211988
-
#4908 de arra nem lehet fogadni a tippmix-en -
#4907 lenne 100misim rátenném h lőnek gólt portugálok :D -
#4906 1nagyobb összeget dobnék rá
semmiképpse kéne bukni
-
#4905 szerintem 15 percet megnyomják amiből golt kapunk = szétesünk total -
#4904 portugália nyer
4 v több gól lesz
vendég vagy x az első félidő -
#4903 Magyarország - Portugália, 2009.09.09 20:45
ki nyer
?gól lesz
1.félidőre
mik a reális tippek? -
#4902 Én egy ilyet gondoltam mára merésznek :)
Meg van mellé még 1 tuti, valamelyik csak jön :D -
#4901 nem valami tuti ez de hát pakolni kell a merészeket is én is rakok 2 merészet meg egy tutit :D -
#4900 a mai tuti:
-
#4899 van 3 mixem abból egyik csaj jön holnap ha nem az már tényleg gáz lesz :D akkor hétvégén még rakok aztá télleg nem :D -
#4898 Lett - Svájtól inkább rettegj ) -
Dean Winchester #4897 Nagyon tutik bár van amelyiktől félek.Viszont ha azt sem tenném be akkor nem kapnék lehet 2.00 szorzó felettit sem :(
jelmagyarázat.:
*félek
**nagyon félek
***rettegek
145 Csehország - San Marino H 1.01
151 Málta - Svédország V 1.09
156 Liechtenstein - Finnország V 1.33
*158 Románia - Ausztria H 1.40
**173 Lettország - Svájc V 1.88
*180 Norvégia - Macedónia H 1.55
193 Németország - Azerbajdzsán H 1.02
**169 Albánia - Dánia V 1.45
***176 Moldova - Görögország V 1.38
Eredő odds: 12.19170 -
#4896 én pont ezért raktam meg a németeket, a cseheknek nem volt létfontosságú a győzelem mert jól állnak, szóval simán belefért volna nekik idegenben a németek ellen egy vereség pont pont pont -
Dean Winchester #4895 holnapra
Észtország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
H 2.72
elég baráti szorzó szerintem...
törököknek betudtak győtörni 2 gól akkor sztem a spanyolknak is lőnek egyet minimum :D
Albánia-Dánia (1-0) D
MO-Portugália D (csak azért nem hazai mert arra 6.25öt fizet)
Olaszország-Bulgária (0-1) D
Szerbia - Franciaország H de ez D is lehet
na kb ezt gondoltam egy kombiba megjátszva -
Dean Winchester #4894 a legszomorubb az egészben,hogy sportingbeten nézem élő fogadás :D
jött egy ihlet ,hogy mi lenne ha félidő pontos eredmény 0:1 lenne 8szoros pénzért :S kb rá 5 percre jött a gól és az is maradt az eredmény :S -
Dean Winchester #4893 én is megraktam bár este olvastam egy cikket :S ha szeló feladás előtt olvasom el akkor nem teszem meg a németeket tuti!
a cikkben kb röviden annyi volt,hogy németország eddig 1 mecset tolt (san marino 6-0) míg a csehek 3at (san marino 8-0,meg még két 2-0ás győzelem!
azaz 3 meccsen 0 kapott gól :S
szal már ez alapján is nem mertem volna megtenni :S ennyit erről:S legközelebb olvasni kell és akkor nem esek ekkora buta hibába :( -
#4892 pénteken 5k ból nyertem 12k-t szóval nyert pénzből volt, de azért megpróbálom holnap visszanyerni -
#4891 omg... :| holnap vissza kell nyerni... én már írtam is múltkor h miket teszek. majd írjátok már be ti is hátha merítek még ötleteket. -
#4890 nekem 5 rongy úszott rajta szal noproblem -
#4889 úgy szint.. :\ fene a pofájukat :D -
#4888 németeket (u21) szintén megraktam , hát gratulálok nekik -
Dean Winchester #4887 Románia,Németország,Olaszország nyer
1,98 as szorzó :P -
#4886 Kiel meccsre senki se tegyen!!!!
Kiel az első fordulóban is simán kikapott otthon a Hamburgtól, ráadásul szvsz a Löwen még talán nagyobb erősítéseket végzett a hamburgnál is. Gondoljunk csak karabatichra. Óvatosan ezzel a meccsel. -
#4885 nyernek a portugálok. Sajnos. -
Dean Winchester #4884 roni nélkül??? nem fog játszani?:|
ronaldóval is egy kalap sz*r a portugál válogatott.
tegyétek megbátran és majd bukjatok rajta sokat -
#4883 Magyarország - Portugália V 1.5
ez tutti tipp?
jól játszanak a Portugálok Ronaldo nélkül is? -
#4882 én nem tudom hogy de tenisz meccsek nem voltak az ujságban :D
így végül ez lett:
Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
U21Románia - U21Moldova 1.25 H
U21Németország - U21Csehország 1.51 H
U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
Írország - Dél-Afrika 3.2 D
U21Andorra-ORosz 1.03 V
U21Francia - Ukrán 1.7 V
13.3 -
#4881 mára egy fun:
J.M. Del Potro - J. C. Ferrero 1.09 H
M. Cilic - A. Murray 1.08 V
N. Li - K. Clijsters 1.19 V
F. Pennetta - S. Williams 1.15 V
Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
U21Románia - U21Moldova 1.25 H
U21Németország - U21Csehország 1.51 H
U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
Írország - Dél-Afrika 3.2 D
12.26
200-> 2450
Nadalt még hozzá dobnám 1.47ért de Monfils jo teniszes Nadal meg most tért vissza. -
Dean Winchester #4880 jaj tényleg :D kössz akkkor ezen nem is gondolkozok többet.télleg kösz h szóltál mert ez kiment a fejemből.. -
#4879 Meg volt már az a vereség az USA ellen... Otthon a spanyolok ilyen csapatot simán gyalulnak szvsz. -
Dean Winchester #4878 későn szólók de St. Patricks 0 - 0 Monaghan még és szerintem avendég csapat fog tovább menni (és az 1.7es szorzó h gólt fog lőni eléggé erősen baráti szerintem.
félidő V is 6szoros péz kb..
mivel nem raktam meg egynek örülnék.
félidő 0:0 vége meg 1-0 vagy bármennyi csak a st patrick lőjjön gólt és kész :D -
Dean Winchester #4877 6.6 os szorzós a hendikepes észt győzelem...
régóta nézegetem vajon mikor kaphatnak ki a spanyolok és még él az a gonolatmenetem,hogy nem egy várható erősebb ellenféltől fognak vereséget szenvedni.
Észtországnak van esélye? a mester mennyire mosta meg a feketet?elmondta nekik,hogyan nem szabad elveszteni egygólós előnyt idegenben?:D
áá
ez tuti nem lesz vendéggyőzelem de hendivel max iksz lesz(bár kb ezt gondoltam a belgium elleni meccsen is és láttuk a végeredményt 5-0 -
#4876 Tényleg nem volt rossz mondjuk. Meg Babos is jol védett , ha Gyepes nem betlizik akkor az jó lehet. -
#4875 azért Gyepes meglepően jól játszott. Amikor láttam ,h ő ottvan azt kérdeztem ,h ez minek válogatott?..de engem meggyőzött ,h miért az:) -
#4874 én meg rászarnék már az egészre és pakolnám befele a fiatalokat játszon csak Szalai meg Németh , k.pályán meg Dzsudzsák jo meg Huszti is meg Dárdai Pali is , mehetné még oda Buzsáky. a védelem meg Rolika nélkül ígyis ugyis egy szar :\ -
#4873 Nekünk is meg a Portugáloknak is sorsdöntő mérkőzés. Gerát meg Hajnalt szerintem se kéne erőltetni helyettük Rudolfot (ha játszhat már) és Buzsákyt kéne kipróbálni. -
#4872 így van. helyre fog itt állni a világ rendje és elpicsáznak minket , ilyen védelemen simán átmennek ezek a gyors technikás játékosok. talán támadásban több esélyünk lesz mint svédek ellen de hát tuti többet kapunk mint rugunk. -
#4871 emiket-amiket -
#4870 azért én még mindig bízok a magyarokban mert nekünk sorsdöntő lesz ez a meccs és azért ha a portugálok nemfognak ki olyan jó napot mi meg megint elkapjuk a fonalat akkor jók lehetünk:) Kövezzetek meg de szvsz Gera nélkül kellene próbálkozni. NIncs formában fölösleges erőltetni. A klubjában sem megy neki és bmennyire is jó játékos most más kell a helyére:) -
#4869 Ha úgy játszunk mint szombaton és a portugálok belövik a helyzeteiket emiket kihagytak a Dánok ellen akkor kb. ez a reális.