211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • zaki
    volt egy 10 meccses szelvényem, 1k-t tettem fel, sajna elvitte a luxemburg-finn (V-re tettem X lett), és a szerb-francia(1-re tettem, X lett). 40k-t nyertem volna. Mind1, majd legközelebb :)
  • Rockynhooo
    szerintem amúgy lesz egy 4es vagy gurítanak 8at mint a törököknek xd
  • Rockynhooo
    Ez az év vicce kb hogy az Anfielden jók lehetünk valamire :D Pool , otthon + BL-ben a legjobb talán.
  • Matthew Prosac
    az első mondat természetesen erre ment
    "És egy ikszet elkaphatna a debrecen "
  • Matthew Prosac
    ügye ezt az egészet nem gondolod komolyan?

minimum 3at kapunk (egy Gerrard tuti, egy Torres tuti, meg egy Kuytra szavazok), azon felül az esetleges ráadás, de mivel első meccs és minden debreceninek élete meccse lesz, ezért talán egy gólt találunk is mellé

csak szemléltetésképpen (ha már vannak magyar válogatottak a Lokiban adja magát), a Loki gyengébb a válogatottnál a Pool viszont sokkal erősebb egy svéd válogatottnál

pár éve volt egy sokkal jobb Loki, amelyik kikapott a Unitedtől odavissza 3-0ra. hendikeppel Liverpool sztem nyugodtan
  • OPM
    át tudom érezni...
  • Dean Winchester
    jövőheti bl-re előremenve azon belül
    LIverpool-Debrecen
    kíváncsi vagyok a pool melyik formáját hozza!A szokásos BL-es győzteses vagy a bajnoki halogént!
    mert a hazai 1.2 es szorzó (majd tippmixen) szerintem nagyon alacsony!És egy ikszet elkaphata a debrecen de hendivel lehet h nem fog kikapni! (jó lehet kicsit túlzok de nem lehetetlen)
    Kb azt érzem mint most a magyar-portugálon :D itthon verhetjók a poolt idegenben 1 gólós vereség kb..
    szal akkor meg isvan a végeredmény Liverpool-Debrecen 1:0 :P
    a sportingbetes szorzó

Liverpool v Debrecen 1.142 6.50 15.00

csak a kérdés ez a szorzó hogyan fog ennél lejebb is süllyedni?:Ddd

• Dean Winchester
    idegenben 2:1 et várok vagy ha netán tudnánk ugy játszani mint az utolsó 10percben akkor egy döntetlent is kinézek a fiukból!
    De ha nem lesz azaz agresszivitás hajtás,szépítő vágyás,győzelem hajtás akkor simán kikapunk hendivel is.
  • Dean Winchester
    odds alapján 2 góllal kellett volna nyerniük :)
    én ha 1.5ös szorzós meccset látok akkor azt kb 2 gólós nak érzem,hogy anyival kéne nyerniük!
    kb mint az anglia-horváth vagy az oroszok..
    itt egy gólt lőttek és kész egyébként meg ennyi :D
    nem becsültem le őket mert annyit mutattak amit vártam tőlük azaz semmi extra egy értelmes gólt nem lőttek megint :D
    Egy rögzített szituáciból betaláltak és kész.
    Ha annyival jobbcsapat ez a portugália meg ahogy mndtátok,hogy technikásabb meg klasszisokkal jobbak a svédektől is akkor ezeknek nem 1-0ra kellett volna nyerniük :D
    kb a svédek jobbak voltak ellenük és szerintem ezt nem én látom így egyedül.
  • MrSpock
    A skandinávok elintéztek ma! Svédeket raktam hogy 2-vel nyernek legalább,Finnek is szintén,és Dánokat is nyerettem.Ez szívás volt de nagyon!Hiába raktam még hogy a portugálok félidőben vezetnek,+holland győzelem.2 szelvény volt,a svédek rajta voltak mindkettőn,+ a finnek is egyiken simában.Ez nagy cumi volt!:-(
  • Barnabyka
    mi becsültük túl őket? megmondtuk ,h nyernek és egyértelmű volt ,h ez a nap tutija odds alapján is. Nézd csak..szerintem te becsülted le őket!! RAjtad kívül szinte mindenki azt mondta ,h kikapunk. És kikaptunk (sajnos)
  • Matthew Prosac
    felemás forduló volt számomra, de inkább szar
    tegnap tett szeló

085 U21 Németo - U21 Csehország H (1-2)
    093 *(*0-1) U21 Olaszország - U21 Luxemburg H (2-0 = 2-1)
    144 Kamerun - Gabon H (2-1)
    151 Málta - Svédország V (0-1)
    162 Izrael - Luxemburg H (7-0)
    184 Magyaro - Portugália V (0-1)

tét 5000, várható nyeremény 22,300

mai napon tett szeló

151 Málta - Svédország V (0-1)
    162 *(0-1)Izrael - Luxemburg H (7-0 = 7-1)
    184 Magyaro - Portugália V (0-1)

tét 3300, nyeremény 7000
  • Dean Winchester
    kááár pont ma :@ :'(

idegenben is kikapunk szerintem mostmár :D ha ugy játszottunk volna a legelső perctől fogva mint az utolsó 10 percben akkor nem lett volna gond!
    A gáz az,h későn eszmélünk :(
  • bubu13
    Ha akartak volna játszani (amit nem tudom mért nem tettek) akkor jobban kikaphattunk volna.
  • Rockynhooo
    annyit csináltak amennyit kellett.
  • Dean Winchester
    na kikaptunk de jól éreztem,hogy ezek nem olyna jók mint ti hiszitek...annyira tulbecsültétek őket és csak 1 góllal nyertek..
  • Dean Winchester
    azért henry papa ikszre hozta :D de sztem is kikapnak :D
    egy kérdés.: Meddig engedik szöv. kapitánynak Domenechet?Mikor menesztik már végre??
  • Rockynhooo
    el is ment minden mixem a románokon
  • Barnabyka
    innen simán:)
  • Rockynhooo
    szerbek ki fogják csinálni a gallokat
  • Barnabyka
  • MaSzKa
    a "gyilkos" bodnár is játszik ma
  • Dean Winchester
    ööö várj én nem a svédek elleni meccsről beszéltem :D mert azon kakák voltunk és a vereség megérdemelt volt mert sz**rok voltunk igazán!
    Én összessségében beszéltem a magyarokról és a portugálokról!
    #4923: a-a ma is az lesz,hogy 1 meccsen fog elmenni igy mégbíztosabb,hogy a portugálok nem nyernek :D
    sportingbeten van 500 ft-om meg is rakom hazai vagy ikszre meg még mellé keresek vmit :D
  • Matthew Prosac
    mi is szenvedtünk máltán, ahogy nézem a meccset a svédeknek sem lesz könnyü
  • Rockynhooo
    svédek azt hittem már mennem vagy 2 gollal :\ feröer szigeteket meg éreztem :D remélem megnyerik :)
  • Matthew Prosac
    rakott ma egy szelvényt a srác

kamerun - gabon H (megvan)
    cseh - san marino 4vtöbb gól (megvan)
    magyaro - portugália V ( ? )

tét 2500, várható 6000
    lehet hogy ma szerencsés napja lesz kivételesen?
  • Rockynhooo
    jó akkkor a magyarok meg a portugálok egy szinten vannak :D és igen is kurva jok vagyunk azért volt 2 kapura tartó lövésünk svédek ellen :D
  • Dean Winchester
    köszönöm!
    akkor megerősítettél abban,hogy nyerünk vagy ikszelünk :P
    estére sok sikert minenkinek!
    hajrá magyarok!
  • Matthew Prosac
    "Kivi lennék annak a srácnak a tippjére"

Azt mondta hogy tuti kikapunk, átgázolnak rajtunk itthon és idegenben is
    meg azt is mondta hogy az angol meccs X lesz, tehát meg lehet rakni bwinen arra hogy 1es v 2es kimenetel lesz (asszem 1,6 oddsz)
    meg azt is mondta hogy az olaszok nagyon szarok, és hogy még a hendikeppel vendéget is simán megrakná, tehát az olaszok biztos győznek
    mára csak ennyi a segítség, a portugál meccset döntse el ki-ki maga
  • Dean Winchester
    na oké ebben igazad van :)
    és tényleg az eddigi években azért nem voltunk ott a 2.helyen szinte sose mert elejébe mindig megkaptuk a nehéz ellenfeleket :S
    De igaz hülyeséget mondok de Dánia a csoportelső és bizony ikszre képesek voltunk és ha velük sikerült bravurt elérni akkor egy nem sziporkázó Portugáliával is sikerülni fog!
    Portugália nem fog kijutni a vb-re ez tuti!
    este minden kiderül :D és reméljük nekem lesz igazam :P
  • Barnabyka
    a-a-a-a. Nézd meg, hogy ki kivel játszott eddig. A magyaroknak szombaton kezdődött az igazi selejtező, svéd-portugál-portugál-dán. Egyik kutyapisi volt. Nem lepődnék meg ha nem jutnának ki innen a portugálok, mert a svédek lépéselőnyben vannak velük szemben, és hát a dánoknak meg már tetemes az előnyük. DE! Abban biztos vagyok, hogy a portugálok oda-vissza vernek minket és most az első meccsen talán annyi esélyünk sem lesz mint majd Portugáliában. Hendivel kikapunk. Nálam ez a mai nap tutija.
  • Dean Winchester
    éppezaz ,hogy vágom nagyon is!
    kb most egy szinten vannak!
    sorsoláskor mikor megtudtam,hogy kik lesznek az ellenfelek azt mondtam,hogy max dániával egy iksz svédek és portugáloktól vereség könyvelhető el.
    a selejtező folyamán meg észrevettem,hogy a portugálok nem is olyan erős mint gondoltam(legalább is mostanság nem az)
    Mi magyarok meg azért csak tudunk valamit ...
    A legerősebb csapattal dániával ikszeltünk +1 kapufa ellenben a portugálok csak egy ikszre mentek azaz egyenlítő gól is a mérkőzés hajrájában kb.
    Szóval vágom én :)
    Nem tehetek róla,hogy megvagyok győződve arról,hogy nem kapunk ki...
    Kb levszki-debrecen 0:1 --ennél nagyon meglepődtem.
    ha most nyernénk nem lepődnék meg..

#4916: hát nemtudtad?
    ki a király???? hááát Sanyiiii a király :Dddd
  • Rockynhooo
    jajj és ki az a Sanyi ?:D mintha MEssiről lenne szó úgy írod :D
  • Rockynhooo
    te tényleg ennyire nem vágod az erő viszonyokat? :D annyira nem egy kategoria a két csapat hogy az már hihetetlen, ide hatalmas csoda kéne..
  • Dean Winchester
    megnéztem,dánia remek formában van portugálok meg gyér!
    ott is a portugálokat várták mint győzelem esélyes és én akkor is tudtma,hogy a portugálok nem fognak nyerni!
    Mi meg összeszedjük magunkat és sanyi ott lesz a kezdőben!
    este meglátod,hogy igazam lesz :)
    Anno is megmondtam,hogy svédek a keményebbek és portugáliát megverjük!
    És ez nem elfogultság én ezt érzem :D
  • Barnabyka
    ezeket te se gondoltad komolyan. ez szerintem mind csak álom és sajna túl nagy az elfogultságod. Nézd meg még1x a szombati meccseket(magyar-svéd, dán-portugál)
  • Dean Winchester
    portugália nem nyer
    2 v 3 gól lesz
    hazai vagy x az első félidő és a vége is
    az első 15 percet kíbírjuk kapott gól nélkül majd Sanyi villan egyet így 1:0 ide
    aztán a portugálok hajtani fognak de mi bírjuk a rohamot és megindulunk egy két jó kontárval melynek végét gól fogja eredményezni.
    Kb ez lesz este

Kivi lennék annak a srácnak a tippjére:S ha tudnám,hogy ő azt mondja a portugálok nyernek akkor megraknám 1000-1000el a döntetlent és a hazait :D
  • Forza Italia
    és ez h jön a tippmixhez???
    Esetleg vannak rajta jó tippek mára mert akkor benézek:)))))))))
  • dori1748
    http://www.tinioldal.tk

A legjobb tinioldal! :) Nézzetek be!
  • Barnabyka
    de ha csak tippmix akkor miért nem teszel nagyobb összeget egy másik meccsre? ANyii jó és biztos meccs van most. Szvsz a románok is borítékolhatóak, görögök is, olaszok is. Hendivel a portugálok:)