211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Atti12
    így teljesen logikus lenne, de mivel az angolokról van szó nem hiszem hogy bejön :) Hisz eddig 100% a teljesítményük, ilyen közel a végéhez már nemhiszem hogy elakarják ezt veszteni :D
  • mikiking
    egyebkent mit jelent ez a 3/4 ??? Mert itt nalunk szlovakiaba én Nike-be szoktam feladni....este 9 kor is még lehet feladni... Es nem vagyok otthon az ilyen dolgokban,meg hogy kombi meg ilyesmi
  • Láma!
    na kiprobálom a 3/4-et...

Finnország - Wales H
    Észtország - Bosznia és Hercegovina V
    Görögország - Lettország H
    Írország - Olaszország V

200 (800) -> 3800
  • Láma!
    na igen, de ettől függetlenül szerintem az oroszok pláne hogy Arsavin felépült, jobbak mint a németek.
  • Rockynhooo
    holnapra kéne lóvé így mára egy ilyen:

N. Davydenko - M. Cilic 1.38 H
    F. Verdasco - N. Djokovic 1.32 V
    Liberec - Mladá Boleslav 1.73 H
    R-N. Löwen Kronau - Kielce 1.02 H
    Horvátország - Katar 1.17 H
    Palmeiras - Avai 1.40 H

5.2.. nem sok valakinek még valami mára?:D bá ezek se tutik vágom ..
  • zaki
    ha pl 4/3as kombinált tippmixet adok fel, és mind a 4 bejön, és 400ftba játszottam, akkor 100, vagy 400fttal szorzódik az odds?
  • France men
    Az első szelvényed, egyik meccséhez egy apró megjegyzés (Oroszország - Németország H).

Németországban úgy tekintenek erre mint az év válogatott meccsére + Németország majd 100 éve nem kapott ki idegenben vb selejtezők alkalmával.
  • mikiking
    Russia - Germany X
    Ukraine - England 1
    Luxumbourg - Switzerland 2
    Estonia - Bosnia-Herzeg. 1
    Denmark - Sweden X
    Austria - Lithuania 1
    Czech Republic - Poland 1
    Greece - Latvia 1 vagy X
    Serbia - Romania X
    Slovakia - Slovenia 1
    Belgium - Turkey X vagy 2
    France - Faroe Islands 1
    Rep of Ireland - Italy 2
    Portugal - Hungary 1
  • Shep
    Kíváncsi lennék ti mit tippeltek ezekre!

Russia - Germany
    Ukraine - England
    Luxumbourg - Switzerland
    Estonia - Bosnia-Herzeg.
    Denmark - Sweden
    Austria - Lithuania
    Czech Republic - Poland
    Greece - Latvia
    Serbia - Romania
    Slovakia - Slovenia
    Belgium - Turkey
    France - Faroe Islands
    Rep of Ireland - Italy
    Portugal - Hungary

• Láma!
    Ukrajna - Anglia X
    Oroszország - Németország H
    Ciprus - Bulgária V
    Dánia - Svédország H
    Szlovákia - Szlovénia H
    200-> 16021

Ukrajna - Anglia (Dupla esély) 1/X
    Fehéroroszország - Kazahsztán H
    Ciprus - Bulgária V
    Csehország - Lengyelország H
    300 -> 1558
  • Láma!
    én biztosra veszem hogy az lesz amit irtál...

nem kell ahhoz poénszelvény, az angolok ki fognak kapni, szerintem.
  • Shep
    Hát én egy dologban vagyok biztos, hogy nem nyernek az angolok (aztán persze lehet, de ha tenni kellene én 1/x-et raknék)
  • Matthew Prosac
    egy poénszelvényt azé' megér a dolog :)
  • 9csöves9
    van benne logika,de Capellot teljesen hidegen hagyja,hogy bántak el az angolokkal.simán kinézem belőle,hogy mond egy ilyet:"akin észre veszem,hogy nem teszi oda magát teljesen,ugrik a vébé keretből"
  • Matthew Prosac
    na srácok van itt a hétvégi vb-selejtezőkkel kapcsolatban egy dolog, amihez kikérném a véleményetek:

Szombaton Ukrajna-Anglia mérkőzést játszanak. Az ukránoknak nyerni kell ez tiszta sor, az angoloknak nem. De van itt mégvalami. Jelenleg Horvátország a második, de ha most nyer Ukrajna, akkor nekik annyi, mert az ukránok az utolsó körben Andorrával játszanak, tehát 99% hogy ottragadnak a második helyen. Ez pedig talán annyira nem is fájna az angoloknak, mondhatni: visszanyalathatnák a fagyit. Mert ugye senkit nem kell emlékeztetnem arra, hogy a horvátok miként bántak el az angolokkal legutóbb, akik így lemaradtak. Nem azt mondom, hogy Capello és a srácok direkt veszíteni akarnak majd, de azt sem, hogy mindenáron győzni - ellentétben az ukránokkal. Ha az angolok kikapnak, azzal a jóeső érzéssel jönnek majd le a pályáról hogy ukrajnától idegenben nem szégyen, és nemutolsó sorban: megszivatták a horvátokat és elütötték őket a vb szereplés lehetőségétől! Szép kis bosszú lenne...
    Ukrajna szorzója 2,6. Elgondolkodtató.
  • zorros
    üdv,
    Érdekes mérkézőst találtam, véleményt kérnék

Cruzeiro v Goias 09/10/2009 02:00

goias "szerintem" sokkal esélyesebb, és majdnem 4x szorzó van rajta.
  • Shep
    GODOY CRUZ NEWELLS OLD BOYS X (1-1) (Hát ez is bejött :))
  • balintka
    Sajnállak sorstárs, nekem is ezen múlt... Mindegy mostmár, valakinek vannak mára tippjei?
  • Dean Winchester
    bazze komolyan mondom vicc ami a brazíli bajnokságban zajlik :S
    sao paolo 5 pontra van az első helytől , formában is van ellenben a coritiba a 15.hely körül tanyázak,idegenben förtelmesen szerepel erre persze hogy letud ikszelni :S
    na mind1 köszönhetem magamnak :S lekéstem a tutit erre tettem egy holos meccset persze,hogy nem nyertem :(
  • MaSzKa
    grat
  • Shep
    De, ezt a tippet kaptam, megtettem és be is jött :)
    Germany [U20] v Nigeria [U20] [[in Egypt, 1/8 Final]] 1 @ 1.75
    Zivanice v FK Jablonec 2 @ 1.25
    össz: 2,1
  • MaSzKa
    nagyon csendben vagytok most

milyen tutti meccs várható a hétvége fele?
  • Dean Winchester
    "mára úgy vélem,hogy az u20asok hozzák a papírformát azaz németo. és brazília nyerni fog! de hogy továbbmennek ez tuti!
    1,34 és 1,36 os szorzóért.
    venezuelára meg nemtudom mit lehetne tenni :)

szóval a két továbbjutás mellé még odateszem a hercules győzelmét és kész.
    A szeló így néz ki!
    185 U20Brazília (H) vagy U20Uruguay (V) jut tovább H 1.36
    193 U20Németország (H) vagy U20Nigéria (V) jut tovább H 1.34
    199 Hercules - Huesca H 1.73
    Eredő odds: 3.15275 "

ááá vazze és ilyenkor csinálom azt,hogy nem make el a lottózóba :S
    700al akartam megrakni (2100am lenne) és a maradék 1500at meg a két továbbjutásra az meg kb 2800 at hozott volna :S (majd 5 kilot kaszálhattam volna ma ha nem vok lusta :D

erre (a késésem miatt) megtettem sao paolo győzelmét(de csak mert 2.helyen áll 5 pontra az első helytől VS coritiba(aki naon szar - lsd cikket a meccsről)

szal most lehet izgulni még reggelig :D
  • Dean Winchester
    nekem is a sao paolo kell csak (mivel lekéstem a brazilokra való fogadási határidőt :@
  • balintka
    De:

Vác-Honvéd V
    u20Braz-u20Ururg. 1. fel. H
    u20Vene-u20EgyA. 1. fel. D
    u20Ném-u20Nigér ki jut tovább H
    Sao Paulo - Coritiba H

Légyszi aki későn fekvős szurkoljon, bár igaz 200-->3125 na de akkor is jól jönne, köszi.
  • Matthew Prosac
    én nem, majd talán holnap
  • MaSzKa
    ma nem fogadott senki?
  • Dean Winchester
    vagyis azt bánom,hogy a nyereményem nem raktam meg a németek és brazilok továbbjutására :S (most megduplázhattam volna :S
  • Dean Winchester
    Németo emberhátrányban de nyert és ezzel továbbjutott :D
    kár,hogy nem a győzelemre raktam :( (jó volt a szorzó)
  • Liszi
    németek midurvák voltak. nézte valaki?
  • Shep
    Azért házat ne tegyél rá :)
  • bnas06
    b+ és lőttek 1 gólt és megint helló szia...
  • Barnabyka
    szerintem V tuti nem lesz, a hazai csapat meg nemáll valami jól, és egymással eddig 4x játszottak(ennyiről találtam információt) és mindig döntetlen született.
  • bnas06
    azt mondjátok a németország-nigéria meccs mennyire biztos??
    ezek az eredmények maradhatnak a mostani meccseken és akkor fasza leszek:
    Brazília-Uruguay H
    Venezuela- UAE D
    Német-Nigéria H
    Pittsburg-Phoneix H
  • Dean Winchester
    de örülök,hogy lekéstem a mix feladást :S
    brazília 3-1re vezet :S pfff

na mind1 marad a német meg a hercules akkor :(
  • Dean Winchester
    Sao Paulo - Coritiba
    Marcelinho a Coritiba sztárja

A Hertha BSC egykori kiválósága 34 évesen is remek formában van, de ugyanez nem mondható el csapatáról, mely ma este a bajnokaspiráns Sao Paolo vendége lesz.

A Coritiba a 15. helyen tengődik a brazil bajnokságban, amiért főleg a védőket lehet hibáztatni (39 bekapott gól). Az együttes idegenben mindössze két meccset nyert meg a 13-ból, de azokat is gyenge riválisok ellen. Marcelinho 2001 és 2006 között a Hertha Berlin színeiben ontotta a gólokat, és kiváló húzás volt a vezetők részéről, hogy a Coritibához csábították. A Sao Paolo jelenleg a második helyen áll a brazil bajnokságban, és mindössze 5 ponttal van lemaradva a Palmeiras mögött. Ezt a hátrányt a hátralévő 11 fordulóban könnyedén le lehet dolgozni. A keretben mindössze egyetlen idegenlégióst találunk, Adrian Gonzalezt, aki Argentínából érkezett. A csapat védelme az egyik legjobb a mezőnyben, Hugóék mindössze 26 gólt kaptak 27 forduló alatt, saját stadionjukban pedig még veretlenek!
  • Dean Winchester
    U20Németország - U20Nigéria
    Magabiztosak a német fiatalok

Németország veretlenül, 7-1-es gólkülönbséggel jutott tovább a csoportjából, a nyolcaddöntőben pedig a várakozáson alul szereplő Nigériával mérkőznek meg.

Horst Hrubesch szövetségi kapitány 23 éve tartó edzői pályafutása során megfordult a Wolfsburg, a Hansa Rostock, és az Austria Wien kispadján is, tehát rengeteg tapasztalattal rendelkezik. 2000-óta foglalkozik a német fiatalokkal, így túlzás nélkül állítható, hogy már a futballisták gondolatait is ismeri. A gárda játékán érződik is az összeszokottság, a védelem szinte átjátszhatatlan, a támadásokhoz pedig rendre felzárkóznak a gólerős középpályások. A válogatott legveszélyesebb csatára kétségkívül Richard Sukata-Pasu, a Leverkusen színesbőrű profija, aki Dél-Korea ellen káprázatos gólt lőtt, majd az utolsó csoportmeccsen a kameruni kapust is mattolta (3-0). Nehéz lenne gyenge pontot találni a németek játékán, nem véletlen, hogy a szakértők többsége a végső győzelemre is esélyesnek tartja Sukata-Pasuékat.

Nem sokon múlt, hogy Nigéria már a csoportkörben elvérezzen, hiszen két vereséggel kezdte a tornát. Spanyolországtól nem szégyen kikapni (2-0), de a Venezuela elleni 1-0-s fiaskót nehéz megmagyarázni. Daniel Adejoék Tahiti ellen hozták a kötelezőt, 5-0-ra diadalmaskodtak, és hatalmas szerencsével 3 pont is elég volt számukra a továbbjutáshoz. Adejoék szedett-vedett társaság benyomását keltik a precíz német válogatotthoz képest, a vb legnagyobb meglepetése lenne, ha ma este diadalmaskodnának.
  • Gaba94
    ebben mennyire vagytok biztosak? :D
  • zaki
    lehet hogy pont most-ot akartam írni :D
  • Barnabyka
    ebben nagyon igazad van ha hamarabb veszem észre tuti szerepelne a mixemben.