211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Nem találtak a rohadékok, pedig azt a szelvényedet én is megtettem apróval, mondom sose tudni :) Elég is volt belőled ennyi :) (csak hülyülök) Látom a MU is jól nyomja
  • Matthew Prosac
    tess: komment
    itt megtalálod azt is, hogy Mu győzelmet sem vártam, inkább X-et, ami jelen állás szerint nagyon elképzelhető.
  • zaki
    atletico madrid... vicc az a csapat, lutri az a meccs. amúgy szép szeló, hajrá
  • Burdi
    mennyit nyernél?:D
  • szucsy89
    tottenhamet meg merted x-re rakni?:S szólhattál volna...én rájuk fogadtam:(
  • jAsOn VoOrHeEs
    BL szereplők nagyon kifáradtak. Gyorsan tegyétek meg az Udinese-t. (1.45 4.10 7.25)
  • Matthew Prosac
    drukkoljatok srácok, eddig egész jól állok

Bolton - Tottenham X (2-2,ok)
    Újpest - Ferencváros H (2-1, ok)
    U20 Magyaro - U20 EAE H (jelenleg 2-0)
    Besiktas - Denizlispor H (szünetben 0-0)
    PSG - Nancy X (szünetben 1-1, eddig tetszik)
    Atl. Madrid - Zaragoza H (22:00)

ja és a Sunderland megint vezet, én X-et mondtam...
  • zaki
    ez a foster vicc
  • szucsy89
    vezet újra a sund
  • Láma!
    ilyen a világon nincs... MU - Sund 1:2
  • geo91
    paars zigeuners - groen zigeuners 2-1 bukott rajta valaki?
  • BuByY
    Majom Bordeaux..Montpellier, meg Valenciennes meg bejövő..eddig.
  • Láma!
    1-1
  • miilann04
    igen, pontosan ez viszi el a szelvényem :)
  • Láma!
    az igen:D
  • WuFraZselic
    vezet a Dortmund , Bari találhatna egy gólt :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    31' St Etienne 2 - 0 Bordeaux

Ez is aranyos. :)
  • Láma!
    ezt eygszerüen nem hiszem el....
  • szucsy89
    Németh!
  • zaki
    és már 2:0 :D
  • zaki
    u20as magyarok vezetnek
  • Dean Winchester
    vezet a sunderland
  • Láma!
    minekörűtéé??
    miattad 1-1 :D
  • zaki
    1-1
  • zaki
    vezet a fradi
  • WuFraZselic
    Bolton - T'ham 2-2 közben. 4 perc van még
  • WuFraZselic
    a hétközi bl meccsen speciel mind az 5 bejött. csak sajnos nem 1 szelvényen voltak :)
  • Shep
    Akkor mi a tanulság? Nem kell minden vackot kötni, vagy ha mindenáron kötni akarsz akkor rakd systembe.
  • WuFraZselic
    hát, azért 5 eseményből amiből 2 a gólok száma, és a maradék 3 pl. félidei eredmény nehéz úgy kombinálni, hogy be is jöjjön 3nál több :D
  • Shep
    Hát látod, rossz a szisztémád ezen kellene változtatni és egyből nyerő lehetnél.
  • WuFraZselic
    az a baj, hogy nálam már lassan a lengyel 2őn kivül minden bajnokság + csapat kezd feketelistás lenni :)))
    a megérzéseim jók, csak általában rossz kombinációban teszem meg 1 szelvényen. arra meg hogy 1esével tegyem meg, és hozzon is, szelvényenként 3-4e kéne... de lehet megérné, csak mint mondtam, nekem ez inkább hobbi, és a játékért játszom. mert az hogy roulette asztalon fekete-pirosra játszol, az ok, de egy focimeccsen tényleg bármi megtörténhet :D
  • Shep
    Persze, hogy értem, de nálam a Chelsea (na leírtam rendesen is:)) fekete listás ahogy a Májer és a Liver is.
  • WuFraZselic
    azért a PL-ben biztosan hozzák a hazai meccseiket :) hiába is "gyengélkednek" (értsd ezalatt hogy 1 góllal nyernek) néha
    de a lényeget érted, ha egy Freiburg - Hertha meccsen van 1.2es oddsa a freiburgnak, attól még nem rakom meg :))
  • Fabio Capello
    no igen, egyszer kell csak nagyot bukni....
  • Shep
    Hát a Cselszkit én kihagynám abból a listából, a többi ok :)
  • Dean Winchester
    "sok faktor befolyásolja a végkimenetelt. kiállítás, sérülések, vagy épp a kiscsapat hazai pályán előtörő lelkesedése mittomén :DD "

vagy megbundázzák a meccset ugye?:D

bayern valóban kicsiszorzós volt,de Japep írta is,hogy 2003óta nem nyert hazai pályán a bayern ebből következik,hogy
    a.- most nyerni kéne mert egyszer minden széria megszakad
    b.- most sem fog nyerni mert a bayern mumusa a köln
    szóval aki ezeket az infokat tudta volna (mint én,hogy utánanézek és aztán töltöm ki a szelót) akkor inkább kihagyta volna a szelvényéből.

Leverkusen - Nürnberg H 1.37
    ők viszont hozák 4:0 ra ,reális odds,reális eredmény..
  • Shep
    Mondok jobbat, nekem ingyen pénzből játszottam ezt és 14x jött ugyanaz a szín, de volt akinek 21x is, tehát felejtős a dolog :) Online úgy csalnak ahogy akarnak.
  • MaSzKa
    cimbirakott a Bayer M.re
    0-0 játszottak

pedig jól fizetett volna neki a tippmix

és ez a legtutibb meccse nem jött be neki
  • Forza Italia
    Vezet a bolton megint:S 2-1
  • WuFraZselic
    a neten persze hogy az, mivel ott nem látod az embert aki ellen játszol, és sok pénzes balf@sz pl. 2-7el megadja a big blind x 50-szeres emelést, és a végén beesik neki. ilyen élő játéknál kevés van, az ilyet szétszedik már az elején :D

na, az oké hogy a bayern x-elt, erre nem is tennék nagy összegben. azért az 1.3as oddsokat is megkell válogatni! Hazai pályán a barcára, realra, manchesterre, interre, chelseare mernék csak nagypénzt tenni. és természetesen max 3 meccset egyre :)