211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    10 nap múlva?
    diákhitel + ösztöndíj kombó?
  • Matthew Prosac
    Ügye azt tudod hogy a tippmix/max kínálata és szorzói a normális netes fogadóirodáékhoz képest ..khm..lófasz..khm..
    A tippmix hobbynak jó, és arra, hogyha elmész egy lottózó mellett, pár száz forinttal a zsebedben.
    Komoly embereknek, akik pénzt is akarnak látni/keresni (esetleg ebből megélni) hosszabb távon, a tippmix nem alternatíva!
  • MaSzKa
    de a tippmix szinte ugyanaz

a neten is lehet tippmixelni
  • Matthew Prosac
    a tippmix tényleg csak hobbinak jó, de netes sportfogadásból simán meg lehet élni..
  • MaSzKa
    a lottón barátom csak mínuszba lehet menni az 100%
  • geo91
    hát én annyit fűnék hozzá a nagy pénzben való játékhoz, hogy aki sokat akar nyerni menjen lottózni inkább... a tippmix maximum hobbinak jó, hacsak vki nincs beavatva a futballmaffiába.
  • MaSzKa
    privátot írtam neked inkább
  • Matthew Prosac
    akkor honnan van 100ezred fogadni? komplett fizu megy fel egy-egy meccsre aztán 29 nap zsíroskenyér kefírrel ?
  • MaSzKa
    "feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő?"

itt ahol lakok (szegény környék) én voltam az első ilyen marha aki ennyi pénzt rakott

ezért kaptam ajándékba egy TippMix-es Digitális rádiólejátszót, elemmel, stereó fülhallgatóval (eladtam később hawernak 500Ft-ért)
  • MaSzKa
    nagyon rosszul gondolod

írtam már én nem hobbyból játszok sajnos

csóróbb vagyok, mint gondolnád :(

• MaSzKa
    az összes szelvény tétjét összeszámolnánk
    és amit raktam a neten
    akkor simán lenne 1 milka
  • Matthew Prosac
    ha volt 100 ezred fogadni, akkor azért annyira nem a seggeden veszed a levegőt (= nem vagy csóró) ha jól sejtem. azt áruld már el, mert leginkább erre vagyok kíváncsi, hogy amikor feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő? nem kérdeznek v mondanak valamit? általában elég nyitottak és beszédesek, nincs valami jó dumájuk ilyenkor? :)
  • geo91
    ja igaz, a dátumot nem néztem. csak a 0-0ás meccs ugrott be elsőre
  • Matthew Prosac
    1-1 lett
  • MaSzKa
    de én nem vagyok foci mester, mint te
    viszont a pénz kellett volna
  • MaSzKa
    ez kb van 50-100 szelvény
  • MaSzKa
    amire akartam akkor fogadni
    azt elcsesztem, mert nem tudtam neten tölteni a tippmix-re

bementem a postára és ezt találtam ki 2perc alatt :(
  • Matthew Prosac
    Villareal - Arsenal 50e-el hazaira és vendégre is?
    nem értem a logikát... felrakni 100e-t azért hogy nyerj 26e-t? soha...
  • geo91
    ejj... és az az arsenal meccs 0-0 lett ha jól emlékszem... :SS
  • MaSzKa
    ez csak év elején fogadtam:
    rengeteg szelvény remélem látszik a képeken
    volt mikor 1 meccsen 100eft-ot buktam :(

• Matthew Prosac
    na találtam egy excelfile-t a 2007-2008as bwin egyenlegről, de ez csak a bwin, emellett tippmix ugyanúgy ment (volt amikor nem volt számlán pénzem csak kp a zsebemben).. pirossal a beutalás, zölddel a kiutalás, alul az összesítés.

• Matthew Prosac
    cáfolom. bőven pluszban vagyok, de hogy mennyivel azt nagyon nehéz lenne kiderítenem... bwines időszakomban vezettem rendszeresen "könyvelést", annak megvan valahol az excel fájlja.. csak azokra tudok hagyatkozni. egyekbént kb 8 éve fogadok ebből az első másfél év volt minuszos, kb 20-30e (mert mindig csak kis tételben fogadtam), a többi év pluszos, és évente egy jó 200-300e plusszal lehet kb számolni, de ebbe már beletartozik a pókerrel keresett összeg is.
  • Shep
    Hát a 100e 1,1-re az szerintem több mint sok kockázat, de már leírtam ,hogy kemény vagy, hogy így tolod.
  • Shep
    Mielőtt valaki félre értené, arra célzok ,hogy ő is kitapasztalta a kis szorzóra nem rakunk, mit kötünk, mire kell figyelni és gondolom közben is játszott és nem a szomszéd kárán tanult, és így aztán pár ezres biztos elfolyt.
  • MaSzKa
    én könyvelem mindig
    -mínusz 200eft-ból jutottam fél év alatt +40eft-ba

de sokat kockáztattam
  • Matthew Prosac
    10 nap múlva nagyobb tételhez jutok, meglátjuk mit hozok majd ki belőle..
  • Shep
    Azért szerintem mire ide eljutott nem kevés pénze bánta, ki tudja lehet még mindig - os összességében :)

Tényleg amúgy ki hogy áll mindent össze vetve?
  • MaSzKa
    nagyobb tétbe kéne fogadnod már milliómos lennél

felveszlek munkára a cégemhez :D

(nincs cégem)
  • Shep
    Szerintem biztosabbak, mint az európai meccsek, de lehet csak nekem van szerencsém velük.
  • geo91
    hmm... nem is rosszak.
  • geo91
    akkó le vagy tojva
  • Matthew Prosac
    139 U20 Magyaro - U20 Csehország Félidő X (1,99x)
    136 U20 Egyiptom - U20 Costa Rica 4vTöbbGól V (2,66x)

ezek még talán jöhetnek is, csak még rakni kellene mellé legalább 2 meccset.. csak nem tudom mit
  • zaki
    nincs
  • Matthew Prosac
    Celta meglehetősen veszélyes, mióta kiestek én számtalanszor raktam rájuk poénszelvényen és 6ból 4x elvitték a szelómat... Egy idő után leszoktam arról hogy megtegyem őket. 200 forintos szelvénynél többet nem érnek meg
  • geo91
    akkor hagyjuk :D köszi
  • geo91
    kivéve az u20as meccset persze, mert az alapból felejtős :D
  • Matthew Prosac
    mióta tavaly súlyos ezreket buktam a Riveren (a bajnokság végeztével az utolsó helyen zárt, link) azóta nemszeretek dél-amerikai meccsekre rakni, ezen kívül nem is vagyok annyira képben velük kapcsolatban..
  • geo91
    nem is hülyeség. érveid vannak a tippjeid mellett? :D
  • zaki
    Gyirmót - Kaposvár V 2.4
    U20Brazília - U20Uruguay H 1.73
    Girona - Celta Vigo V 2.9

szerdára lehet megteszem
  • geo91
    argentin és brazil bajnokság mennyire megbízható? mert az is lesz a héten.