211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Azon szerintem nyer a Devils.
  • Matthew Prosac
    Most néztem a szerdát... hát tényleg nincs semmi. Gyakorlatilag a szombati válogatott meccsekig nemigen lesz... Ha valamit össze tudok dobni a holnapi és holnaputáni meccsekből akkor beírom.. De nemhinném.
  • Dean Winchester
    rangersen gondolkoztam :D (ikszre)
    tavaly kb 7szer raktam hoki döntetlenre és 5* jött is :)
    De csak akkor raktam meg ikszre ha 1es kötésbe volt és most a rangers abban van.
    kivi vok mi lesz a vége :)
  • Dean Winchester
    de szerdára ti láttok valamit? mert én semmit :S semmi válogatott vagy valami.
    spanyol kupa meg életveszély.
    na nemtom mi lesz de max 200 ft és kész (habár a mai spanyol utan megfogadtam u20ra nemteszek :)
    igaz a magyarok vereségekor honduras ellen is megfogadtan :S

na jóccakát mindenkinek =)
  • Shep
    Egyébként ha mindenáron tenni akarsz valamit holnapra akkor rakd meg hajnalra a Vancouvert 1-be. (NHL)
  • geo91
    na halljuk
  • Matthew Prosac
    Dean. szerintem ne erőltessük a holnapot. Rádbízom.. Én már a szerdára koncentrálok..
    Holnap legalább szívből szoríthatok a fiúknak, és meglesz a napi adrenalin is miattuk :)
  • geo91
    ottapont
  • Shep
    Szerintem erre ne tegyél egy lyukas garast sem.
  • Dean Winchester
    a cork 2 döntetlent játszott mert a dundalktól kikapott ! De valóban igy meg veszélyes a döntetlenre tenni :S lehet akkor vendég lesz?

na oké akkor vagy a kombit teszem meg,vagypedig ezt

130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
    134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
    141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
    Eredő odds: 11.70450
    Tét: 200 Ft

Várható nyeremény: 2340 Ft
  • geo91
    szerintem holnap inkább nem is játszom :DD jobban járok
  • Dean Winchester
    egy poén 200 ft-ot se ér meg?:P

szorzók.:
    a patrickra meg nemtom mit tegyek :S hazai vagy vendég :(
    St. Patrick's - Sligo ***H-2.08***D-3.10***V-2.90
    ---
    130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
    134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
    141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
    162 Cork City - Derry City D 3.10
    Eredő odds: 36.28395

mivel lehet tenni,hogy mi megyünk tovább így gondoltam jobban járok ezzel (hiszen így a döntetlen is megfelő eredmény.

szóval ezt 4/3 ba - 100 ft alaptéttel = 400 ft-os szelvénnyel
    min nyeremény 1000 ft
    max nyeremény 6220 ft
  • Matthew Prosac
    Cork-kal egyetértek, többi passz.
  • Matthew Prosac
    ha Tomas Necid ott lenne a cseheknél (de -ha jól tudom- nem engedte el a CSKA Moscow) holnap tuti megraknám őket... ez a meccs így kiesett, az én szememben még mindig bármi lehet ott. Ghána elgondolkoztat, de akárcsak a spanyolok, ők is ugyanarra a sorsra juthatnak. ez az angol Tropy egy hülyeség, nem is rakok rá, így aztán arra jutottam, hogy nem kell minden másnap nyerni: várom a szerdát, holnapra nincsenek tippjeim, mert szarok a meccsek.
  • Shep
    Na ehhez mit szóltok holnapra?
    DPMM FC v Sengkang Punggol FC
    DPMM FC 1.95

Tamworth v York
    Tamworth 2.50

Cork City v Derry City
    1 or X 1.34

St. Patrick's Athletic v Sligo Rovers
    1 or X 1.29
  • Matthew Prosac
    az a Johnstone's Paint Trophy csak púp a hátukon - kivétel nélkül mindegyik csapatnak. a győztest alig díjazzák, presztízse nincs. kb olyan mintha barátságos meccsek lennének. mégis miket tippeljek rá? szívem szerint nem raknék belőle egyet se :)
  • geo91
  • Matthew Prosac
    "úristen akkor majnem mégtöbbet nyertél :DD (6255 ft-ot)"

én inkább úgy látom a dolgokat, hogy mivel a spartát már törölték és nem volt kedvem mást beírni a helyére (tényleg mondtam is neki hogy "akkor hagyjuk, nem rakok semmit", gyakorlatilag a csaj vett rá, így inkább nyertem 4500-at a 0 Ft helyett xD))
  • Matthew Prosac
    cork city meg egymás után 3x döntetlent játszott a bajnokságban, negyedszer is azt fognak? a mi meccsünk (Hun-Cze) abszolút 3esélyes, de inkább a csehek felé billen a mérleg. Ghána és Egyiptom valóban esélyesebb, de ma már mondtam hogy U20-as meccseket rakni necc. szorzók hogy vannak?
  • Dean Winchester
    úristen akkor majnem mégtöbbet nyertél :DD
    (6255 ft-ot)

majd véleményezd már amit beírtam (#8443 ),hogy melyik amelyik szerinted necces :)
    mert ezek közül próbálok választani.
  • Shep
    Na most, hogy már mindenki boldog, szurkoljatok ti is a Minnesotának, hagy jöjjön a 13-as szorzó.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én is meghúznám már szívesen. (a kést a torkán)
  • Burdi
    huh, most lesznek majd válogatott meccsek is.
    ahogy látom jók a szorzók:)

grt a nyerteseknek:D
  • Dean Winchester
    Cork City - Derry City döntetlen de csak mert a cork régen ikszelt
    a derry meg nincs rossz paszban,tehát annyira nem gáz csapat,hogy vereséget szenvedjen a corktól! (am elsőnek hazait gondoltam,de aztán rájöttem,hogy ez iksz lesz.)

St. Patricks - Sligo
    itt hazait várok,de a patrick nincs olyan formában mint amilyen volt tavaly.Azaz egy vendég siker is benne van a pakliban.

U20Ghána - U20Dél-Afrika
    Osei eddig mindegyik meccsén gólt lőtt

Az U20-as ghánai válogatott kiválóan szerepel a vb-n, 7 pontjával csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé, ahol a magyarok által 4-0-ra legyőzött Dél-Afrikával mérkőznek meg.

A ghánai fiatalok szemmel láthatóan kirobbanó erőben vannak, és többségük 180-190 centiméter magas. A gárda azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az esélyesebbnek tartott Angliát 4-0-ra lemosta a pályáról! Az együttes legeredményesebb csatára a 18 esztendős Ransford Osei, akit valószínűleg nem sokáig lesz a Twente játékosa. Dél-Afrika meglehetősen hektikus teljesítményt nyújt eddig a vb-n: ellenünk 4-0-ra kikaptak, viszont Hondurast 2-0-ra legyőzték. A keretben gyors és technikás futballisták szerepelnek, de a ghánai fiatalok sokkal erősebb testfelépítésűek, ami a párharcoknál és a fejeseknél is rengeteget számít.

Magyarország U20 - Csehország U20
    megverjük a cseheket!
    a kezdeti nehézségek után sikerülni fog a bravúr!

Egyiptom U20 - Costa Rica U20
    hazai lesz tuti!

Ghána U20 - Dél-Afrika U20
    itt meg azért mondom,hogy döntetlen mert ma (az egyetlen meccsen) és a holnapi 3ból egyiken sem fog döntetlen születni így nem maradt más lehetőség mint az,hogy ez a két csapat egymással nem fog tudni elbánni rendes játékidőben
  • Matthew Prosac
    17:50-re értem a délibe, 18.23kor ment a vonatom, úgyhogy igazából nem is csak 1-2 percem volt... ott lenn van az a lottózó, gondoltam benézek, megnézem milyen meccsek lesznek ma. csajnak mondtam is "nemtudom mit rakok mára, lehet hogy semmit"... aztán kitöltöttem egy szelvényt, megraktam a Göteborgot, a Man.City X-et és a Spartát.." odaadtam de mondta hogy már a Spartát törölték (és valóban, 17.15ig lehetett rá fogadni). Mondom neki akkor hagyjuk nem rakok semmit. Mondja ő: Írjál be helyette mást.. Mondom legyen.. Valerenga hazaira beikszel, odaadom neki, feladva. Gyakorlatilag ő vett rá, lehet adok neki jutalékot. xDDD
    Ez a színtiszta igazság, bíró úr!
  • geo91
    lesz egy rakás Johnstone's Paint Trophy, ki kéne ott szagolni pár meglepetést :)
  • geo91
    hozzám is egy pár körre.
  • zaki
    nem lesz semmi meccs a 7közben, csak u20vb, meg 1-2 kupameccs :(
    viszont 3.55-ös szorzónk lesz holnap a csehek ellen. lehet meg kéne rakni
  • jAsOn VoOrHeEs
    Fortuna kisasszonyt átküldhetnéd már hozzám. :)
  • Dean Winchester
    van pár perc időd a vonat előtt bemenni a lottózóba :D csak úgy kitöltesz egy poénszelót ami be is jön :D (hazajössz akkor 3-1et érzel) olyan fura :P
    megmondtam délután,hogy tesódnak részvétem mert tuti nem fog nyerni ,hálisten igazam lett..

burdi.:
    ja tippmix és én személy szerint sportingbet meg expekt (néha napján)

• Matthew Prosac
    még nem néztem a holnapi kínálatot. igazából a mait is csak a lottózóban láttam először :) ja és ma is 5 perccel zárás előtt mentem, igaz ma pesten adtam fel, már ismer a csaj, ma meg is vártam a zárást hogy együtt menjünk vonatra :)
  • Dean Winchester
    csak ketten vagyunk :Ddd
    na nézem a holnapi kínálatot :)
    az tuti,hogy a magyarokat minden valószínűség szerint megrakom..
  • Burdi
    mindenki tippmixen nyomja?
    vagy merrefele?:D
  • Matthew Prosac
    gratulálok és kösz a gratulációt (mindenkinek) :) ne legyél már türelmetlen gratuláltam volna!!! csak közben leugrottam a fényképezőgépért hogy lefényképezzem de le van merülve benne az elem. szóval csak írásban:

64 Valerenga - Viking St. H 2,15 (3-1)
    70 Göteborg - GAIS H 1,5 (2-1)
    88 Aston Villa - Man.City X 3,1 (1-1)

tét: 500 huf, nyeremény: 5000 huf
  • zaki
    te is nyertél? akkor neked is grat, meg mindenki aki kaszált
  • Dean Winchester
    5/4be akartam tenni,de megnéztem mit fizetne az 5/3as kombi.
    Láttam,hogy ha 2őt bukok akkor is minimum a pénzem visszajön így erre esett a választásom :D
    csak mondom bánom picit mert a tours ikszet éreztem :S
    és azt kellett volna a benfica helyett tenni :S
  • geo91
    holnapra tudsz vmit?
  • geo91
    grat!
  • Dean Winchester
    ja vazze én meg nézem a meccset 94.min mondom nehogy már itt a végén kapjunk egy gólt azt bukok én is :S

KÖssz,hogy nekem is gratuláltál :S
    Igaz én nem nyertem annyit,de a szeló árának több mint duplája jött vissza.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hanyadik ilyen szelvényem már Istenem...