211988
-
#8506 10 nap múlva?
diákhitel + ösztöndíj kombó? -
#8505 Ügye azt tudod hogy a tippmix/max kínálata és szorzói a normális netes fogadóirodáékhoz képest ..khm..lófasz..khm..
A tippmix hobbynak jó, és arra, hogyha elmész egy lottózó mellett, pár száz forinttal a zsebedben.
Komoly embereknek, akik pénzt is akarnak látni/keresni (esetleg ebből megélni) hosszabb távon, a tippmix nem alternatíva! -
#8504 de a tippmix szinte ugyanaz
a neten is lehet tippmixelni -
#8503 a tippmix tényleg csak hobbinak jó, de netes sportfogadásból simán meg lehet élni.. -
#8502 a lottón barátom csak mínuszba lehet menni az 100% -
geo91 #8501 hát én annyit fűnék hozzá a nagy pénzben való játékhoz, hogy aki sokat akar nyerni menjen lottózni inkább... a tippmix maximum hobbinak jó, hacsak vki nincs beavatva a futballmaffiába. -
#8500 privátot írtam neked inkább -
#8499 akkor honnan van 100ezred fogadni? komplett fizu megy fel egy-egy meccsre aztán 29 nap zsíroskenyér kefírrel ? -
#8498 "feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő?"
itt ahol lakok (szegény környék) én voltam az első ilyen marha aki ennyi pénzt rakott
ezért kaptam ajándékba egy TippMix-es Digitális rádiólejátszót, elemmel, stereó fülhallgatóval (eladtam később hawernak 500Ft-ért) -
#8497 nagyon rosszul gondolod
írtam már én nem hobbyból játszok sajnos
csóróbb vagyok, mint gondolnád :(
-
#8496 az összes szelvény tétjét összeszámolnánk
és amit raktam a neten
akkor simán lenne 1 milka -
#8495 ha volt 100 ezred fogadni, akkor azért annyira nem a seggeden veszed a levegőt (= nem vagy csóró) ha jól sejtem. azt áruld már el, mert leginkább erre vagyok kíváncsi, hogy amikor feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő? nem kérdeznek v mondanak valamit? általában elég nyitottak és beszédesek, nincs valami jó dumájuk ilyenkor? :) -
geo91 #8494 ja igaz, a dátumot nem néztem. csak a 0-0ás meccs ugrott be elsőre -
#8493 1-1 lett -
#8492 de én nem vagyok foci mester, mint te
viszont a pénz kellett volna -
#8491 ez kb van 50-100 szelvény -
#8490 amire akartam akkor fogadni
azt elcsesztem, mert nem tudtam neten tölteni a tippmix-re
bementem a postára és ezt találtam ki 2perc alatt :( -
#8489 Villareal - Arsenal 50e-el hazaira és vendégre is?
nem értem a logikát... felrakni 100e-t azért hogy nyerj 26e-t? soha... -
geo91 #8488 ejj... és az az arsenal meccs 0-0 lett ha jól emlékszem... :SS -
#8487 ez csak év elején fogadtam:
rengeteg szelvény remélem látszik a képeken
volt mikor 1 meccsen 100eft-ot buktam :(
-
#8486 na találtam egy excelfile-t a 2007-2008as bwin egyenlegről, de ez csak a bwin, emellett tippmix ugyanúgy ment (volt amikor nem volt számlán pénzem csak kp a zsebemben).. pirossal a beutalás, zölddel a kiutalás, alul az összesítés.
-
#8485 cáfolom. bőven pluszban vagyok, de hogy mennyivel azt nagyon nehéz lenne kiderítenem... bwines időszakomban vezettem rendszeresen "könyvelést", annak megvan valahol az excel fájlja.. csak azokra tudok hagyatkozni. egyekbént kb 8 éve fogadok ebből az első másfél év volt minuszos, kb 20-30e (mert mindig csak kis tételben fogadtam), a többi év pluszos, és évente egy jó 200-300e plusszal lehet kb számolni, de ebbe már beletartozik a pókerrel keresett összeg is. -
#8484 Hát a 100e 1,1-re az szerintem több mint sok kockázat, de már leírtam ,hogy kemény vagy, hogy így tolod. -
#8483 Mielőtt valaki félre értené, arra célzok ,hogy ő is kitapasztalta a kis szorzóra nem rakunk, mit kötünk, mire kell figyelni és gondolom közben is játszott és nem a szomszéd kárán tanult, és így aztán pár ezres biztos elfolyt. -
#8482 én könyvelem mindig
-mínusz 200eft-ból jutottam fél év alatt +40eft-ba
de sokat kockáztattam -
#8481 10 nap múlva nagyobb tételhez jutok, meglátjuk mit hozok majd ki belőle.. -
#8480 Azért szerintem mire ide eljutott nem kevés pénze bánta, ki tudja lehet még mindig - os összességében :)
Tényleg amúgy ki hogy áll mindent össze vetve? -
#8479 nagyobb tétbe kéne fogadnod már milliómos lennél
felveszlek munkára a cégemhez :D
(nincs cégem) -
#8478 Szerintem biztosabbak, mint az európai meccsek, de lehet csak nekem van szerencsém velük. -
geo91 #8477 hmm... nem is rosszak. -
geo91 #8476 akkó le vagy tojva -
#8475 139 U20 Magyaro - U20 Csehország Félidő X (1,99x)
136 U20 Egyiptom - U20 Costa Rica 4vTöbbGól V (2,66x)
ezek még talán jöhetnek is, csak még rakni kellene mellé legalább 2 meccset.. csak nem tudom mit -
#8474 nincs -
#8473 Celta meglehetősen veszélyes, mióta kiestek én számtalanszor raktam rájuk poénszelvényen és 6ból 4x elvitték a szelómat... Egy idő után leszoktam arról hogy megtegyem őket. 200 forintos szelvénynél többet nem érnek meg -
geo91 #8472 akkor hagyjuk :D köszi -
geo91 #8471 kivéve az u20as meccset persze, mert az alapból felejtős :D -
#8470 mióta tavaly súlyos ezreket buktam a Riveren (a bajnokság végeztével az utolsó helyen zárt, link) azóta nemszeretek dél-amerikai meccsekre rakni, ezen kívül nem is vagyok annyira képben velük kapcsolatban.. -
geo91 #8469 nem is hülyeség. érveid vannak a tippjeid mellett? :D -
#8468 Gyirmót - Kaposvár V 2.4
U20Brazília - U20Uruguay H 1.73
Girona - Celta Vigo V 2.9
szerdára lehet megteszem -
geo91 #8467 argentin és brazil bajnokság mennyire megbízható? mert az is lesz a héten.