211988
-
Dean Winchester #4868 -
#4867 spec én egy 0:3 0:4et várok kb :| -
#4866 sajnos osztanom kell a véleményedet. -
#4865 Portugálok végigtámadták a Dánok elleni meccset ugyhigy szerintem simán kikapunk sajnos.. -
Dean Winchester #4864 de én akkor is azt mondom,hogy ez a portugál csapat nincs olyna jó mint a svéd és ha egy pici szerencsénk is lesz itthon tuti nem fogunk kikapni!
De amúgy ja azért mondom,hogy rendben van a szelód és most rendes voltam mert megmondtam,hogyha feladod melyik meccset hibázod el :D
de mondtam,hogy a dánoktól félek egy picit mert hát albánia..(de ez rossz érzés mert a dánok veretlenül nyerik meg a csoportot az hétszentség.
pici rizikó van a szelódban de annyi meg kell is bele..
pl múltkor én nem mertem volna megtenni a németeket vagy az angolokat azt végül mindkettő nyert ! Na most így vagyok ezzel az albán dán meccsel is.
a szelóm holnap írom le.
törökök ikszre is jók főleg ha azt nézzük,hogy az észtekkel mit jászottak otthon..
a döntetlenes szelóból meg franciaktól félek,hogy kikapnak :S de az iksz is bejöhet simán.
egyszóval a szelvényed tetszik.
valószínű,hogy az elsőt én is megteszem :D
200-2600 leveszem az 1.5ös portugál győzelmet és akkor lesz 1300 ft --viszont az 1.5ös helyett keresek majd valami másik meccset..
brazília pl nekem szimpi annak ellenére,hogy már kint vannak a vb-n
-
#4863 Akkor részedről Portugálokat levéve rendbe van mind2 nem ? kombit hagyom nincs annyi pézem :D
Portugálokrol meg annyit h ez a magyar védelem az életben nem fogja meg a Raul Meireles , C.Roni , Deco középpályát... mi meg sosem megyünk át Carvalhon meg Bruno Alvesen... :|
Jah az az volt az a anglia - horvát :) -
Dean Winchester #4862 szlovén meccs van ott nempedig szlovák
#4857:
miért nem csapsz hozzá még1 döncit vagy nagyobb szorzós meccset(pl. magyarok nyernek a portugálok ellen) és egy kombiba játszanád meg )
hmm látom sokan megrakják a portugálok közben meg a svédek jobbak tőlük..
nagyon bátrak vagytok,hogy egy 1.6 vagyis már 1.5ös szorzós portugál csapatra tesztek... kell nektek majd bosszankodni,hogy emiatt bukjátok el a szelótokat
Anglia-Horvát az nagy meccs lesz..
pár éve múlt azon,hogy anglia nem jutott ki az Eb-re ,vagy keverem vmi másik mérkőzéssel?
Jó mecsek lesznek igy titeket elnézve de én is dobok össze majd valamit és bevésem ide ...
magyarok sztem nem kapnak ki!!!!!!4
sőőőt
ha nem nyerünk akkor nem juthatunk ki,igy most nyerni fogunk -
Dean Winchester #4861 albánok okozhatnak galibát bár jöhet.. -
#4860 Brazilok már kint vannak csak azért nem teszem meg :D meg HOllandokat is emiatt nem. -
Gaba94 #4859 Magyarország - Portugália V 1.5
Románia - Ausztria H 1.4
Albánia - Dánia V 1.45
Brazília - Chile H 1.38
biztonsági, vélemény?:D -
#4858 meg holnapra lesz egy 14 meccses fun mixem csak keddi eseményekből majd ha lesznek oddsok a kosár meccsekhez beírom azt is :) -
#4857 Spanyolország - Észtország 1.04 H
Wales - Oroszország 1.5 v
Magyarország - Portugália 1.6 v
Albánia - Dánia 1.45 v
Kamerun - Gabon 1.45 H
Málta - Svédország 1.09 V
Románia - Ausztria 1.40 H
Izrael - Luxemburg 1.08 H
8.64
300->2600
Szlovénia - Lengyelország 3.15 D
Anglia - Horvátország 3.4 D
Szerbia - Franciaország 3.15 D
33,7
200->6750
gyors átfutottam és ez jött ki :D hétvégére is jo a kínálat amúgy :) -
#4856 nekem kicsit olyan magyar feelingem van mikor megnézem kikkel játszottak eddig, szerintem most jön egy török győzelem és helyre áll a világ rendje ebben a csoportban is. de benne van az X is amúgy , eléggé vacilálok de szerintem lesz 2-3 szelvényem :D -
#4855 bosnyákok azért ebben a sorozatban igen-igen jók:) -
#4854 jah én is úgy érzem. SZlovén meccs tipikus döntetlen szagú, az utolsó két meccsen meg nagyon egyenlőek az erőviszonyok. Bosnyák meccstől tartok csak igazából. Törököknek mindenképp nyerniük kell és amekkora küzdők lehet megcsinálják... így lehet csak 3 meccsből fog állni az x-es szeló xd -
#4853 bejöhet:) -
#4852 Bosznia - Törökország D
Észak Írország - Szlovákia D
Szlovénia - Lengyelország D
Anglia - Horvátország D
Szerbia - Franciaország D
:D Bwines szorzókat néztem hozzá. am szerintem meg is fogom tenni 200al de Szlovák meccset kiveszem. -
#4851 melyik meccs a 15x-ös oddskörüli?:) -
#4850 5 meccsből összehoztam 386os szorzót szerdára -
#4849 egyik havernak jött egy 15 ezres mixe meg egy 4 ezres tutis :D szerdán nekem is robbantani kell mert baj lesz :\ :D -
#4848 2 napon belül 3 szelóm ment el 1 meccsen :D nem az én hétvégém volt :S -
Dean Winchester #4847 na ezaz én meg bosszakodok mert a 3 dönciből 1 ment el a svájc.
gondolkoztam azon,hogy 4.nek megrakom a francia-román hendivel vendéget és kombiba.
ha igy cselekszem akkor nyertem volna :(
na mind1.
kíváncis vagyok a jövőhét eseményeire és a szorzókra.
pl. a magyarokra mennyit fog fizetni a mix...
meg érdeklne a srác álláspontja is a magyar-portugállal kapcsolatban. -
Gaba94 #4846 #4827 -
#4845 nah franciák is elszarták így semmi rossz száj íz :) de jó ez kellenek ilyen merészebb mixek 200al aztán legalább lehet izgulni. -
#4844 csak az elsőt tettem meg. de sosem teszek hendit , de tényleg soha most sem tudom miért tettem de ha emiatt megy el mert változtattam jo szokásomon...:\ jah és hozzá akartam csapni a dánia meccset D-re de msot utolag örülök h nem :D mert akkor még jobban bosszankodnék. -
Dean Winchester #4843 csak nem azért hogy ha nem nyer a spanyol válogatott akkor nem nyered vissza a befizetett?:D
hmm amai nap szép volt
itt 3 büntető ott 2 öngól (olaszon kaladze):Ddddddd
horvátok emberhátrányban éppen kihúzták 1-0 ra :S
-
Dean Winchester #4842 hmmmm csak nem az angol hendi fog elmenni?:D
a másodiknak meg jönnie kéne elvileg.. -
#4841 lehet még kurva ideges leszek az este végére xd -
Dean Winchester #4840 na kicsit örtültem
dán-por D
Szlovák-Cseh D
Svájc-Görög D
83.minben jött egy svájc gól :( aztán a 88.ban még1
különben 200 ból 6500 lehetett volna :'(
-
Dean Winchester #4839 melyiket tetted és mi ment el? -
Dean Winchester #4838
ennnyi b+ a széria folytatódik tovább
94.min és pont rápattan a labda ibrára és gól 1-2
egyszerűen hihetetlen
Magyar-Portugálra mit mond a srác? -
Gaba94 #4837 amúgy annyira jó.. ez lesz a 4. szelóm sorozatba, ami egy meccsen megy el:S egyszer legalább miért nem áll az én oldalamra a szerencse? -
Dean Winchester #4836 behűt 2-1 :D
dánok vezetnek félidőben ,jó volt rá a szorzó!
sőőt 1.45 volt az ,hogy a dánok gólt lőnek ^^
mostmár a németország meccsen legyen gól a félidőben és nem leszek szomorú :D -
#4835 Észtek vezetnek hát beszarok xd -
#4834 ha elmegy sem leszek szomorú :) -
#4833 Magyarország - Svédország 2.25 V
szerintem is ez reális
én nem fogadtam meg -
Dean Winchester #4832 ki merte megjátszani az ukránokat hendikeppel?
csak mert
5-0 lett a vége ebből az utolsó 3 gól 11esből született!
a legviccesebb az egészben,hogy a 90.minben 2 büntetőt is kapott az ukrán válogatott :D -
#4831 hmmm. :) -
#4830 Szlovénia U21 - Franciaország U21
Tudja valaki miért maradt el ez a meccs? :O -
Dean Winchester #4829 spanyolok sztem több góllal nem verik meg a belgákat