211988
-
#9387 miért nem tudtatok várni holnapig a szelvényrakással? ezekre a hülye utánpótlásmeccsekre aztán nagyon fontos volt.. -
geo91 #9386 geciolaszok... hát a faszom már beléjük... -
#9385 sok a felesleges pénzed :) -
#9384 hm, mára -12. asszem MOST volt végleg elég :) -
geo91 #9383 1.2 volt az odds, ezt nem hiszem el basszameg... :CCC -
Dean Winchester #9382 ááá olaszokat csak azért raktam meg mert mondom bosnyákok eddig gólt sem lőttek (luxembergtól is kikaptak :S
gondoltam én ha luxemberugnak nem lőttek gólt akkor az olaszoknak ugyse fognak :S erre tessék 1:1
11 perc van hátra,csak 1et gyötörjenek be :S -
Dean Winchester #9381 én meg a brazilokat ráakartam tenni de nem mertem :S
remélem az olaszokon nem fog elmenni ez a mai szelvény :S
kezdek félni mert a végefele járunk és a vendég csapat lő egy gólt vagy kap egy ajándék büntetőt akkor veszélybe a ft :D -
#9380 jah mondjuk úgy 6ot -
#9379 én bíztam a nevezett játékosokban, és hát izraelből nem néztem volna ki bármit is ... :D
gondolkodtam hogy megrakom az x-et, de egy so called "biztos" szelón nem mertem... az a magas odds... :D hiba volt nem rád hallgatni :D -
geo91 #9378 lőhetnének már pár megnyugtató gólt... -
geo91 #9377 hülye olaszokra nem is értem miért tettem... pedig sosem szeretek olaszokra tenni.... :C -
#9376 én nem az egy évvel ezelőtti eredményeik miatt mondtam azt, amit. hanem tapasztalatból. a német utánpótlás nagyon balfaszkodik mostanság, legyen az U17-19-20 vagy U99 tökmindegy. látod én jót akartam :) -
#9375 höhö, szintén zenész -
#9374 meg sajna, tippmixen. viszont bwinen megraktam görög + brazil + olasz triót még1 5össel, az visszahozhatja - egy részét-. utánanéztem, 1 éve 0-0át játszottak a németek izraellel, én meg szem elől tévesztettem =/
sajnos a "poén" szelvényem (sparta nyer, hollandia nyer, horváto. nyer, finno. nyer + PORTUGÁLIA nyer) elment, a rohadt portugálokon. pedig az egy ezresből szépet hozott volna. -
geo91 #9373 akkor is tettem. :PPP föciből -
#9372 hogyhogynem a német korosztályosok ismétcsak nem tudtak nyerni. WuFra' megtetted végül azt a nagypénzes szelót, rajta a németekkel? -
#9371 az igazán menők 11. végén teszik az előrehozottat -
geo91 #9370 lófaszt, ez még csak osztályozó volt az idei anyagból, hogy még most ősszel leérettségizhessek... :D
#9369: pusztulj meg... :DDDD -
#9369 á, geoból nem nézek ki felsőt :DDDD
szerintem megnyerik a brazilok, Teixeira vezetésével :D -
#9368 :D brazilok nyertek, most már Balloteliéken a világ szeme! :D
amúgy csak ez a mai jöjjön be, aztán maradok inkább a roulette és a póker vonzáskörében, nagyon nem megy mostanában a mix (utóbbi 1.5 hónap...). kb 30 rongyból csináltam 14et :D -
Dean Winchester #9367 +
felsőfokú ?:D
brazília 1-0ra nyert ,na nem is vártam többet :D
döntőben brazília-ghána ki mit gondol? meglesz a döntő hangulatja (azaz döntetlen és tizivel nyer valaki)
-
Dean Winchester #9366 geo amilyen sürün szokott nyerni nem sok esélyt adok hogy nyerek (mert nekem is az olaszok kellenének :D
bár ha ma sikerült a nyelvvizsga akkor sikerülthet a mix is xD
grat geo ;) -
#9365 na, brazilok vezetnek végre, már csak az olaszoknak kéne nyerni (38. perc, 1-1 -.-) -
geo91 #9364 *ilyet -
geo91 #9363 na jó estét! végre itthon vagyok. :DDD (angol vizsga + ivászat után...)
tettem egy ilyen ma:
091 U21Izland - U21Észak-Írország H 1.63 (2-1)
094 U21Görögország - U21Litvánia H 1.22 (1-0)
100 U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina H 1.20 (30' 1-0)
tét: 1000 ft / várható nyeremény: 2385 ft
-
#9362 nemegészen mai szelvény, inkább holnapi:
-
Dean Winchester #9361 hmm OLaszo. vezet :D na jól indul..
Matt.: megmondtad,hogy slavia és sparta nyer :D bejött (egyik nyert másikat elhalasztották.
A magyarokat megraktad(Mert mondtad,hogy vmi szelóra megrakod ) -
Dean Winchester #9360 erre gondolt ma valaki???
Regensburg 1 - 0 Bayern München (0 - 0)
20:30 44 Cliftonville 2 - 0 Celtic
Matt.: milyen szelót nyomattál mára????
WuFraZselic.: Nekem is olasz győzelem és akkor nem leszek a mai napon se minuszba se +ba -
Dean Winchester #9359 ott a kéne szó :D
rohatt függő vagy :D
(mint bármelyikőnk xD) -
#9358 hali srácok, most értem haza pestről. kocsmában drukkoltam a fiúknak, óriási volt a hangulat, csak az az első félidő ne lett volna... üvöltött az egész krimó mint a sakál, mind a két gólunknál, óriási volt. a végén mikor mutatták a képeket a fiúkról, hogy némelyikük sír, én is majdnem...
topicvitához annyit, hogy énis megraktam ghánát 3000es szelvényen, de én nem annak szurkoltam, hogy a szelvényem jöjjön... főleg nem örömködtem volna itt a topicban, hogy ghána vezet. vigasznak jó, semmi több. -
#9357 Rogadt nemetek... Bezzeg sparta bejon 1.85ert, meg hollandok 2,25ert... Ha nem nyer olaszo. akkor 12 minusz mara, ha az megvan akkor csak -3 ... Tenyleg lekene allni -
#9356 Italy U21 v Bosnia-Herzegovina H
Ghana U20 v Hungary U20 H
Brazil U20 v Costa Rica U20 H
Germany U21 v Israel U21 H
:\
olaszok,brazilok tuti behúzzák... Németekre sose!:D -
#9355 Sőt. Kiabálni fogom :) Habár lefekszem. Majd meglepi lesz holnap reggel.
-
Dean Winchester #9354 majd az olasz meccs mikor kezdődik mond megint :DD -
Dean Winchester #9353 miket is raktál mára? -
#9352 Látod, kellett csak mondanom :) -
#9351 Mindig elmondom,h németekre sose... De állandóan megrakom,hihetetlen,h megint rajtuk fog elmenni a mix. Lassan Matt oldalán állok:D -
mikiking #9350 jo,de kotelező nekik a nyeremény... vagy feladom ugyanezt úgy is,hogy Szlovákok X -elnek. Kikapni nem fognak szerintem -
Dean Winchester #9349 megjött a görög gól Koutsianikoulis révén :D -
Dean Winchester #9348 ezt mondom én is :D
mikking.: persze,bátran :)
nekem tetszik (szlovákot már említettem ,hogy sztem az lutri)