211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matthew Prosac
    nemtudom miért bíztatok annyira a spanyolokban, úgy amúgy u20-as meccseken Tahiti kivételével bárki megverhet bárkit... erre a mi csoportunk volt az élő bizonyíték, meg az, ahol az angolok simán kizúgtak..
  • Shep
    Az ok, de a szomorú az, hogy a foci és a többi sport is ugyanez a móka, manipuláltak sajnos.
  • Dean Winchester
    sparta győzelmére jól ráéreztem :D
  • Láma!
    milyen igazad lett :DDDDDDDDDDDDDD
  • MaSzKa
    én ezt a hírek nélkül is tudtam

las vegas-ban megy legjobban az ilyenféle csalás

ezeket a szerencsejátékokat a hülye is láthatja, hogy nem tisztességesen játszák
  • Shep
    Na az Avantgard bejött 3-as szorzóért.
  • Shep
    Ja és a foci ugyanez ott is a pénz uralkodik, nem pedig a valós játék tudás.
  • Shep
    Ez szerinted valami? Az összes netes kaszinóban ez van, ez nem bwines specialitás, sőt van ettől durvább is, én mikor ingyen pénzből szórakoztam akkor volt ,hogy egymás zsinórban jött ugyanaz a szám, aztán meg egy másik. Itt legalább néha volt más is :) A netes szerencsejátékok egyértelműen manipuláltak, csak túlságosan nagy pénz van benne ahhoz, hogy kiteregesse valaki a szennyest. Elég ha csak arra vissza emlékezünk, mikor az egyik pókerteremről kiderült, hogy van super user (mindenki lapját látta) és igazából komoly dolog nem történt a terem most is él és virul több 10e játékossal még a délelőtti órákban is.
  • Dean Winchester
    én nem is fogok ,mert nekem nem szimpatikus a min befizethető és a min kivehető összeg :D
    öreg sportingbet a best :P
  • Dean Winchester
    kivel is játszunk?meg mikor meg mekkora a szorzó :D
    jaja vna esély rá!
    első meccsne szopóka volt de aztán beindult a gépezet :)
  • MaSzKa
    így bwinnezzetek
  • Shep
    megnyerni
  • Shep
    Ezért fogjuk mi meg nyerni :)
  • Dean Winchester
    ennyibőloké mert 1-3 :S viszont amugy meg gáz :S mert 2-2 lehetett volna erre a büntetőt megbuntették az olaszok és 3-1 , az eddig gólt sem kapó (!!) spanyol válogatott elbúcsúzik a vbtől az eddig gyengélkedő olasz válogatottal szemben :S

ennyi u20vb-re nem lehet fogadni mert bármi megeshet.
  • zaki
    bmeg 5.75ös szorzója volt az olaszoknak. meg kellett volna kockátatni.
    már 3-1 az olaszoknak
    1.55-ért nem kellett volna megraknom a spanyolokat, de nem nagyon találtam jobb meccset harmadiknak :(
  • Dean Winchester
    thx csak mert egy gól és nyernék egy pici összeget .S mert megraktam,hogy lesz még 1 gól :SSSSSSSS
    11est hibáztakK?? nem hiszem el komolyan :S
    aztán csak még1 gól és megvan a győzelem :(S
  • zaki
    ehh, kimaradt :C
  • zaki
    lol spanyolok kaptak még 1 tizit
  • zaki
    :DDDD
  • Dean Winchester
    az lesz tuti,csak nem bíztos hogy ma :D vagy lehet ma csak nem a tippmixben hanem valami másban :)
  • Dean Winchester
    melyik a kemény?
    egyedül a benfica egy icipicit mert lehet 1 góllal nyer max :S a többi sztem sima ügy :D
  • MaSzKa
    ma voltunk bringázni az erdőben
    és beleléptem a szarba véletlenül
    azt hittem szerencsém lesz

azt elbuktam az utolsó 300ftomat is a tippmixen
  • Shep
    Elég optimista vagy :) Mondjuk így is kell, de szerintem elég kemény meccseket nyomtál arra szelvényre.
  • Dean Winchester
    sparta viszont vezet :D
    na nembaj!
    spanyolok még fordíthatnak ,de ha nem nncs gond csak a többi 4ből 3 jöjjön legalább :S
  • Shep
    Azért a mai szelvények gyorsan elszálltak, na sebaj jöjjön a Minesota, meg az Odense, meg 1-3-ról most már nyerjen az Avantgard.
  • Dean Winchester
    pfffffffffffff nem keleltt volna ide irnom hanem inkább fogadni
  • Dean Winchester
    na vazze
    egyszerűen hihetelten:S az addig szárnyaló spanyolok kikapni azoktól az olaszoktól akik éppenhogy megszerezték a 3.helyet :S
    0-2
    egyszerűen nem tudom elhinni :S
    pedig tippmixen nézem 1.2 a spanyolok továbbjutására a szorzó ,na mondom mi lenne ha az olaszok mennének tovább?:S
    fogadni merek ahol benyomtam a nagy szorzót ott jön a kicsi,ahol a kicsi van ott meg jön a nagy!

na élőbe lehet fogadni akkor most meglehetne tenni,hogy a spanyolok lőnek gólt 2,8 a szorzó :S
  • zaki
    már 0-2, ennyi
  • zaki
    na ez is kuka lesz
  • Dean Winchester
    ba****k meg a spanyolok komolyan mondom :S a nap utitja erre 0:1
  • Dean Winchester
    az egy dolog hogy sok gólt lő :D de idegenben játszik egy olyan csapattal aki eddig csak 1 vereséget számlál a bajnokságban :P

spanyolok meg nyerni fognak annka ellenére hogy emberhátrányba kerültek :)
  • Shep
    Hát mivel pirosuk van így sanszos :(
  • zaki
    sztem meg már a spanyolokon elbukjuk xD
  • Láma!
    ejj ha elmaradna a benfica meccs de röhögnék...:DDD
  • geo91
    benfica marha sok gólt lő a bajnokságban, nyerni fog több góllal
  • Shep
    Én meg marha ügyesen kihagytam szelvényből, bár ha jól belegondolok hétfői portugál meccsen általában nincs nagy meglepetés, tehát x/2 a sanszos.
  • Dean Winchester
    geo se :D
    de a hendis benficat zaki,geeo vagy én tuti eltaláljuk :D
    zaki d-re tette,geo V-re én meg H-ra
    remélem én találom el és ti meg buktok
  • zaki
    xd
  • Láma!
    ma sem akarsz nyerni?:DDD
  • zaki
    mára is legyen valami

(1-0)P. Ferreira-Benfica D 3.4