211988
-
Dean Winchester #4788 jesz :D mára teszek egy meccset mondom legyen vmi izgalom erre ez is jön :D
hát nemtom holnap teszek akkor vmit megint xD -
#4787 benne volt a pakliban. de aki ezt eltalálta , emellett másra nem nagyon tudott tenni ami jött is vna :D -
#4786 bocsi nemfigyeltem..addig végeredmény.
Éslol. KIÜTÉS!!! O.o
Kiel-Hamburg
28-35 -
#4785 Szerintem is elmúlt évek legjobb csapata a Kiel , nem is vágom Ciudad hogy verte meg mind2szer a döntőben :| Én amúgy Zagrabnak drukkolok :D -
Dean Winchester #4784 egy állást benyomnál? -
#4783 hát figyelj...azért a történelem egyértelmű kiel...viszont ha idegenben így megy a Hamburg-nak és ezt a formát tudják vinni egész szezon alatt, nemzetközi és hazai porondon egyaránt akkor egyeduralkodói lehetnek az évnek. Bár még nagyon az eleje de a Kiel ennyit nem gyengülhetett csak a hamburg erősödhetett..de azértmajd a többi csapatra is kiváncsi leszek(Flensburg,Ciudad,Barca és titkon a VEszprém:). Szóval ezalapján én sima Hamburg uralmat mondok az évre de talán 1 hónap múlva okosabbak leszünk.
#4781: Interwetten live-on követem.
-
#4782 engem is meglep mert évekig Kiel uralom volt. csak a két csapat játékosait hasonlítva idénre Hamburgot mondok.
kire gondolsz?:D -
Dean Winchester #4781 de hol nézed? mert eredmenyeken nincs ott :@@@@ -
#4780 Kiel-Hamburg 11-15 'félidő
tudom ,h számotokra nem de nekem azért meglepő.
akkor ha igazad lesz rocky ,h karabatichon elég sok múlik, akkor a flensburgra leszek mgé kiváncsi mert ők se voltak rossz csapat és köztudott ,h ott játszik a "világlegjobbja" :) -
Dean Winchester #4779 kiel-hamburg még johogy nincs az eredmenyek.com-on :SSSSS -
#4778 németeknél meg kell nézni mire van ésszerű érv és az ellenkezőjét kell megtenni :D -
#4777 annak rendje és módja szerinte vezet a Wehen:D mindegy,úgyis vicces szelvény volt,majdnem ez a legkisebb szorzó rajta -
#4776 Ciudad nyerte a BL-t :D am szerintem KArabatic hiánya kibaszott sokat fog jelenteni... de szoros meccs lesz az tuti , én meg se merem tippelni ki nyer, kiszámíthatatlan Karabatic nélkül mire képesek.. de ettől függetlenül tudom hogy ott van Ahlm és Kim Anderson.. -
#4775 tavalyi aranyérmes és BL győztes Kiel a tavalyi ezüstérmes Hamburg ellen. Végülis ennyi a lényeg meg a főbb átigazolásokról már beszéltünk:) -
#4774 szvsz a legnagyobb név akit vettek tudtommal a horvát beállós Vorí. Tény. hogy a posztján talán ő a legjobb de a túloldalon van szvsz a világ legjobb védősora, ahonnan egyedül a barcelonai óriás hiányzik hogy teljes legyen a kép de neki nemtudom a nevét. Tény. érdekes meccs lesz de én akkor is azért hazai sikert várok vagy 3-4 gólósat. -
Dean Winchester #4773 hmmm ezt nemtudtam:D öszintén halvány lila gőzőm sincs ,hogy most ki hogy áll ki milyen jó :D egymás ellen mit toltak azt se tom:D
csak gondoltam legyen mára is egy szeló azt kész :D -
#4772 Nézd meg a Hamburg milyen tápos csapat lett:D -
#4771 hülyeség attól még h 1-2 meghatározónak mondható világklasszistól megvált akiel(gondolok elsősorban karabatic-ra) egyáltalán nem rossz csapat és évek óta egyeduralkodó a sportágban a ciudad-al karöltve ..szvsz országos 1-es a meccs. -
#4770 Hamburgnak idén jobb csapata van PAPÍRON mint a Kielnek , kérdés ,hogy annyival e ,hogy idegenben nyerjenek. -
Dean Winchester #4769 kössz...
a wehen elég gyengén nyomja :S
hmm mára kiel-hamburg V
indok.
a haziaknak 1.49 a szorzója a vendégnek meg 2.5
200 ftal megtéve legalább lehet 500 :D
csupán ezért tettem meg.
a real union meg lehet meglepit fog okozni vigoban :S -
#4768 tess -
Dean Winchester #4767 nem néztem utána de a hazai az bundesliga 2es volt és most is az.
a vendég meg a bundesliga 3ból jött fel a 2be? -
#4766 mert a vendég az első csapat a hazai meg az utolsó és az utobbi meccseiket elnézve képesek otthon kikapni míg az idegenbeli csapat képes idegenben is nyerni :D -
Dean Winchester #4765 de miért tettétek vendégre? elég magas a szorzó is meg német is ... :S vmi indokot mondjatok már :D -
#4764 a Sandhausent én se bírtam kihagyni pedig tuti bukó:) -
#4763 na csak nem bírok magammal és rakok egy egész heteset 200al csak úgy :D
Wehen - Sandhausen 2.44 V (utolsó az elsővel , bizakodom még ha német is)
Flensburg - Göppingen 1.10 H
Betis - Cordoba 1.43 H
Anglia - Szlovénia 1.19 H
Németország - Dél-Afrika 1.23 H
Örményország - Bosznia-Hercegovina 1.5 V
Törökország - Észtország 1.15 H
Spanyolország - Belgium 1.19 H
Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
J. Melzer - M. Safin 1.83 V (utolsó tornája csak ne essen már ki első körben)
B. Phau - A. Roddick 1.02 V
E. Gulbis - A. Murray 1.02 V
N. Djokovic - I. Ljubicic 1.05 H
R. Gasquet - R. Nadal 1.06 V
29es szorzó
ha hamarabb elmegy mint a válogatott meccsek , akkor is marad hétvégére egy 500as fogadni , ha akkor se jön semmi akkor off tényleg egy pár hétre:D -
#4762 Barca 2-0 azthiszem itt márnem lesz gond mert a labdabirtoklás is enyhe 70-20 :) -
#4761 Betis - Cordoba 1.43
ennyi tutit tudok mondani a válogatott meccsekig :D -
#4760 én ha végül nyerek és gondolom ,h abarca csak behúzza késő este akkor 1-1 meglepit majd kiválasztgatok, vagy max játszom a live-ot:) -
Dean Winchester #4759 számomra egész szombatig :D
max 200 ft al egész heteset teszek de am semmi :( -
#4758 ahogy nézem holnapi mixet , tényleg nem lehet tenni semmi értelmeset :D mait még összeszenvedtem de holnap akkor szünnap :D -
#4757 30auró..szóval körülbelül mint bwin-en (kb. 7500ft). Igen kell küldeni szarságot de pl elfogadják ha csak a személyidnek az egyik oldalát küldöd el:D -
Dean Winchester #4756 interwetten-el kapcsolatban lenne kérdésem.ezek kérnek vmi fénymásolatot a személyiről?
vettél már ki tőlük pénzt? menyni a min kivehető összeg?
ez a fajta eseménymegjelölés meg egész fasza,tetszik hogy igy linkelheted a fogadási szelódat :P -
Dean Winchester #4755 azaz te az összes pézed felraktad?:D
én annyit nem mertem volna :S majd 10 eurót. ..
egyébként fain szeló szinte simaliba :D -
#4754 odds: 8,347 -
#4753 hétvégi meccsek csak azt nem vettem észre ,h a benfica+barca ma lesz így maradt mostanra.
Parancsolj. -
Dean Winchester #4752 csak nem az ingyen pézből??????
miket tettél mára?
benfica 5-0 :|||| kegyetlen,bunda :D -
#4751 hála istenek ,h nyernek és akkor csak a barca kell és nyerek 80eurót:) -
#4750 jah nagyon elkaptam ezt a szelot csak felbasz h hetek óta mindig egy X-en megy el a mixem... annyira nem bíztam benne hogy bejöhet de mikor láttam h xamax 1:3ra megy :D -
Dean Winchester #4749 sry a sok kommentért de a benfica már 4-0 ra megy:| erre se gondoltam volna...
igaz ucsó mecsükön idegenben nyertek 4-0ra a setubal ellen de akkor se gondoltam ennyire sima meccsnek... max 1-0nak :P