynhooo
    eskü cask azért írtam be mert sosem úgy van ahogy mondom :D
  • daver88
    ott a gólod...:D :D
  • Rockynhooo
    nem fognak itt golt lőni az egyiptomiak :S kapuig mindig elmennek aztán meg semmi :|
  • daver88
    végre jött valami ma....

• Dean Winchester
    hehe a 3 kupameccsből pont arra mondtam h iksz ami hazai lett :D (végülis ez is a 80.min-ben lőtt góllal)
  • Forza Italia
    jha:D
  • daver88
    1.14-es szorzós??? rögtön az első...az ám a méreg...
  • Forza Italia
    hamar bukom
  • Rockynhooo
    az tuti :D
  • Dean Winchester
    ja nyertek sőőtt 1.7 ért a félidő v vége v-t is meglehetett volna tenni
  • geo91
    nem baj, este úgy is elbukod! ;D
  • Rockynhooo
    ilyen is rég volt hogy estére van még miért izgulnom :D Brazilok nyertek simán
  • Dean Winchester
    kössz :D annyira nem sok a szabadidő de gondoltam megcsinálom egyszer és többet nem kell :) (vagyis bízom benne h érthetően írtam le)
  • Barnabyka
    valakinek sok a szabadideje.. de grat hozzá nagyon szép:)
  • Dean Winchester
    kombinációs fogadás.

FAQ.:
    a példáimban már nem emlészem a pontos eredménye csupán szemléltetés céljából szkenneltem be a szelvényeket.
    feketével áthúzva =hiba
    pipa = találat.
    :-) = happy

mindig alaptéttel számolok = 100 Ft
    itt lehet 100 ft-ot bejelölni alaptétnek mivel kombinációs fogadásról beszélünk

4/3
    szorzó: 4x
    ár: 400 Ft
    ára: 4x alaptét = 4*100 Ft = 400 Ft
    választható események helyezetei.:
    1es kötés és 3as kötés eseményeiből választhatunk.

4/3 azt jelenti,hogy 4 eseményt kell megtenni és 3 találat esetén már nyertünk.Tehát 1et lehet hibázni!
    nyeremény kiszámítása.:
    összevariáljuk a találatokat és a 4 variánsot összeadjuk.

2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 1
    1.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 2
    1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 3
    1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa = szorzó 4

maximális nyeremény: szorzó1+szorzó2+szorzó3+szorzó4
    1 hiba esetén a nyeremény: kiválasztjuk melyik eseményt hibáztuk el és megnézzük a sor végét.
    Sor végén levő oddsot(szorzót) megszorozzuk az alaptéttel és megvan a nyereményünk.
    első sorban az 1.eseményt hibáztuk el
    második sorban a 2.eseményt hibáztuk el.
    harmadik sorban a 3.eseményt hibáztuk el.
    negyedik sorban a 4.eseményt hibáztuk el.

íme egy példa.

szóval jelen esetben a 4.eseményt hiábztam el ami 151-es sorszámú a Bologna-Roma meccs.
    megnéztem a sor végét és megvan a nyertes szorzó ami 18,21
    ezt megszoroztam az alaptéttel ami 100 Ft igy nyertem 1821 ft-ot.

5/4
    szorzó : 5x

ár: 500 Ft

1es kötés és 3as kötés eseményeiből.

nyeremény kiszámítása:
    itt is ugyanugy számoljuk ki a nyereményt mint a 4es kötésnél.kiválasztjuk a hibás sor végét és megvan a szorzó.
    a max nyeremény ugyanaz, az 5 eseményt öszevariáljuk ugy h mindig 1 et hibázzunk és az 5 sor vég szorzóját összeadjuk
    majd beszorzozzunk az alaptéttel.

Példa.

Itt az Amiens-Strassbourg mérkőzést hibáztam el.
    Megkerestem a hibás sort a szorzót megnéztem 23,02
    megszoroztam alaptéttel (100 Ft)
    2302 Ft-ot nyertem.

5/3
    szorzó: 10x

ár: 1000 Ft

egy példa az 5/3as kombinációra.

Első esetben 2 hibát ejtünk el.

Hertha-Galatasaray és a Standard Liege-Sampdoria mecset hibáztam el.(feketével áthúzva)
    Megkeresem azt a sort ahol nincs beirva betű találatként = ahol elhibáztam.
    máshogy fogalmazva megkeresem azt a sort ahol eltaláltam a maradék 3 mecset (kivan pipálva ill bevan karikázva)
    Egyből az első sornál láthatjuk h ott van az a hely ahol egymás mellett van a két hiba (vagy a 3 talált esemény)
    tehát megvan az a sor (itt az első) ahol ezt a két eseményt hibáztam el.
    a sor végén a szorzó: 17,04 * alaptét = 1704 Ft-ot nyertem.

Második esetben 1 hibát vétünk.

itt a Standard Liege-Sampdoria meccset (feketével áthúzva) hibáztam el.
    megkeresem azokat a sorokat amikor csak azt az egyet hibáztam el.(1,5,6,7) megnézem a sorok végén a szorzókat és összeadom őket.
    17,04+11,48+16,58+8,89 = 53,99 es szorzó jött ki ezt megszorzom az alaptéttel
    tehát 53,99 * 100 = 5399 Ft-ot nyertem!

6/3
    szorzó: 20x

ár: 2000 Ft

6/4
    szorzó: 15x

ár: 1500 Ft

6/5
    szorzó: 6x

ár: 600 Ft

teljes listából (1es kötés, 3as kötés, 5ös kötés eseményeiből)

7/5
    szorzó: 21x

ár: 2100 Ft

7/6
    szorzó: 7x

ár: 700 Ft

a többi kombinációnál a nyeremény kiszámítását a fentiek alapján mindenki kitudja nagyjából következtetni.
  • Rockynhooo
    én csak a Barcatol parázok :D de ahogy néztem a hazai meccsüket simán behúzták... kosárban meg kötelező otthon nyerni. így reménykedem de ettől parázok :D

Brazilok ha nem verik meg USA-t az elég gáz... USA elég szarul játszott , Brazilok meg tudnak azért szambázni így hozniuk kell.

Egyiptom meg ha hozza a jo formát akkor egy gólt fix hogy talál.
  • Dean Winchester
    most dillemában vagyok :D mert ha feladod akkor nem szoktál nyerni elvileg :( most feladtad nemtom mit tegyek
    vajon melyik mehet el ? brazília nem nyer ? ááá egyikse feladom és majd kiderül.
  • Rockynhooo
    alig ismerek innen valakit így nem tok véleményt mondani :D

én is voltam most lennt nem voltam lusta :D
    Egyiptom gólt lő
    Barca nyeri a kosár meccset
    Brazília nyer

500al fizet 1350et... hétvégi pénznek jo is lenne :)
  • Dean Winchester
    sligo okozhat meglepetést a spanyoloknál meg lövésem sncs h ki,hogy áll de összességében jöhet.sok sikert hozzá! 200at megért
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    Kedvet kaptam a tippmixre. Elmentem adtam fel egyet. Csüt.,pén.szom.vas. meccseket raktam. Vélemények???
  • adam127
    A kombi azt hiszem úgy van, hogy

- a szelvény alján látod ezt: Kombinált fogadás típusa
    - ha itt kiválasztod a 3/4-et, akkor az azt jelenti, hogy 4 meccset megteszel és abból egy elszállhat
    - viszont látsz a négyzet mellett egy ilyet: 4x
    - ez azt jelenti, ha 200 Forinttal játszanál kombináció nélkül, akkor az kombinációsban 800 Ft
    - de kombinációs játékban lehet 100 Forinttal is játszani (javítsatok ki ha tévedek)
    - viszont ezt akkor éri meg játszani, ha viszonylag nagyobb oddsok vannak (pl.2)

Tegnap ezt kellett volna játszanom, mert a 4 Ázsiai selejtezőből hármat eltaláltam :(
  • kezdőőő
    de hát egy kezdő elég ha ezzel is beéri nem de?!
  • kezdőőő
    köszi winchester a normált már lassan megértem biztos a kombit azt nem vágom
  • Dean Winchester
    szerintem simán!