211988
-
#8386 áhhh 1-0 :S -
#8385 HD-ban nézd úgy az igazi. 1-0 -
#8384 el is kezdem nézni a transformers 2-t mert még nem láttam :) -
#8383 ezek a hétfői meccsek elég álmos 0-0-k vagy 1-1-ek tudnak lenni :)
legalábbis én alig láttam jó hétfői premier league meccset az utóbbi időkben.. -
#8382 Köszi -
#8381 én itt nézem, de gondolom eurosport2 vagy digi -
#8380 Villa- City meccs hol megy? -
#8379 közben majdnem volt egy Villa gól a második percben..ez nagy meccs lesz a végére=)..szurkolok nektek ,h X legyne és magamnak ,h legalább 4-4es eredmény szülessen,h élvezzem a meccset tét nélkül=) -
#8378 annyira furcsa, kezdődik az utolsó meccsem a szelvényen, 4500 forintot nyerhetek és egy kicsit sem izgulok. tegnap sem izgultam nagyon. nemtudom mi van velem, elég halvérű lettem az elmúlt hónapokban, régen ilyenkor már majd kiugrottam a bőrömből az izgalomtól -
Dean Winchester #8377 hát tesódnak részvétem akkor mert tuti nem fog nyerni :)
van egy érzésem,hogy dél korea nyerni fog ma :S -
Dean Winchester #8375 bielfield :DD Jeeszoké :D
alakul .. -
#8374 köszönöm szurkolótárs -
#8373 előbb beszéltem tesómmal msn-en, ő Odense-Göteborg-City-Benfica szelvényt tett. Mi ügye X-et. Tehát nyer a Villa, amilyen szerencsecsomagok vagyunk :) -
mikiking #8372 na szurkolok az X-re a City meccsen -
Dean Winchester #8371 ejjj élő fogadásban jó szorzó volt már rá ,hogy nyer és gondoltam megrakom de csak mert te azt tetted :DDD
(végül nem raktam meg- lehet ezért is jött be)
este meg hatalmas iksz lesz az angol derbi :)
bielfield gól meg city iksz és ott vagyok ahol elindultam ..
aztán lehet izgulni,hogy a benfica ne nyerjen :P -
#8370 Göteborg...=) -
#8369 Hopp, utolsó utáni percben, mert már nagyon rég villog a 90+
szóval 2-1 a Göteborgnak :) -
#8368 Hát a Göteborg nem akar bajnok lenni, legalábbis nem erőlteti a felzárkózást.. Köszöntem mára - főleg nekik.
Habár magamnak is köszönhetem, megint nem tudtam megállni hogy ne fogadjak papírformára, pedig múltkor megfogadtam hogy ... -
#8367 ha a Göteborg végül nyer akkor énis remélem hogy az első megérzés volt a jó... ha nem akkor töknyolc számomra hogy mit játszanak -
Dean Winchester #8366 úgy gondolod ,hogy az eddig góllövésben gyengélkedő villa 3at is lő a citynek?
sztem iksz lesz és jó lesz az első megérzésed :) -
#8365 nem rossz csapat a Gais, szép eredményei vannak az elmúlt hetekből, de azért idegenben nem ártana kikapniuk egy csapattól akik még szeretnének svéd bajnokok lenni... túl egyszerűen nézett ki ez a meccs, az 1,55x szorzójával, valószínű hogy ez lesz a vesztem. -
#8364 -
geo91 #8363 :DDDDDDDDDDDDDDD -
geo91 #8362 elég ciki hogy nem bírnak a gais-al... mondjuk a gais verte már a helsingborg-ot is nemrég! -
#8361 akkor el sem merem képzelni mit rendeztél volna le tegnap, ha te rakod azt a szelvényt, amit én. -
#8360 mérges vagyok, mert nem sokon múlt
sose volt még ekkora nyertes odds-om -
#8359 várjál még azzal, Göteborg még szerencsétlenkedik, és 20 perc van vissza.. -
Dean Winchester #8358 a góllövésben gyengélkedő villa 3at ver a citynek? :D
am sztem is iksz lesz szal a szeló jönni fog :P -
#8357 ez a rinya ügye most nem komoly? mert ha igen, akkor vagy 1 hete kezdtél fogadni, vagy valami nincs rendben -
#8356 500 -> 5000. pont 10x oddsz :) csaj mondta is hogy jól kiszámoltam :) -
#8355 most meg hogy hazaértem, úgy vagyok a City meccsel hogy 3-1-re nyer a Villa :) -
a szelóm -
mikiking #8353 Valerenga meglesz, Goteborg eddig X , City meg X lesz szerintem is .. És milyen tétben tettél + mennyi a nyerhető összeg ? -
#8352 Valerenga,Göteborg,Aston-CityX. kis laza poénos ezis.. volt 20 perc vonatig, beugrottam a lottózóba úgy hogy fogalmam sem volt mit akarok tenni :) -
mikiking #8351 Melyikeket ? -
geo91 #8350 eddig én sem, de a spanyolok engem meggyőztek a csoportjukban mutatott teljesítményükkel. így jártam. :D
-
#8349 meg a Valerenga is 3-1-re mostmár, raktam énis 3 meccset mára... -
#8348 nekem nem érte volna meg 1,5(!)-ért megkockáztatni egy spanyol-olasz rangadót, de ti tudjátok. U20-ra fogadni óriási lutri. -
#8347 Odense legalább vezet. -
Dean Winchester #8346 spanyolokban?
csak mert gólt sem kapva lettek csoport elsők
ellenben olaszok
nehézkesen a csoport 3 lett!
körülbelül ennyi :)