211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • MaSzKa
    de arra nem lehet fogadni a tippmix-en
  • Rockynhooo
    lenne 100misim rátenném h lőnek gólt portugálok :D
  • MaSzKa
    1nagyobb összeget dobnék rá

semmiképpse kéne bukni

• Rockynhooo
    szerintem 15 percet megnyomják amiből golt kapunk = szétesünk total
  • Forza Italia
    portugália nyer
    4 v több gól lesz
    vendég vagy x az első félidő
  • MaSzKa
    Magyarország - Portugália, 2009.09.09 20:45

ki nyer
    ?gól lesz

1.félidőre

mik a reális tippek?
  • Atti12
    Én egy ilyet gondoltam mára merésznek :)

Meg van mellé még 1 tuti, valamelyik csak jön :D
  • Rockynhooo
    nem valami tuti ez de hát pakolni kell a merészeket is én is rakok 2 merészet meg egy tutit :D
  • pzoli00
    a mai tuti:

• Rockynhooo
    van 3 mixem abból egyik csaj jön holnap ha nem az már tényleg gáz lesz :D akkor hétvégén még rakok aztá télleg nem :D
  • Matthew Prosac
    Lett - Svájtól inkább rettegj )
  • Dean Winchester
    Nagyon tutik bár van amelyiktől félek.Viszont ha azt sem tenném be akkor nem kapnék lehet 2.00 szorzó felettit sem :(
    jelmagyarázat.:
    *félek
    **nagyon félek
    ***rettegek

145 Csehország - San Marino H 1.01
    151 Málta - Svédország V 1.09
    156 Liechtenstein - Finnország V 1.33
    *158 Románia - Ausztria H 1.40
    **173 Lettország - Svájc V 1.88
    *180 Norvégia - Macedónia H 1.55
    193 Németország - Azerbajdzsán H 1.02
    **169 Albánia - Dánia V 1.45
    ***176 Moldova - Görögország V 1.38

Eredő odds: 12.19170
  • Matthew Prosac
    én pont ezért raktam meg a németeket, a cseheknek nem volt létfontosságú a győzelem mert jól állnak, szóval simán belefért volna nekik idegenben a németek ellen egy vereség pont pont pont
  • Dean Winchester
    holnapra
    Észtország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
    H 2.72
    elég baráti szorzó szerintem...
    törököknek betudtak győtörni 2 gól akkor sztem a spanyolknak is lőnek egyet minimum :D
    Albánia-Dánia (1-0) D
    MO-Portugália D (csak azért nem hazai mert arra 6.25öt fizet)
    Olaszország-Bulgária (0-1) D
    Szerbia - Franciaország H de ez D is lehet
    na kb ezt gondoltam egy kombiba megjátszva
  • Dean Winchester
    a legszomorubb az egészben,hogy sportingbeten nézem élő fogadás :D
    jött egy ihlet ,hogy mi lenne ha félidő pontos eredmény 0:1 lenne 8szoros pénzért :S kb rá 5 percre jött a gól és az is maradt az eredmény :S
  • Dean Winchester
    én is megraktam bár este olvastam egy cikket :S ha szeló feladás előtt olvasom el akkor nem teszem meg a németeket tuti!
    a cikkben kb röviden annyi volt,hogy németország eddig 1 mecset tolt (san marino 6-0) míg a csehek 3at (san marino 8-0,meg még két 2-0ás győzelem!
    azaz 3 meccsen 0 kapott gól :S
    szal már ez alapján is nem mertem volna megtenni :S ennyit erről:S legközelebb olvasni kell és akkor nem esek ekkora buta hibába :(
  • Matthew Prosac
    pénteken 5k ból nyertem 12k-t szóval nyert pénzből volt, de azért megpróbálom holnap visszanyerni
  • Rockynhooo
    omg... :| holnap vissza kell nyerni... én már írtam is múltkor h miket teszek. majd írjátok már be ti is hátha merítek még ötleteket.
  • Matthew Prosac
    nekem 5 rongy úszott rajta szal noproblem
  • Rockynhooo
    úgy szint.. :\ fene a pofájukat :D
  • Matthew Prosac
    németeket (u21) szintén megraktam , hát gratulálok nekik
  • Dean Winchester
    Románia,Németország,Olaszország nyer
    1,98 as szorzó :P
  • Barnabyka
    Kiel meccsre senki se tegyen!!!!
    Kiel az első fordulóban is simán kikapott otthon a Hamburgtól, ráadásul szvsz a Löwen még talán nagyobb erősítéseket végzett a hamburgnál is. Gondoljunk csak karabatichra. Óvatosan ezzel a meccsel.
  • Barnabyka
    nyernek a portugálok. Sajnos.
  • Dean Winchester
    roni nélkül??? nem fog játszani?:|
    ronaldóval is egy kalap sz*r a portugál válogatott.
    tegyétek megbátran és majd bukjatok rajta sokat
  • MaSzKa
    Magyarország - Portugália V 1.5
    ez tutti tipp?

jól játszanak a Portugálok Ronaldo nélkül is?
  • Rockynhooo
    én nem tudom hogy de tenisz meccsek nem voltak az ujságban :D

így végül ez lett:
    Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
    U21Románia - U21Moldova 1.25 H
    U21Németország - U21Csehország 1.51 H
    U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
    Írország - Dél-Afrika 3.2 D
    U21Andorra-ORosz 1.03 V
    U21Francia - Ukrán 1.7 V
    13.3
  • Rockynhooo
    mára egy fun:
    J.M. Del Potro - J. C. Ferrero 1.09 H
    M. Cilic - A. Murray 1.08 V
    N. Li - K. Clijsters 1.19 V
    F. Pennetta - S. Williams 1.15 V
    Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
    U21Románia - U21Moldova 1.25 H
    U21Németország - U21Csehország 1.51 H
    U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
    Írország - Dél-Afrika 3.2 D
    12.26
    200-> 2450

Nadalt még hozzá dobnám 1.47ért de Monfils jo teniszes Nadal meg most tért vissza.
  • Dean Winchester
    jaj tényleg :D kössz akkkor ezen nem is gondolkozok többet.télleg kösz h szóltál mert ez kiment a fejemből..
  • Rockynhooo
    Meg volt már az a vereség az USA ellen... Otthon a spanyolok ilyen csapatot simán gyalulnak szvsz.
  • Dean Winchester
    későn szólók de St. Patricks 0 - 0 Monaghan még és szerintem avendég csapat fog tovább menni (és az 1.7es szorzó h gólt fog lőni eléggé erősen baráti szerintem.
    félidő V is 6szoros péz kb..
    mivel nem raktam meg egynek örülnék.
    félidő 0:0 vége meg 1-0 vagy bármennyi csak a st patrick lőjjön gólt és kész :D
  • Dean Winchester
    6.6 os szorzós a hendikepes észt győzelem...
    régóta nézegetem vajon mikor kaphatnak ki a spanyolok és még él az a gonolatmenetem,hogy nem egy várható erősebb ellenféltől fognak vereséget szenvedni.
    Észtországnak van esélye? a mester mennyire mosta meg a feketet?elmondta nekik,hogyan nem szabad elveszteni egygólós előnyt idegenben?:D
    áá
    ez tuti nem lesz vendéggyőzelem de hendivel max iksz lesz(bár kb ezt gondoltam a belgium elleni meccsen is és láttuk a végeredményt 5-0
  • Rockynhooo
    Tényleg nem volt rossz mondjuk. Meg Babos is jol védett , ha Gyepes nem betlizik akkor az jó lehet.
  • Barnabyka
    azért Gyepes meglepően jól játszott. Amikor láttam ,h ő ottvan azt kérdeztem ,h ez minek válogatott?..de engem meggyőzött ,h miért az:)
  • Rockynhooo
    én meg rászarnék már az egészre és pakolnám befele a fiatalokat játszon csak Szalai meg Németh , k.pályán meg Dzsudzsák jo meg Huszti is meg Dárdai Pali is , mehetné még oda Buzsáky. a védelem meg Rolika nélkül ígyis ugyis egy szar :\
  • bubu13
    Nekünk is meg a Portugáloknak is sorsdöntő mérkőzés. Gerát meg Hajnalt szerintem se kéne erőltetni helyettük Rudolfot (ha játszhat már) és Buzsákyt kéne kipróbálni.
  • Rockynhooo
    így van. helyre fog itt állni a világ rendje és elpicsáznak minket , ilyen védelemen simán átmennek ezek a gyors technikás játékosok. talán támadásban több esélyünk lesz mint svédek ellen de hát tuti többet kapunk mint rugunk.
  • bubu13
    emiket-amiket
  • Barnabyka
    azért én még mindig bízok a magyarokban mert nekünk sorsdöntő lesz ez a meccs és azért ha a portugálok nemfognak ki olyan jó napot mi meg megint elkapjuk a fonalat akkor jók lehetünk:) Kövezzetek meg de szvsz Gera nélkül kellene próbálkozni. NIncs formában fölösleges erőltetni. A klubjában sem megy neki és bmennyire is jó játékos most más kell a helyére:)
  • bubu13
    Ha úgy játszunk mint szombaton és a portugálok belövik a helyzeteiket emiket kihagytak a Dánok ellen akkor kb. ez a reális.