211988
-
#4828 tökéletes. -
Gaba94 #4827 127 Hollandia - Japán H 1.28
132 *( 0-1 ) Anglia - Szlovénia H 1.49
150 Elefántcsontpart - Burkina Faso H 1.29
170 Törökország - Észtország H 1.15
190 *( 0-1 ) Spanyolország - Belgium H 1.51 -
#4826 Hollandia - Japán 1.28 H
*(0-1) Anglia - Szlovénia 1.49 H
Németország - Dél-Afrika 1.23 H
Elefántcsontpart - Burkina Faso 1.29 H
Örményország - Bosznia-Hercegovina 1.43 H
Magyarország - Svédország 2.25 V
*(0-1) Törökország - Észtország 1.45 H
Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
Franciaország - Románia 1.46 H
Spanyolország - Belgium 1.17 H
30
200->6000
meg raknom kell egyet ami 500at bedupláz nekem ezerre mert a köv forduloban rakni akarok egy ezressel egy 4-5ös szorzosat.
szval a biztosak szerintem:
Elefántcsontpart - Burkina Faso 1.29 H
Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
Spanyolország - Belgium 1.17 H
Török - Észt 1.15 H
500-1100 -
Dean Winchester #4825 ezek után komolyan mondom lehet csak singleba rakom meg a dánokat azt kész :S
#4824: Dél-Afrikától én félek szal nem merem megrakni...angoloktól is picit :S de megnéztem ha az én tutijaimat megrakom csak 1.58as szorzó jön ki :(
szal lehet rádobom az angolokat,németeket,horvátokat meg akkor a hollandokat is még,de lehet a chile-usa kettőst is ráirom a szelóra...
-
#4824 Szerintem Belgákra felesleges pénzt áldoznod.
a tutik közé még sorolnám : Anglia , Német o. , Horvátok. -
#4823 ezek a dolgok hétről hétre ismétlődnek.. xD nézd, mikor megismertük kb 5éve egy jóvágású helyes gyerek volt és volt nőjéve, bár a szexig még nem jutottak el. aztán szétmentek, a haja kb 3 év alatt kihullott, 21 éves koráig szűz volt, az első igazi nője akivel az ágyig eljutott 1 hónapig jártak mert a csaj megcsalta az exxel. a középsuli elvégzése óta kb 20 munkahelyet "fogyasztott" el, mindenhonnan kirúgták valami miatt, volt olyan is, hogy felcuccolt pestre az albérletünkbe, mert pesten kapott munkát (vidékiek vagyunk), reggel elment dolgozni, du 2kor már ki volt rúgva, lehetett is hazaköltöztetni. még mikor szűz volt, volt olyan balatonos esténk hogy egy csajjal elvonult, másnap körömrágva vártuk, remélve hogy nem történt a csajjal semmi este. hát, végülis ott aludt, le is vetkőztek, de csaj meggondolta magát :)
mondom nem csúnya gyerek, amíg volt haja kimondottan helyesnek is mondható volt, de az élet nagyon nem akar bejönni neki.
sry az offért, amúgy könyvet lehetne írni a srác szerencsétlenkedéseiből, ez csak egy kis szelete volt az életének -
Dean Winchester #4822 illetve lehet most törik meg a jég??? és nyer a magyar válogatott?:D
mert ezek szerint egyik szelón hazait tett másikon meg vendéget és ezért nem nyert szal találat el meccset :D szóval bízom benne,hogy most megtörik a jég és most az egyszer legalább bejön a magyar-svéd 1X megérzése akár olyan formátumban is,hogy a 88.minben 1-1 majd jön egy villanás magyar részről és 2-1 lesz a 93.percben :P -
Dean Winchester #4821 LOOOL
ezek az esemynéek kb mennyi idő alatt teljesültek?:D
majd üzend már meg neki,hogy szívből próbálja azt mondani és gondolni,hogy kikap az arsenal :DDdd és ezt mondja el minden meccs előtt... -
#4820 hát gyerekek, nem akarok senkit elkeseríteni, de sajnos a svédek nyerni fognak. és csak egy dolog miatt fognak, mert az egyik haverom azt mondta hogy 1X lesz.
a srácról oldalakat lehetne írni, a lényeg h "kicsit" szerencsétlen. jelenleg ott tartunk, hogy őt megkérdezünk egy meccsel kapcsolatban és az ellenkezőjét rakjuk és tuti bejön..
1) legutóbbi élmény, tesó kérdezte tőle hogy megrakja-e a Benficát a Setubal ellen. srác mondta hogy nem érzi (hogy nyerne a Benfica), 8-1 lett
2) Multkor kérdeztem tőle hogy ki rúg gólt a Parma meccsen Paloschi vagy Bojinov. utóbbit mondta, előbbit megtettem, Paloschi lőtt is gólt, Bojinov nem
3) Tesó megrakta a MU-t a Birmingham ellen, a srác hendikeppel rakta meg a MU-t, mondanom sem kell 1-0 lett, 91. perc Owen ajtó ablak, és kihagyta.
4) egyszer volt olyan hogy rakott két szelvényt, egy meccset mindkettőre rárakott, egyiken hazaira, másokon vendégre. 0-0 lett.
igazság szerint nem csak ebben merül ki a tevékenysége, mindenre hatással van, a multkori ManUtd - Arsenal meccset nézte otthon, msnen írja hogy elindul hozzánk a szünetben mert marhaunalmas meccs. mondom tesónak ha ő elindul és már nem nézi tuti izgalmas lesz a második félidő. hát aki látta az tudja xDDD mellesleg Arsenal drukker, ezért sem nyer az Arsenal évek óta semmi komolyat xDDD -
Dean Winchester #4819 vb seliket nézve elkapható elég jó szorzós meccsek.
többek közt a magyar svéd hazai 2.85 ért de a legszembetűnőbb nekem a Dánia-Portugália hazai 3.05ért főleg,hogy a dánok elég jól tolják és hát az odavágón is leverték a portugálokat akik mondjuk meg őszintén nem vannak nagyon a toppon...
szóval sztem ezt nyugodt szívvel meglehet tenni hazaira!
spanyol-belga hendivel 3.9 et fizet avendégre hát ezt egy idiota szelon megrakom :D
a franciak győzelme 1.49et ér a románok ellen ami azért elég veszélyes szerintem,szóval erre nemfogadok.
Argentína-Brazília meg lehet,hogy egy barátságos iksz lesz kb 2:2 de erre se merek tenni...
Olaszoktól is félek na meg kicsi a szorzó is :S
Szlovákia - Csehország ez is bármi lehet. ..
na nem sok meccses szelóm lesz ezt már látom előre :D
Izland - Norvégia
norvágia nyerhet de a baj,hogy Izland otthon egy döntetlenre képes lehet :S
a tutik bár alacsony szorzóval ezek nálam..:
Ausztria-Spanyol-Török-Oroszország-Ukrajna-Ausztria
a nagyszorzós meg ez marad.
Magyarország-Dánia- kötés miatt kell még1 de nemtudom melyik legyen az ... gondolkozom rajta.
Lehet rárakom a Török-Észtet
szóval így néz a hétvéi szelvényeim száma.
Magyarországot azért rakom meg mert itthon képesek lehetünk a svédeket megverni illetve ha kikapunk vagy iksz akkor csökken a kijutásra az esély és hát a fiúknak "megkell dögleniük " a pályán szóval
nyerni kell,mert kell a siker a magyar csapat a csúcson lesz :P -
Dean Winchester #4818 félidő V ez bejött ez volt a megérzésem a tegnap spanyol kupákat meglátva...
be is jött :D -
#4817 Numancia jönni fog:) -
Dean Winchester #4816
13 min van még hátra remélem leikszelnek mert nem raktam meg -
#4815 abból:)
úgylegyen:) -
Dean Winchester #4814 te még mindig az ingyen pézből játszol?:D
vazze ingyen pénzből és millákat fogsz kaszírozni :P -
#4813 20aurót rádobtam 5-2nél..bejött:) -
#4812 30,105...mára meg hajnalra:)
Kiváncsi leszek az NFL idényre..de végre indul. -
#4811 17,505 -
Dean Winchester #4810 össz szorzó mennyi? mert télleg szépnek tűnik -
#4809 Szvsz jó odds jó meccsekkel. -
#4808 nemértem..én a belgákra kb jelenleg annyit fizetnék mint egy andorrára..szinte egy szintmivel ki is jelentették, hogy csinálják tovább afiatalokkal, hogy majd ajövő épüljön ki..szörnyű eredmények náluk és szinte megmondtk hogy most marad is ez. -
Dean Winchester #4807 2.szeló több helyen is vérzik ...
első meg a hendi miatt veszélyes -
Gaba94 #4806 1.szelvény
128 *( 0-1 ) Hollandia - Japán H 1.78
132 *( 0-1 ) Anglia - Szlovénia H 1.49
171 *( 0-1 ) Törökország - Észtország H 1.45
190 *( 0-1 ) Spanyolország - Belgium H 1.51
2.szelvény
147 Ruanda - Egyiptom V 1.73
163 Dánia - Portugália V 2.10
197 Argentína - Brazília H 2.08
vélemény?:D -
Dean Winchester #4805 a tegnapi spanyol kupa eredményeket figyelembe véve mai napra
numancia-murcia félidő V
500 ft ->2000 ft
amúgy meg
Boca Juniors - Newell's
Popa - TPV Tampere
Grindavik - ÍBV
Oroszország - Svédország mind hazai -
Dean Winchester #4804 azt ki is picsáznak akkor :D
állltalában ez az 50%os bonusz van szinte mindehol :D
befizetsz 10 k-t és kapsz 5 k-t 3szori megforgatással (jobb esetben) -
#4803 regelj interwettenre..kb 1 hónapig ne lépj utána be az accodra csaknézd az emailedet.-->Megkapod az 5eurós bónuszt:) -
#4802 jóva csak gondoltam hátha , mert anno pokerben volt ahol adtak :) am maradok sima manuális mixnél :D -
#4801 erősen kétlem, mertakkor annyilennea feladatod ,h beregelsz és azt a pénzt megsokszorozod. ha elbaszod regelsz újat azt cső. :D -
#4800 am van olyan oldal ahol adnak ingyé pénzt regeléskor? -
#4799 sport2n volt reklám expekt.comrol h regelj és kapsz 5 euro bonuszt de hát nem nagoyn vettem észre h adtak vna xd -
#4798 Good Luck:) -
#4797 én is kaptam, imádom őket (L):DD -
Dean Winchester #4796 Ovcary - Bohemians 1905 Lezárva
Sezimovo Usti - Ceske Budejovice
Hlavice - Jablonec
ezt a 3at tettem volna meg
az ovcary-t lezárták :D egyébként meg iksz lett szal megmentett volna a Jóisten megint :DDddd mert a másik kettő jött volna de a gép nem fogadta volna be mivel ezt a 3at tettem meg :(
lehet ha kérdezték volna akkor a plzen-t tettem volna rá de a lényeg ha nincs kötésszabály akkor nyertem volna megint :D
na remélem a betis-numancia-levante meg jön ^^ -
#4795 nincs semmilyen kritérium:) -
Dean Winchester #4794 sportingbet miért nem csinál ilyet :D
mondjuk náluk meg tét nélküli fogadást szoktak csinálni amit már írtam :D
pl van két lehetőség egy eseméynre és egyik 2.20 másik meg 2.4es szorzó de egyik tuti jön mert ugy van megoldva :D gondolom a kezelők ienkor bealszanak...
de ez az interwetten elég jó :D
ööö ennél az ajándéknál van megforgatási kritérium?
meg hát sztem elég sok az a 10 euró :) -
Dean Winchester #4793 semmit még :D csak néztem szerdara van müsör mondom kedd van -> akkor nem teszek semmit előre.
aztán rájöttem és kitölötttem egy spanyol kupából álló szelót meg egy cseh kupás szelót.
spanyolos
betis-numancia-levante
cseh meg a 099-100-101 v ugytudom :D -
#4792 De nagyon szeretem én ezt az interwettent:)
-
#4791 elnézve. És mit tettél végül? -
Dean Winchester #4790 ja sorry :D azt hittem kedd van :D közben meg szerda -
Dean Winchester #4789 én vagyok a vak vagy mi? mára nincs semmi kínálat a tippmixen?