211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Akkor csak a te kedvedért :)

Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 2 20-23
    Chicago Bears - Detroit Lions 1 48-24
    Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 1 37-17
    Denver Broncos - Dallas Cowboys 1 17-10
    Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1 30-23

szorzó 12,98

Igen nyertem vele.
  • Dean Winchester
    na egy mai összehasonlítás :D

U20Egyiptom - U20Costa Rica
    H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
    1.45*******3.80*****6.25 ----> sportingbet

U20Ghána - U20Dél-Afrika
    H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
    1.45********3.75****6.50 ----> sportingbet

U20Magyarország - U20Csehország
    H-3.30***D-3.25***V-2.00 ----> tippmix
    3.10 ******3.20***2.10 ----> sportingbet

azért érdekes,tippmaxon a magyarok nincsenek ott pedig ugye magyarok vagyunk :D szóval alap lenne,hogy ott legyenek :(
  • Golyo69
    remélem nem :D nah most megyerk melózni már estére raktam is két szelvényt majd...:D:D

este majd re.:D
  • Matthew Prosac
    persze, ha aranykártyás vagy.
    meg 100.000 forintnál. ez a kettő elég ritkán érvényesül egy embernél.
  • Shep
    Figyelj mit nem értettek, magyarul írják le. Befizetsz 5000-t kapsz rá még 5-t akkor veheted ki ha megforgattad az (5000+5000)*3 (eredményt nem írok, mindenki ki tudja számolni) Az, hogy te ezt 1 szelvényre teszed fel ,vagy 200 Ft-onként x szelvényen az teljesen mindegy, a lényeg a minimum 2-es szorzó.
  • MaSzKa
    :(
  • MaSzKa
    3) tippmaxon is vannak bónuszok?

M-Com: T-Mobile aranykártyás vagy akkor 100eft-nál 14200ft kerül a telefonszámládra, amit akárhogy eltelefonálhastsz
    emeltdíjas sms-t küldhetsz belőle, játszhatsz(Fekete-Fehét- Igen -Nem et Mikivel a reteklubon :D)
  • Láma!
    egy hét alatt elbukod...:D
    de szurkolok:D
  • Golyo69
    feltöltöttem 5000 et....majd szólok hogy mizu:D
  • Láma!
    minek roulettezel???:D
  • Golyo69
    jaja én is arra gondoltam amire te...:D

én nemtom..de majd meglássuk :D
  • Shep
    Szerinted miért zöldítem?
    Te meg a szorzóval hülyeséget beszélsz, 90%-a jobb a szorzóknak a neten az, hogy te véletlenül találtál ilyen apró szorzós vackot kit érdekel, tegnap amit Dean rakott 500-al abból a mixen nyerhetett volna 18-at neten meg 21-et azért elég durva nem?
  • MaSzKa
    nem is olyan régen volt még tippmax a lottózóban is

nekem eddig ez a tapasztalatom:

tippmix: erős bukási arány
    tippmax: itt nyerőben vagyok :D
    bwin: erős bukási arány
  • Láma!
    biztos ez??
    nem azt jelenti hogy annyi értékben kell fogadnod?
  • Dean Winchester
    tegnap rouletten buktam 32 ft-ot :(
  • Golyo69
    nem csak a bonusnál legalább 2 es szorzókra kell rakni

Csak azon egyéni fogadások, valamint kombinált fogadások érvényesek, amelyek legalább 2,0-es nyereményszorzóval lettek megkötve.
  • Matthew Prosac
    1) tippmaxon lehet rakni horvát/bolgár/lett/észt/litván/üzbég,etc.. bajnoki meccsekre?
    2) tippmaxon is van egy mérkőzéssel kapcsolatban legalább 8-10 fogadási lehetőség?
    3) tippmaxon is vannak bónuszok?

az élőfogadás ugyanolyan mint a nem-élő: Aki ügyes, az nyer az élőfogadáson is, aki meg balpék, az veszít azon is. Ennyi. A szorzók pedig a legtöbb netes fogadási irodánál bőven jobbak mint a tippmix/max-nál és most ne 0,02, azaz két századról beszélgessünk.
  • Dean Winchester
    sporetingbeten is 1000 ft-ot is kivehetsz :D igaz kb 2 nap mire a számládra kerül a pénz (érts be és ki egyaránt)

de tippmax tényleg jó!
    azt nem értem az szrtnél miért nem akarják a tippmaxot átnyomni papíros formára mint a tippmix (sztem simán megérné-na meg tippmaxon érdekes szinte mindenre lehet egyedül fogadni nincs kötés(ha van akkor ritkán)
  • MaSzKa
    igen
    de 1perc alatt tudok tölteni rá

már 500ft-ot is ki lehet venni egyből (nem kell személyit fénymásolgatni stb.)
    másnapra rajta van a számládon

és idáig lehetett névtelenül is játszani
  • Dean Winchester
    :(

néztem lent villareal hazai vagy vendégre 50-50et felraktál na ez nagy szivacs ha pont a 3.eredmény jön be :S
  • MaSzKa
    nyertél vagy akkor miért zöld?

csak akkor zöldítsd ha már nyertél biztzosan
  • MaSzKa
    hát ebbe simán vitatkoznék

mikor a bwin-en 1.08-as odds volt a Barcára akkor a tippmaxon 1.10x

és megfigyeltem szinte mindig jobb a tippmax

igaz 3-4x annyi eseményre lehet fogadni bwinen
    és előfogadás is van (hogy még többen bukják a pénzt)
  • Dean Winchester
    bet at home-nál 2szeres a min szorzó?? :|
  • Dean Winchester
    na igen :)
    ez úgy jöhet ki,hogy például 2500 a befizetettt meg 2500 a bonusz = 5000 ft.
    5000el megraksz egy döntetlent ami 3szoros szorzó!
    igy megjön a 15.000 ft
    ez azt jelenti,hogy a 15.000 ftból ha játszol aztán már felveheted az összeget mivel megforgattad 3szorosan :)
  • MaSzKa

tegnapi szelóm

érdekes, hogy a tutti se jött be
  • Shep
    Ja és a minimum 2-es szorzót ne felejtsd el!
  • Láma!
    ha pl befizetsz 2500-at a bonusz ehhez 2500, akkor majd scak ugy veheted ki, ha elötte legalább (2500+2500)*3=15.000ft értékben fogadsz...
  • Golyo69
    hi mindenki! a bet-at-homre töltött fel vki mostanban??
    a bónus miatt kérdezem....vannak ugye feltételei....és az egyiket nem naon értem vagyi értem csak mindegy hosszú :D

"A befizetett összeget és a bónuszt együttesen háromszor kell megforgatnia. Ez azt jelenti, hogy csak abban az esetben igényelhet kifizetést, ha a befizetett összeg és a bónusz összegének háromszorosát már megtette."

• Matthew Prosac
    well done pal grat!
  • kraawz
    egyik haverom nagy teniszes, bwinen 20k-ból csinált 200k-t , igaz, utána hülye volt és elbaszta az egészet. Most nekem viszont jól jött, tegnapi Villa-Cityt X-re megraktam 3.3-ass szorzóval és bejött, ez meg a mai. Talán még a tenisz valamivel biztosabb is, mint a foci :)

• Shep
    Neten már csak azért is jobb fogadni, mert feltoltál valamennyit és tudod, hogy ennyi van ebből gazdálkodhatsz, míg tippmixen mész és Háá itt egy lottózó na csak fel kelleni valamit, pedig lehet, hogy egész héten csak buktál, de mégis erőlteted. Mondjuk jó netre is fele lehet tolni megint lóvét, de akkor is, egy kicsivel több időd van átgondolni, hogy akarsz e megint pénzt áldozni. Valamint a legtöbb irodánál be lehet állítani fogadási limitet amivel önmagadat korlátozhatod, hogy ne ess a ló túloldalára. Mondjuk szerintem sportfogadni amúgy is csak úgy érdemes, ha elértél egy olyan értelmi szintre, ahol fel tudod azt fogni, hogy nem kell neked mindenáron minden nap fogadni, ha sokat buksz leállsz, ha sokat nyersz nem kezdesz el könnyelműsködni stb.
  • WuFraZselic
    net alatt értem bwin, sportingbet etc
  • WuFraZselic
    nem, jobb neten fogadni, mint tippmaxon (netes tippmix változat)
  • Burdi
    szval, most lehet akk félreértettem, de jobb rendesen fogadni mint neten sztetek?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ami pedig még igen fontos, hogy a minimum tét 20 Ft. :)
  • WuFraZselic
    nem beszélve arról, hogy ami tippmixen van listázva 250 esemény, abból jó, ha 60 fent van tippmaxon...
  • Shep
    Nem a nagy pénz nyerése a cél, hanem az ,hogy folyamatos, stabil biztos pénzhez juss ez meg csak jó szisztémával megy és nem az ilyen 100 meccset kötünk egybe, mert persze ki lehet hozni ezt is pluszra, de bizonytalan a dolog.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Normális netes irodákhoz viszonyítva viszont jóval alacsonyabb szorzókkal, finom kis kötésekkel, illetve igen kevés további fogadástípussal (gólszám, hendis fogadás, meg félidei eredmény, nagyjából itt ki is fújt). Míg például expekten egy meccshez akár 15 - de van, hogy jóval több - fogadástípus is tartozik. Jah és van live fogadás.
  • Shep
    Dean, bocs a Vancouver beégett, hát van ilyen :S
  • Shep
    Én az elejére értettem a mínuszt, nem összességében (ezek szerintem csak nem volt egyértelmű :))

Én egyébként 4 éve kezdtem egyből sportingbet 3000-el, azt elbuktam utána 7000 és azóta sose voltam mínuszban az összeg meg hát nem kevés.

Egyébként egy poén NFL szelvény mára, bár azért van benne ráció, de 1-2 húzós meccs van benne
    Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 2
    Chicago Bears - Detroit Lions 1
    Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 1
    Denver Broncos - Dallas Cowboys 1
    Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1