211988
-
#6745 nem kéne? =/ -
Liszi #6744 Bordeauxban mindenki milyen biztos. -
#6743 portóra ne tegyél 5 rongyot, lutri az a meccs -
#6742 a portot ne tedd ekkora téttel szerintem:) -
#6741 5 ronggyal MU-Bordeaux-Brazil U20 + 5 ronggyal Bordeaux-Porto-Real szerintetek? vagy pl a "biztos" szelvénybe tegyem a Realt? :D -
#6740 hát az túlzás..pl Luxemburg ellen 1,06os szorzó és 1-1 lett:) -
Dean Winchester #6739 drogbát abban nem is irták :D
mikel meg balack és kész...
nem nagy seb egy chelseanak :)
am aki írta vagy másolta a cikket jól elírták mert idézem " Cech kiállítása után kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést."
kilenc helyett inkább tíz emberrel fejezték be sztem :D
-
#6738 pont akartam kérdezni h ki fogadott rájuk mert vezetnek.. :) -
Liszi #6737 mondtam tegnap hogy az u17es válogatottunkra megéri tenni. igaz a meccs végén lőtték a gólt, de eddig egész jól teljesítenek. -
#6736 úgy érzem a #17567-re gondoltál.. és köszi.. Drogba tényleg hiányozhat majd.. -
#6735 Többek között a #17547-es hsz-t ajánlom figyelmedbe ebben a tobikban. -
#6734 hogy érted h tartalékos lesz a Chelsea? mit olvastál vagy hol? -
#6733 ha bátor vagy, bármi biztosra vehetö....:) -
#6732 Atletico-t én sem irnám le, okoznak még ök meglepetést (remélem most) -
#6731 Elvileg biztosnak tűnik,szerintem megkockáztathatod!:-)Brazilok jók,utóbbi kettőnek meg azért otthon illene nyerni. -
#6730 Sikeresen buktam 24et kaszinoba, 10essel megtennem brazil u20-mu-bordeaux triot... Biztosra veheto? :) -
#6729 2 tippem van mára,Porto és Chelsea nem fog nyerni.:-)(2esélyben játszottam,hozzáírva 2 utánpótlást Brazilok,és Honduras győzelmet)
Mindenki atomra veszi a győzelmüket,Atletico nem annyira szar csapat,még ha nem is megy nekik,de most jól kitudnak állni,és hétvégén már bíztató volt a Valencia ellen. Ciprusiak,meg sötét lő,Chelsea is viszonylag tartalékosan áll ki.
Persze aztán lehet sima lesz,majd kiderül.Mindenesetre szelvényenként 200ft megér ha bejön akkor meg jócskán kaszálok:-)8-17ezer ft között. -
#6728 Ajka-Győr 1-5
hátha fogadott rá vki más is rajtam kívűl -
#6727 az igen :)
szurkolok, hogy minél több bejöjjön :) -
mikiking #6726 én döntetlenre tippelek -
Dean Winchester #6725 ja igen mára
bayrn-juve
utóbbi 2 mecsük alkalmával mindig a pályaválasztó nyert 2:1 re
csakis ebből kiindulva kízártnak tartom a 2-1es végeredményt és persze azt is,hogy 2-3 gól lesz a meccsen!
szóval 0 v 1 gól vagypedig 4 v több gól..
nekem ez útóbbi jól jönne kb 3-1es hazai győzelem! -
#6724 :DD
bizom a farkasokban:DDD
-
#6723 hát nyilván nagyban nem szabad szerintem sehol, hiszen a ház ellen mész...
és persze ha az ember felrak sok tizezret egy meccsre és elbukja... arra nem tudok mit mondani, viszont ö valszeg fog... :) -
Dean Winchester #6722 nana a poolt én vártam h nem nyer hiszen szarok :D
idézőjelben persze mielőtt valaki felháborodna a kijelentésemen.
egyébként ma félek a németektől de a mu teljseítményét nézve és hazai közönséget tekintve jönnie kéne.
mondom a mai nap nekem = mindenki nyerni fog itt mert jönn fognak a papírformák.
holapra nem rakok sok szelót max 2-3at:D
uefa lutri multkor megvicceltek igy lehet oat teszek,hogy pár 3-4 es szorzót összedobok és kijön ilyen 30-40es össz szorzó és kész :D -
#6721 Van jó pár olyan oldal is, de van pár akiket kerülni kell, de legalábbis nem nagy pénzben játszani náluk. -
#6720 kivel nincsenek? :D -
Dean Winchester #6719 ööö kérlek tegnap jött 3380 a 3 tuti meccsel amit mondtam :D (és beírtam)
egyiken portot teszem meg másikon megkockáztatom félidőben vendére ami azért nem egy és ugyanaz :)
a félidő V csak ugy jött mint megérzés azért is tettem min téttel az olyan szelót :D
remélem jön ,na muszáj :D
-
#6718 jaja, mint tegnap az inter meg a pool..:D
azt hittem beszarok a leláton mikor kiirták :D -
#6717 Mondtam, nem kell elhinni, de majd ne essen zokon ha megesik a dolog. 2 haverral is estek meg érdekes dolgok, zártkörű fórumon is lehet ilyesmiről olvasni, nyitott fórumon meg még többet, érdemes azért megnézni pár fogadóirodák osztályozásával foglalkozó oldalt is.
Interwetten az egyik legalacsonyabb szorzókat kínáló oldal, ráadásul velük kapcsolatban is vannak rossz tapasztalataim, és nem csak nekem. -
Dean Winchester #6716 ja ezért online rakok egyet hogy hendivel vendégre :D
ja mai nap naon bízom sok csapatban!
egyszrüen nyerniük kell nincs mese!
csak ma ne tréfáljanak meg :) -
#6715 de tele vagy baszki:D
am. látom te is a nap egyik tutijának a portot veszed elég fasza odds-al:)
jaah és tiszta vicces mikor az egyik szelvényedben erre fogadsz a másikban a másikra :D -
#6714 én egyet megtanultam az elmult héten.
egy meccset több szelvényre soha, még ha tutinak is tünik!
te nagyon bizol a Bordóban, remélem nem azon megy el...:) -
Dean Winchester #6713 mondj 1et azért kivi lennék rá :)
-
Dean Winchester #6712 1.-
cszka-besi félidő V
bayer-juve 4 v több gól
port-atl H
200 --> 4990
2.-
bayern-juve H
port-atl H
700 -->2700
3.-
u20bra-cseh H
bordeau-macabi H
man-wolf H
mila-zuri H
real-mar H
porto-atl H
newcastl-qpr H
200 -> 2035
4.-
bordeau-macabi H
man-wolf H
mila-zuri H
real-mar H
1500 --> 3590
5.-
cszka-besi félidő H
bord-maca félidő H
man-wolf félidő H
porto-atl félidő V
200 --> 4140
6.-
bordeau-macabi H
new-qpr H
mila-zuri H
real-mar H
u20 brazil-cseh H
500 --> 2015
7.-
u20brazil-cseh H
bordeau-macabi félidő H
man-wolf félidő H
real-mar félidő H
700 --> 3755 Ft
-
#6711 persze mindenhol vannam rémtörténetek, de azokbol is válogatni kell hogy melyiket hiszi el az ember:) -
#6710 nekem ismerősök hada játszik ott és ilyet nem tapasztaltak soha. Én Interwetten párti vagyok és ott nagyon is korrekt az egész rendszer. -
#6709 mivel uefa kupa meccsek..:D -
#6708 Sportingról is lehetne mesélni, neked éppen szerencséd volt. -
#6707 bayernt másikon megtettem juvéra is.
amugy mint emlitettem fogadtam az AZ - Standard döntetlenre is, és jött :)
-
#6706 Nem kezdek el mesélni, de nem hülyeség, nem muszáj elhinni nyugodtan lehet ott játszani és megtapasztalni a dolgokat. De azért nem árt előtte szétnézni más fórumokon is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.