211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    jesz :D mára teszek egy meccset mondom legyen vmi izgalom erre ez is jön :D
    hát nemtom holnap teszek akkor vmit megint xD
  • Rockynhooo
    benne volt a pakliban. de aki ezt eltalálta , emellett másra nem nagyon tudott tenni ami jött is vna :D
  • Barnabyka
    bocsi nemfigyeltem..addig végeredmény.

Éslol. KIÜTÉS!!! O.o

Kiel-Hamburg
    28-35
  • Rockynhooo
    Szerintem is elmúlt évek legjobb csapata a Kiel , nem is vágom Ciudad hogy verte meg mind2szer a döntőben :| Én amúgy Zagrabnak drukkolok :D
  • Dean Winchester
    egy állást benyomnál?
  • Barnabyka
    hát figyelj...azért a történelem egyértelmű kiel...viszont ha idegenben így megy a Hamburg-nak és ezt a formát tudják vinni egész szezon alatt, nemzetközi és hazai porondon egyaránt akkor egyeduralkodói lehetnek az évnek. Bár még nagyon az eleje de a Kiel ennyit nem gyengülhetett csak a hamburg erősödhetett..de azértmajd a többi csapatra is kiváncsi leszek(Flensburg,Ciudad,Barca és titkon a VEszprém:). Szóval ezalapján én sima Hamburg uralmat mondok az évre de talán 1 hónap múlva okosabbak leszünk.

#4781: Interwetten live-on követem.
  • Rockynhooo
    engem is meglep mert évekig Kiel uralom volt. csak a két csapat játékosait hasonlítva idénre Hamburgot mondok.

kire gondolsz?:D
  • Dean Winchester
    de hol nézed? mert eredmenyeken nincs ott :@@@@
  • Barnabyka
    Kiel-Hamburg 11-15 'félidő

tudom ,h számotokra nem de nekem azért meglepő.

akkor ha igazad lesz rocky ,h karabatichon elég sok múlik, akkor a flensburgra leszek mgé kiváncsi mert ők se voltak rossz csapat és köztudott ,h ott játszik a "világlegjobbja" :)
  • Dean Winchester
    kiel-hamburg még johogy nincs az eredmenyek.com-on :SSSSS
  • Rockynhooo
    németeknél meg kell nézni mire van ésszerű érv és az ellenkezőjét kell megtenni :D
  • 9csöves9
    annak rendje és módja szerinte vezet a Wehen:D mindegy,úgyis vicces szelvény volt,majdnem ez a legkisebb szorzó rajta
  • Rockynhooo
    Ciudad nyerte a BL-t :D am szerintem KArabatic hiánya kibaszott sokat fog jelenteni... de szoros meccs lesz az tuti , én meg se merem tippelni ki nyer, kiszámíthatatlan Karabatic nélkül mire képesek.. de ettől függetlenül tudom hogy ott van Ahlm és Kim Anderson..
  • Barnabyka
    tavalyi aranyérmes és BL győztes Kiel a tavalyi ezüstérmes Hamburg ellen. Végülis ennyi a lényeg meg a főbb átigazolásokról már beszéltünk:)
  • Barnabyka
    szvsz a legnagyobb név akit vettek tudtommal a horvát beállós Vorí. Tény. hogy a posztján talán ő a legjobb de a túloldalon van szvsz a világ legjobb védősora, ahonnan egyedül a barcelonai óriás hiányzik hogy teljes legyen a kép de neki nemtudom a nevét. Tény. érdekes meccs lesz de én akkor is azért hazai sikert várok vagy 3-4 gólósat.
  • Dean Winchester
    hmmm ezt nemtudtam:D öszintén halvány lila gőzőm sincs ,hogy most ki hogy áll ki milyen jó :D egymás ellen mit toltak azt se tom:D
    csak gondoltam legyen mára is egy szeló azt kész :D
  • Rockynhooo
    Nézd meg a Hamburg milyen tápos csapat lett:D
  • Barnabyka
    hülyeség attól még h 1-2 meghatározónak mondható világklasszistól megvált akiel(gondolok elsősorban karabatic-ra) egyáltalán nem rossz csapat és évek óta egyeduralkodó a sportágban a ciudad-al karöltve ..szvsz országos 1-es a meccs.
  • Rockynhooo
    Hamburgnak idén jobb csapata van PAPÍRON mint a Kielnek , kérdés ,hogy annyival e ,hogy idegenben nyerjenek.
  • Dean Winchester
    kössz...
    a wehen elég gyengén nyomja :S
    hmm mára kiel-hamburg V
    indok.
    a haziaknak 1.49 a szorzója a vendégnek meg 2.5
    200 ftal megtéve legalább lehet 500 :D
    csupán ezért tettem meg.
    a real union meg lehet meglepit fog okozni vigoban :S
  • Rockynhooo
    tess
  • Dean Winchester
    nem néztem utána de a hazai az bundesliga 2es volt és most is az.
    a vendég meg a bundesliga 3ból jött fel a 2be?
  • Rockynhooo
    mert a vendég az első csapat a hazai meg az utolsó és az utobbi meccseiket elnézve képesek otthon kikapni míg az idegenbeli csapat képes idegenben is nyerni :D
  • Dean Winchester
    de miért tettétek vendégre? elég magas a szorzó is meg német is ... :S vmi indokot mondjatok már :D
  • 9csöves9
    a Sandhausent én se bírtam kihagyni pedig tuti bukó:)
  • Rockynhooo
    na csak nem bírok magammal és rakok egy egész heteset 200al csak úgy :D

Wehen - Sandhausen 2.44 V (utolsó az elsővel , bizakodom még ha német is)
    Flensburg - Göppingen 1.10 H
    Betis - Cordoba 1.43 H
    Anglia - Szlovénia 1.19 H
    Németország - Dél-Afrika 1.23 H
    Örményország - Bosznia-Hercegovina 1.5 V
    Törökország - Észtország 1.15 H
    Spanyolország - Belgium 1.19 H
    Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
    J. Melzer - M. Safin 1.83 V (utolsó tornája csak ne essen már ki első körben)
    B. Phau - A. Roddick 1.02 V
    E. Gulbis - A. Murray 1.02 V
    N. Djokovic - I. Ljubicic 1.05 H
    R. Gasquet - R. Nadal 1.06 V

29es szorzó

ha hamarabb elmegy mint a válogatott meccsek , akkor is marad hétvégére egy 500as fogadni , ha akkor se jön semmi akkor off tényleg egy pár hétre:D
  • Barnabyka
    Barca 2-0 azthiszem itt márnem lesz gond mert a labdabirtoklás is enyhe 70-20 :)
  • Rockynhooo
    Betis - Cordoba 1.43

ennyi tutit tudok mondani a válogatott meccsekig :D
  • Barnabyka
    én ha végül nyerek és gondolom ,h abarca csak behúzza késő este akkor 1-1 meglepit majd kiválasztgatok, vagy max játszom a live-ot:)
  • Dean Winchester
    számomra egész szombatig :D
    max 200 ft al egész heteset teszek de am semmi :(
  • Rockynhooo
    ahogy nézem holnapi mixet , tényleg nem lehet tenni semmi értelmeset :D mait még összeszenvedtem de holnap akkor szünnap :D
  • Barnabyka
    30auró..szóval körülbelül mint bwin-en (kb. 7500ft). Igen kell küldeni szarságot de pl elfogadják ha csak a személyidnek az egyik oldalát küldöd el:D
  • Dean Winchester
    interwetten-el kapcsolatban lenne kérdésem.ezek kérnek vmi fénymásolatot a személyiről?
    vettél már ki tőlük pénzt? menyni a min kivehető összeg?
    ez a fajta eseménymegjelölés meg egész fasza,tetszik hogy igy linkelheted a fogadási szelódat :P
  • Dean Winchester
    azaz te az összes pézed felraktad?:D
    én annyit nem mertem volna :S majd 10 eurót. ..
    egyébként fain szeló szinte simaliba :D
  • Barnabyka
    odds: 8,347
  • Barnabyka
    hétvégi meccsek csak azt nem vettem észre ,h a benfica+barca ma lesz így maradt mostanra.

Parancsolj.
  • Dean Winchester
    csak nem az ingyen pézből??????
    miket tettél mára?
    benfica 5-0 :|||| kegyetlen,bunda :D
  • Barnabyka
    hála istenek ,h nyernek és akkor csak a barca kell és nyerek 80eurót:)
  • Rockynhooo
    jah nagyon elkaptam ezt a szelot csak felbasz h hetek óta mindig egy X-en megy el a mixem... annyira nem bíztam benne hogy bejöhet de mikor láttam h xamax 1:3ra megy :D
  • Dean Winchester
    sry a sok kommentért de a benfica már 4-0 ra megy:| erre se gondoltam volna...
    igaz ucsó mecsükön idegenben nyertek 4-0ra a setubal ellen de akkor se gondoltam ennyire sima meccsnek... max 1-0nak :P