211988
-
Dean Winchester #3108 002 3 D. Safina - D. Hantuchova 1.07 / --- / 5.80
014 3 USA - Brazília 8.65 / 4.50 / 1.29
009 3 Ukrajna - Hollandia 1.25 / 10.50 / 3.55
ezeket tette és ha a várt oddsra fogadott akkor ja nyert 1,72 es szorzóval.csak kérdés a tét mennyi volt :)
-
#3107 tegnap nyertél?? -
kezdőőő #3106 Ma nincs szinte semmilyen esemény amiben jártas vagyok kissé ezért ma nem is teszek semmit -
#3105 nem tudom beszartam... :D eddigi meccseket alapul véve tennem kellett vna a hendis győzelmet, de elgondolkoztam h csak olaszország... mondom De Rossi akaszt kettőt aztán arabok kedve elmegy ajjaj.. de a golban biztos voltam.. a lényeg hogy nyertem végre... Az EB óta elsőnek _ASD:_ASD 1350 Forint de majd most beindul a dolog :D
A spanyol dél afrikárol meg annyit h a spanyolok nem fogják hagyni h a veretlenség megszakadjon mert a rekordot meg akarják dönteni , de mivel ,hogy dél afrika tovább menjen mint rendező egy X-et várok... 1-1 vagy 2-2 és az mind2 csapatnak jó lesz. -
Dean Winchester #3104 várható volt :D
egyébként amit várok dél afrika hendivel nyer 1.94 es szorzó :(
egy a kérdés! ha a spanyolok úgy játszanak mint irak ellen és afrika ugy játszik mint uj-zéland ellen akkor lehet h itt lesz vége a spanyolok veretlenségének!
ha nem itt akkor a brazilok vagy egyiptom fogja megállítani őket szerintem! -
Laceee #3103 Bazz, a tevehajcsárok lenyomták az olaszokat... -
Dean Winchester #3102 na mai nyeremények. :D
-
Dean Winchester #3101 hallod amugy te is tegnap azt mondtad,hogy hendis egyiptom győzelmet teszel meg :D miért váltottál csak simán egyiptom gólra ? féltél ? :D
most ha azt teszed 500al többed lenne! (de aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli :D) -
Dean Winchester #3100 3-as kötés ;
megjátszani kötelező legalább 3 meccset.
választhatsz az 1es és a 3as kötés mecseiből is!
igen azt választasz amit akarsz jóhogy lehet.
5/4nél azért nem lehet 5ös kötésből választani mert ha hibázol egyet akkor ugye 4et találsz el ami azt jelenti,hogy 4 mecset találtál el :D 5ös kötésből ha választasz akkor meg 5 meccset kell szóval ezért nem. -
kezdőőő #3099 ezt az egyet nem értem. Winchester 5/4-nél még nem lehet 5-ös kötésben szereplőt meg 6/4-nél?? -
kezdőőő #3098 ha van hármas kötés alatt egy esemény akkor még mellé kettőt kell választani legalább de a másik 2-nek is hármasnak kell lenni vagy lehet egy hármas 2 egyes is?? -
Dean Winchester #3097 a barca nagyon úgy néz ki,hogy behúzza ! de nem kiabálom el :) -
Dean Winchester #3096 ja én mondtam h 1000et simán megér :)
am az ilyen ajándék oddsokat kell kifogni :D én csodálkoztam is h az olaszoknak 1.5öt adnak egyiptomnak meg milyen magas szorzót :|
azt a fura az hogy sokan meg az olaszokat pakolták (gondolom mert vitték lejebb a szorzót) szóval kíváncsi vagyok egyiptom usara milyen szorzó lesz.
illetve dél afrika-t valamiért esélyesnke érzem spanyolo ellen! hendivel ott is hazait simán megrakok majd...
-
#3095 már cska a barca meccs kel :D most én azt bánom hogy nem ezressel tettem .. de hát ki a kicsit... de még Barcanak hoznia kell... ott szünetbe 10pontal vezet a barca. -
Dean Winchester #3094 kapufaról ment be de jött :D most egy picit azt bánom,hogy nem tettem meg a félidei vezetést pedig mondtam is h nagy sansz van rá! -
#3093 eskü cask azért írtam be mert sosem úgy van ahogy mondom :D -
#3092 ott a gólod...:D :D -
#3091 nem fognak itt golt lőni az egyiptomiak :S kapuig mindig elmennek aztán meg semmi :| -
#3090 végre jött valami ma....
-
Dean Winchester #3089 hehe a 3 kupameccsből pont arra mondtam h iksz ami hazai lett :D (végülis ez is a 80.min-ben lőtt góllal) -
#3088 jha:D -
#3087 1.14-es szorzós??? rögtön az első...az ám a méreg... -
#3086 hamar bukom -
#3085 az tuti :D -
Dean Winchester #3084 ja nyertek sőőtt 1.7 ért a félidő v vége v-t is meglehetett volna tenni -
geo91 #3083 nem baj, este úgy is elbukod! ;D -
#3082 ilyen is rég volt hogy estére van még miért izgulnom :D Brazilok nyertek simán -
Dean Winchester #3081 kössz :D annyira nem sok a szabadidő de gondoltam megcsinálom egyszer és többet nem kell :) (vagyis bízom benne h érthetően írtam le) -
#3080 valakinek sok a szabadideje.. de grat hozzá nagyon szép:) -
Dean Winchester #3079 kombinációs fogadás.
FAQ.:
a példáimban már nem emlészem a pontos eredménye csupán szemléltetés céljából szkenneltem be a szelvényeket.
feketével áthúzva =hiba
pipa = találat.
:-) = happy
mindig alaptéttel számolok = 100 Ft
itt lehet 100 ft-ot bejelölni alaptétnek mivel kombinációs fogadásról beszélünk
4/3
szorzó: 4x
ár: 400 Ft
ára: 4x alaptét = 4*100 Ft = 400 Ft
választható események helyezetei.:
1es kötés és 3as kötés eseményeiből választhatunk.
4/3 azt jelenti,hogy 4 eseményt kell megtenni és 3 találat esetén már nyertünk.Tehát 1et lehet hibázni!
nyeremény kiszámítása.:
összevariáljuk a találatokat és a 4 variánsot összeadjuk.
2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 1
1.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 2
1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 3
1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa = szorzó 4
maximális nyeremény: szorzó1+szorzó2+szorzó3+szorzó4
1 hiba esetén a nyeremény: kiválasztjuk melyik eseményt hibáztuk el és megnézzük a sor végét.
Sor végén levő oddsot(szorzót) megszorozzuk az alaptéttel és megvan a nyereményünk.
első sorban az 1.eseményt hibáztuk el
második sorban a 2.eseményt hibáztuk el.
harmadik sorban a 3.eseményt hibáztuk el.
negyedik sorban a 4.eseményt hibáztuk el.
íme egy példa.
szóval jelen esetben a 4.eseményt hiábztam el ami 151-es sorszámú a Bologna-Roma meccs.
megnéztem a sor végét és megvan a nyertes szorzó ami 18,21
ezt megszoroztam az alaptéttel ami 100 Ft igy nyertem 1821 ft-ot.
5/4
szorzó : 5x
ár: 500 Ft
1es kötés és 3as kötés eseményeiből.
nyeremény kiszámítása:
itt is ugyanugy számoljuk ki a nyereményt mint a 4es kötésnél.kiválasztjuk a hibás sor végét és megvan a szorzó.
a max nyeremény ugyanaz, az 5 eseményt öszevariáljuk ugy h mindig 1 et hibázzunk és az 5 sor vég szorzóját összeadjuk
majd beszorzozzunk az alaptéttel.
Példa.
Itt az Amiens-Strassbourg mérkőzést hibáztam el.
Megkerestem a hibás sort a szorzót megnéztem 23,02
megszoroztam alaptéttel (100 Ft)
2302 Ft-ot nyertem.
5/3
szorzó: 10x
ár: 1000 Ft
egy példa az 5/3as kombinációra.
Első esetben 2 hibát ejtünk el.
Hertha-Galatasaray és a Standard Liege-Sampdoria mecset hibáztam el.(feketével áthúzva)
Megkeresem azt a sort ahol nincs beirva betű találatként = ahol elhibáztam.
máshogy fogalmazva megkeresem azt a sort ahol eltaláltam a maradék 3 mecset (kivan pipálva ill bevan karikázva)
Egyből az első sornál láthatjuk h ott van az a hely ahol egymás mellett van a két hiba (vagy a 3 talált esemény)
tehát megvan az a sor (itt az első) ahol ezt a két eseményt hibáztam el.
a sor végén a szorzó: 17,04 * alaptét = 1704 Ft-ot nyertem.
Második esetben 1 hibát vétünk.
itt a Standard Liege-Sampdoria meccset (feketével áthúzva) hibáztam el.
megkeresem azokat a sorokat amikor csak azt az egyet hibáztam el.(1,5,6,7) megnézem a sorok végén a szorzókat és összeadom őket.
17,04+11,48+16,58+8,89 = 53,99 es szorzó jött ki ezt megszorzom az alaptéttel
tehát 53,99 * 100 = 5399 Ft-ot nyertem!
6/3
szorzó: 20x
ár: 2000 Ft
6/4
szorzó: 15x
ár: 1500 Ft
6/5
szorzó: 6x
ár: 600 Ft
teljes listából (1es kötés, 3as kötés, 5ös kötés eseményeiből)
7/5
szorzó: 21x
ár: 2100 Ft
7/6
szorzó: 7x
ár: 700 Ft
a többi kombinációnál a nyeremény kiszámítását a fentiek alapján mindenki kitudja nagyjából következtetni. -
#3078 én csak a Barcatol parázok :D de ahogy néztem a hazai meccsüket simán behúzták... kosárban meg kötelező otthon nyerni. így reménykedem de ettől parázok :D
Brazilok ha nem verik meg USA-t az elég gáz... USA elég szarul játszott , Brazilok meg tudnak azért szambázni így hozniuk kell.
Egyiptom meg ha hozza a jo formát akkor egy gólt fix hogy talál. -
Dean Winchester #3077 most dillemában vagyok :D mert ha feladod akkor nem szoktál nyerni elvileg :( most feladtad nemtom mit tegyek
vajon melyik mehet el ? brazília nem nyer ? ááá egyikse feladom és majd kiderül. -
#3076 alig ismerek innen valakit így nem tok véleményt mondani :D
én is voltam most lennt nem voltam lusta :D
Egyiptom gólt lő
Barca nyeri a kosár meccset
Brazília nyer
500al fizet 1350et... hétvégi pénznek jo is lenne :) -
Dean Winchester #3075 sligo okozhat meglepetést a spanyoloknál meg lövésem sncs h ki,hogy áll de összességében jöhet.sok sikert hozzá! 200at megért -
#3074 -
#3073 Kedvet kaptam a tippmixre. Elmentem adtam fel egyet. Csüt.,pén.szom.vas. meccseket raktam. Vélemények???
-
adam127 #3072 A kombi azt hiszem úgy van, hogy
- a szelvény alján látod ezt: Kombinált fogadás típusa
- ha itt kiválasztod a 3/4-et, akkor az azt jelenti, hogy 4 meccset megteszel és abból egy elszállhat
- viszont látsz a négyzet mellett egy ilyet: 4x
- ez azt jelenti, ha 200 Forinttal játszanál kombináció nélkül, akkor az kombinációsban 800 Ft
- de kombinációs játékban lehet 100 Forinttal is játszani (javítsatok ki ha tévedek)
- viszont ezt akkor éri meg játszani, ha viszonylag nagyobb oddsok vannak (pl.2)
Tegnap ezt kellett volna játszanom, mert a 4 Ázsiai selejtezőből hármat eltaláltam :( -
kezdőőő #3071 de hát egy kezdő elég ha ezzel is beéri nem de?! -
kezdőőő #3070 köszi winchester a normált már lassan megértem biztos a kombit azt nem vágom -
Dean Winchester #3069 szerintem simán!