211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Renato0621
    pff most nézem PSV meg Hamburg is csak holnap lesz? :S nem szeretek ennyit izgulni :D
  • Dean Winchester
    sportingbetnél volt hogy hibáztak de ki is fizették :D
    szóval teszem fel már van 4 gól a meccsen de otthagyták hogy 3.5 gól felett lesz a gólók száma 1.3as szorzóért.
    énegyből megraktam mivel már megvolt a 4 gól :D
    pár perc és észrevették és törölték is h ne lehessen arra fogadni.
    én fogadtam és ki is fizették :D szal itt rendesek :)
  • Barnabyka
    Másodikban:
    1x2..sima 3esélyes meccs
    1
    1

sztem ezt nagyon benézted:D
  • Barnabyka
    ez hülyeség.
  • MaSzKa
    és én ahonnan a fenéből tudjam ezt
    ha fogadtam rá és ők cseszték el az az ő saruk
    amire fogadtam és nyertem azt elvárom, hogy kifizessék

köcsög banda asszem akkor oda nem is fizetek be
  • Shep
    Nem félre érted, hanem amit ő írt az elég valószínűtlen. Mármint, hogy 0-3-nál sima 1x2-nél 1,1 volt a Lyon szorzója, de ha mégis 1,1 lett volna akkor egyszerűen a buki hibázott és az ilyen szelvényeket a meccs után előszeretettel törlik. Tehát nem az 1,1-es szorzóval van a baj hanem, hogy azt mire és mikor ajánlják ki. De mondom szerintem az az 1,1 hc2-re volt kiajánlva. Egyébként te az ilyen 100000-ket teszel fel a bwinen gyorsan felejtsd el, mert ha folyamatosan nyerni fogsz 1-2-re lekorlátoznak és a max téted 1 eseményre lesz vagy 2500Ft. Ha ilyen élőben rakok cuccot akarsz játszani akkor arra van olyan hely ahol nem kell ilyesmitől félni igaz nincs ekkora kínálat sem, de a nagy meccsek ott is mennek. Ha érdekel írj rám.
  • MaSzKa
    ezt fejtsd ki légyszi bővebben
    ha reggelek a bwin-re és élőba fogadok akkor 1.1-es szelvényeket ha nyerek törlik?

ilyen szemetek?
  • Atti12
    a másodikon örülj ha 1 meccs bejön a 3 ból :D
  • zaki
    az biztos :D
  • Láma!
    cöcö:D

nézel nagyot ha a második meg bejön! :D
  • zaki
    2. tetszik
    első el is megy a milan meccsel, csak hogy én is odapiszkáljak egy kicsit :D
  • Láma!
    AZ - Standardon biztosra vettem az X-et. Erre is tettem, igaz nem pénzben hanem egy másik helyen. Be is jött, most már bánom hogy bwinen nem tettem meg.
  • Láma!
    A biztonsági:
    AC Milan - FC Zürich H
    APOEL - Chelsea (Háromesélyes fogadás) V
    Girondins Bordeaux - Maccabi Haifa H
    Manchester United - VfL Wolfsburg H
    Real Madrid - Marseille H
    200->575

a másik:

FC Bayern München - Juventus X
    FC Porto - Atlético Madrid X
    Manchester United - VfL Wolfsburg V

200 -> 19890
  • Shep
    Nem akarok beleszólni, de annak mi értelme, hogy egy csomó semmi szorzós vackot összekötsz és a végén kapsz egy 2,x-et? Minél több eseményt tesztek 1 szelvényre annál nagyobb a bukta %. Van egy ilyen mondás, hogy egy szelvényen 3-tól több esemény és a szelvény ára már az irodának megy.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Eddig az Alkmaar teljesítménye Koeman-nal nekem nem túl meggyőző, Standard kiegyensúlyozottabbnak tűnik mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Arsenalt is egész szépen megszorongatták. A fix 1 gondolatát így eldobtam, 1X-et meg amúgy sem húztam volna be, mert nevetségesen alacsony odds volt ahhoz, hogy esetlegesen ez vigye a szelvényt.
  • Dean Winchester
    én meg írni akartam,hogy cak 1 en megy el az pedig nem más mint a chelsea :P
  • Forza Italia
    15:00
  • zaki
    lehet :D

amúgy ajka-győr meccs mikor lesz?
  • Láma!
    nem akarlak elkeseriteni de itt nem csak 1 meccsen fog elmenni :D
  • zaki
    Ajka-Győr V 1.5
    U20Magyarország-U20Dél Afrika V 2.4
    CSKA-Besiktas 2v3 gól 1.93
    (1-0)Apoel Nicosia-Chelsea V 1.84
    Porto-Atletico Madrid H 1.9

24.29021 odds

200ft->4860ft

rizikós, de legalább van ma is min izgulni :D
  • Dean Winchester
    én ma a porto győzelmét kb annyira érzem mint tegnap a sevilláét és szorzóban is azonosak!
    Csak a különbség annyi,hogy itt a porto otthon van míg tegnap a sevilla idegenben tolta.

• Dean Winchester
    volt a debrecenen is ,én azt mondtam,hogy akkor már a lyon győzelmére nem fizettek semmit (azaz valami kivolt oda irva tehát a szorzó a lyon győzelmére 0 lehetett :D

mára egy kis info a porto meccsről

Padlón az Atletico Madrid

A Porto szeretné kihasználni a madridi együttes gyenge formáját, Forlánék a Primera Divisiónban még nyeretlenek!

A piros-fehér mezesek gyengélkedése érthetetlen, hiszen kiváló futballistákat találunk a keretben. Abel Resino vezetőedző napjai meg vannak számlálva, a spanyol mester egyszerűen képtelen motiválni a játékosokat, a patinás klub pedig szégyenszemre a tabella 18. helyén áll, ahelyett, hogy az aranyéremért lenne versenyben. Diego Forlánék a két héttel ezelőtti BL-meccsen 0-0-s döntetlent játszottak a ciprusi Apoel Nicosiával (Madridban!), vajon ma mire lesznek képesek a hazai pályán 100 százalékos Porto vendégeként?

U20Magyarország - U20Dél-Afrika
    A vasárnapi játék szégyen és gyalázat

A magyar U20-as válogatottól sokat vártak a hazai szurkolók, ehhez képest Dudás Ádámék ötlettelenül és körülményesen játszottak Honduras ellen, és megérdemelten kaptak ki 3-0-ra.

Elképesztő hibák borzolták a magyar futballrajongók kedélyét, Dudás Ádám a legtöbbször úgy vette át a labdát, hogy az 4 méterre pattant tőle, Koman Vladimir rendre rossz helyre passzolt, a védelem csak asszisztált a góloknál, Németh Krisztián pedig vajmi keveset mutatott tényleges tudásából. Egervári Sándornak sürgősen rendet kell tennie a fejekben, és bizony lehet, hogy a 4-4-2-es hadrendre való átállás is hibás döntés volt. Dél-Afrika kemény harcot vívott az Egyesült Arab Emirátusok válogatottjával, és végül 2-2 lett a találkozó végeredménye. A sokat futó és lelkes csapat ellen csak akkor van esélye a magyar fiataloknak, ha felszántják a pályát, és végre komolyan veszik a világbajnoki részvételt.
  • Shep
    Azt te szerintem nagyon elnézted 0-3-nál max a hc2 volt 1,1, nem más. Ha meg esetleg mégis a sima akkor a meccs után az ilyen szelvényeket előszeretettel törlik :)
  • poppe
    azért megnézem ma h a bayern juve meccsen lesz-e még ilyenkor fogadás, de tuti lesz :) (félidőben? mért ne lenne?)
  • Dean Winchester
    0-3 nál 1.1 es szorzó volt??? :|
    sportingbeten álltalában már nem fizet ilyenkor semmit :D
  • CB SNIPER #6680
    semmi élvezet xd
  • kraawz
    amúgy én is most kezdek játszani, bár kicsit másképp

Bwinre felrakok pénzt, és meccs közben fogadok majd a tutira.

Tegnap is mondjuk 0:3nál DVSC-Lyon , Lyonnak 1.1-es szorzója volt. Ha csak 10k-val megteszem, már nyertem egy ezrest :)
  • kraawz
    AZ - Standard X2 ?
  • Renato0621
    xDD mint a rosszpénzt..

juve nekem is volt 2 szelón ,de azokat Inter néni búcsúztatta :D
  • Láma!
    csak emlitette hogy nem ismeri az U20-as angolokat, megkérdezném hogy most már ismeri-e?:D
  • Láma!
    már hétvégén megtettem... legyen igazad:)
  • Renato0621
    sziven akarod döfni? :D összefoglalót néztem :D hát kicsit szétlőtték angolokat :D
  • poppe
    este a juve nyer, tuti tipp ;)
  • Renato0621
    inter döntetlenre 3,25ös odds volt? :S
    fiorentina győzelemre meg 3,45? :S
    ezeket nem is nézegetem inkább...
  • Láma!
    :DD

ki is tett itt a minap a Ghána - Anglia U20-ra?:D
  • Renato0621
    eddig szenvedtem az új logóval xDD
  • Láma!
    fuu tényleg ezis igaz....:D
  • MaSzKa
    meg mire fogadjanak és mennyiben...

de csak rossz tippjeik vannak...........
  • Renato0621
    jaja aztán elmesélheted nekünk :P:D
  • Láma!
    ""A Névtelen Szerencsejátékosok olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és... "

egyböl az ugrott be hogy akkor összeülnek és együtt beszélik meg mire fogadjanak és mennyiben...

szerintetek jelentkeznem kéne?