211988
-
#7546 Én attól nem félnék a helyedben, viszont a török az húzós, de szerintem sikerülni fog és mehetsz a lóvéért. -
#7545 vagy inkább azért hogy még idegesebb legyek hogy a United X helyett PSG X-et raktam, és előbbi már bejött volna és most nem kellene idegeskednem.. -
#7544 u20 nyert 2-0-ra. 2.2-as odds elég jó volt hozzá :P -
geo91 #7543 azért mert franciák :DD -
#7542 miért érzem úgy hogy a PSG meccsen az utolsó pillanatban rúg valamelyik csapat egy gólt ? :) -
geo91 #7541 hétfőn én is akarok tenni vmi okosat. :DD majd kitalálunk vmit ;D -
#7540 ez téged még idegesít? mert nálam a komoly szelvényeknek két sorsa van:
vagy bejön vagy egy meccsen elmegy. és ennyi. nemigen szokott elmenni több meccsem egy szelvényen kivéve a poénszelvényeket. -
#7539 vezet is a barca -
#7538 33' Barcelona - Almeria 1-0.
-
Dean Winchester #7537 basta
elment a szeló :(
na remélem akkor barca vagy feyenord nem fog nyerni mert akkor ideges leszek,hogy 3.nap h 1 esemény miatt bukok és már kezd idegesítő lenni -
#7536 mást se tudsz kérdezni :D -
#7535 Gól :D -
#7534 Barca meccsen mi van, alibizés, vagy támadnak ezerrel? -
#7533 az szép lenne -
geo91 #7532 chelsea-pool világraszóló iksz -
#7531 Barca nyerni fog? -
#7530 Besiktas még mindig csak 1-0, elég veszélyes .... a srácok (U20) meccse lassan véget ér (mégmindig 2-0), a PSG még mindig 1-1.
Maradjon minden így, és akkor végül az Atletico Madrid - Zaragoza meccs dönt a szelvény sorsáról.
Amúgy 200ból 15.000-et hozna. -
#7529 döntetlenre utálok fogadni :D
de van olyan érzésem, hogy holnap a chelsea-liverpool az lesz, meg az atalanta-milan is -
#7528 be is írtam a topicba, a Tottenhammel együtt, én hülye miért nem mertem megrakni a Mu meccset is X-re...Áhhhhhhh -
#7527 Most ne a Barcan lovagolj, meg gondold végig mit írtam és némi matematiaki ismeret birtokában rájössz miért nem változott. (Amúgy a Barca csak példa volt, fogalmam nincs mennyi volta szorzója, csak ez volt most itt a sláger meccs) -
#7526 -
#7525 sund=mu:) -
#7524 egyenlít a sund -
#7523 Ott az X a United meccsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(bár még van 1 perc) -
#7522 Majd nehogy azok is kikapjanak. (várom ,hogy feljebb menjen a szorzójuk) -
#7521 ugyanennyi körül volt az x 7 elején is -
#7520 WuFraZselic , hogy is volt az a PL-ben haza pályán behúzzák? :) Ma se mennek csődbe az irodák. -
#7519 Na ja ... megveszem az újságot hétfőn összerakom a kis mixem kiszámolom mennyit nyerhetek de szerdán adom fel és pár ezerrel kevesebb , akkor mindig az agyfasz kerülget ^^ -
#7518 köcsög a bíró a barca meccsen :( -
#7517 Lemaradt a perccel, tehát 30 perccel akart lenni. -
#7516 Van egy alap amin kiadják az irodák, de gondolom azt már te is észrevetted, hogy pl. Hétfőn még 1,2 a Barca szorzója és ahogy közeledik a meccs már csak 1,1. Sőt mondok jobbat, reggel az adott meccs kikerült 1,75-ért 30-el később már csak 1,6. Egyébként nem muszáj elhinni utána is lehet nézni a neten. -
#7515 nyert a Dortmund. -
#7514 van egy alap szorzó azért amit az iroda állapít meg -
#7513 Na elmondom akkor mitől függ a szorzó hátha pár ember kicsit máshogy áll majd a dologhoz. A szorzót mindig az alakítja ,hogy az adott kimenetelre mennyi pénzt tettek fel a fogadók."
és ha még senki nem rakott fel akkor miért alacsony? -
#7512 Na elmondom akkor mitől függ a szorzó hátha pár ember kicsit máshogy áll majd a dologhoz. A szorzót mindig az alakítja ,hogy az adott kimenetelre mennyi pénzt tettek fel a fogadók. Pl. Barca - Almeira jobb ugyan a Barca esélyesebb akármi 10 emberrel is nyerni tudnának ha akarnának, de az 1,1 nem reális az a szorzó azért lett annyira alacsony, mert a fél világ rakja a Barcat ezért az folyamatosan csökkent, ha most valaki elég sok pénzzel megrakná a döntetlent akkor egyből változna a helyzet és nőne a Barca szorzója. Ezért van pl. az ,hogy meccs előtt hirtelen leesik egy csapat szorzója, ott nyilván bennfentesek jó sok pénzzel tesznek magukra, vagy éppen maguk ellen. Kifejezetten ilyen nagy odds esésekre szakosodott oldal a hot-odds.com aki folyamatosan figyeli elég szép szorzós dolgokat is el tud csípni. Tehát a szorzó nem egyértelműen a kimenetel bekövetkeztének %-ra utal. Legjobb példa amúgy erre a lóverseny, ahol a futam kezdete előtt van, hogy több tizedet változik a szorzó akár le akár fel és nem 1x van olyan, hogy 2-ről leesik a szorzó 1,5-re és mégis kikap a ló, viszont az ellenkezője is nem 1x megesik ,hogy nő a szorzó (láttam olyat, hogy 2-ról 3-ra) és mégis simán nyert. Na összegezve tehát, azért mert egy szorzó "magas" pl. 2,1 nem neccesebb, mint egy 1,3, egész egyszerűen nem raktak rá annyi pénzt, hogy a szorzó jelentősen csökkenjen. -
#7511 Alakul
de eltűnt a banner -
Dean Winchester #7510 akkor hamarosan szöglet a unitednak és carrick fejesével egyenlít a mu!
10 percel később Valencia beállítja a 3:2-es végeredményt -
BuByY #7509 Nekem is bejövő Valenciennes 2.95-el félidőben..:D -
#7508 bezzeg a dortmund 2.4es oddsal vezet , 72. perc -
Dean Winchester #7507 mennyit nyerhetsz? Sok sikert! sztem bejön!
MU meg fordíthatna komolyan mondom :S
leverkusentől féltem picit erre a mu 1-2 :S
barca és feyenord győzelem kéne és meglenne a győzelem :S
na mind1 én bízom a srácokban és fordítani fognak!
Más.:
Nagyon béta verziójú FAQ betéve illetve az alatta levő linkelt kis szövegecskében az összegyüjtőtt linkeket tettem be!
Majd megcsinálom mindkettőt szépre,meg bővítgetem csak gondoltam már megvan akkor miért ne legyen bent :)
bővítgetés alatt értem pl, a kombinációk leírásánál a képek csatolását vagy például a kínézetet..stb