211988
-
Dean Winchester #8586 röviden? :D -
#8585 Nincsen hozzá darálótok? Azzal elég gyorsan megy. -
#8584 Hát azt nem fogom egy nyilvános fórumon elmondani, mivel elég sok energiát emésztett fel a kidolgozása és a többségnek ez a technika amúgy sem tetszene. Persze beírhatnám majd mire teszek, de a szisztéma nélkül értelmetlen mert, mint már korábban írtam az én szisztémáim hosszú távon biztosítanak mondhatni biztos bevételt. -
Dean Winchester #8583 ahhoz mindegyik iroda "logóját" összekell gyűjteni legkicsinyíteni majd összegyüjteni az azonosítokat..stb
időbe telik :)
megpróbálom majd kivitelezni (de most is a paradicsompaszirozás kellős közepén vagyok xD)
szal majd meglesz valahogy..
-
#8582 logokkal milesz? -
#8581 köszönöm :) -
adam127 #8580 Jó lett a banner, már ráfért a topikra!
-
#8579 mi a szisztémád NHL-re? :D -
#8578 Hát én már raktam 4 meccset és pluszban vagyok, de várom ,hogy beinduljanak és akkor játszhatom a szisztémámat, de ahhoz kell még pár meccs. -
#8577 nincs hari. a kiemelt betűket meg lehet hogy akkor más betűtípussal csinálom meg.. -
#8576 ha hokira fogadok, akkor az vagy orosz bajnokság vagy NHL :D
viszont NHL-be még nagyon az elején járnak, arra MÉG nem merek rakni :D -
Dean Winchester #8575 Matt azon kérdésekor,hogy mit szólt a lottózós amikor maszka befizettt 100 kilot eszembe jutot egy régi story.
Szóval az volt a helyzet,hogy volt 5000 Ft-om felesbe amiből kértem 50 mező 5ös játéktípusú kenót :D
Csak ennyit kérdezett.:
"bíztos??"
mondom igen bíztos :D
erre a néni.: " nem teheted ezt velem fiam "
de szépen nyomatta ki a gépi kenókat.
Mondanom sem kell eltelt egy kis idő mire 25 db szelvényt kinyomott a gép :D (egy szelvény 2 mező = 25*2=50)
ennyi lett volna a rövid story.
Azt nemtudom,hogy most a szelvények száma miatt csodálkozott vagy az összeg miatt :)
De sztem ha 100 kilot toltam volna fel anno akkor lehet nagyobbat sóhajtott volna :)
-
#8574 Gyanús nekem az a HIFK, túlságosan egyértelműnek tűnik, nem lepődnék meg ha csak hosszabbításban hoznák a meccset. -
#8573 na, ma 30 perc tanakodás után és tabellaelemzést követően ezt tettem:
HIFK - Jokerit H 1.93 (Finn hoki)
U20 Egypt - Costa Rica 1.fi H 1.95
U20 Magyar - Cseh 1. fi D 1.99
Northampton - Bournemouth H 2.4
Port Vale - Stockport H 2.43
300 > 13105
és egy 3/4 kombi
U20 Egypt - Costa Rica H 1.53
Leeds - Darlington 0-1 D 3.75
Waterford - Shelbourne H 2.28
Monaghan United - Finn Harps H 1.95
Max. nyeremény: 4.775 Ft -
Dean Winchester #8572 betéve..
a betűtípus valóban lehetne más (mert az F-et P-nek láttam :D
de egyébként meg nem rossz!
remélem nincs hari a vélemény miatt. -
#8571 hát ez tényleg marhabonyolult.. ránézek, elolvasom. ha olyan egyszerűt akarsz mint a facsiga, akkor a mostani állapotában a legmegfelelőbb számodra. -
#8570 én nem tudok
de olyan ránézel és egyből tudod mi kellene
olvashatobb betűkkel
ne ennyire cifra legyen, hanem 1xűbb -
#8569 akkor csinálj te. -
#8568 átekinthetetlen -
#8567 házigazdának FAQ csík:
-
donfeco #8566 sziasztok
ma raktam 1szelvényt:
HIFK-JOKERIT H
FARJESTAD- SÖDERTALJE V
ALBA VOLÁN - LJUBLJANA H
LANGNAU TIGERS - RAPPERSWIL V
VILLACH - JESSENICE H
Szerintetek van rá esély hogy bejön vagy sem
köszi előre is -
#8565 Milyen bunda, bunda nincs, nem is volt és nem is lesz. (ezt adagolják a népnek, közben meg áááááááááááááá) -
#8564 Hát ezért tényleg jó, szedem is ki az pénzem és holnaptól csak tipp mixezek. -
Dean Winchester #8563 és aki tippmax,tippmix,bwin,bat at home,sportingbet,expekt,interwettenen tolja azzal mi lesz?:Ddd
de ja tőlem lehet
#8556: -
#8562 meghalok tőled ember... 1-es kötésben a focisták simán fogadhatnak a saját csapatuk ellen (csak az adott meccsre fogadva) és "tehetnek is érte" hogy bejöjjön.. 5ös kötésben hiába bundázzák meg a saját meccsüket, ha még mellé 4 meccset is rakni kell. ahhoz már az kell hogy a másik 4 meccs is meg legyen bundázva és arról mindegyikőjük tudjon. világlik? -
#8561 azért jó a tippmix
ha pl bemész a benzinkútra, teszkúba akkor ott is fogadhatsz (készpénzzel csak itt leget) -
#8560 Így ok, de amúgy aki a bónuszokat nem tudja majdnem teljes egészében kiszedni az nagyon bamba (elnézést). -
-
#8558 Többek között ezért is szar a tipp mix (nem mintha nagyon fogadnék magyar meccsekre:)). Kösz. -
Dean Winchester #8557 mind1 hosszú :D
a bónuszról :)
2500 befizetéssel az egyenleg akkor 5000 ft
3 szor kell megforgatni ergo 15 ezer forintot kell eljátszani
azért irtam azt,hogy ha egyből megrakja az 5000 ft-ot teszem fel egy 3.00 ás szorzójú mérkőzésre akkor ugye nyer 15.000ft-ot
(mivel 5000 ft-ot eljátszott igy mostmár csak 10.000 ftot kell eljátszani ebből következik,hogy következő fogadás alkalmával teszem fel elbaszik 10.000 ft-ot akkor már érvényesül a szabály (mivel első körben eltolt 5000et majd a 10.000 et igy a háromszoros megforgatás érvényesült.
igy már 5000ft-ja van amit felvehet :)
és ha ebből nyer vmivel többet már jól is járt bőven :P
na lehet vmit szarul irtam azelőtt lehet ,sry.
-
#8556 na, nekiugrok mégegyszer a banner alatti részeknek. -
#8555 "bundabotrányok óta"
de hát 5ösével még könnyebb elbukni a pénzt -
#8554 grat (Y) -
#8553 hallod kéne kiraknod mindenkienk kis logokat
mint az ATI topicban a nick mellé
pl ki mivel nyomja
-
#8552 a magyar meccsek a bundabotrányok óta nem fogadhatóak 1-es kötésben, sőt egészen sokáig csak 5ös kötésben voltak fogadhatóak. asszem most magyar meccsre a minimum kötés a 3-as, mint előző hétvégén az UTE-FTC-re -
#8551 Kösz. Csak akkor zöldítem ha nyertem, de mivel az utolsó meccs ma hajnalban volt ma lett végleges. -
#8550 Te most miről beszélsz? -
#8549 grat hozzá -
Dean Winchester #8548 dede na :D jaja azt nem irtam hozzá,hogy a 15ezren felül ami lesz nyereményed azt veheted fel hiszen a 15-kt elkell tolnod :)
kicsit lehet bonyolultan írtam le..
-
#8547 én is a magyarokat kerestem