211988
-
Dean Winchester #3148 nyugi én érzem h dél-afrika nyer! bár nehéz meccs de jöhet :D -
#3147 Ja de ez csak akkor jo ha X , jó tudom még akkor is ha Dél Afrika nyer de arra nem látok esélyt. és ha már megtenném ezt akkor annyira bántana h nem tettem az X-et 3.25ért.. :D de az lesz annak a vége ,hogy az erre szánt ezer forintbol csinálok 2-3 szelvényt aztán vmeik csak bejön :D -
adam127 #3146 Jó, hogy mondod, akkor harmadiknak szerintem érdemes ezt tenni:
142 *(1-0) Dél-Afrika - Spanyolország H -
#3145 jó hát nem a 47 forint miatt raktam oda :D Irak meccs 3 kötésben van. -
adam127 #3144 Én kihagynám azt a kézilabda meccset. Ha 1000-el rakod meg, akkor +47 forintot hoz. Oké, hogy bejön de ha mégse... :D -
#3143 Horvátok már csoport elsők így azt inkább kihagyom.
Sapanyol meccsel kapcsolatban meg megint elbizonytalanodtam Del Bosque-val eddig 11 meccsből 11et hoztak :D
lehet az lesz ,hogy
Egyiptom - USA H
Irak - Új-Zéland H
Oroszország - Svájc (kézi) 1.02 H
és akkor ez mehet egy ezressel...
-
Dean Winchester #3142 fasza inkább tennéd meg hendivel a dél afrika győzelmét mert ha iksz lesz akkor is jó ha meg nyer afrika akkor meg nyernél egyébként meg buknád.bár az odds igy kisebb :S -
adam127 #3141 Teljesen jó :D
Egyiptom - USA
Irak - Új-Zéland
Szerintem egy ezressel megjátszom. Ha ezen is egy meccs megy el, felhagyok a játékkal! -
#3140 örülök, hogy segíthettem:D majd küldj egy sört ha bejött:D -
#3139 az lesz eldöntöttem. így a várható nyeremények:
1. 1335Ft
2. 2601Ft
-
#3138 vagy elsőt 500al a másodikat 300al:D -
#3137 pont arra gondoltam hogy a másodikat megküldöm 500al az elsőt meg 300al így ha csak az első jön akkor pont pénzemnél vagyok. de lehet 500-500al kéne :D -
#3136 sztem teljesen jó, az elsőre tegyél kicsivel többet -
#3135 Hétvégére összeraktam egy szerintem tutit aztán majd mondtok véleményt...
Egyiptom - USA 1.69 H (eddigi meccsek alapján sima H , nyernek továbbmennek boldogság)
Irak - Új-Zéland 1.40 H (muszáj nyerniük ha még akarnak valamit, meg az eddigi meccsek alapján ők a nyerők)
Görögország - Horvátország 1.13 V (aki kicsit is jártas a kéziben az nem kételkedik)
odds: 2,67
a másik mixem:
Ugyanez mint az előbbi annyival megspékelve ,hogy a Dél Afrika - Spanyol meccset még beleteszem X-re. Dél Afrikának muszáj továbbmennie rendezőként ebben a helyzetben amihez egy pont elég nekik , Spanyoloknak kurvára mindegy mi az eredmény csak ne kapjanak ki és akkor a rekord döntés meglehet.
így az odds 8,67-re módosul.
Írjatok véleményt aztán eldöntöm melyiket mennyivel dobjam meg :D
-
#3134 nah arra énis azt hittem viszont, senki nem számíthatott rá, hogy az angolok megverik őket -
#3133 természetesen abban is benne volt az Egyiptom - olasz :D:D ha lett volna vagy 10 000 ezrem rájuk rakom..tudtam hogy nyernek :D nem is értettem a 5 -ös szorzót a brazil meccs után -
#3132 nah akkor legközelebb megkérdezlek :D tegnap még volt egy szelvényem
6 meccsből 1 ment el:S:S
U21 Spanyol - U21 Angol én hülye azt hittem a spanyolok hozzák a meccset de nem 0-2 lett :S:S 18 000 ezer let volna :SS: -
#3131 már csak elődöntők lesznek szal sokat nem kell hozzáérteni mert itt már minden elég lutri:) -
#3130 hajrá, am U21ben tessék kérdezni nyugodtan, az elmúlt napok tapasztalatai alapján mondhatom, hogy értek hozzá:D -
#3129 elképesztő..hatalmas grat:) -
#3128 még naon friss kép :D 18,25 kor készült :d
-
#3127 pill :D -
Laceee #3126 Szelvényt ! :) -
#3125 tegnapi nyeremény:
Egyiptom-Olaszország H 5,05
Fjölnir- HK V 4,20
Fylkir-Stranjan H 1,90
Grindavik-IA Akranes H 1,68
IBV-Vikingur H 1,48
Eredmény :
Egyiptom-Olaszország H 1-0
Fjölnir- HK V 0-2
Fylkir-Stranjan H 7-3
Grindavik-IA Akranes H 3-1
IBV-Vikingur H 3-1
Odds: 100,19943
Tét : 200 Ft
Nyeremény : 20,040 Huf :D
-
Dean Winchester #3124 sztem is iksz lesz.
brazilok a b csapattal állnak ki ami ha azt nézzük veszélyes mert a "kicsik" is megakarják mutatni h kezdőben a helyük.Szóval hajrani fognak az tuti,de Olaszország nem nyer és Egyiptom továbblép a csoportból.Egyébként a tigreről fogalmam nincs de a többi nagyon jó.
ja és nem éri meg az 1.58as szorzót az a meccs ha ugy van a csapat ahogy irod.
-
adam127 #3123 Én nem merném megtenni az Olaszország - Brazíliát. Egyiptom szerintem nagy valószínűséggel legyőzi USA-t. Akkor pedig az olaszoknak is győzni kell. De amit műveltek a két meccs alatt, abban benne van, hogy kikapnak Brazíliától. Meg a brazilok már továbbjutottak. Szerintem inkább x.
De arra tegyél amit érzel, mert véletlenül bejön és lebeszéllek :D -
#3122 elég jók a szorzók szal szerintem 200forintot megér ,h egy mixbe betegyük őket. -
adam127 #3121 Tudom, hogy mindegyik feljutó, de szerintem mindegyik meg akarja nyerni a bajnokságot, és mindegyiknek megvan a lehetősége rá. Szóval szerintem nem veszik tét nélkülire a dolgot, de persze ez csak az én gondolat menetem. -
#3120 Irak-Új Zéland 1,40 H
Livorno-Brescia 2,11 H
Tigre-R. Central 1,90 H
Egyiptom-USA 1,69 H
Olaszország-Brazília 2,10 V
Eredő odds: 19,91
Mit szóltok?..még a Boca Juniors-Gimnasia meccsen gondolkodom mert elvégre ott még lehet tét, csak azért a Boca nincs a legjobb formában és nem tudom ,h megéri-e az 1,58-as szorzó a kockázatot. hmm?^^ -
Rudee #3119 Zaragoza meg a Xerez is már feljutó, tét nélkül nem fognak brillírozni. -
adam127 #3118 Spanyolt én nem tenném meg, mert mind a két csapatnak bőven elég az x. Persze jobb csapat a spanyol, de szerintem már tartalékolni fognak. Rákészülnek Egyiptomra :D -
kezdőőő #3117 Egyetértek egész jó bár a Marokkó- Togó lehet vendég lesz. -
#3116 egész jó. Lehet megdobom egy 100-el.
Talán még a Spanyol-Dél-Afrikát beteszem Hazaira -
adam127 #3115 Hétvégére ezt tenném, de nem fogom, mert tegnap is 1 meccsen buktam (utóbbi két hétben 3-4 szelvény ment el egy meccsen).
226 Egyiptom - USA H 1,69
138 Irak - Új-Zéland H 1,4
131 Marokkó - Togó H 1,45
219 Tenerife - Castellón H 1,45
És még talán ezeket érdemes lenne megtenni:
163 Rayo Vallecano - Zaragoza V
164 Celta Vigo - Xerez V
Mind a három spanyol csapat megnyerheti még a bajnokságot, Tenerife - Xerez 81 pont, Zaragoza 80 pont. -
Dean Winchester #3114 ööö nagyon nem mert félek,hogy a bohemians leikszel (a sligotol félek) de ezt már mondtam hétközbe.
Most mégis úgy gondolom 1 góllal behúzzák a hazaiak.A tegnapi egyiptom hendis hazaiban azért bíztosabb voltam =) -
Laceee #3113 Nem hiszem el, kosár mecssen döntetlen...., mindjárt eretvágok magamon :) -
kezdőőő #3112 Jaja nyertem, de ez nem is meglepetés inkább, hogy megint volt de már csak egy hibám de szerencsére egy a témában jártas segített. Így sikerült feladnom majd holnap megyek kiváltani holnapra teszek vmit biztos. -
#3111 nagyon biztos vagy benn?? -
Dean Winchester #3110 elírtam.
boheimans,derry,cork nyer! -
Dean Winchester #3109 bohemians,sligo,cork nyer