211988
-
#7586 tehát én azt mondom, hogy minden sorozat egyszer megszakad és "ott kell lenni" mikor ez megtörténik. te azt mondod ez hülyeség, és főleg azt hogy több ilyen meccset ne rakjak egy szelvényre. akkor nézzük a legutóbbi ilyen típusú szelvényemet és alatta a magyarázatot:
1) A Venlo addig a meccsig nyeretlen volt.
2) A Tenerife addig a meccsig nyeretlen volt + feljutó csapat otthon az első meccsét szinte mindig hozza, ha azt nem akkor a rákövetkezőt (persze kivételek akadnak, de emlékeztetnék mindenkit csak idénről egy Burnley - ManUtd-re, ami 1-0 lett)
3) A Roma a Siena elleni meccsig nyeretlen volt a bajnokságban!
4) Az Udinese nyeretlen volt a Catania elleni meccsig a bajnokságban... -
#7585 ezzel én is így vagyok... vannak nálam is ilyen apró dolgok.. pl: sosem rakok olyan meccsre amiben a Freiburg vagy Köln szerepel , valahogy mindig kifogtam azokat a meccseket mikor valamit hoztak egy X-re pedig esélytelenek voltak , mai Bayern meccsre se raktam vna 10 forintot sem. -
#7584 jó akkor cáfollak rögtön. egy pillanat! -
#7583 Áhh na jó, de ehhez az elgondoláshoz akkor is piszok nagy mázli szükségeltetik, hogy egy napon ikszeljen először a szezonban mindhárom csapat. :D -
geo91 #7582 ejj, de rég volt is az... de milyen szép volt! :) 49 gyönyörű meccs. :) h jól emlékszem rooney köpött bele a levesbe az 50. meccsen... -
#7581 ezen kívül nekem van egy kialakult szabályrendszerem, amit az elmúlt 7-8 év alapján véstem a "nagy könyvbe" (amit ha egyszer leírnék, jó 10 oldal lenne legalább) ami fogadással kapcsolatos. megvannak a szabályaim, amiket a tapasztaltak alapján állítottam fel és aránylag működnek. ebből a kis fogadási szisztémámból nem fog senki kizökkenteni, és az sem érdekel ha valaki hülyeségnek tartja ezt, vagy nem ért vele egyet. -
#7580 ez nem hülyeség. a csodaszámba menő kivételeket pedig ki kell kerülni és kész (döntetlen esetében a Gijon, vagy az Arsenal anno, aki veretlenül lett bajnok és vagy 5x fogadtam ellenük abban az évben ("egyszer ki kell már kapniuk" - gondoltam, de úgy az 5. után feladtam...) -
Dean Winchester #7579 na neeee ezért a statért oltottak le engem mert ilyen hülyeség miatt nem lehet döntetlenre tenni :D
Hiszen bejöhet egy gijon aki huszonvalahány meccsig nem ikszel és bukó..
akkor most nagyon nagy mákod volt :D
Shep.: igazad van,ha nekem lenne ilyen szelóm akkor lehet h nem 7k-val tenném meg de kb 300al lehet mert tuti 3000 minimum nyerim lenne (ezt már játszottam anno) -
#7578 nagyon szépen hangzik, szoktam is ezt a módszert alkalmazni, DE.
1) nincs pénz a kártyámon, sem a bwines számlámon, sőt, a mai nap az utolsó 2000 forintomat csaptam el (teremfoci, sörözés,), így 200 forintom maradt a végén és az csak egy ilyen tippmixre volt jó..
én értem hogy mit beszélsz, tudom is h nem vagy hozzá hülye, csak most kicsit más a szitu. én is be szoktam biztosítani magam néha -
geo91 #7577 ez nem is hülyeség!!! :OO -
#7576 Azért mert ti azt hiszitek ,hogy én csak egy betévedt hülyeségeket beszélő marha vagyok, még nem biztos, hogy úgy is van :) -
#7575 onnan hogy a Nancy még nem X-elt idén. 3 vereség 3 győzelem. És mint tudjuk előbb utóbb minden sorozat megszakad. Ugyanezért mondtam a United-Sunderland meccsre X-et (United sem X-elt még a bajnokságban ezidáig), ahogy a Tottenhamnek sem volt még döntetlenje a Premier League-ben. Ilyen "egyszerű" ... :) -
#7574 te nem is vagy olyan buta...:DDD -
#7573 Ajaj komoly felvillanyozásra lenne itt szükség :) 1 meccs híja, hogy nyerhess 200-ból 15e-t ha most megrakod az x/2-t az utolsó meccsre 7000-el akkor vagy jön a 7000*2,05 vagy a 15e-d biztos 7000 pénzed van érted már? -
#7572 Az a PSG megérzés honnan jött? :) Nancy eddig idegenben elég gyengus, PSG viszont az otthoni meccseket szépen hozogatta. Csak a Lyon ellen volt X. -
#7571 na igen, az azért nem kevés pénz jelentne :D -
geo91 #7570 -
#7569 egyrészt nem játszom systemet soha, másrészt 200 forintom volt összvissz éppen -
Dean Winchester #7568 de azt nem értem,hogy ha két nagy szorzót is beraktál akkor miért nem merted egy 7/6os kombiba megrakni? -
#7567 milyen alapon? xDDD (hova címezzem?) -
#7566 hmmm? -
Dean Winchester #7565 miről beszélsz?:D
-
geo91 #7564 durkkolok bazz, de ha nyersz jössz egy sörrel! :DDD -
#7563 minden tiszteletem a tiéd mester!
ha innen buksz... nincs igazság a földön... -
Dean Winchester #7562 matt úgy néz ki,hogy izgalmas lesz az Atletico meccs?:D
sok sikert hozzá!
Sztem mot törik meg a jég és végre nyerni fognak ahogyan te is,szóval előre is grat a győzelemhez -
#7561 Miért nem véded le, és lenne biztos 7e Ft-od? -
#7560 145 Bolton - Tottenham X (2-2)
158 Újpest - Ferencváros H (2-1)
169 Atl.Madrid - Zaragoza H (?-?)
175 U20 Magyaro. - U20 EAE H (2-0)
179 Besiktas - Denizlispor H (1-0)
185 PSG - Nancy X (1-1)
tét: 200 huf, várható nyeremény: 14.985 huf
1 óra múlva kezdődik a (szelvény)döntő meccs, addig megfürdök, aztán kezdődik az izgulás ezerrel, szoríjjjatok plz :) -
#7559 innen veszítesz :D -
Dean Winchester #7558 megvan!
a st etienne beverte a ho-ban a gólt :D a psg-en nem fog esni mostmár mégbíztosabb.. -
#7557 nefárassz már plz! -
#7556 innét már nyerek igaz?
-
#7555 félidő lejárt és még 1 sárga :D
király -
#7554 ok -
#7553 5 perc, drukkoljatok hogy minden így maradjon (jó, max a Besiktas még rúghat egyet) -
#7552 végül nem raktam meg -
Dean Winchester #7551 psg az marad... azt elkönyvelheted nyugi!
-
geo91 #7550 meg is akartam tenni egy ezressel, de már nem volt nyitva a jegyiroda, mikor a reptérről jöttünk haza... :CC -
#7549 DE azt már lehet védeni és tuti lóvé. -
#7548 ha a PSG marad 1-1 és a Besiktas is nyer, akkor is még hátvavan egy Atl.Madrid meccs hazaira, ami nem életbiztosítás :DDD -
#7547 jah, köszöntem én is a fogadóirodáknak, ismét egy gratis 2,2 egy nyugis meccsen.