211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Japep

Ezeket honnan veszed? Milyen oldalról? :)
  • Matthew Prosac
    szerintem a bosnyákokat nyugodtan behúzhatod. Ibisevic, Dzeko, Pjanic, Misimovic féle támadógépezet egy észtországot porrá kell hogy zúzzon :)
    ezért is állnak úgy a csoportjukban, ahogy.
  • Láma!
    szerintem Portugál magyart is bukod:)
  • Láma!
    én nagyon szurkolok nekünk, de fogadni nem mernék:)
  • Matthew Prosac
    "sry matt de bukod a 0-2es hendis francia győzelmet"

előforulhat. a másikon pedig az ukránok vannak megtéve. pont ezért poénszelók :) van esélyük, de azért kihívtam magam ellen a sorsot
  • Dean Winchester
    épp ezaz ,egyszer minden jó széria megszakad (bár most a brazilok nagyon formába lendültek..
  • Dean Winchester
    Bohemians - Drogheda Utd.
    Egyenlőtlen küzdelemre számíthatunk

A Drogheda United az utolsó előtti helyen áll az ír bajnokságban, és ma este a legtöbb gólt szerző Bohemians otthonába látogat.

A Bohemians minden évben bajnokesélyesként vág neki az idénynek, és most is a második helyen áll a tabellán. A gárda legveszélyesebb csatára Jason Byrne, aki 30 forduló alatt 15-ször volt eredményes, és szinte lehetetlenség őt feltartóztatni. Byrne-ék hazai pályán félelmetes mérleggel rendelkeznek (11 győzelem mellett 2-2 döntetlen, illetve vereség), így a több sebből vérző Drogheda United futballistái legfeljebb a tisztes helytállásban reménykedhetnek.
  • Dean Winchester
    Bray - Cork City
    Komoly gondban a Bray Wanderers

Az ír Premier League sereghajtója egyre lejjebb csúszik a lejtőn, a bennmaradás kiharcolása már-már csodaszámba menne.

A Bray Wanderers a tavalyi szezont a középmezőnyben zárta, és a szurkolók idén is bíztak a jó szereplésben. Sajnos a futballisták nem tudtak megfelelni az elvárásoknak, az eddig lejátszott 30 bajnoki mérkőzésből mindössze ötöt nyertek meg, és jelenleg 5 ponttal vannak lemaradva a Drogheda Unitedtől. A támadójáték és a védekezés is csapnivaló, az egész keretből talán csak a 21 éves középpályást, Gary McCabe-et lehet kiemelni, aki 6 találatával házi gólkirálynak számít, és az előkészítésben is jeleskedik. Nem meglepő, hogy több rivális klub is szemet vetett rá, így ő valószínűleg nem követi társait a másodosztályba. A kiesés lassan elkerülhetetlenné válik, már csak hat forduló van hátra, és a gárda morálisan teljesen a padlón van. McCabe-ék múlt pénteken a Galway vendégeként (3-1) zsinórban a negyedik vereségüket szenvedték el, hazai mérlegük pedig egyenesen tragikus: 8 vereség és 5 döntetlen mellett mindössze kétszer diadalmaskodtak.

A Cork City a 3. helyen áll a tabellán, és matematikailag még a bajnoki cím elhódítására is van esélye. A csapat védekezése kiváló, Connor kapus mindössze 19 gólt kapott a 30 forduló alatt! A zöldmezesek a legutóbbi találkozón 2-0-ra legyőzték a Derry City-t, idegenben pedig kifejezetten jól szerepelnek.
  • Dean Winchester
    Korong
    Mannheim - Straubing
    A fogatlan tigris nem veszélyes

A Straubing Tigers sereghajtó a Bundesligában, ráadásul a hokisoknak ma este a bajnokesélyes Adler Mannheim stadionjában kell helytállniuk.

A Mannheim a legutóbbi hat meccséből ötöt megnyert, és feljött a tabella 2. helyére. A csapat védekezése hagy némi kívánnivalót maga után, de valahogy mindig sikerül egy góllal többet lőni az ellenfélnél, Michael Hackerték a keddi játéknapon például 4-3-ra diadalmaskodtak a Hannover Scorpions otthonában. A Straubing Tigers támadójátéka kritikán aluli (18 szerzett gól), nem csoda, hogy az együttes mindössze 9 pontot gyűjtött a kilenc forduló alatt.
  • Japep

Köszi a válaszokat, még el kell döntenem... :D
    És szerintetek Bolívia-Brazília?
    A brazilok most nagyon nyomják, veretlenek tizenx-edik meccs óta, szerintem ezt is tutira behúzzák ... vagy nem? :)

Észtország - Bosznia-Hercegovina ... itt meg a bosnyákokat gondolnám, de lehet, hogy X lesz...
    Szerbia - Románia ... ez meg szerintem egyértelműen hazai.

Rakok valami a 7végére, de még csak körvonalazódik... :D
  • Dean Winchester
    U20Olaszország - U20Magyarország
    Jutalomjáték vár Némethékre

A magyar fiatalok Csehország legyőzésével már túlteljesítették az elvárásokat, így az olaszok ellen teljesen felszabadultan játszhatnak.

Ki emlékszik már a Honduras ellen elszenvedett csúfos vereségre?! Martinezék már rég elhagyták Egyiptomot, míg a mieink csoportelsőként jutottak a legjobb 16 közé. Csehország ellen nem léphetett pályára Korcsmár és Debreceni, így Egervári Sándornak alaposan át kellett szerveznie a védelmet. Dudás Ádám jobbhátvédként való szerepeltetése nem bizonyult jó ötletnek, a támadó szellemű játékost többször megforgatták az ellenfél csatárai. Kiss Máté viszont hatalmas bombagólt lőtt a 15. percben, amit a FIFA a nyolcaddöntő legszebb találatának választott. Koman Vladimir is felnőtt a feladathoz, pedig a torna elején főleg a rossz passzaival hívta fel magára a figyelmet, de a négy meccs alatt szerzett 3 gólja önmagáért beszél. Németh Krisztián teljesítményével viszont nem lehetünk elégedettek, a cselei nem jönnek be (tisztelet a kivételnek), és elképesztően gyengén lőtte a tizenegyest, a továbbjutás egyértelműen Gulácsi Péter bravúrjainak köszönhető.

Olaszország nem villogott a csoportmeccsek során, Paraguay-jal csak ikszelt, Egyiptomtól pedig 4-2-re kikapott. Az azzurikra amúgy sem jellemző, hogy jól kezdenék a tornákat, viszont ahogy telik az idő, egyre jobb formába lendülnek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Spanyolország 3-1-es legyőzéséhez az is kellett, hogy a bíró a 27. percben kiállítsa Alberto Tomas Botiát. A magyar fiatalok az utóbbi két évben három alkalommal is összecsaptak Mazzaraniékkal: kétszer kikaptak, egyszer pedig diadalmaskodtak. Nem kell megijedni az olaszoktól, masszív védekezéssel és bátor játékkal igenis lehet keresnivalónk!
  • Dean Winchester
    Magyarország lő gólt 1.4szeres pénzt (sztem simán megéri)
    Ha gondoljátok és van aki elolvassa ezeket a cikkeket amiket kiszoktam tenni akkor kirakom mindig :)

U21Ukrajna - U21Belgium
    Az ukránok az éllovas Belgiumot fogadják

Ma U21-es Eb-selejtezőket rendeznek szerte Európában. Belgium mindkét eddigi meccsét megnyerte, és Ukrajnából is legalább 1 ponttal szeretne távozni.

A belga fiatalok Máltán 1-0-ra győztek, majd hazai pályán 2-0 arányban múlták fölül Szlovéniát. Kijelenthetjük, hogy az igazán nehéz meccsek csak most következnek, hiszen a csoportból még Ukrajna és Franciaország küzd a továbbjutásért. Az egykori szovjet tagállam futballistái szintén 1-0-ra győzték le Máltát, viszont a Franciaországban kiharcolt 2-2-es döntetlenre büszkék lehetnek Chesnakovék. Mindkét gólt a remekül fejelő védő szerezte, aki a szögleteknél és szabadrúgásoknál a belgák kapujára is komoly veszély jelenthet.
  • Dean Winchester
    poénszeló = 14 kilo feletti várható nyereményre gondoltam :)
    de amúgy jöhetnek!

Japep.:
    0-3as hendivel én is azt mondom,hogy vendég lesz! Max 1 gólla nyernek vagy nagyon max 2vel (sry matt de bukod a 0-2es hendis francia győzelmet :( )
    a franciák írtó szarok pedig a keretük egész jó!
    Domenechnek mennie kéne és nemtudom meddig hagyják a posztján az örget?! Ha nem jutnak ki az VB-re akkor is maradhat majd?(áá nagyon büzlik itt valami)

én még most nézem a kínálatot!
    mára magyarország gólt lő ez tuti!Hogy továbbjut? hát azt mondom ,hogy ha a korosztályos csaptok közül Csehország volt a "legjobb"(=vb győztes esélyes) akkor azt mondom az OLaszokat kifogjuk ejteni és ott leszünk a legjobb négy között!
    (ezt mondom a spanyolok elleni 1-3as eredményüktől független mert láttuk ott emberhátrányba voltak (egyenlíthettek volna a spanyolok,nems ikerült ..etc)
    szóval sztem továbbjutnak de nemsokára beírom én is,hogy mire fogadok!
    u20 megér egy poénszelót mert álltalában jönnek a magas szorzók :)
  • Matthew Prosac
    bwines szelók, félkövérrel kiemelve, hogy melyik csapatra fogadtam:

Zambia - Egyiptom (Háromesélyes fogadás)
    Portugália - Magyarország (Hendikep 0:1 )
    Franciaország - Feröer-szigetek (Hendikep 0:2)
    Málta (U21) - Franciaország (U21) (Háromesélyes fogadás)
    tét: 500, vh nyeremény: 2300 huf

Ukrajna - Anglia (Háromesélyes fogadás)
    FC Eindhoven - Fortuna Sittard (Háromesélyes fogadás)
    Derry City - Shamrock Rovers (Dupla esély)[X/2]
    Szerbia (U21) - Ciprus (U21) (Háromesélyes fogadás)
    Luxemburg - Svájc (Háromesélyes fogadás)
    tét: 200, vh nyeremény : 2000 huf

nem olyan nagy szelók, csak kellett rakni valamit :)
  • Matthew Prosac
    poén mind a kettő mert nincs is olyan sok jó meccs, de beírhatom, pill
  • Shep
    A szelvényeidet majd azért ugye beírod? :)
  • Matthew Prosac
    Dean: neked is igazad van, énis ezen agyaltam, de végül egy poénszelvényen megraktam az ukránokat. egyébként ez most elég magas labda az angoloknak, én a helyükben lecsapnám . akár úgy, hogy nem A-csapattal állnék ki, hanem fiatalabbakkal, akik kevés lehetőséget kaptak.. aztán hazafele a repülőn lehet röhögni a horvátokon, meg smsezni nekik :DDDD

Japep: én speciel a Francia meccset *(0-2)-vel hazaira raktam. Én sem hinném hogy gólzápor lesz, de azért 3-al csak nyerni fognak...
  • Japep

Ti mit gondoltok a (0-3)*Franciaország - Feröer-szk meccsről? :)
    Van egy megérzésem, hogy vendég lesz...
    A franciák utolsó 10 meccsükből ilyen 0-3-as hendikeppel mindig kikaptak volna (tehát az összes idei kvalifikációs meccsükön is), Ferőer-szk pedig az utolsó 9 meccsén - beleértve a selejtezőt is - ilyen 3-0-ás hendikeppel mindig nyert volna.

Van egy megérzésem, de nem merem... :D
    És szerintetek Ghána 100%-osan akar kimenni a VB-re (mivel már kijutottak, tehát ez a Benin elleni meccs már csak a statisztikán szépít)?
  • Dean Winchester
    Matt.: angliai szisztémájához annyit,hogy igaza van! De sztem ennek az angol válogatottnak nem ér annyit a bosszú,hogy ezért megkockáztassa azt,hogy 100%osan zárja a csoportot :) Mert azért az szép eredmény lenne!
    Szóval nálam ez a meccs nagyon lutri de inkább az angolokat tenném meg,vagypedig a döntetlent mert mondom szeerintem ezek nem fognak vereséget szenvedni a vb selejtező hátralevő mérkőzséin és akár veretlenül döntetlent sem játszva (azaz minden meccset megnyerve) jutnak ki a vb-re!
  • Shep
    Képes voltál 1,01-es szorzót beletenni? Hát ez elég nagy hülyeség. (gyakorlatilag a semmiért kockáztatsz)
  • Láma!
    tuti hogy amire fogadsz, nem jön be:D
    ez elég tuti? :D
  • Stelk0
    vki 2-v 3 gólos tippekt tudna?
  • Burdi
    nah vkinek vmi tutti tipp a válogatott meccsekhez?:D
  • Golyo69
    nah közben vége maradt 4-1 :)
  • Golyo69
    legalább vissza jött a tegnapi 3*1 eurós tét :D
  • Golyo69
    tegnap három szelvényem is elment ma mondmo rakok tutit kis téttel :D

és bejött :D
    az első meccs még megy de a 90+ ik percben jár és 4-1 a haziaknak :D
  • Láma!
    nemazért de legalább egymást segitsük, ha esetleg az ujakat el is küldjük a FAQ-ba... :)
  • kraawz
    jelavic csak megmentette
  • mikiking
    pff 2:2
  • zaki
    olvastam
  • Barnabyka
    de nemkötekedés képp, de ezért készült a FAQ!!! (:
  • Forza Italia
    már 2-0
  • mikiking
    Horvátorzság vezet is :D
  • Dean Winchester
    a szorzótól függ :)
    ha 4 db 3as szorzót nyomsz akkor érdemes hiszen 3 találat esetén már 2700 ftod van :D
    ha mind bejön akkor meg kb 11 ezer :)
  • zaki
    értem thx. szal ezt akkor kis maniba nem érdemes eröltetni, csak nagyobb tétben
  • Dean Winchester
    egyikse
    a 3 varisánsok szorzóját összeadod és kész , ugy jön ki a végleges szorzó-
    gyikban
    2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 1
    1.esemény oddsa * 3.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 2
    1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 4.esemény oddsa = szorzó 3
    1.esemény oddsa * 2.esemény oddsa * 3.esemény oddsa = szorzó 4

maximális nyeremény: szorzó1+szorzó2+szorzó3+szorzó4

ha ezeket összeadtad akkor az alaptéttel kell megszorozni = ha alaptétnek 100 ftot nyomtál (és a szelvény ára 400 ft akkor 100 ftal kell megszorzoni a 4 szorzó összegét :)
  • Barnabyka
    Tegnap:

Godoy-Newells 1-1

Szokás szerint bejött=)
  • Barnabyka
    de lehet!:)
  • Burdi
    hmm, nem lehet már fogadni tippmixen neten a válogatot meccsekre?
    bocsi kezdő vagyok:D
    mocskok csak most töltötték fel a számlám
  • Láma!
    3/4 azt jelenti hogy 4 meccset fogadsz, de elég 3-nak bejönni ahhoz hogy nyerj.
    ilyenkor generál 4 fogadást (4 db 3 meccseset, ergo minden eshetöséget) és igy 4 fogadást teszel meg egyszerre, ezért nem 200 hanem 800ft a tét.
    ahány fogadásod nyer, annyit nyersz.
    lehet ugyanigy 2/4-et is, olyankor 6 fogadást kötsz, stb stb.

a kombinált meg az hogy több meccset játszol egyszerre de mindnek jönnie kell.