211988
-
#7506 Nem találtak a rohadékok, pedig azt a szelvényedet én is megtettem apróval, mondom sose tudni :) Elég is volt belőled ennyi :) (csak hülyülök) Látom a MU is jól nyomja -
#7505 tess: komment
itt megtalálod azt is, hogy Mu győzelmet sem vártam, inkább X-et, ami jelen állás szerint nagyon elképzelhető. -
#7504 atletico madrid... vicc az a csapat, lutri az a meccs. amúgy szép szeló, hajrá -
#7503 mennyit nyernél?:D -
#7502 tottenhamet meg merted x-re rakni?:S szólhattál volna...én rájuk fogadtam:( -
#7501 BL szereplők nagyon kifáradtak. Gyorsan tegyétek meg az Udinese-t. (1.45 4.10 7.25) -
#7500 drukkoljatok srácok, eddig egész jól állok
Bolton - Tottenham X (2-2,ok)
Újpest - Ferencváros H (2-1, ok)
U20 Magyaro - U20 EAE H (jelenleg 2-0)
Besiktas - Denizlispor H (szünetben 0-0)
PSG - Nancy X (szünetben 1-1, eddig tetszik)
Atl. Madrid - Zaragoza H (22:00)
ja és a Sunderland megint vezet, én X-et mondtam...
-
#7499 ez a foster vicc -
#7498 vezet újra a sund -
#7497 ilyen a világon nincs... MU - Sund 1:2 -
geo91 #7496 paars zigeuners - groen zigeuners 2-1 bukott rajta valaki? -
BuByY #7495 Majom Bordeaux..Montpellier, meg Valenciennes meg bejövő..eddig. -
#7494 1-1 -
#7493 igen, pontosan ez viszi el a szelvényem :) -
#7492 az igen:D -
#7491 vezet a Dortmund , Bari találhatna egy gólt :) -
#7490 31' St Etienne 2 - 0 Bordeaux
Ez is aranyos. :) -
#7489 ezt eygszerüen nem hiszem el.... -
#7488 Németh! -
#7487 és már 2:0 :D -
#7486 u20as magyarok vezetnek -
Dean Winchester #7485 vezet a sunderland -
#7484 minekörűtéé??
miattad 1-1 :D -
#7483 1-1 -
#7482 vezet a fradi -
#7481 Bolton - T'ham 2-2 közben. 4 perc van még -
#7480 a hétközi bl meccsen speciel mind az 5 bejött. csak sajnos nem 1 szelvényen voltak :) -
#7479 Akkor mi a tanulság? Nem kell minden vackot kötni, vagy ha mindenáron kötni akarsz akkor rakd systembe. -
#7478 hát, azért 5 eseményből amiből 2 a gólok száma, és a maradék 3 pl. félidei eredmény nehéz úgy kombinálni, hogy be is jöjjön 3nál több :D -
#7477 Hát látod, rossz a szisztémád ezen kellene változtatni és egyből nyerő lehetnél. -
#7476 az a baj, hogy nálam már lassan a lengyel 2őn kivül minden bajnokság + csapat kezd feketelistás lenni :)))
a megérzéseim jók, csak általában rossz kombinációban teszem meg 1 szelvényen. arra meg hogy 1esével tegyem meg, és hozzon is, szelvényenként 3-4e kéne... de lehet megérné, csak mint mondtam, nekem ez inkább hobbi, és a játékért játszom. mert az hogy roulette asztalon fekete-pirosra játszol, az ok, de egy focimeccsen tényleg bármi megtörténhet :D -
#7475 Persze, hogy értem, de nálam a Chelsea (na leírtam rendesen is:)) fekete listás ahogy a Májer és a Liver is. -
#7474 azért a PL-ben biztosan hozzák a hazai meccseiket :) hiába is "gyengélkednek" (értsd ezalatt hogy 1 góllal nyernek) néha
de a lényeget érted, ha egy Freiburg - Hertha meccsen van 1.2es oddsa a freiburgnak, attól még nem rakom meg :)) -
#7473 no igen, egyszer kell csak nagyot bukni.... -
#7472 Hát a Cselszkit én kihagynám abból a listából, a többi ok :) -
Dean Winchester #7471 "sok faktor befolyásolja a végkimenetelt. kiállítás, sérülések, vagy épp a kiscsapat hazai pályán előtörő lelkesedése mittomén :DD "
vagy megbundázzák a meccset ugye?:D
bayern valóban kicsiszorzós volt,de Japep írta is,hogy 2003óta nem nyert hazai pályán a bayern ebből következik,hogy
a.- most nyerni kéne mert egyszer minden széria megszakad
b.- most sem fog nyerni mert a bayern mumusa a köln
szóval aki ezeket az infokat tudta volna (mint én,hogy utánanézek és aztán töltöm ki a szelót) akkor inkább kihagyta volna a szelvényéből.
Leverkusen - Nürnberg H 1.37
ők viszont hozák 4:0 ra ,reális odds,reális eredmény.. -
#7470 Mondok jobbat, nekem ingyen pénzből játszottam ezt és 14x jött ugyanaz a szín, de volt akinek 21x is, tehát felejtős a dolog :) Online úgy csalnak ahogy akarnak. -
#7469 cimbirakott a Bayer M.re
0-0 játszottak
pedig jól fizetett volna neki a tippmix
és ez a legtutibb meccse nem jött be neki -
#7468 Vezet a bolton megint:S 2-1 -
#7467 a neten persze hogy az, mivel ott nem látod az embert aki ellen játszol, és sok pénzes balf@sz pl. 2-7el megadja a big blind x 50-szeres emelést, és a végén beesik neki. ilyen élő játéknál kevés van, az ilyet szétszedik már az elején :D
na, az oké hogy a bayern x-elt, erre nem is tennék nagy összegben. azért az 1.3as oddsokat is megkell válogatni! Hazai pályán a barcára, realra, manchesterre, interre, chelseare mernék csak nagypénzt tenni. és természetesen max 3 meccset egyre :)