211988
-
#6785 hát ha 10 ezer forintból csinálok 5181-et, az nem nyerő :D -
#6784 valami ázsiai bl:D
a felette lévő meg máltai bajnokság:D -
#6783 de akkor is nyerőbe van? -
#6782 de az vmi nemjó, mert akkor nem lenne értelme. 5x annyit fizetek, és még bukok is rajta? az lehetetlen :)
mondom, 22 és 24.5 közti nyereményösszegek voltak, -
Dean Winchester #6781 úgy néz ki :D
de nem fogsz nyugi mert mind bejön :) -
#6780 hát nemtom, én mikor megraktam, akkor ott volt egy táblázat szerűség, és a lehetőségek felsorolva + a nyeremény
a legkisebb 22.060 Ft volt, a legtöbb pedig 24.315 Ft -
VPersie #6779 egy merész:
u20-Brazil-Cseh:H
CSZKA Moszkva-Besiktas 1.félidő :H
Mu-Wolfburg 1.félidő :D
Apoel-Chelsea: V
Porto-Atletico 1.félidő :D
200-->3.655 -
#6778 tehát akkor ha 1 meccs elmegy, akkor bukok 5 rongyot majdnem? :D -
Dean Winchester #6777 ahogy barnabyka mndta akkor nyered meg a 24-kt ha mind bejön!
ha egyiket elb***d akkor annyi a teendőd ,hogy az 5ből ameiket elkurod azt leveszed és a maradék 4 szorzóját összeszorzód majd megszorzod 2000 ftal és akkor annyit nyersz.
azaz akkor 5181 ftod lesz ha a milanon buksz .. -
#6776 4/5 kombi. 5 meccs, a tét 5x-ösét fizetem (2000 x 5), és ha 4 meccs jön be, akkor is nyerek -
#6775 így van. -
#6774 hát erre mit mondjunk?:D
Az ott nagyon alul(az uccsó meccs)...az mi lenne?:) -
#6773 szorozd össze a számokat és szorozd csak meg 4-el azt:) -
#6772 Raktam én is egyet a bwinen:D ilyen visszahozó szelvény féle(mivel ma már buktam ott 3at)...:D 4 meccs
az alsó kettő meccsnek az szorzja 1,25 és 1,55...Ismeretlen csapatok, de általában az ilyen ismeretlenek 100x többször bejönnek. A Blen mindig bukok...:D -
#6771 mert valójában a 2000et 5* játszotta meg, szal 10 ezret tett fel rá, igazam van? -
Liszi #6770 ebből hogyan lett 12-es odds azt még mindig nem értem :D -
#6769 akkor nyersz 24ezret:)
asszem, de Dean bácsi az okosabb ezen a téren:) -
#6768 fúú de jó meccs ez így az elején:) -
#6767 amúgy csak egy kérdés. ha teszem azt 4/5 kombiban mind az 5 meccs bejön, akkor melyik szorzót veszik alapul? :) nem kiabálom el, juj, nem is akarom, csak érdekel : -
#6766 sajna tippmaxon nem lehetett megrakni (meg pl a porto, bayern meccseket sem... :S), pedig én is CSZKA-ra voksoltam :) -
Gaba94 #6765 Bayern München - Juventus félidő:D, végeredmény:D H 4.50
*(0-1) Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.72
Manchester Utd. - Wolfsburg 1. félidő eredménye H 1.68
Porto - Atl. Madrid 4 vagy több (V) gól lesz V 3.15
tét: 200 ft / várható nyeremény: 8190 ft
-
#6764 Most le is fújhatnák és lenne egy pipa a szelvényemen:-) -
#6763 1-0 -
#6762 ezt nem értem hogy a francba olyan magad az odds
ez könnyen bejöhet
-
#6761 remélem bejön! :) most én is kérném, hogy szorítsatok :D -
#6760 jáú:)
-------------------------
CSZKA Moszkva-Besiktas -
#6759 nah, ez lett, 4/5 kombiba
U20Brazília - U20Csehország H 1.34
Manchester Utd. - Wolfsburg H 1.31
Milan - FC Zürich H 1.17
Real Madrid - Marseille H 1.20
Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.23
Eredő odds: 12.15809
Tét: 2000 Ft
Max. nyeremény: 24315 Ft -
#6758 honduras minket elvert , UAE meg x-elt dél afrikával -
#6757 Costa Rica is simán hozta a meccset! Elég jók ezek a közép-délamerikai csapatok. Venezuela,Uruguay,Brazília mind elég tetszetősen magabiztosan játszanak.Mindenesetre rájuk fogadtam vagy jön vagy nem nemsokára meglátjuk!:-) -
#6756 10est akarok 1 szelvényre feltenni végül, 2-3, MAX 4 meccs, de ezek lehetőleg biztosak, kb duplázni akarnám a pénzt... csak nemtok dönteni... :S -
#6755 én is
de még van sok meccs azonkívül a szelón -
Liszi #6754 szerintem honduras ellenünk villogott csak, az Emírségeket nem láttam még játszani, megteheted, de 5ezerrel ne szerintem.bár nem lebeszélni akarlak, nehogy az legyen hogy honduras nyer 7-0-ra és miattam nem nyersz. -
#6753 esetleg HondurasU20 Arab Emírségek U20 ellen ? 2.05ös az oddsuk... -
Dean Winchester #6752 APOEL Nicosia - Chelsea
Dávid és Góliát harca
Az Apoel Nicosia csak a csodában reménykedhet a Chelsea ellen, mely gárda Carlo Ancelotti irányítása alatt ismét bombaformában szerepel.
Carlo Ancelotti kivívta magának a tiszteletet Londonban és ezen az sem változtat, hogy a Chelsea hétvégén elszenvedte első vereségét a Premier League-ben. Drogbáék a Wigan otthonában kaptak ki 3-1-re, de fontos megjegyezni, hogy Petr Cech kapust a bíró kiállította az 52. percben. A kékmezesek így is a második helyen állnak a bajnokságban, és a Manchester United csak a jobb gólkülönbsége miatt előzi meg őket. Az elefántcsontparti csatár José Bosingwával egyetemben eltiltás miatt nem szerepelhet az Apoel Nicosia ellen, Michael Ballack és Jon Obi Mikael pedig sérüléssel bajlódik. Persze a keret van olyan erős, hogy ezt a problémát áthidalják a többiek. Az Apoel Nicosia az Atletico Madrid otthonában bravúros döntetlent ért el. A ciprusi bajnokságban egyelőre nem igazán villog az együttes, négy forduló elteltével csupán 5 pontot gyűjtött. Sikoráék minden bizonnyal hazai pályán sem fognak nekiesni a Chelsea-nek, a védelmük viszont hatalmas nyomás alatt lesz.
Manchester Utd. - Wolfsburg
Ferguson tart a Wolfsburg csatáraitól
A német bajnokcsapat keretében kiváló támadókat találunk, akik adott esetben Vidics eszén is túljárhatnak.
Persze a Manchester Unitedet sem kell félteni, hiszen 153 BL-fellépésükkel csúcstartónak számítanak ebben a sorozatban. A „vörös ördögök” remek formában vannak, hét forduló elteltével 18 pontot gyűjtöttek a Premier League-ben (6 győzelem, 1 vereség), és vezetik a tabellát. A jelek szerint Cristiano Ronaldo távozása nem viselte meg túlságosan a társaságot, Sir Alex Ferguson pedig a földkerekség egyik legjobb edzője, aki a portugál távozása után remek érzékkel változtatott a taktikán. Az idei Machesterben elől nagyobb szerep hárul Wayne Rooneyra, és eddig nem is lehet panasz a teljesítményére, hiszen 6 gólt szerzett! Az is bebizonyosodott, hogy Ryan Giggsre 35 évesen is bátran számíthat a mester, és a látottak alapján jobb teljesítményre képes, mint Nani, aki egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Giggsék a Stoke City elleni 2-0-s győzelemmel hangoltak a mai BL-találkozóra, de tisztában vannak vele, hogy hátul is nagyon figyelniük kell, ráadásul Rio Ferdinand szereplése erősen kérdéses.
A Wolfsburg ereje a kiváló támadójátékban rejlik. A Grafite-Dzeko-Martins csatártriót a legtöbb klubnál szívesen látnák, bár a villámléptű nigériai mostanában inkább a középpálya szélén jut szerephez. A még mindig csak 24 éves Grafite két héttel ezelőtt egymaga intézte el a CSZKA Moszkvát (3-1), lazán hintett egy mesterhármast. A zöldmezesek a legutóbbi két bajnoki meccsüket megnyerték, de a korábbi botlások miatt jelenleg csak a 6. helyen állnak a Bundesligában. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, de Giggsék a BL-ben hazai pályán négy éve nem szenvedtek vereséget.
-
#6751 mi is eljutottunk elég sokáig az EB-n nem olyan rég...:D -
Liszi #6750 nem tudom, csak megjegyeztem, mert furcsa volt, hogy ez egy olyan meccs amit mindenki tuti hazaira vesz. -
#6749 a franciák idén erösek, az összes.
én azért bennük bízom. -
#6748 ezt nemtom mért erre a hsz-re válaszoltam :) -
#6747 mára kéne egy min 2es odds 2-3 meccsből, hogy egy 10est hozzak legalább. akkor "csak" -14 lenne a mai produkció. én a Brazilokat sem érzem olyan biztosra, azért a csehek igen sokáig jutottak az EB-n nem olyan rég... -
Liszi #6746 előtte pedig 5öt rúgtak az albánoknak, lehet, hogy elfáradtak vagy nemtudom. De azon a meccsen szerintem nagyon jól játszottak, mind1, csak végre örülök, hogy volt egy jó megérzésem. :D